Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
ne felejtsd el, hogy az ecija ellen szélsõt játszott, szóval eléggé vészmegoldás volt csak, tét nélkül belefért.
chelsea-real
lyon-barca

ilyen párosítás durva lenne 😄DDD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Chelsea, Manchester United, Arsenal, Liverpool, Bayern München és Milan. A december 15-én megrendezendõ sorsoláson ebbõl a hat csapatból kerülhet ki a Real Madrid következõ ellenfele. Az elsõ mérkõzéseket február 20/21-én, a visszavágókat március 6/7-én játsszák. Capello legénysége hazai pályán fogja megkezdeni a szereplést.

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

milyen Celtic? Manchester lett az elsõ, kikapott a Celtic a dánoktól, MU-t kaphatjuk.

Ha továbbra is így fejlõdünk, a Chelsea kivételével nagy eséllyel verünk ki bárkit sztem, ha javulunk addig, sztem fogunk

Daráljuk be inkább a Chelsit, azt a Barcat ha utunkba kerül. 😄

Akkor Torres + Mija volt akiki középen baromkodtak. Ez a Torres gyerek harmat gyenge.

Pénteken lesz a sorsolás ugye? Szerintem nem lesz szerencsénk a sorsolásal. Persze attol még majd nyernünk kéne.

robotnyk
Diego Lopez; Michel Salgado, Torres, Mejía, Roberto Carlos; Beckham, Diarra, De la Red, Nieto; Cassano, Ronaldo
REALista
Jaja Milan,Bayern vagy Celtic!/Levan szarva T.Gravesen😄DD/

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

milan kell 😄DD

celtic csak azért nem mert GRAVESEN 😄_SAD:_S

REAL MADRID

REALista
Várható ellenfeleink a nyolcaddöntõben:
Chelsea,Bayern München,Liverpool,Celtic,Arsenal,AC Milan

Látom a nagy kedvencem éledezik. Ronaldo köszönjük a két golt! Valaki esetleg le tudja irni a felállást, mert kiváncsi vagyok milyen formában álltunk fel. Ja a 11-es. Remélem ha majd RvN-el játszanak akkor Ronaldo rugja a büntetöket. 😊 Gyerekek belegondolok abba, hogy RvN-nel, ha majd igazán összeszoknak, akkor elképeztö támadó sorunk lesz. Azt meg lassan elfelejthetjük, hogy Diarra, és Emerson együtt játszik. Jó a bajnokság elején nagyon szükség volt rájuk, de már kezdünk éledezni.

Nem is kover csak eros csontozatu .. kivan gyurva a teste 😊

REALista
Jaja!Magabiztos 11-es volt!

LasDen
Ronaldo feltámad?????

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Csabesz6
nah a vége szépvót;D...ezaz roni csak igy tovább...mien sukare lett😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Ronaldo mentet,mar amit lehetet .. elol annyi volt a baj,hogy nem volt kivel jatszon,a vedelem meg no comment ..

2-2 O_o

REAL MADRID

hunbasser
<#worship>

ReaL MaDRid x siempre

Ronaldo gól befigyel

BUDA > miskolc.

zaki
Én is... <#nevetes1>

zaki
Hát ez kezd vicces lenni.<#zavart2>

robotnyk
2 oda. a védelem elég gáz így, meg Diego Lopez is, a gól elõtt 30ra akart söprögetni a kaputól
Hát azt gondoltam, hogy tartalékosan szopni fogunk golt, de remélem csak ezt az egyet.

REALista
Vezet a Dynamo Maksim Shatskikh góljával!😞

robotnyk
már szopóka van
Golokat biztos mutatják a Viasat3-on

LasDen
meghogy tök sötét a képernyõ....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hunbasser
csak az vele a baj,h túl szélesvásznú :\

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
<#levele><#levele><#levele>

hunbasser
most mutatták a kezdõt,hát ez elég tartalékos 😛

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
persze megint nem látom a meccset...pont mikor a fiatalok játszanak.....<#falbav>

gabber_saviola
remélem mostmár leszel újra <#smile>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

REAL MADRID

zaki
hi Gabber modi <#vigyor3>

gabber_saviola
hi Zaki modi <#smile>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ezt énis hallottam 😄DDD

REAL MADRID

miilann
"Átköltözik USA-ba a csapat?"

lehet h usa költözik madridba :]

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

LasDen
én úgy tudom hogy 4 v 5 EU csapat fog az NBA-be indulni.......hogy hogy azt nemtom.. 😄

zaki
Hát ez így elég érdekesen hangzik...

Bár most olvastam a NS-ban, hogy Kínában akar az NBA ligát indítani, lol... De ez már off.

hunbasser
hát,ha nem tévedek,az nba annyit tesz,h national basketball association.nba-bõl csak egy van,és ez az egyesült államokbeli bajnokság,nba-bõl szvsz nem lehet több.
régen néztem nba-t,de ha összejönne ez a dolog,úra visszatérnék a kosár nézésére 😊

ReaL MaDRid x siempre

Zizou5
igen eeeeeeezen gondolkodok én is.. aszittem, hogy én vagyok a hülye, de ezek szerint télleg igaz lehet ez a hír, hogy az NBA az amerikairól van szó.

ezen agyalok, ezt hogy akarják? Átköltözik USA-ba a csapat? Vagy utazgatnak? <#idiota> Egyedülállóak lennénk, szurkolhatnánk ott is 😄D

jol meg az ez a montad :>

Zizou5
RAMON CALDERÓN: "A REAL MADRID KOSÁRLABDACSAPATA 2009-TÕL AZ NBA-BAN FOG SZEREPELNI!" A projektre a televíziós közvetítésekbõl befolyt összeg egy részét fogják fordítani.

Ez az ez a nba ez az amerikai nba? 😄

robotnyk
hi
hunbasser
sztem fm-eseknél kellene kérdezõsködni,hátha vkinek meg van msnen,és msnre azért szokott járni az ember,lehet,h elfelejtette az sg-t :\

ReaL MaDRid x siempre

REALista
Szerintem 3:1-re nyerünk!Gólszerzõk:Bex és Ronaldo/2/
Egyébként meg Hey!<#vigyor3>

bármi, legalább város lenne