Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Cádiz elleni keret:
Kapusok: Casillas, Cobeño.
Védõk: Roberto Carlos, Sergio Ramos, Helguera, Cicinho, Raúl Bravo, Diogo, Pavón, Mejía.
Középpályások: Zidane, Robinho, Guti, Gravesen, Beckham.
Csatárok: Cassano, Soldado, Baptista.
Pavón felépült, a sérült Diego Lopez helyett pedig Cobeno lesz a tartalékkapus.

Kapusok: Casillas, Cobeño.
Védõk: Roberto Carlos, Sergio Ramos, Helguera, Cicinho, Raúl Bravo, Diogo, Pavón, Mejía.
Középpályások: Zidane, Robinho, Guti, Gravesen, Beckham.
Csatárok: Cassano, Soldado, Baptista.
Pavón felépült, a sérült Diego Lopez helyett pedig Cobeno lesz a tartalékkapus.

Szar Bayern, szar Bayern :)
hoeness egy paraszt, családi vonás nála, az egész famili egy tapló.
ha olyan tendenciát mutatna a csapat Caroval mint eddig, én nem küldeném el, jó lenne már egy kis állandóság.
ha olyan tendenciát mutatna a csapat Caroval mint eddig, én nem küldeném el, jó lenne már egy kis állandóság.
Ez az Uli Hoeness nyilatkozat elég furcsán hangzik!!!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Szegény Atlético még reménykedik, jelezték a szövetségnek, hogy év végén indulnának az Intertotó kupában 😊
Ha Capello nyáron viszatér, akkor állítólag a mostani fizetésének több mint dupláját kapná. Én személy szerint nem szivesen látnám viszont a kispadunkon.
Uli Hoeness azt nyilatkozta, hogy Ballack Madridba jöhet nyáron ha annyira akar, õk nem fognak könyörögni neki.
Ha Capello nyáron viszatér, akkor állítólag a mostani fizetésének több mint dupláját kapná. Én személy szerint nem szivesen látnám viszont a kispadunkon.
Uli Hoeness azt nyilatkozta, hogy Ballack Madridba jöhet nyáron ha annyira akar, õk nem fognak könyörögni neki.
Az UEFA delegációja ma meglátogatta a magyar labdarúgás és a Real Madrid történelmének egyik legnagyobb alakját, Puskás Ferencet, hogy személyesen adja át neki az Európa Bajnokai nevezetû rangos kitüntetést. Az aranycsapat egykori támadóját jelenleg a budapesti Kútvölgyi-úti klinikán kezelik.
Puskás – vagy ahogy spanyolhonban hívják: Pancho – Fritz Ahlstromtól, az UEFA-sajtóosztályának vezetõjétõl vehette át a kitüntetést illetve a DVD-t és egy díszes könyvet. Ahlstrom a következõket mondta az MTI (Magyar Távirati Iroda) megjelent képviselõinek: "Ez az ország mindig kimagasló egyéniségeket adott a nemzetközi futballnak, ám Puskás tán közülük is kiemelkedik" - vélekedett a delegáció vezetõje.
Puskás Ferenc az európai labdarúgás történelmének vitathatatlanul az egyik legnagyobb alakja. "Öcsi bácsi" 1958 és 1966 között volt a Real Madrid játékosa, ahol szinte minden létezõ trófeát begyûjtött. Lõtt összesen 157 gólt, nyert hat spanyol bajnoki címet és két Bajnokcsapatok Európa Kupáját. S ezek csak a leglényegesebbek voltak. A hírt a Real Madrid hivatalos oldala közölte. Gratulálunk, Öcsi bácsi!
Puskás – vagy ahogy spanyolhonban hívják: Pancho – Fritz Ahlstromtól, az UEFA-sajtóosztályának vezetõjétõl vehette át a kitüntetést illetve a DVD-t és egy díszes könyvet. Ahlstrom a következõket mondta az MTI (Magyar Távirati Iroda) megjelent képviselõinek: "Ez az ország mindig kimagasló egyéniségeket adott a nemzetközi futballnak, ám Puskás tán közülük is kiemelkedik" - vélekedett a delegáció vezetõje.
Puskás Ferenc az európai labdarúgás történelmének vitathatatlanul az egyik legnagyobb alakja. "Öcsi bácsi" 1958 és 1966 között volt a Real Madrid játékosa, ahol szinte minden létezõ trófeát begyûjtött. Lõtt összesen 157 gólt, nyert hat spanyol bajnoki címet és két Bajnokcsapatok Európa Kupáját. S ezek csak a leglényegesebbek voltak. A hírt a Real Madrid hivatalos oldala közölte. Gratulálunk, Öcsi bácsi!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Nézzétek meg , nem volt szabálytalan ! Cassa elment elõtte, hozzáért a kezéhez, de abban a pillanatban nem változott meg testhelyzete a kapusnak, csak utánna ugott fel, és akkor esett vissza ! Sztem nem volt szabálytalan !
Cassanonak jól sikerült a bemutatkozás szerencsére.
Hogy szabálytalansg történt-e, azon lehet vitatkozni, de azon is hogy Toni Doblas az elsõ félidõben miért keverte össze Baptista fejét a labdával.
Hogy szabálytalansg történt-e, azon lehet vitatkozni, de azon is hogy Toni Doblas az elsõ félidõben miért keverte össze Baptista fejét a labdával.
egy távoli lövés lepattant róla, felugrott, hogy ne legyen szöglet (amúgy feleslegesen), akkor sérült meg. asszem részleges izomszakadás.
cassano golját kitudná valaki linkelni? 😊
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Capi szerint a Madrid nem csinált semmit a gyõzlemért.
vitatkoznék
Remates Total 19 17
A puerta 5 3
vitatkoznék
Remates Total 19 17
A puerta 5 3
hi all!
n véleményem az hogy tegnap a srácok nem teljesítettek vmi húúú de maradandót.viszont a Sevilla ellen még így is hogy az elsõ félidõben nem volt sok gól nagyon tetszetõs volt a játékuk a 2. félidõben meg valami hihetetlen miket csináltak mint ha 4 évvel ezelõtt lett volna egy érintõs dolgok szép akciók.le a kalappal elöttük így kellene mindig nyomni.igaz voltak kisebb nagyobb zárlatok de az edzõ dolgozik szerintem nagyon észrevehetõ!
HAJRÁ REAL MADRID!
Byez all!
Aren
n véleményem az hogy tegnap a srácok nem teljesítettek vmi húúú de maradandót.viszont a Sevilla ellen még így is hogy az elsõ félidõben nem volt sok gól nagyon tetszetõs volt a játékuk a 2. félidõben meg valami hihetetlen miket csináltak mint ha 4 évvel ezelõtt lett volna egy érintõs dolgok szép akciók.le a kalappal elöttük így kellene mindig nyomni.igaz voltak kisebb nagyobb zárlatok de az edzõ dolgozik szerintem nagyon észrevehetõ!
HAJRÁ REAL MADRID!
Byez all!
Aren
jaja fõleg a Betis ellen!!
REAL MADRID
Diogo nem értette meg magát Cicinhoval, ez látványosan kijött.
a labdákat ha volt lehetõség gyorsan kihoztunk.
második félidõben, fõleg a gól után ment az osztás rendesen.
idegenben szerintem ez egy elfogadható teljesítmény volt
a labdákat ha volt lehetõség gyorsan kihoztunk.
második félidõben, fõleg a gól után ment az osztás rendesen.
idegenben szerintem ez egy elfogadható teljesítmény volt
A csapatjáték milyen volt? Sok balhé volt a pályán? 😊
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
amúgy szerintem Cassano egy sokkal jobb példaképet talált magának köpködõs Totti helyett. a kispadon is Zidane mellett ült, a gólnál is hozzá futott ki 😊
Nem tudna valaki segíteni, nagyfelbontású képek kellenének a csapatról, akár mecs közbeni eseményekrõl, csapatkép stb... A guglin nem igazán találtam jó minõségû képeket.1024*768-tól már jók lennének.
Ps3 ID: Gascoigne74
Doblasnak kurva szerencséje volt, hogy ma is egy ilyen balfasz bíró fújt. ezt a stadiont meg nem ártana becsukni egy két meccsre, hátha akkor a sevillaiak megtanulnak rendet tartani a hazai meccseiken.
Cassano ügyes, olaszos gólt szerzett, ha lökte is Doblast egy kicsit, megérdemelte amiért megütötte Baptistát.
Cassano ügyes, olaszos gólt szerzett, ha lökte is Doblast egy kicsit, megérdemelte amiért megütötte Baptistát.
nem tudomti hogy vagytok vele de Robinho nagyon sok helyzetet önzõz el!!
LEhet hogy nagyon akar bizonyítani de ne a csapat kárára tegye!
LEhet hogy nagyon akar bizonyítani de ne a csapat kárára tegye!
REAL MADRID
Lehet hogy velem van a baj,de én nem láttam,hogy bárki is zavarta volna a kapust!!!
CASSANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!! GOOOOOOOOOOL 0-1
REAL MADRID
Sajnos nem adjak 😞
REAL MADRID
Az tulzas , hogy jobb mint Ronaldo . Az 1 dolog h. o bizonyitani szeretne de meg nincs azon a szinten . Cassanot mar en is szeretnem latni ..
Ja szerintem is Cassanonak kéne ma nyomnia de én azért szeretem Soldadodot és néha azért elég nagy dolgokat mûvel!néha sokkal jobb mint akár Ronaldo!
Benne még van tûz és motiválja valami!Hala Madrid(bekjuniors7)
Benne még van tûz és motiválja valami!Hala Madrid(bekjuniors7)
Robinho
Itt kiderül ki is az a Robinho valójában nézzétek meg!!!
Van még rajta kívül hat ember, azokat is érdemes megnézni!
IGAZI BRAZIL FOOTBALL
Itt kiderül ki is az a Robinho valójában nézzétek meg!!!
Van még rajta kívül hat ember, azokat is érdemes megnézni!
IGAZI BRAZIL FOOTBALL
!!!HALA MADRID!!!
Lehet valahol nezni a mai meccset gyengebb internetes kapcsolattal ? ( TV n kivul )