Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

franc0
nyugi, a palermoba uccse menne el

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

gabber_saviola
remélem nem soká

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

az azért még messze van!!

REAL MADRID

McFrost
nem szóltam , bocsesz, mindent visszavontam...

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
Most Cassano érkezésével talán el is lehetne adni Ronáldót

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Rudee
Sírjon, mert el kellett hagynia szeretett csapatát?

Szar Bayern, szar Bayern :)

robotnyk
ugyan miért? mert lefotózták? nálunk így megy már jó ideje, igazolás, mezátadás, fotózás a pályán.
McFrost
nem a játéka hanem az hogy itt látott fotókon mint egy modell , megint pézcsinálás mint Beckham?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
öcsi<#ejnye1>

😄DDDDDDDD

Ez durva volt!!!

<#wow3><#szomoru1><#csodalk><#guluszem1><#awink>

REAL MADRID

Rudee
Fel, csak szerintem kicsit gyors.

[Jakuza]
Csak elmondom fiuk, hogy a Lothar Mattheus topicban, most soroltak a Real Madridot le egy Roman valogatott szintjere.
A pali ert a labdarugashoz. LOL

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

robotnyk
nem igazán (én elsõre inter jelnek néztem 😄)
robotnyk
milyen fejléc, milyen méret?
HA már logónál tartunk!!
A logomón a forgó MAdrid jelet fel lehet ismerni szerintetek?

REAL MADRID

robotnyk
én ezt egy egész más sportág, egész más ország témakörben hallottam, úgy egy hónapja ha jól emlékszem
REALista
A Real Madrid visszautasította mintegy 300 család kívánságát, amely arra vonatkozott, hogy elhunyt futballszurkoló rokonaik hamvait a Santiago Bernabeu-stadion gyepén szórják szét.

A királyi klub döntésével azt kívánta megelõzni, hogy a legendás aréna búcsújáró hellyé váljon, mivel az engedély hatására valószínûleg hívek ezrei állnának elõ hasonló (utolsó) kívánsággal.

A fõvárosi egyesület mindazonáltal alaposan körbejárta a kényes kérdést, ugyanis a határozat elõtt a polgármesteri hivatalhoz fordult útbaigazításért.

Az illetékesek azonban joghézagra hivatkozva nem foglaltak állást, ugyanis nem egyértelmû, hogy Spanyolországban szabad-e hamvakat szétszórni vagy sem. A Real vezetõsége végül elutasító választ küldött valamennyi kérvényezõnek

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

robotnyk
mi benne a vicc? nem szeretem, soha nem is szerettem, de rontani nem tud a helyzeten, még ha a legrosszabbik digó énjét hozza, akkor sem, és akár még be is vállhat.
robotnyk
én ^^
Rudee
Vasárnap, de Cassano csak jövõ héten mutatkozik be.

mint egy 10 éves

McFrost
bocs , de ez vicc

zaki
logódat ki csinálta? <#smile>

<õ is szeretne egy ilyet>

franc0
énis nagyon kíváncsi vagyok

ugye nem szombaton jáccotok?

robotnyk
McFrost
<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

Rudee

horpeti
Dekázni azt tud 😛

robotnyk
jó hogy végre nem az arab krákogást kell a gól alatt hallgatni 😄
robotnyk
thx
Rudee
Videó hegyek az utóbbi pár eseményeirõl:

Ez egy kis bemutató az edzõközpontról (5Mb)

Itt egy kis videó Cassano bemutatásáról (3.69Mb), ez meg a bemutatás és az elsõ pár labdaérintés a Bernabeuban (3.31Mb)

Ez Cicinho bemutatója (1.81Mb), ez meg egy kis videó az elsõ madridi megmozdulásairól (4.84Mb)

Itt egy Robinho trükk az Atletico elleni meccsrõl, nem egy nagy csel de azért feltették (1.72Mb)

Aztán jöjjön Soldado Atletico elleni gólja (9.23Mb), jobb oldalról Balboa adta be a labdát

Beckham szabadrúgása a Bilbao ellen

Majd következik Baptista helyzete szintén a Bilbao ellen

Végül pedig a gyõztes gól Beckhamtõl

horpeti
nem véletlenül itt van a legtöbb sportbaleset... teljesen az egészséges mozgás ellen van az, ahogy a labdát rúgni kell 😊

horpeti
Nem az alkata a gáz, hanem, hogy szar a térde és a szalagjai... sose lesz az már 100%os, de hála az orvosoknak látod kihúzza a focista idejét... és lecsökkent teljesítõképességgel is ilyen sztár... Elképzelhetitek mekkora lett volna, ha bírja a térde... De hát a foci az ilyen, kivételes az, akinek végigbírja az izülete, a szalagjai, a foci pont az izületek ellen dolgozik, kifordított belsõvel való rúgás is 😊)

báttyó02
hát nemigen,nekem ittvan a falamon pár kép ronaldorol a 2002es vb-rõl,ég és föld a mostani alkatához képest...

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

<#eljen><#worship><#taps><#taps>

REAL MADRID

Rudee
Nemsoká jön egy nagyobb adag videó.

robotnyk
nem, a sérülése után, már a 2002es vbn is így nézett ki
😄DDDDDDDDDDD

REAL MADRID

😄DDD

BUDA > miskolc.

horpeti
a zsír az spanyolban kezdett ragadni rá 😄

robotnyk
5 évig volt olaszországban, csak ragadt rá valami, zsíron kívül 😄
horpeti
csak már elfeljtettem honnan jött 😊

horpeti
Ronaldo biztos tud 😊))

zaki
😄DDDDDDDD

mondjuk kicsit fiatal hozzájuk képest 😄DDDDD

robotnyk
<#wilting>
franc0
a milan új középhátvédje lehet sztem

zaki
kijazafaszi ronaldo mellett? új játékos? 😄DDDDDD

robotnyk
Ronaldo, RC pl szerintem tudnak olaszul
horpeti
tudnak egymással egyáltalán kommunikálni?? 😄 (Cassano, többiek😄)

Rudee
Cassano, Raúl és Ronaldo külön edzett.