Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fiuk csak vicc volt! 😄

Casillas
hát ha télleg van hozzá bármi közöd, akkor a régit vissza

Vivimos por ti, vence por nosotros.

rakd vissza a régit 😊

Nem hülyék az emberek! Mi is hasonloképp gondolkozunk nem?

Ezzel kapcsolatba, én nem vagyok ilyen optimista. Hát a mi játékosaink, valami iszonyat magabiztosak, mondhatom azt hogy nagy az arcuk, csak pofára ne essenek. Még egy játékostol sem hallottam az ellenkezõjét. Én személy szerint nem õrülök az ilyen nyilatkozatoknak, inkább a bajnokság kimenetele, maradjon kellemes meglepetés.

Reyes: "Bajnokok leszünk"

Bajnokság vége

Reyes: Tévedni emberi dolog

18:41 - A Marca spanyol újság internetes portálján szavazásra bocsátották a középpálya jöv?beli felállásának kérdését. A voksolók legnagyobb része a Gago-Diarra páros mellett foglalt állást.

Na most akkor csináljak másikat vagy ne???

hunbasser
meg a dos-os játékokkal foglalkozó oldalakon még most is -.-

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk
6-7 éve dívott ez a dizájn az 5 megás extrás tárhelyeken 😊
iyyet nem mondtam, de ez is tetszik 😊
Az elõzõ azért tényleg jobbvolt, átláthatóbb, meg szebb is 😊
De a mostani is simán lever pár másik weboldalt amikre büszkék 1esek...

Casillas
nem mondod komolyan hogy jobban tetszik az elõzõnél? :c

LasDen
azért az elõzõ nekem jobban bejött...ez olyan összenyomott.. 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hunbasser
sztem az elõzõ sem volt annyira húdejó.ez sem vmi szép,de a tartalom a lényeg

ReaL MaDRid x siempre

Igen én!!! B**a meg kezdhetem elöröl 😄DDDDDDD Pedig biztam a tudásomban!!!! 😄DDDDDD

am a Madridista készítõi szoktak ide írni? 😄 lehet h hülye kérdés votl de sebaj😄

LasDen
akkor nem vagyok egyedül a véleményemmel... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

xD eddig csak enkem tetszett 😄 lol😄 ezekszeritn nincs jó izlésem ? 😄😄😄

pfujj bazze madridista ocsmány looooooooooooool 😞

REAL MADRID

Zizou5
Cassano a Milán célpontja

A La Gazzetta dello Sport címû napilap értesülése szerint az AC Milan négymillió eurós ajánlatot tett a Real Madridnak Antonio Cassanóért, a gárda olasz válogatott labdarúgójáért. A tervek szerint Cassano ebben az idényben még kölcsönjátékosként szerepelne a lombardiaiaknál, ám a szezon végén - amennyiben jól teljesít - végleg az együtteshez kerülne.
Cassano és Fabio Capello viszonya október végén romlott meg: a futballista keményen kritizálta a vezetõedzõt mert úgy érezte, tudásához képest túl kevés játéklehetõséget kap. A támadót 15 napra kizárták a keretbõl, majd miután elnézést kért, visszatérhetett.
Ugyanakkor korántsem biztos, hogy az üzlet létrejön, hiszen a Real Madridnál "nem felejtették el", hogy a Milan nem engedte el Kakát, a piros-feketék világbajnok brazil játékmesterét.

ezazezazezaz

nekem tetszik 😄<#idiota>

ProGabe
sajnos tényleg az...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

robotnyk
igénytelen, visszalépés.
Mit szóltok az új madridista desinghez?

-Nekem tetszik, de a régivel se volt semmi bajom.

ProGabe
jaj,ne vedd már sértésnek!és talán megérdemelte volna,talán,ha mondjuk nem fejeli le Materazzit és õk nyerit a vb-t

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Zizou5
de azért gondolom szted is zidane jobban megérdemelte volna mint canna...

Zizou5
jolvan fasza gyerek vagy.

ProGabe
#21277 !!!!!!!!!!!!!!!!444

ezt beszoptad öreg 😛PPPPPP

Zizou5
megérdelné, és elég nagy hibánal vélem ezt a fifátol, h ilyet csinál. kár h nem kaphatnak bûntetést.

zaki
Qrva szád! <#mf2><#vigyor2>

jAsOn VoOrHeEs
Hát ezt benyaltam :C De legalább Zaki is <#vigyor1>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

robotnyk
2 éve ugyanígy mindenki benyalta Sacchi nyilatkozatát, miszerint Owent, Samuelt és Woodgatet adnánk a Barcának Etooért
zaki
Ehhh... <#ravasz1><#gonosz2><#alien>

14:18 - Spanyolországban ma, tehát december 28-án ünneplik a "Bolondok napját". Ezt az alkalmat kihasználta több ibériai sajtó is. A Marca szerint Cannavaro helyett Zidane a FIFA Év játékosa, míg a katalán Sport szerint David Beckham az FC Barcelona labdarúgója lesz. Természetesen ezeknek a hírek minden valóságalapot nélkülöznek.

He-he lehet szemezgetni! Becks na ne <#ejnye1>

Össze vissza van ez az egész! Nem értem, de szerintem ti se! Nem értem Gago miért jött. Szerintem mindenképp középen kéne játszatni! Eddig ott nem volt semmi! Gago védekezõ kõzéppályás, és irányitó! Bocaba is ezt játszott! Egyedül volt középen! Ha tényleg sokat futo játékos, akkor középre tenném, mert bejárhatná az egész pályát! Szélen annyi jo játékosunk van, hogy egyáltalán nem értem, miért ott játszatná.

robotnyk
Gago, mint balszélsõ, lóf@szt
kilyking
És Robinhoval mit akar csinálni?Sokáig nem fogja tûrni, hogy padozni kell!

!!!HALA MADRID!!!

zaki
Hát ilyet... <#wow2>

Csabesz6
<#sniffles><#action>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Casillas
sõt ha a két belsõ védõ is hátrébb van, Nistelrooy meg picit közelebb a kapuhoz mint Ronaldo, akkor 2-2-1-2-1-1-1 <#eljen>

hunbasser
de

ReaL MaDRid x siempre

Csabesz6
ez inkább 4-1-2-1-2 nem?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Casillas
kérdés hogy akkor mi a fenének igazoltunk le egy bizonyos Reyes nevû fiatalembert a balszélre

hmmm. Capello biztos tudja mit akar! Erre igy hirtelen köpni nyelni nem tudok! Hey de sok féle képp lehetne!

10:52 - Könnyen elképzelhetõ, hogy Capello visszatér a legutóbb Luxemburgo által alkalmazott 4-4-2-es hadrendre. Elõl Ruud és Ronaldo, mögöttük az ék szerepét Raúl vagy Guti töltheti be. A két szélen Gago és Beckham, a védelemhez közel pedig Diarra vagy Emerson.

jAsOn VoOrHeEs
Jah jó, hülye vagyok, del plz <#idiota>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

jAsOn VoOrHeEs
zaki
😄DD

Zizou5
majd a játékostemetõ: inter😄 otteltemetõdik majd..

😄 húúúúúúúúzzzzzzzáááá már a rákba innen! <#mf1><#mf2>[#boxer.
Remélem minnél hamarabb megveszi velamelyik külföldi csapat...