Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

más sima innen...

LasDen
hajrá hajrá......nyernünk kell..,.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

H0ri
2-0 reyes

H0ri
hát hajrá madrid...

de ennél a meccsnél még a dvsc - zte meccs is jobb volt 😊 😊

racing játszik abban 😞

REAL MADRID

elsö félidö összegezve:
-Megemlékezés 😊
-Ramos fejese 😊
-Raul csodaszép golja😊 biro benézése😞
és kb ezután nem sok minden történt...

Zizou5
jaja, én se tom nézni... RAMOS FOR PRESIDENT!

LasDen
részemrõl ennyit a meccs nézésrõl.......BASSZA MEG A FIBERNET, A TVU Player ÉS A SopCast.........<#violent><#violent>

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

totl
Tök szabályos volt Raul golja!!!!<#boxer><#boxer>

Hala MAdrid! ----- Rest In Peace Puskás Ferenc!! És Persze DAVID BECKHAM

REALista
Gratulálok a bírónak...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Csabesz6
'csába...nemizsvót les😞

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

LasDen
a rohatt kurva TVU meg SopCast....kapják be....nemtom nézni a meccset....a sopcast jobbra-balra bufferel míg a TVunál szétesik a kép......anyáááááátok.....

Shep
csak nekem szar ez a hülye cctv5?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bakker nem láttam, pedig gondoltam hogy lesz :SSS

1 Ramos gólt már eltaláltad 😛

totl
1-0

Csabesz6
raaaammooss😊<#worship><#worship><#worship>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

1-0

Athletic  Bilbo
nagyon szép volt a megemlékezés Öcsi bácsiról.

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

totl
Egyébként megkpatuk a legjobb kommentátort! danke...:/

totl
Fekete mez hol marad?

LasDen
TVU, SopCast, TVKoo stb.

Zizou5
és melyik progi kell ahoz h tudjam nézni?

akkor reyes bizonyitson😛
mondjuk szvsz robinho jo formában van de capejjo tudja...

bizonyíthat megint

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

19:15 - A Real Madrid hivatalos kezdõcsapata: Casillas; Sergio Ramos, Cannavaro, Helguera, Roberto Carlos; Emerson, Diarra; Reyes, Guti, Raúl; és Van Nistelrooy.

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Reyes -------> Robinho O_o

REAL MADRID

hunbasser

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
kellene nékem 1 stream, me itten nem vala Sport Klub.......vki tud??

na még 1ora....szerény tippem 3 nyuszi...talál 1et nistelrooy egyet robinho meg mondjuk raúl...

már a keretben van, sztem ha 2-vel vezetünk, második félidõ közepén be is állhat sztem

ProGabe
és akkor még ott van salgado!akivel nem is tudom így hirtelen mi van,pár hete ugyebár meghúzódott a combja,de annak a gyógyulása nem tarthat ennyi ideig,vagy igen?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Alex "tankról" volt szó, remélem nem vetették el

"hát,ha megy helguera a racingba,akkor biztos h visszajön középre ramos" nem ugy volt, hogy venni akarnak egy középsõ védöt? Cannavaro mellé az jo lenne. Azt ha majd Canna nem lenne, akkor rá érnénk olyanokrol gondolkozni, hogy Ramosnak hol a helye. Szerintem most nagyon jo helyen van.

Hát nem lennék szegény Santander helyében, õk is biztos sajnálják Puskást... De azért játszaniuk kell rendesen, a sport az elsõ

nem-nem egy EU-s hely szabad, mivel Marcelo ezért (is) megy a Castillaba, és jöhet Gago. + Marcelo vagy Gago kap EU-s papírt tavasszal, szóval jövõre nincs gond

hunbasser
hát,ha megy helguera a racingba,akkor biztos h visszajön középre ramos,és cicinho visszajön.de cicinhonak ez az év azt hiszem le is van tudva(szép magyarsággal élve),mert még van kb 4 hónap,márciusra elvileg már játszhatna,de ugye edzéshiány...és akkor megint 1-2 hónap,míg visszanyeri a kondiját,és akkor az utolós 1-2 hónapban csereként fog beállni szvsz

ReaL MaDRid x siempre

nekem nem hiányzik 😄

REAL MADRID

hunbasser
hiányzik,mert guti és robinho kiszorították.nézd a jó oldalát:Capello nem akarja elkapatni a srácot,és igaza van.robinho eleget padozott tavaly,nomeg guti is

ReaL MaDRid x siempre

Zizou5
hát ugy h kíváncsi vagyok h mti gondoltok, mert ramos jol játszik szélen, még talán jobban mitn cicinho, és helguera is jol játszik középen, végre ujra, megtalálta magát, éss arra lennék kíváncsi h mit gondolotk a édõsor igy marad ha feljavul cicinho állapota is?

hát azért ahogy mostanában elnézem a kezdõket reyes rendre hiányzik

😄D

REAL MADRID

hunbasser
h jön ide helguera?inkább sztem,h ramos marad-e,mert k*rva jól nyomja jobb hátvédként,a beadásai is nagyon jók,akárcsak gutié,diarraé vagy reyesé.õk mind jobban adnak be,mint beckham 😞

ReaL MaDRid x siempre

én ugy tom helguera már biztos a racinghoz szerzõdik

REAL MADRID

Zizou5
azon gondolkodom h cicinho ha felépül, lesz helye a kezdõbe, vagy marad helguera?

hunbasser
valószínû,h vkinek lesz eu-s útlevele,vagy spanyol állampolgársága

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
Nem értem....Gagonak nincs EU-s útlevel míg Híguanin (v hogyhíjják) van.....és már nincs hely non EU-snak....akkor Gagot hova akarjuk???

hunbasser
szvsz ez az egyik legjobb kezdõ,és azt hiszem Capello ráérzett vmire:tudja,h ha összeszokik a csapat,akkor aztán lesz nemulass a többi csapatnak

ReaL MaDRid x siempre

A ma esti várható kezdõcsapatok
Real Madrid: Casillas; Sergio Ramos, Cannavaro, Helguera, Roberto Carlos; Emerson, Diarra; Raúl, Guti, Robinho; és Van Nistelrooy.

Szokásos, nem baj had érezzék egymást egyre jobban, tavaszig BL esélyesnek kell ám lenni 😊

hunbasser
jól beszélsz.

én 4 rvn gólnak örülnék <#vigyor1> [csak viccel ám,de azért reménykedik benne,h jó formában van,és gólt lõ rvn)

ReaL MaDRid x siempre

ProGabe
így legyen,és bárki is lõje a gólt,remélem az égbe mutat és bizony NEKI ajánlja a gólt 😉

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.