Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

franc0
elcsépelt dolog, de tényleg egy elnökváltás hozhatna a legtöbbet.
és szvsz mindenképp spanyol edzõt kéne alkalmaznotok, valamint spanyol játékosokat kéne venni.

mondjuk az hogy van der vaart valami 4m euróért ment a hamburgba számomra még mindig megemészthetetlen. simán beférne a bernabeuba is.
/jóvanna 1-2 külföldi lehet ^^/

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

REALista
Ez a 20 milliós kérdés!!!/Csak kicsit jobban feltéve./

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Ez jó és furcsa kérdés!
Kérdezted már a kedves Perez urat?

REAL MADRID

szeretném újra kérni a mélyentisztelt urakat kérdezni, hogy hogyan lehetne kihúzni a csapatot a gödörbõl
<#confused>

bandyx

Rudee
Eddig is válaszoltunk az összes értelmes kérdésre, csak az lehet idegesítõ, hogy tegnap este is megkérdezte már valaki.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Matthew Prosac
akkor még 3x válaszoltok rá.
nagy kaland beírni azt a két szót...<#shakehead>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

franc0
sztem írd be bannerba mer még vagy 3x megkérdik

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Rudee
Kölcsönbe van.

DJ Bee18
mert akkor még a lelke nyugváért inkább egy aranylabdás sztár, Owen kellett neki. De cserecsatárnak nem lehet megtartani egy sztárt, akkor ezt kellett volna az agyába vésni.

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Matthew Prosac
Portillo-t végleg eladták a Brûzsnek vagy csak kölcsönben van ott?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

DJ Bee18
inkább Morientest kellett volna megtartani tavaly, de ez a fasz Perez elûzte...

Csak hát ezt ki tudhatta elõre!
Bár ne így lenne!

REAL MADRID

REALista
Jogos!!!Pedig most bejátszhatta volna magát a kezdõbe!!!

REALista
David Beckham, a Real Madrid középpályása egy meccsre szóló eltíltást kapott. Az elõzõ bajnoki mérkõzésen a Getafe támadóját Rikit rúgta fel, ezt a megmozdulást a játékvezetõ piroslappal értékelte, tehát idõ elõtt kénytelen volt elhagyni a pályát az angol labdarugó.
A Spanyol Liga azonban csak egy meccses eltíltásra kötelezte a játékost. A Getafe csatára Riki sokkal súlyosabb ítéletre számított.

Mire számított vajon Riki?Két éves eltiltásra???

De õ nem akart maradni mert félt hogy nem fog rendszeresen játszani és emiatt lemarad a VB-rõl!

REAL MADRID

REALista
Owent meg kellett volna tartani!!!Most jól jönnének a góljai!

Matthew Prosac
logikus hogy nem fognak azonnal csatárt venni, ha lesérül valaki, mert mit csinálnak majd vele ha felépül a sérült. kölcsönvenni pedig nemigazán lehet minõségi csatárokat, szóval maradnak a nevetlen/ismeretlen fiatalok (a b" keretbõl)
nemértem mit várnak. a sérülés ellen nem lehet felkészülni

DJ Bee18
Ha San Sebastiánban Robinho megsérül, ki helyettesíti õt? Soldado? Ugyan. A támadójáték nincs azon a szinten, ami egy Real Madrihoz illene."

Monjuk ha Raul nem lenne sérült, azért van ott aki rendesen pótolná. Mindenki amnéziás kezd lenni, hát mit vártak az emberek 8 sérülttel??? Mert ez ismerjük be, a fél szezont befolyásolja. NEm csak a Realnal, minden csapatnál.

DJ Bee18
Robinho ügynöke élesen bírálta a Real Madrid vezetését. Ribeiro, a héten menesztett Vanderlei Luxemburgo ügyére reagálva elmondta: "Nagyon nehéz itt dolgozni, mert a Presidentének túl nagy a befolyása."

"Minden újság óvatosan nyilatkozik róla, nem merik bírálni. Nagy a nyomás a játékosokon és az edzõn. A Madrid egy patináns klub, nagyon patináns. A krízis oka Florentino."

"Azt gondolom, hogy a Madrid nem egy kiegyensúlyozott csapat. Nincsen emberük Roberto Carlos helyettesítésére. Ezért elég silány is a teljesítményük."

"Hogy lehetne Luxemburgo a hibás? Ha San Sebastiánban Robinho megsérül, ki helyettesíti õt? Soldado? Ugyan. A támadójáték nincs azon a szinten, ami egy Real Madrihoz illene."

Rudee
A 2 szûrõs felállás jó elképzelés, csak kár hogy a kezdõként ritkán brillírozó Gutinak kell megszemélyesíteni a támadóbb szellemû védekezõ középpályást.

<#rinya><#sir><#nemtudom><#nemtudom><#sir><#rinya>

REAL MADRID

Matthew Prosac
hátpersze. én tévedtem (megint) és te vagy a rendes.
.
témát lezártam, mostantól kerüljük el egymást.

REALista
A Real Madrid újonnan érkezett vezetõedzõje, Juan Ramón López Caro alapos átalakításokat tervez a fõvárosi gárda vasárnapi, Málaga elleni mérkõzésén, s ezek a változások leginkább szerkezeti módosításokban fognak kiteljesülni. A spanyol tréner, Vanderlei Luxemburgo 4-1-3-2-es szisztémája helyett, a 4-2-3-1-ben tervezi csapatát pályára léptetni Málagán, a "Rózsakert" stadionban.

A kapuban Iker Casillas helye megkérdõjelezhetetlen, elõtte pedig a négy védõ személye sem okozhat senki számára különösebb meglepetést. A hátsó alakzat majd a Salgado, Helguera, Pavón (Woodgate hiányában) és Roberto Carlos négyesbõl fog állni, elõttük pedig ezúttal Sergio Ramos és Guti személyében két védekezõ középpályás fog szerephez jutni, Thomas Gravesen és Pablo García kárára. Valamivel elõttük három támadó felfogású játékos, Robinho (Beckham hiányában), Baptista és Zidane, míg elõl egyes egyedül Ronaldo fog szerephez jutni.

Természetesen amint Jonathan Wooodgate ismét harcképes állapotban lesz, minden bizonnyal õ veszi át Paco Pavón helyét a védelem tengeléyben, David Beckham pedig az ezúttal jobb oldali szélsõ középpályásként funkcionáló Robinho helyére kerülhet.

A férget ki kérem magamnak!

És sztem nagyon túúúlzól!

De ha megsértettelek volna akkor BOCS!<#worship>

REAL MADRID

Matthew Prosac
Szerintem az Inter-t messze kerüljétek el, mert a (jelenlegi) védelmetek nem bír majd az Adriano, Martins kettõssel.
Ez most nem rosszból mondom. Akkor már inkább a megfiatalított Arsenal...

Matthew Prosac
akkor nézz be a MU topicba kérlek, hogy a szánalmas "Monoton" névvel ellátott fórumféreg miket irogatott.

Grat nekik!<#eljen><#worship><#worship>

REAL MADRID

Rudee
Getafe "B"-Real Madrid "C" 2-5

Ezzel továbbra is elsõ a 3. számú csapatunk.

1. Real Madrid "C" 35 pont (15 meccs)
2. Pegaso 31 (14)
3. Cobena 29 (15)
4. Pinto 26 (14)
5. Ciempozuelos 22 (15)
...
20. Aranjuez 12(14)

Rudee
Addig fog csak röhögni, míg télleg összekerülünk. Pablo García-nak egy-egy rúgás elég, hogy a fél Inter kidõljön.

Rudee
Addig nem aggódok, míg Adriano 2 havonta lõ gólt 2-3 egymás utáni meccsen.

DJ Bee18
jó hogy azon röhögsz, hogy sérültek a játékosaink... nem tudom hogy viselte volna a ti csapatotok egy hónapig 8 játékos hiányát, és az utána kövekezõ idõszakot...
Mellesleg Raul fél évre esett ki, ezen én nem kárörvendenék, mert bunkóság

Sztem minden téren 😄

hát sok esélyetek nem lenne sztem<#eplus2>
csatár téren jobban állunk például<#ravasz1>

zaki
ehhh, beszarás 😞

Rudee
Az lenne az egyik legnehezebb. Jelenleg az Arsenal-Inter pár ellen lennének a legnagyobb esélyeink.

Rudee
Ronaldo újra megsérült, kérdéses a Málaga elleni szereplése is.

REALista
Vagy az Arsenalt!SZERINTEM!

akkor imádkozz hogy a liverpoolt kapjátok

Rudee
Lehetséges ellenfelek a BL nyolcaddöntõben: Arsenal, Inter, Juventus, Liverpool, Milan

Öh igen lehet<#nemtudom><#shakehead>

REAL MADRID

zaki
mi kultúrált emberek vagyunk, nem szokásunk másik topicban ujjongani, ha szop a csapatuk

Köszönjük hogy ellátogattál de mehetsz is és sírd ki két szép szemed!

"95' Véget ért a mérkõzés. A második félidõben maradt a 2-1-es állás, ezzel a Manchester kiesett a Bajnokok Ligájából."

<#eplus2><#eplus2><#eljen><#eplus2><#eplus2><#worship><#taps>

REAL MADRID

Matthew Prosac
Ha mégegy reálos átpofátlankodik a Man.Utd topicba kárörvendeni akkor én is elkezdek majd minden egyes Real-vereség után itt hullámozni. Márpedig az mostanában nem is olyan ritka...

Rudee
A fórum fõoldalán bal felül van a saját galéria, logót meg a szintén ott található beállításoknál lehet berakni.
Igen, Portillo kölcsönbe van a brüsszelieknél.

REALista
Hogy lehet galériát feltõlteni és a név helyet logót berakni???
Portillo kölcsönbe van a Brugge-nél?

Rudee
A Brugge-Bayern meccsen Portillo gólt lõtt.

Rudee
Valahogy biztos lehet, nem próbáltam.

Neuman
Ezeket valahogy nem lehet lementeni?

!!!HALA MADRID!!!

Rudee
Jobb oldalt a more videos-nál is van pár jó dolog.

Rudee
Itt egy kis videó, Zidane-nal a fõszerepben.