Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
grrrrrr, megint h feri közvetít <#duhos2>

zaki
végre, kezdõdik a meccs! <#wink>

REALista
Ja én is néztem!Valahogy ellenünk jobban játszottak, minden bejött nekik!!!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Neuman
Néztem az Osasuna-Zaragoza mecset! Hát haljátok ettõl a csapattól így kikapni!

!!!HALA MADRID!!!

REALista
Hát én is, de remélem megszórjuk õket!Csak az a fontos hogy mi lõjük az elsõ gólt!

zaki
hát nem tudom melyik arcát fogja ma mutatni a csapat. én egy mezei 1 gólos gyõzelemnek is örülnék már.

Mit vártok a mai meccstõl? Én fellenék dobva egy minimum 3 gólos nyeréstõl. Kéne a gólzápor részünkrõl, hogy egy kis dobbing lehessen a Zaragoza visszavágóra.

REALista
A Bilbao meccsre készülõ keretet a következõ 18 játékos alkotja:

Kapusok: Casillas és Cobeño.
Védõk: Salgado, Roberto Carlos, Ramos, Cicinho, Raúl Bravo, Woodgate, Diogo és Pavón.
Középpályások: Zidane, Baptista, Robinho, Pablo García, Guti és Gravesen.
Csatárok: Ronaldo és Cassano

Beckham, Helguera és Mejía kisebb sérülések miatt nem utazott Bilbaoba

robotnyk
végülis hely lenne, persze nem örülök hogy tovább tápolja a barcát. elvégre Larsson elmegy, Maxi Lopez is szvsz.
<#falbav>semmi sem lehetetlen<#confused><#eplus2>

REAL MADRID

hozzátok sztem Eto helyére aki viszont már pakolna is a Chelsea felé!

REAL MADRID

kilyking
Írtam hogy Ronaldo helyett.

!!!HALA MADRID!!!

DONGUBA
Oszinten hozzatok minek menne??Melyik posztra?Hozzank se tudom milyen posztra jon.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

kilyking
Hát ez nem igaz Henry több mint valószínû hogy a barcaba megy.Inkább jöhetne ide Ronaldo helyett.

!!!HALA MADRID!!!

DJ Bee18
sztem az elsõ öt percben kiderül majd, hogy van-e esély. Ha a Real kijön, a Zaragoza meg majd tehetetlen lesz, kierül. Addig kár ecsetelgetni, van amikor 6 bekapott gól letaszít, vagy motivál, helyzetfüggõ. Láthattuk a Depor 8-3-as vereségét, és utána a BL-elõdöntõig ment, vagy elég csak a Liverpool feltámadására gondolni a döntõben. Tehát bármi lehet, feladni nem kell, de túlzottan reménykedni sem.

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
Rudee vajon hogy dolgozza fel? 😊 Kívácsi lennék rá

kilyking
Ha õk lõttek akkor a real is tud.Sztem nem lehetetlen de kicsi az esély rá attól még meg lehet próbálni.Nem kell beletörõdni!!!Ja és nem egy csatárral kell hanem min három,mert én már unom ezt az egy csatáros játékot.

!!!HALA MADRID!!!

robotnyk
azért lehetetlen, mert 5 gólhoz ki kell támadni, aktívan kell elõre mennie a szélsõ védõknek, és már az elsõ meccsen is ebbõl kontrázták szarrá a csapatot
DJ Bee18
a kulcs az, hogy az elsõ 10 percben kell gólt lõni. Ha ez nem megy, akkor annyi. Ha sikerül, és nem ül le a meccs, akkor látok csak egy kis esélyt. Mert egy csapat bármennyire is tagadja, 5 gólos elõny birtokában, szétesebben, dekoncentráltabban játszik. De sztem bármennyire jól játszunk, és a Zaragoza bármennyire fásult max 3-0, vagy 4-1 lehet, a maradékhoz szerencse is kell

REAL MADRID

Másik meccs:

Espanyol-Deportivo La Coruna 2-1

REAL MADRID

robotnyk
Woodgate rossz igazolás volt, még akkor is sokalnám érte a pénzt, ha végigjátszotta volna a tavalyi szezont, de ez nem az õ hibája, és ha már itt van, drukkolok azért hogy jól játszon. Beckham dologgal is érdemes lenne vitatkozni, nem egy Zidane, nem tud védekezni, de õ néhány kivétellel akkor is hajtott amikor más senki, legfeljebb Raul a mezõnyjátékosok közül. arról szintén nem õ tehet, hogy egy éven keresztül nem a természetes posztján játszott, ahol soha sem volt igazán jó, meg csak látszat cserékkel játszotta végig a szezont, mert CQ, és Luxe is csak 5 percekre merte lecserélni. pedig Caroval megdölt a tévhit, hogy Zidanet, Beckhamet, Ronaldot nem lehet padoztatni. Pablo Garcia az év egyik legjobb védõjátékosa volt elõzõ szezonban, viszont az Luxe hibája, hogy hiába játszatott néha 2 szûrõt is egyszerre, nem tudta õket hatásossá tenni.

Baptista és Robinho olyan igazolások, ha egy jobb formában lévõ, összállt csapatba kerülnek, akkor mindenki fetrengene a teljesítményüktõl, így hogy hozzánk jöttek, rögtön nem olyan jók, Robinhot néhányan már télen kölcsönadták volna, stb..

a gond az, hogy az elmúlt években sorra cserélgettük az edzõket, és olyanok jöttek, akiknek vagy fogalma nem volt a spanyol fociról, és magáról a Realról, vagy olyanok, akiknek bár neve van, de semmilyen eredményt nem tudtak elérni. õk aztán nem csoda hogy képtelenek voltak motiválni bárkit is, és bár egyre jobban igazolunk, még mindig vannak lyukas posztok a csapatban.
grebber
nem.de mindenki arrol beszél ezt elküldeni azt elküldeni.de normális játékosokat alig tudnak igazolni.wodgate,beckham minek kellet pl.wodgate agyon vak játékos sztem.beckham meg semmi extrát nem mutatott.

Next PC upgrade: 2022

robotnyk
most tényleg no offenz, de azt hiszed, hogy ezekkel feltaláltad a spanyol viaszt? vagy hogy az aki akárcsak 2-3 éve nézi a meccseket, az nem tudja ezt?
grebber
bosqueval egyet értek.ö nagy edzö volt.flavio és cambiasso is kut volt madridba.viszont az is csoda lesz hogyha baptista 3golnál többet fog rugni a bajnokságba.portillot is kölcsönadják pedig nagy tehetség,bosque idejébe golokat lött.de ök tudják mit akarnak.

asfa
hát igen és a király Makélelé a helyén van 😊

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

zaki
aztán volt még egy flavio concecaio (remélem jól írom a nevét), meg egy cambiasso is... de télleg makelele volt a király... meg del bosque <#whatever>

grebber
Ez van:Cicinhonak játszani kellet volna Makelele elengedése ota nincs a csapatnak egy normális védekezö középpályása.A real hires arrol hogy simán lemond a labdaszerzö játékosairol PL.:Redondot elengedték a milanba pedig abba az évbe a bl legértékesebb játékosának választoták,Makelelével is blt nyertek.Azota semmi.Egy Emerson,Viera szintü védekezö játékost kellene leigazolni nem ilyen zsákbamacskákat mint Pablo Garcia.Én Samuelt sem engedtem volna el.

robotnyk
realmadryt.pl, beszámoló alatt
már szinte kezdek kételkedni abban, hogy ez a csapat még nyerhet valamit!!!

bandyx

mi f@sz volt tegnap? ennyire nem lehetünk szarok!!!!<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#conf><#conf><#duhos2>

bandyx

Zaragoza golyaira volnek kivancsi .. pontosabban a vedok hibai erdekelnenek

REALista
Szerintem nem csak a tegnapi meccsé!!!/Gravesen padra azért jó!De úgyse marad/ Zidane helyére kéne valaki akivel rotálhatják egymást!

sztem Ronaldo is el! és ez nem csak a tegnapi teljesítménye miatt!

REAL MADRID

robotnyk
Golok fent vannak mar valahol ?

robotnyk
Pavon kuka, Helguera pad, Gravesen el, Salgado el, RC el. ez a tegnapi meccs konzekvenciája tömören.
REALista
Van valakinek ötlete hogy honnan tudnék videót letõlteni a 2002-es BL döntõ utáni pillanatokról ill. az ünneplésrõl és a kupaátadásról???

REALista
Szerintem egyszerûen csak lebecsültük a Zaragoza tudását!Elbíztuk magunkat!Szerintem ha Zidane és Cicinhó játszott volna akkor is kikapunk de mondjuk nem 6:1-re hanem valamivel szorosabb lett volna!!!

DONGUBA
Gyerekek mondom nem nezem a meccset mert sima real nyeres lesz erre tessek mirol maradtam le.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

NEm tud vki egy JÓÓÓ Spanyol oktatóprogramot?

REAL MADRID

nem hiszem hogy csak az bár meglehet! ami biztos: a csapat tegnap -50% on játszott 😞

REAL MADRID

DJ Bee18
akkor zidane hiánya a hunyó? Akkor sürgõsen szerezni kell valakit a pótlására 😊

nem csak a védelem! hisz a középpályán csak ugy át lehetett sétálni. eddig mit lehettet látni a középpályán? labdaszerzés távoli kísérletek! tegnap több labdát adtunk el mint amennyit szereztünk! Ronaldo meg elöl 😞 meg tudnám számolni egy kezemen hogy hányszor ért labdához! /bár ez nem csak az õ hibája/

REAL MADRID

DJ Bee18
Mi a franc történt?? Nem értem, Helguera és Ramos eddig kiválóan játszott, tegnap mégis ennyire szar volt a védelem? Meg említhetnénk a 4-0-át, meg azt hogy alig kapunk gólt mostanában. Valami rövidzárlat? Mert mást nem tudok elképzelni. Mert ha szombaton nyerünk, sztem akkor ennek a kupakiesésen kívûl semmi jelentõsége nem lesz. De a Zaragoza valamit tud otthon, a Barca megverése nem véletlen.

MrSpock
Elnézést de Barca drukker lévén csak beköszönök,vagyis kérdezem mi volt most ez a Zaragozai meccs? Pár napja eléég,hogyisírjam lekicsinylõ megjegyzéseket olvastam egyes Real fanok billentyûibõl.Egyébként a visszavágó döntetlen lesz jó esetben,csak hogy elszomorítsalak benneteket!Fõleg a Barca meccsbõl kiindulva,ja és ha mondjuk kiállítás is lesz.
Egyébként kezdtem azért örülni,vagyis hogy a Real kezd magára találni,és meglepve láttam az eredményt,mert dolgozni voltam.
Részvétem srácok,mi azért kevesebbel megúsztuk.
Mit tud ez a Zaragoza?Hmm....azért nemsemmi.
bár azért ha Ronit nemállítják akkor ki..ne de nincs ha..Kíváncsian várom a visszavágót!

Go Jeff Go!!!!

Nemtom hogy vagytok vele de én naon hiányoltam Cicinhót. Sztem vele sokkal jobb eredményt érhettünk volna el. Ott van mindenütt a védelemben, középpályán és a támadásban is. Naon jó vétel volt. Hátha a visszavágón hozzásegít minket a gyõzelemhez.

Hát ez hihetetlen volt. Az elsõ félidõ után még reméltem minimum döntetlen lesz de mikor egy pillanatra elkapcsoltam aztán vissza ,már csak annyit láttam hogy nõnek a Zaragoza góljai. Elkeserítõ volt a védelem és nem is naon találok rá szavakat, sajna Beckham szabadjai is sorfalba mentek.(kivéve azt a szép fejes gólt)
Én is õszintén remélem hogy a visszavágón láthatunk egy GALAKTIKUS Real Madridot. Ha nem is nyernek legalább egy 3 gólt lõnének a becsületért.

gg

BL döntõ tényleg messze van! de a 10 pont nem olyan sok sztem! de a hétvégén lehet már sok lesz! 😞

na de jó éjszakát meek aludni mert már a szemem golyózik!!<#idiota><#guluszem1><#integet2>

REAL MADRID