Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy cimvédõ Barcanak ciki lenne kiesni! szvsz

nemfogunk megnyugodhatsz <#ravasz1>

LasDen
1 barszának nem illik kiesni ilyenkor még 1 ilyen csoportban sem.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ilyen csoportból nem ciki kiesni. Az más dolog hogy nem fogunk kiesni 😊

OFF (bocs az offért)

Werder Bremen 1-0 Chelsea
27dik percbe rúgta a gólt P. Mertesacker

Chelsea 10 pont
W.Bremen 10 pont
Barcelona 8 pont
Levski 0 pont

Az utolsó körben Chelsea vs Levski és Barcelona vs W.Bremen mecscek lesznek!

Veszélyben a Barcelona! 😊 Kicsit ciki lenen nekik ha kiesnének a csoportmeccsek alatt.
Hajrá Werder Bremen! (de csak ezen az 1 meccsen) 😊

ON

ProGabe
15 December 2006
UEFA Champions League - First knockout round draw

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hát a sorsolás is izgalams lesz. Remélem jol fog elsülni a számunkra. Mikor is lesz a sorsolás???

Ezaz, régebben ilyen védelem ellen 3-0-ákba szaladtunk bele. Most sokkal jobban játszottak, mint a tavalyi 1-1-nél sztem. Meg most látszott az is, hogy õk magabiztosak, mi meg tartottunk, már-már féltünk tõlük, tudjuk, hogy miért ugye. Szóval érzem, jók leszünk tavasszal, pszichikailag is alakul a dolog, már csak a nagy ellenfelektõl (Lyon, Chelsea, esetleg MU, de ellenük könnyebb lenne játszani pl.) való beszaráson kell vátoztatni.

Azért reméljük nem kapunk egy Chelseat a nyakunkba már a 8-addöntõben, többiek sztem menni fognak

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Ha a Real, tudja hogy kire kell vigyázni, az elsõ félidõbe, megnyerhettük volna a meccset, de enélkül is nyerök lehettünk volna. Elismerem, tegnap a Lyon jol játszott. Lezárták a területeket, jo kis bunkerfoci volt, és mikor rést talélhattunk volna, a játékosunkat hárman körbevették. Ez nagyon is meglátszott mert csak 2 golt tudtunk bepaszirozni. Remek meccs volt, és biztato a játékunk, mert egy bombabiztos védelem ellen is sikerült golt rugni. Még kell fejlödnünk, és Capello már két játékrendszert is tud sikeresen játszatni. Még érnünk kell.

LasCar16
jókor jó taktika^^ Real ellen idegenben ez kellett...^^

#acm

Mor3llo
azért nem mindig kontrából megyünk, sõt, nagyrészt nem a kontrákra építünk...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

robotnyk
épp az a lényeg, hogy nem ész nélkül letámadnak, hanem engedig a tologatást 40-50re a kaputól, a többi területet meg lezárják. ilyenkor ezer passz kell, hogy rést találjon az ellenfél, és abból az egyik a nagy számok törvénye alapján úgyis rossz lesz, akkor letámadnak, és kontráznak belõle.
LasCar16
az a bay h. a Lyon magabiztos , erõszakos , letámadós taktikáját nem csípi semelyik csapat sem(kb ezt játszották a franciák a VB-n)..., szvsz nem tejjes gõzzel is nyerhettek vna erre azért nem sok csapat képes fõleg a Bérnabeuban...szerintem jelenleg nincs kellemetlenebb ellenfél náluk😊 azé jó meccs volt😊

#acm

Csabesz6
hunvanmég karácsony😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

közeledik a 20000. TÉK 😄D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

pl. Barca meg Valencia ellen jóval könnyebb játszanunk

hunbasser
legyen igazad! 😊

ReaL MaDRid x siempre

sztem nincs miért szégyenkeznünk, Lyon a legjobb csapat jelenleg európában, és ellenünk kettõzött erõvel játszanak. Ha így fejlõdünk, tavasszal már baromi erõsek leszünk, mert még fejlõdünk, abban biztos vagyok

hunbasser
hát a tegnapi meccsre:én egy egygólos gyõzelemre azt mondtam volna:Capello munkája kezd beérni.hát,2-2 lett,a lényeg az,h 0-2-rõl álltunk fel,és nyerhettünk is volna.a baj az volt,h nem tudták védõink,h ki kire figyeljen,és így tiago is ment be középen,h senki nem figyelt rá,azt hitte mindenki,h "ott van Fabio,majd megállítja",Fabio meg mondta,h "ott van Ivan,majd õ úgyis megállítja" és nem nagyon figyeltek.carewnak is egy embert kellett megenni,normális esetben mégegy embernek kellett volna ott lennie szvsz,csak hát nem értették nagyon egymást a fiúk.RC remek formában volt,szvsz neki voltak a legnagyobb mentései,igaz h az utolsó pillanatban,de mindig odaért.
és minden tiszteletem RVN-é,de jobb lenne,ha nem õ rugdosná a tiziket,hanem mondjuk Raúl,vagy RC 😊
és Abidal kezezése inkább volt tizenegyes,mint RVN esése,ebbõl is látszott,h a bíró nem nagyon tudta uralni a meccset.pl nem értem én sem,h Raúl miért kapott sárgát 😊 õ békíteni ment tényleg.
ha Robinho belõ abból a 3 helyzetébõl egyet is,meg RVN berúgja a tizenegyest,4-2 is lehetett VOLNA.hát igen,ott az a volna,de remélem senki nincs elkeseredve,végülis a továbbjutás megvan,meg eddig is megvolt szal...

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk
kupában a Betis lesz a következõ ellenfél.
ProGabe
ne üsse ki õket senki!inkább találkozzunk velük a döntõben és adjuk vissza nekik egyben a 7(vagy 8,ki számolja már 😞-et 😛
de ez már tényleg tûrhetetlen!meg ne mondja senki,hogy most is annyira jók voltak,11 emberrel védekezni...igaz hogy a védõink meg néha nem voltak a pályán,de ez szerintem is anti-foci volt,amit tegnap a Lyon bemutatott

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tegnap, 19:17 - A Spanyol Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága 2 mérkõzésre eltiltitta Gutit, aki a Racing Santander ellen állítottak ki.

tegnap, 23:16 - A Real Madrid megfellebbezi Guti két mérkõzésre szóló eltiltását.

Miért kellett két meccsre??? Nem volt ez annyira durva... Helyes, fellebbezzünk csak, de nem hiszem, hogy eltörlik

NO COMMENT, ha ez igaz, tényleg egy játékostemetõ az Inter 😄DD

hát kemény egy ellenfél, tényleg európa legjobb csapata, reménykedjünk, hogy valaki más kiüti õket a BL-ben 😊). Kimaradt a 11-es, de sztem 2-2 így igazságos, de Robinho csavarása sikerülhetett volna, kár érte. De végre van a csapatnak egy tartása, nem estünk össze, küzdünk, csak elajándékoztuk nekik az elsõ félidõ felét. De a csapat ezzel a meccsel is erõsödött sztem, mentálisan mindenképp. RVN-t viszont sajnálom egy kicsit 😊

REALista
Jól mondod!<#eljen>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Egy jo meccset láttam. Ennél roszabbat sose. Motiváció megvolt, de a jo foci hiányzót helyenként. Carew meg csak akkor lehetett volna megálitani, ha elgázoljuk egy IFA-val 😊 Nincs semmi baj, még van mit tenni Capellonak. Majd a Lyont kiütik majd mások, jövöre. RvN többet ne válalj 11-est, még akkor se ha ajándék.

vmvr
Még jóhogy😊 Üdvözlöm Reyest😊!

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

eZo
Baptista szerezte az Arsenal 3. találatát !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

eZo
ha jól emlékszem ez a 3.rontott büntetõje !
Levante, Steaua , Lyon

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

LasDen
2

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

menjetek mar a jok...any.. kosz

eZo
itt már ebben a szezonban volt 2 vagy 3 kihagyott büntetõje 😞

Brolly
Nincs mit(hehe)

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

penészthozópára
A MU-ban összesen 2 kihagyott tizije volt..vagy 3.

One Love, One United!

Szabi 22
Ilyen tizit adni hát akkor luftot rúgott mint a ház!!!!!

eZo
a vicces az, hogy pes5-el játszottam online meccset néhány hónapja, és az egyik sráccal hosszabítás után, 11esek következtek, és kihagyott 2 büntetõt, mikor meccs után gratulált...hozzátette: "Nem tudok 11est lõni, hiszen holland vagyok !" ( utalva a korábbi VB-k, EB-k elvesztett holland büntetõ párbalyokra)Miért RVN rúgja a tizenegyeseket, bárki más berúgná, és õ már nem elõször hibázott az idén ... Mondhat bárki bármit, a narancsszinûek nem tudnak büntetõt lõni 😞

Csabesz6
jogos.amugy nemvot rossz meccs.kár a 11esért...jóccakát mindenkinek

halamadrid

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Mor3llo
köszönjük 😄😄😄:

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Brolly
Most direkt idejösz idegesíteni minket, ez inkább ilyen gyerekes viselkedéshez val... köszönd meg hogy visszafogtam magam<#mf1><#mf1><#mf2>

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

kuktabá
jojo megyünk is mer mamod invitálásra nemmondhattam nemet :}}}

DIÁZ VÉDÓ ;| DUFF FOR PREZIDENT!

robotnyk
RvN, köszi az egyenlítést, de egy ideig ne rúgj több 11est.
Ha az emlékeim nem csalnak akkor RVN eddig 1 büntetõt hagyott ki a bajnokságban, és 2õt a BL-ben. Azért ezen a szinten amin vagyunk ez ELFOGADHATATLAN! Nemértem kapellót hogy miért RVN-nel rúgatta a mostanit is...

Mor3llo
v a Lyon játszik túl jól 😊

robotnyk
a gombamód szaporodó Lyon fanok tobzódjanak a saját topicjukban.
LasDen
2-2........kiszenvedtük ezt a szart.......
RvN meg már lõtt be 11-st a szezon elején....legkzelebb már Raól v más lõjje a 11-st akár még Casillas is csak ne RvN...
a Lyon ellen nem tudunk játszani.....

REALista
<#taps><#taps><#taps><#levele>

GRRRRRRR RVN-t nem tanították meg 11est lõni? eddig asszem mindet kihagyta :@

REALista
<#szomoru1>

REALista
11-eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees!!!!!!!BE KELL LÕNI!!!!!