Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cassano tovább makacskodik

Bár az olasz játékos nemkívánatos személy Madridban, továbbra is azt hajtogatja, hogy bizonyítani akar a Realban.

A tekintélyes olasz napilap, a La Gazetta dello Sport hasábjain megszólalt Antonio Cassano, akit a Real Madrid átadólistára helyezett a karácsonyi szünetben. Az olasz csatár ügynöke szerint Cassano nem adja fel, még mindig bizonyítani szeretné a csapat szakvezetõjének, hogy számolni kell vele. Ugyanakkor Fabio Capello a múltban többször hangsúlyozta, hogy az egykori válogatott játékos létszámon felüli Madridban. Ráadásul Realba igazolása óta a klub posztján több játékossal is erõsített.

- Ebbõl kezd elegem lenni. Mit akarnak, Cassano hova igazoljon? – kérdezett vissza ingerülten Giuseppe Bozzo, Cassano ügynöke. – Marad a Realban, ugyanis semmi kedve nincs elhagyni a csapatot. Az ünnepek elõtt találkoztunk a klub vezetõivel, akik még csak meg sem említették, hogy hasonló terveik vannak Antonióval. Az õ végzete pedig az, hogy bizonyítson a Realban. Ugyanis mielõtt ennek a sztorinak vége van, elõbb el kell, hogy kezdõdjön…

Én hallottam a rádioban, hogy a Real vezetése kijelentette, hogy nincs szükségük Cassanora, és szabadon igazolható. Erre meg az ügynök tagad mindent!!! Én azt se hiném el neki, amit kérdez!

Szerintem ez csak találgatás! Ennyire hülyék nem lehetnek. Diarra, mert kritizált attol még nem fog padozni, mert egy meghatározo játékos! Sajtonak forog az agya!!!

Fernando Gago érkezésével könnyen lehet, hogy Diarra hosszabb idõszakra számíthat a padon, miután többször is kritizálta edzõjét.

Na bassza meg, Emerson fog maradni? pedig Darra-Gago (ha beválik ugye) állat lenne, helyette Emerson-Gago? marha jó lenne, mondhatom

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

meghülyültek a madridistánál? 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

11:25 - Sajtóinformációk szerint Marcelo és Higuaín a Real Sociedadban tölti el a következõ hat hónapot. Ez a hír ám még közel sem biztos, hiszen pont az ellenkezõjét állítja, mint amit a madridi vezetõk a közelmúltban nyilatkoztak.

Be is b@szna ha kölcsönadnánk õket. -.-

11:23 - David Beckham egy 2009. június 30-ig szóló szerzõdési ajánlatt kapott. Az angol játékos napokon belül fog dönteni sorsáról, amit nagyban befolyásolhat, hogy közel 20 együttestõl kapott ajánlatot a közelmúltban.

Ugyis marad nálunk. 😊

Énszerintem ez egy nagyon nagy hiba lenne! Azt nem akarják szabályozni, hogy egy játékosnak az ára ne szökjön a csillagos egekbe! Balfasz Blatternek elment a jozan esze! Ehhez nem kellene hozányulni. szvsz

ugyan, mindig tagadnak, most örülnék neki, ha húzna el

LasDen
15:09 - Giuseppe Bozzo, Cassano ügynöke tagad mindenféle olyan híresztelést, hogy az olasz támadó elhagyná Madridot.

Ne tagadjon....húzzon el a vérbe...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hunbasser
"A jövõben mindez megváltozhat, hiszen az UEFA egy olyan rendelet elfogadását fontolgatja, amely keretek közé szorítaná az igazolásokra fordítható összeget. Az európai szövetségi szerint kiegyenlítettebbek lennének az erõviszonyok, ha nem lehetne mértéktelen mennyiségû pénzt eltaposni a játékospiacon. Roman Abramovics ezért az Observernek adott interjúban kifejtette, hogy a jövõben a keret feltöltésénél a saját utánpótlásukra hagyatkoznának."

Arsenal topikban beszúrt egyik hírbõl idéztem

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
most nagyon beindult Mijatovic 😄

ReaL MaDRid x siempre

😄 nem rossz😊

A Boca Juniors elnöke, Mauricio Macri hivatalosan bejelentette, hogy a nehezen megoldott Gago-ügy után ismételten nagy horderejû megállapodást írhat alá a két klub. A spanyol együttes opciós jogot szerzett három fiatalra: Matías Cahais (védõ), Jonatan Maidana (védõ) és Ever Banega (középpályás). Ez a szerzõdés arra jogosítja fel a Királyi gárda vezetõségét, hogy mielõtt a fent említett labdarúgók el akarnak igazolni, õk is tehetnek egy ajánlatot a másik kérõ után, s amennyiben a felajánlott összeg nem alacsonyabb a korábbi alternatívánál, akkor a Real Madrid játékosai lesznek.

Raul és a bombaforma, sajnos ott még nem tartunk, alakul, de még messze nem az, azon a poszton nem is tudna bombaformát.
Casillas, háát, néha rá se mozdul a labdára, ez nem tetszik nekem.
És a lényeg, középpálya, annak kell jónak lenni, Diarra-n múlik jelenleg sztem. Meg ha nem mozgunk elöl, b*szhatjuk az egészet, akkor inkább hagyjuk az egészet a francba, ettõl nagyon ideges tudok lenni

Zizou5
casillas mindíg bombaformába van, mindíg kivédi az ellenfél szemét. raul sztem bombaformába van, robi calrossal sincs baj, bár lehetne jobb, de cannavaro, pff, ronaldo is kezd, de az a régi ronaldo még messze van, és milenne ha becksi az a man unitedes becksi lenne? fuhuhuuuu.

Zizou5
én is becsülöm becksit, és épp ezért védem meg mindíg, ha vki leszarozza.

Csatárok csak akkor lennének huzó emberek, ha ki lennének szolgálva labdával! Ronaldot én egyáltalán nem irnám le, sokkal jobb mint RvN, de ugye RvN meg arrol hires, hogy a csapat neki az elsõ! Nem egy önérdekü játékos. szvsz

én tudod mibe gondoltam már bele sokszor?
-milenne ha középen lenne egy Raúl (bombaformába), elöl lenne egy Ronaldo (bombaformába), persze lenne még hátul Robi Carlos, Canna (bombaformába), ja és persze egy Casillas is bombaformába lenne😊

Ha ez mind meglenne...mindent megnyernénk

ProGabe
Boca Juniors' rejection of a Barcelona bid for Rodrigo Palacio may be linked to the Argentine club's new relationship with Real Madrid.

After turning down a �13 million bid from Barca for the striker, Boca president Mauricio Macri revealed Real had negotiated first option on three of their players - defenders Matias Cahais and Jonatan Maidana plus midfielder Ever Banega.

"Before we sell, Real Madrid have the opportunity to match any offer for them," confirmed Macri.

Macri is close friends with Real director Franco Baldini and worked with the Madrid club's powerbrokers over the sale of Fernando Gago last week.

na errõl a 3 emberkérõl kéne valami infó,bár a lényeg hogy nagyon jó dolog egy Boca-val jóba lenni 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

de a VB Zizou 😊, vagy Figo, annak ellenére, amit elõbb leírtam, helyette Becks-et kellett volna eladni, ha az eredményesség számít, és õt se utáltam 😊

egyébként utóbbi idõben Beckset egyre jobban becsülöm, az élbolyban van ilyen szempontból, na nem a hasznos támadásépítés miatt (mert az nincs 😄), hanem utóbbi másfél évben, amikor beáll, látszik hogy szívvel lélekkel küzd, hajt, sokat ül kispadon, mégsincs vele kapcsolatban semmi balhé (jó az az esküvõ volt, de azt nem tartom olyan marha nagy bûnnek), becsületesen csinál mindent, ami foci, tûri a kispadot. Ha ez a szellemiség meglenne a többiekben.... Pedig eleinte fordítva gondoltam, hasznos a pályán a beadásai miatt, csapattagként, emberileg pedig egy nulla, nagyon félreismerteti õt a média. <#gonosz3> Az eredménytelenség ellenére, õt madridistának tartom. Talán pszicho-edzõnek kéne lennie 😊

Zizou5
ezt hányszor gondoltam el... mi lenne ha lenne még zizunk... 😞(((

Talán ha most lenne egy Zizunk akkor nem lenne ennyi bajunk!

utóbbi 2 évben sajnos már nem... akár õ, akár a posztja miatt, de a pályán nincs olyan közege, mint régen. Ronaldonak kéne húzóembernek lennie, mint tavaly õsz elsõ felében+Diarra kiemelkedõ jó játéka kellene

Zizou5
real- raul

azért nem kötelezõ egyetérteni vele. Canna pl. elment onnan, bár mosolygott, ki tudja kínjában-e. Ha valóban vicces volt, akkor csak a média fújja fel megint

Zizou5
cassano, rászedte ronaldot illetve diarrat, a nagy humorjával meg a hülyeségeivel..... :/

nem mondtam, hogy irányítók. Olyanról beszélek, aki szinte kivétel nélkül csapata legjobbja, ilyen nincs. Csak olyan van, aki néha jól játszik, sokszor nem. Kell egy ember, aki viszi a vállán a csapatot. Mondjuk tavasszal Diarra lehet az sztem, mert középpályánk nincs most rendben (megint, a sikertelenségünk fõ oka ez, nincs motor a középpályán), õ eddig egész jó volt, csak most volt gyenge, akkor is csere volt. Ezért aggasztó, hogy mi a f*szért panaszkodik

Az lehet hogy sok sztárunk van, csak az a baj, hogy ott nincs ahol nagyon kellene! Gago itt van, de mi lesz ha nem válik be. Lehet hogy te lennél az elsõ aki könyörög Kakaért. Nem mondjuk hogy nem kell. Mert egy ilyen játékosra, minden klubnak szüksége van.

hunbasser
akiket most felsoroltál,abból csak fele irányító.
és nálunk több kiemelkedõ sztár is van,és nem feltétlen baj az,ha nincs olyan "sztár",aki annyira kiemelkedne.

ReaL MaDRid x siempre

azért egy klasszis irányító nem ártana, nézzük meg minden nagy csapatban egy kiemelkedõ sztár van, Chelseat, Intert, minket kivéve, ugye Henry-Arsenal, MU-Rooney, Barca-Dinho, Milan-Kaka, Liverpool-Gerrard, Juventus-Canna (akkor még), nálunk sajnos nem lehet így kiemelni senkit. Gago jó lesz érzésem szrint, de a tavaszi szezonban még nem hiszem, hogy bele tud szokni, bár ha pl. 1 hónap után jól játszana, akkor valóban nagy játékos. Bízzunk benne, hogy õ végre beválik, mert egy jó , hangsúlyozom jó Guti nélkül bajok lesznek

hunbasser
nem kell ide Kaká,fõleg azért nem,mert sok pénz lenne,meg megint hallgathatnám ezt a "galaktikusok" szöveget,amit kurvára unok már.
meg sztem nem kell Kaká,h megoldja az irányító gondokat,meg félek,h Beckham sorsára jutna.

ReaL MaDRid x siempre

Zizou5
igen, én is igy tudtam, de sztem, nem tesz ki 1 kakát, sõt...

hunbasser
én is úgy tudtam,h szûrõ,mert mindenki annak mondta,meg a hírekbõl is ezt olvastam néhány helyen,de mostmár irányító -.-
robotnyk is mondta,h nem vkp,hanem irányítószerûség,szal õ irányító

ReaL MaDRid x siempre

Zizou5
nem gondoltam volna, mivel eddig ugy emlékeztem a hsz-ekbõl, h õt diarra mellé rakná 1-2 ember és ott rombolna, nem pedig rvn mögé és osztana..

LasDen
és irányító is.....gondoltad volna???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zizou5
gago tudtommal szûrõ(?!)

hunbasser
akkor szted miért vettük Gagot?
Guti meg a világ legjobb cseréje lenne

ReaL MaDRid x siempre

Zizou5
egyik pillanatba. nincs irányítónk, gutival próbáljuk illetve robinhoval ezt a posztot jáccatni, kellene irányíto stb stb, mivel, pk nem tudják ezt a feladatkört sokszor teljesíteni. mostmeg lenne rá lehetõség h a real megszerezze kakát, és mostmeg,áá minek kell??! ezt nem értem. én helyét látnám ott iráyíto poszton.

hunbasser
én sem.nekem nem hiányzik,és van egy olyan megérzésem,h itt nem is játszana olyan jól

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
de nem értem mér kell kaká???

kakáért adnánk: kássánót + 20 millát azt csõõ 😊 és tök jól járunk 😊

hunbasser
nem komolyan írta 😊

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk
erre azért nem számítanék, elég nagy értékkülönbség van a kettõ között
Milanba, és opció Kakara<#kerdes>

Zizou5
kaká cassano csere pllZZZ 😞

uhh de sajnálom 😄
pápá cassanó boldogítsd a következõ klubbod<#mf1><#mf2><#bdead>

Cassano szabadon igazolható - közölte a klub.

pápá

LasDen
kaptam egy madridos satyót.... 😄
gyarapul a gyûjtemény...következõ áldozatom egy madridos labda és egy méretben is jó 😄 mez....