Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
REAL MADRID
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Ez durva volt!!!
<#wow3>#wow3><#szomoru1>#szomoru1><#csodalk>#csodalk><#guluszem1>#guluszem1><#awink>#awink>
REAL MADRID
A pali ert a labdarugashoz. LOL
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A logomón a forgó MAdrid jelet fel lehet ismerni szerintetek?
REAL MADRID
A királyi klub döntésével azt kívánta megelõzni, hogy a legendás aréna búcsújáró hellyé váljon, mivel az engedély hatására valószínûleg hívek ezrei állnának elõ hasonló (utolsó) kívánsággal.
A fõvárosi egyesület mindazonáltal alaposan körbejárta a kényes kérdést, ugyanis a határozat elõtt a polgármesteri hivatalhoz fordult útbaigazításért.
Az illetékesek azonban joghézagra hivatkozva nem foglaltak állást, ugyanis nem egyértelmû, hogy Spanyolországban szabad-e hamvakat szétszórni vagy sem. A Real vezetõsége végül elutasító választ küldött valamennyi kérvényezõnek
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
ugye nem szombaton jáccotok?
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Szar Bayern, szar Bayern :)
Ez egy kis bemutató az edzõközpontról (5Mb)
Itt egy kis videó Cassano bemutatásáról (3.69Mb), ez meg a bemutatás és az elsõ pár labdaérintés a Bernabeuban (3.31Mb)
Ez Cicinho bemutatója (1.81Mb), ez meg egy kis videó az elsõ madridi megmozdulásairól (4.84Mb)
Itt egy Robinho trükk az Atletico elleni meccsrõl, nem egy nagy csel de azért feltették (1.72Mb)
Aztán jöjjön Soldado Atletico elleni gólja (9.23Mb), jobb oldalról Balboa adta be a labdát
Beckham szabadrúgása a Bilbao ellen
Majd következik Baptista helyzete szintén a Bilbao ellen
Végül pedig a gyõztes gól Beckhamtõl
Szar Bayern, szar Bayern :)
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
REAL MADRID
REAL MADRID
BUDA > miskolc.