Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azért akkor besz*rok, ha a Barcát lenyomjuk, és a Sevilla nyeri a bajnokságot 😄DD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

a Barcát is megverik otthon sztem 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Zizou5
hát nagy kár, h most kikaptunk. de az a lényeg, h ne vitatkozzunk egymással, kikaptunk ezvan sajnos. de ettõl még megnyerhetjók a bajnokit, és ez lebegjen elöttetek, ne a kikapás, és h ki volt a hibás. megbotlottunk ennyi. majd a vv hazai pályán simán meglesz 😉 hala madrid

egy x-el nem lett volna baj, kár volt azért a Canna hibáért, amibõl szabadrúgás lett, hazaadhatta volna... 😞

Az a baj, hogy ez a hérom pont nagyon kellet volna. Na de mindegy. Sevilla verhetõ csapat. Ha a barca és a sevilla hozza az év végéig ugyanezt a formát mint idáiga, akkor nagyon nehezen tudnánk megszerezni a bajnoki cimet.

Casillas
na végre valaki úgy látta, mint én :C

Vivimos por ti, vence por nosotros.

hunbasser
fasza...
Bex gólja szép volt,jó volt tõle újra ilyet látni,sevillai gólról nem Casillas tehet,inkább ha Salgado kicsit gyorsabban reagál,akkor megelõzhetõ a gól,de nem szeretném a nyakába varrni semmiképp sem,2. gólnál,hát chevanton szépen csinálta,h egyszerûen meg sem kellett volna kapnia a labdát.onnantól meg mindenki kõvé dermedt,Casillas nem érte volna el,meg Ramos sem,de azért jó lett volna rá mozdulni,már csak a hatás és a küzdeni akarás kedvéért is :c

ReaL MaDRid x siempre

ez igaz, Casillas nem mindig vetõdik, biztos gondolja, úgy sem éri el, de ez a nézõk számára valóban fura.
Az a hibája, hogy megvárja merre megy a labda, pedig néha a rúgás pillanata elõtt el kell vetõdni valamerre, hogy legalább 50% eséllyel védjen. Egybéként én is ilyen vagyok, csak a biztosra törekszem 😊

na tegnap lõttünk egy lóf*sz gólt, kaptunk két lóf*sz gólt... Már csak egy hibánk van sztem, mégpedig, hogy könnyen gyakorolnak ránk nyomást, mi viszont nagyon ritkán tudunk nyomást gyakorolni. Diarra-val se, bár õvele mindenképpen jobb. Tehát ezen javítani kell, ez az egyik legnehezebb szvsz.
Ja és én RVN helyett Robinhot kezdettem volna, de utólag könnyû. Egyébként úgy alakulhatott volna, mint a Valencia ellen, csak Roni kihagyta az egy nagy helyzetét, emelnie kellett volna, bár gyorsan kellett döntenie, úgy akarta mint a Kijev ellen, csak most nem volt szerencséje

bazzeg 😞

REAL MADRID

olympus
ne is haragudj de felállt és nem hogy vetõött vona egyszerûen seggreült...

Divatcsapatok OLÉ!

Ja én is szidkozodtam rendesen mikor vetödött arra a lövésre.Azt miért nem lehetett megoldani ugy, hogy nem csinál egy álvetödést?! Az elsõ golrol jobban tehet mint a másodikrol. Másodiknál nem Cannavarot kéne okolni, mert attol még meglehetett volna oldani, hogy ne kapjunk golt, csak Mejía nem volt a helyén és ugye utánna egy balet mozdulat már szart se ér.

Casillas
szerintem nem érte volna el, ha mozdul se

Casillas
és ha mindent kivédene, akkor 0 kapott góllal zárnánk az idényt 😮OOOOOO
hûûûûûdejólenne <#wilting>

-.-

(mivel a kapufára menõ lövésre elvetõdött, a földrõl felkelve érdekes lett volna, ha kiér...)

robotnyk
persze, hogy túlzás, de az is túlzás, hogy egy olyan labdára nem mozdul, ami másfél méterrel a gólvonal elõtt pattan le.
és még ha az elsõ gólnál kijön kanoutera és nem toporog a gólvonalon? :C

BUDA > miskolc.

Casillas
jo eltiltásrol nem tudtam, de fogjam vissza magam:

"erre az ollózásra öreganyám két szatyor krumplival is odaért volna"

azér ez nem kis túlzás....

robotnyk
Diarra eltiltott, tájékozódj, és fogd vissza magad.
Casillas
érdekes lenne ha mamod kivédené ahogy 3 méterrõl 3 méterre megy el tõle a labda bazmeg, mi ez valami szupernagyi?
legegyszerûbb a kapus nyakába varrni, persze gondolom nálad köcsögváró az isten a kamu aranylabdájával, nem is számít hogy azt az ollózást az õ hibája elõzte meg....

pedig milyen jól álltunk fel, csak Emerson helyett kellett volna Diarra sztem kezdõbe, de mindegy lett volna, valszeg akkor is kikapunk...

Ronaldo cseréjét nem értem. Guti teljesitménye még a szarnál is higabb volt. A második kapott golnál miért nem állt védõ a játékos elõtt??? Ha ott lett volna, akkor nem lett volna gol!

robotnyk
volt kérdés, hogy megér-e Gago nekünk 25 milliót. ha tud irányítani, megér 30at is, mert Guti felvágottnak elmegy, másnak nem.
robotnyk
miért kell megint idióta gólokat kapnunk? a félelmetes sevillai támadósor, és két talált gól, nem hiszem el. és 60-65dik percig simán megnyerhettük volna, aztán a cserékkel elbasztuk az egészet.
Casillas meg jó lesz, ha elkezd vetõdni a labdákra reklamálás helyett, erre az ollózásra öreganyám két szatyor krumplival is odaért volna. 1 héten belül a második ilyen mutatványa, a Bilbao ellen ugyanez.
Zizou5
77. perc - Gól! Chevantón óriási ollózós gólt ragasztott Iker Casillas kapujába. Az állás 2-1...

hát ronaldos 1-2 már nem lesz... :/

zaki
Errõl ennyit.

En is igy erzem ..

zaki
Nyerünk 2-1-re Ronaldo góljával... <#vigyor4>

Zizou5
félidõ: sevilla-real 1-1 bexi, kanuté

ez szép támadás volt! RC majdnem belõtte

Zizou5
bazz! örülök h bexi ujra szabadbol szép gol, erre 1-1.. :/

oh shit ez nem kellett volna 😞 1-1

REALista
picsába...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

szép volt Bex!!!!!!!

REALista
Régen láttunk már ilyet Bextõl!!!<#worship><#worship><#worship>

REALista
Mekkora góóóóóóól!!!!!

Zizou5
juj már el is kezdõdött? már 10 óra van?? 😄

Zizou5
hát én ugy vélem h sok lesz a támado játékos: ronaldo, van nistelrooy, raul.. illetve szereti a támadást segíteni, guti, és becksi is, nem beszélve robi carlos, illetve néha salgado is, és ha kinyillunk, akkor emerson ramos, cannavaro sokat nem tud tenni. :/

Azert egy kicsit szomorkodhat mert a kapafogu golt rugott

Na most ha már látjuk a hivatalos összeállitát, mit mondanál? Támadásra akkor ez a válasz. Végülis Capello ugy döntött ahogy az én agyam is diktálta. Azért nem kell szomorkodnod. 😄

LasDen
lassú vok... 😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
21:08 - A Real Madrid hivatalos kezdõcsapata: Casillas; Salgado, Sergio Ramos, Cannavaro, Roberto Carlos; Emerson, Beckham; Guti, Raúl; Ronaldo és Van Nistelrooy.

hmm....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

REALista
A Real Madrid hivatalos kezdõcsapata: Casillas; Salgado, Sergio Ramos, Cannavaro, Roberto Carlos; Emerson, Beckham; Guti, Raúl; Ronaldo és Van Nistelrooy.

Robinho helyett Ronaldo került a kezdõbe!!!Remélem megint betalál...<#eljen>

REALista
Half Time!Tudom hogy tudod te is csak azt próbáltam meg jelezni hogy semmi jelentõsége még!😊

HT nalad mit jelent? 😊

REALista
Csak félidei eredmény...

HT Barcelona 0 - 0 Real Sociedad

felidobe beal Ronaldo es duplaz,vegeredmeny 1-2

Zizou5
én egy 2-2re tippelek. esetleg 2-3

szvsz 0-1 lesz. Van Nistelrooy találatával.

Casillas
najo, elmondom....
elsõ félidõbe daniel alves góljával vezet a sevilla, félidei eredmény így 1-0, de szerencsére a végeredmény 1-2 lesz <#vigyor2>

hát ha mi nyerünk 4-3ra akkor én benne lennék 😄