Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RC a horvát-brazil meccsen.
Ronaldonak kéne túljutni egy védõn, de egy könyökléssel sikerült megállítani.
Robinho túljutott Niko Kovac-on, reméljük a BL döntõben is befûzi párszor.
Zidane visztérésének nagyon örültek a francia szurkolók, a gólja után csapattársai is boldogok voltak. A meccs után aztán megköszönte a bíztatást.
Szar Bayern, szar Bayern :)
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
BUDA > miskolc.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
BUDA > miskolc.
Vasárnap este a Real Madrid 3-1-re verte a Puskás Ferenc-válogatottat, ám Wanderlei Luxemburgo nem lehet felhõtlenül boldog, a királyi gárda kapusa, Iker Casillas ugyanis megsérült a mérkõzésen. A kiváló spanyol kapus combsérülés - vélhetõen húzódás - miatt nem lehet ott Spanyolország szerdai, Uruguay elleni válogatott mérkõzésén, és Luis Aragones kapitány Victor Valdest hívta meg helyette a Barcelonából.
Azt egyelõre nem tudni, hogy mennyi idõt kell kihagynia a kapusnak, de a bajnoki nyitányon vélhetõen már õ védheti a Real Madrid kapuját.
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

BUDA > miskolc.
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Ha szarul játszik, vagy takarék lángon akkor is elég nekik 1 villanás...
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Inkább a bajnokságban fog megjelenni a hirdetõtáblákon
Válogatott mezen sztem nincs szponzoráció
A pénzes dolgon meg sztem felesleges vitatkozni.
A lényeg, hogy a real ittvolt, akár fizettek érte akár nem. (sztem nem, hosszú ázsiai turné után ha pénzre mennének akkor nem mo-ra jöttek volna..., sztem a spanyolok részérõl ez tényleg jótékonysági bemutató mérkõzés volt)
És ha fizettek érte? A szervezõ pénze benne van, ha hasznot hoz neki, ahhoz csak gratulálni tudok, jól csinálta, bár több ilyen ember lenne mo-n.
A másik, hogy Feri bá kapjon annyi pénzt amibõl élete végéig szerény körülmények között eltengõdhet...