Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudod miért vagyok igazán dühös néha??? Hogy a nagy sztárok mentalitási problémával küzdenek, és ezáltal szidom Capellot, mert az õ dolga hogy helyrerakja a csapatot!!! Focit akarok látni a Madridtol.

Nézd a barca meccs után nem mondtam semmit, mert utána nem kell kommentár. Hát Guti nem egy okos ember, velem együtt. De benne a jozan parasztság sincs meg!!!

ProGabe
na álj,nem azt mondom hogy pl a lyon elleni meccsen én nem anyáztam a játékunkat,de amikor azt írod Gutiról hogy "egy kis buzi" és megkérdõjelezed a véleményét ill. így lenézed az más,az már tényleg nem madridista aki ilyet ír...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Gutinak sok helyre elmehetett volna, nem tette. Jóbb lett volna! Legalább Reyesnek lett volna helye a csapatba! Lehet hogy néha jol játszik Guti, de nem lett volna nehéz potolni. Szegény ember ugy nyilatkozik, ha õ nem lenne meghalna a csapat. Ha azt a nyilatkozatott az Edzõnek szegezte volna, Lehet hogy oda kerûl mint Cassano.

Már nem azért de egy focista ne akarja megitélni hogy hogy jo egy csapat. Akkor biztos nem nyilatkozta volna ezt, ha a kispadon ült volna!!!

akik fütyülnek, miközben ott ülnek, azokról is megvan a véleményem... Õ örüljön hogy ott lehet, én azt tenném, nehogy már még õ nagyobb legyen nálam, csak azért mert ott él, és fizet... Mellesleg ilyen alapon te is egy senki vagy, úgyhogy te fõleg ne dumálj...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Tul negativ a véleményem??? Mit goldolsz azokrol akik a stadionba fütyülnek??? Azok nem szurkolok, pedig a jegyet is megveszik!!! Azokhoz képest te egy senki vagy!!! Ugye???

Ha nem tetszik a véleményem tul lehet rajt lépni.

én is k*rvára

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

robotnyk
pacclacc, kicsit fogd vissza magad, mielõtt postolsz. meg gondolkodj. a homofób véleményedet meg tartsd meg a baráti körödnek.
zizou5re szintén vonatkozik, a barca drukkereket ne provokáld.
hunbasser
hát,néha annyira negatív,h én is dühös leszek -.-

ReaL MaDRid x siempre

ProGabe
én meg az ilyenekért kezdelek téged,mi az hogy "Ki ez a Guti",tudod te egyáltalán hogy mennyit tett ezért a csapatért,tudod egyáltalán hányan hívták más csapatba,legfõképp akkor amikor pados volt?folyamatosan szidod a csapatot,semmi sem jó neked.vagy maradj kussban,vagy több indoklást kérek az "ezen a képen buzin néz ki","ezt a kiscsapatot csak legyõztük!de nem 20 góllal",stb elmés megnyilatkozásaidnál

Guti igazi madridista,úgy látszik veled ellentétben(és még van jópár vészmadár,ill "neki semmi nem elég" ember itt)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

de nem értem mi bajod, összefoglalót láttad? csak a helyzetkihasználás nem az igazi...
Mellesleg láthattad már a mentalitásunkat kiscsapatok ellen, szóval haggyad Capellot...

Attol, hogy egy csapat felálásban, és játékosokban is ugy áll fel mint pl. a Barca (ellen), a taktika még lehet más!

Azt hagytam ki (...)

Attol, hogy egy csapat felálásban, és játékosokban is ugy áll fel mint pl. a Barca, a taktika még lehet más!

pl.-t had mondjak. Capello azt kéri, hogy csak a támado alakzat támadjon, a védök meg maradjanak a helyükön, még számtalan kérése is lehetett, személyre szoló is, és ez már a taktika, emberfogás. több nem jut eszembe. 😊

robotnyk
volt egy-két érdekes védekezés, még az elején, mikor egy keresztbelõtt labdára 3an jöttek libasorba, azért az fájt.
az hogy mit hagyott ki RvN, Robinho, meg Helguera... jobbak voltunk nyerhettünk volna többel, de azért a gólvonalról lõjük már be, a szurkolók egészségének érdekében.
ProGabe
10 perces összefoglaló
pl 4:04-nél:te úr Isten,ez hogy nem ment be????

akkor jó <#eljen>, csak azt hallottam, hogy az elején a Steauanak voltak helyzetei, ezért gondoltam

ProGabe
hát én nem láttam a tegnapi meccset,"csak" egy fasza kis ~25 perces összefoglalót orf1-en.és kb mintha az arsenalt láttam volna,Helguera üres kapura kihagyta,11-es sincs bennt,Ramos is kb olyat hibázott amit 10-bõl 9-szer simán belõ,és még sok-sok helyzet,szóval nem volt nagy gond tegnap a morállal,csupán a helyzetkihasználással,szóval eszméletlenül pechesek voltunk,az ellen meg még pechesebb

még 1x-szer:csak az összefoglaló alapján mondom ezt

hunbasser
ez meg a másik

ReaL MaDRid x siempre

ti lököttek vagytok, hát rossz az a taktika, amivel 2-0-ra Barcat vertük? Nem veszitek észre, hogy milyen mentalitással állunk ki kiscsapatok ellen? A mentalitás a gond, 4-1-re vertük Steauat, gondolták lazulhatunk... De nem értem, elõzõekbõl nem tanultak? Mennyi kell még hogy felébredjenek? Elegem van az egész bagázsból, legközelebb már Barca ellen se hajtanak, mert 1x megvertük õket?

hunbasser
sztem a dolog egyik kulcsa az lenne,ha elkezdenénk fiatal játékosokat venni.marcelo,gago,õk mind kellenének,emerson még egy idényre jó lesz,most sem annyira jó,de jövõre sztem még ilyen formában sem lesz.de persze ne legyen igazam.aztán ronaldo is öregszik,a sérülése egyre gyakrabban fog kiújulni,rvn-t is f*sznak kellett megvenni...kellene egy fiatal befejezõ.
ez a csapat nekem még mindig öregecskének tûnik,a majdnem a csapat fele 30 felett van :\

ReaL MaDRid x siempre

Én is amondó vagyok mint HeCki. Én azt a pillanatot várom amikor Capello átáll a 2 ékes játékra. RvN szerintem labdatartás szempontjából van elõl, de ezzel nem lesz még gol. Fejébevette Emersont és Diarrat és senki nem tudja kiverni a fejébõl, ugy mint Heulgerat (Heulgera nem kell nekem ). Azt a kényszer még is rávitte, hála istennek.

Meggyözödésem már régota Ronaldo kell oda elõre, nem tököl kapurafordulni, és nem mindig a visszjátszáson van. Nagyon jol kiegészitenék egymást RvN-el. Ami megvan Ronaldoba, az hiányzik RvN-bõl, és ez forditva is igaz. Nem értem Capellot, mi a faszt tököl ezen, miért nem veszi észre.

LasCar16
szerény eredmény, de akkor is Juhász Roli a király😄(off)

#acm

akkoris bassza meg a taktikajat 😊 6 vedo azert h. egy helyzetunk se legyen es megis jojenek a tamadasok meg golt kapjunk?

nem õ beszél össze vissza hanem a sajtó

REAL MADRID

Capello meg bassza meg a taktikajat es amugyis azt mondta,hogy kezdo lessz. Ossze vissza beszel,ejen Cassano :>

Siman,most is volt legalab 3 kiugratas es nem biztos h. mind les volt. ha elmehetett volna bevarja. nincstelroy nal meg csak akkor volt labda mikor 11 est rugott azt is faszan ..

Én tudom, hogy jó Ronaldo, de nem bizik benne Capello, mert még nem rugott golt, de hát ha nem játszik, nem is fog!!! Van akkor a formában Ronaldo, mint RvN ha nem nagyobba

Igen belölünk felkészülnek, mimeg nagyok vagyunk, ugyis nyerünk.

En neztem a meccset es ritka sz*r volt a Real. Elso felidoben nem is leteztek,foleg Nincstelroy. egy 0 volt, Ronaldo 10 perc alat tobbet volt labdanal mint Nincstelroy egesz meccsen. ha nem lett volna az ongol dontetlen maradt volna egy gyenge csapat ellen

LasDen
de legalább nyertünk....
nemtudom de sztem ez jól mutatja hogy nem nehéz felkészülni a csapatból.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hunbasser
vége

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
ya,mekkora lol már...én csak annyit láttam hirtelen,h a kapu üres,a csávó meg öngólt rúg.ugyanis most is streamet keresek,és a háttérben megy a tv,ezért csak a végét láttam

ReaL MaDRid x siempre

meg egy kihagyott 11el 😮

REAL MADRID

REALista
Vezetünk egy öngóllal!!!😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Zizou5
ezt h érted? hát nyerünk nem? 😄

Most akkor kikapunk vagy döntetlen lessz?

udeakad 😞

REAL MADRID

thx nekem is

REAL MADRID

jAsOn VoOrHeEs
klikk

Nálam ez most mûködik.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

ÁÁÁÁÁ streamot

REAL MADRID

Na látod ezt én is dijaznám.

Reyes pl. jól nyomta

Gutit amugy se birom. Szerintem Raúl simán meg tudná azt csinálni mint Guti. Azt akkor Guti helyet jöhetne valaki más!

Szerintem az is. 😄

ugyanaz, végre megvan a stabil kezdõ, ez nemárt összeszokás céljából 😊, és erõs is azért, ha akarnak

LasDen

20:03 - A Real Madrid ma esti, hivatalos kezdõcsapata: Casillas; Ramos, Helguera, Cannavaro, Roberto Carlos; Raúl, Diarra, Emerson, Robinho; Guti és Van Nistelrooy.

csak kimarad Ronaldo.....hmm hmm....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hunbasser
ez sztem mindenkinek kéne most 😊

ReaL MaDRid x siempre

I3andy
az nekem is kéne, úgy hogy ha van, akkor szóljatok plz!!!!

Csabesz6
vmi stream estére?:|

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"