Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ujjúj, a real drukker mondja hogy divatcsapat???? <#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#idiota>#idiota>
nemmondtam hogy divatdrukkerek vagytok de 1 kicsit erõs hogy a barca a divatcsapat 😄DDDD
nemmondtam hogy divatdrukkerek vagytok de 1 kicsit erõs hogy a barca a divatcsapat 😄DDDD
az Inter hol divat csapat?lol
titeket? éppen melyik divat csapatodat? mert az intert tényleg nem fogjuk megelõzni a bajnokságban.
Hát múltkor kérdezted hogy Õ hányszor volt válogatott, azé gondoltam. Most találtam egy ilyesmi oldalt,de ahogy elnézem nem túl friss.
Szar Bayern, szar Bayern :)
2-2 maradt a vége.
Codina, Palencia, Agus, Rubén (Duque 63’😉, Robles, De la Red, Adrián Martín (Ernesto 80’😉, Balboa, Javi García, Barral (Negredo 75’😉, Soldado (Jurado 63’😉
Codina, Palencia, Agus, Rubén (Duque 63’😉, Robles, De la Red, Adrián Martín (Ernesto 80’😉, Balboa, Javi García, Barral (Negredo 75’😉, Soldado (Jurado 63’😉
A R.M. Castilla (gy.k. B csapat) 2-2re áll a Levante ellenében, úgy hogy Barral duplájával már 2-0ra is vezettünk. Igen szép eredmény ez a fiataloktól.
Ha valakit érdekel számszerûen is:
Luxe irányításával a bajnokikon megszerezhetõ 66 pontból 51et gyûjtöttünk, ami valamivel több mint 77%os teljesítmény.
A barkasz rejkárddal egész szezonban csak a pontok valamivel több mint 73%át szerezte meg.
Katalóniában idén is nagy sírás lett volna ha Luxe az elsõ fordulótól itt van.
Luxe irányításával a bajnokikon megszerezhetõ 66 pontból 51et gyûjtöttünk, ami valamivel több mint 77%os teljesítmény.
A barkasz rejkárddal egész szezonban csak a pontok valamivel több mint 73%át szerezte meg.
Katalóniában idén is nagy sírás lett volna ha Luxe az elsõ fordulótól itt van.
Tavasszal már meglátszott Luxe munkája, idén nagyot fogtok nézni. Az 5 új játékos pedig nem sok, fõleg úgy hogy nem mind a kezdõbe jött, így itt se kell új csapatot építeni.
mer? majd ti fogtok megelõzni minket?
nálunk lesz egység, összeszokott csapat - ti meg megint szétvásároltátok magatokat a bajnokság végére nem elég összeszokni!!!!
nálunk lesz egység, összeszokott csapat - ti meg megint szétvásároltátok magatokat a bajnokság végére nem elég összeszokni!!!!
ezaz, mármegint... a múltból akartok megélni? akkor nézzétek a statisztikákat nekem mind1, de a jövõ a barcáé
Nekünk kellenek a számok, hogy meg tudjuk jegyezni mibõl mennyit nyertünk. Nálatok az elmúlt öt vagy hat évben csak az egyest kellett betanulni <#whatever>#whatever>
szarok a statisztikára.... az arra van hogy felborúljon, ti csak a számokkal bírtok jönni de az lószart se ér
nemhiszem hogy aza 26bekapott gól a bajnokságban (abból) a potyák olyan sok helyet foglalnának + még a kupák de hát ott sincs valami sok 😛
pedig tök yó 😄DDD, rád is rádférne 😄DDDD
ne kezdjétek
de sztem lebírnám
és a több gigányi kapott gól mellett a bajnoki cím mégis Barcelona-ba kerûlt! érdekes!
és a több gigányi kapott gól mellett a bajnoki cím mégis Barcelona-ba kerûlt! érdekes!
várom...
nemtudod belinkelni a Pablo Garcia öngolt amit a Spanyoloknak fejelt 😛 😄DDDDD
szívem az Interé :-)
etot nevettem ki 😛
linkeld a barszásoknak is :c
BUDA > miskolc.
<#mf1>#mf1>
Van egy kis videó is róla.
Woodgate 45 percet játszott a Real Madrid 'Juvenil' ifi csapata elleni felkészülési meccsen, a hírek szerint egész jól
Casillas is újra megkezdte az edzéseket.
Casillas is újra megkezdte az edzéseket.
Vagy vegyen el egy spanyol modellt, nekem mindegy hogy hogy szerzi meg 😄
Ronaldo viszont kérhetne már spanyol útlevelet, lehúzott már néhány évet.
akkor sok mindent nem lehet tenni, bár tényleg jó játékos, de a non eus játékosaing közül kettõ új, a 3dik meg ronaldo, õt meg nem hinném hogy elküldenék 😊
talán folyamodhatna útlevélért, de az meg necces
talán folyamodhatna útlevélért, de az meg necces
Luxe még mindig szeretné ha csatlakozna Ricardinho a csapathoz. Januárban lejár a szerzõdése, akkor ingyen le is igazolhatjuk, viszont nincs EUs útlevele.