Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
remélem visszajön Woody... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hunbasser
Reyes és Guti kihagyták 2006 uccsó edzését,mert sérültek :\

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
RC nagyon bízakodó

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
<#eljen>

ReaL MaDRid x siempre

Edzés: Gólesõ!

Marcelo 3(!), Higuain 1 gólt lõtt.(de sok csel után) Cassano 5-öt lõtt... Gago is sokat szerepelt.

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

hunbasser
#21396 😛

amúgy sztem is vicc,gondolom õk sem gondolták komolyan,sebaj,próbálkozni lehet

ReaL MaDRid x siempre

Az Inter bejelentkezett a Real Madrid védekezõ középpályásáért, Diarráért.

Ha-ha, Becks kicsit más kategória, õt meg is szerezhetik 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Fabio Capello visszarendelné Jonathan Woodgate-et angliai kölcsönszerzõdésébõl, amennyiben a télen nem sikerül még egy védõt leigazolni.

Megnyugodtam, így lesz védõnk biztos. Ramos mehet szélre, Cannavaronak meg esetleges konkurencia lesz, ha sz*r lez továbbra is

zaki
Thx! <#vigyor1>

A szélsõ maradni akar Madridban, ezért megkezdte az egyeztetést a Real vezetõségével.

David Beckham helye a nyár óta bizonytalan a Real Madrid gárdájában, Fabio Capello és Antonio Reyes érkezésével ugyanis elvesztette biztos helyét a csapatban. Sokáig úgy tûnt, hogy a játékos a nyáron, szerzõdése lejárta után elhagyja a királyi klubot, amely nem szorgalmazta a hosszabbítást. Azonban december közepére megváltozott a felállás, Capello zsinórban háromszor kezdõként számított az angolra, aki teljesítményével meghálálta a bizalmat.
Mindenesetre a Real ajánlatot tett a nem szokványos reklámértékkel bíró középpályásnak, akinek az elmúlt év végéig adtak idõt a gondolkozásra. A hírek szerint Beckham 6 millió eurót keresne, és 2008-ig szólna új kontraktusa.

A Real szóvivõje 2007 elsõ napján elismerte, hogy a szélsõ hajlik a maradásra, szándékát már közölte a Real vezetõivel is:

- Nincs szándékában elhagyni a Realt, Beckham hosszabbítani szeretne – mondta a királyi klub sajtófelelõse.

Cask hogy már legyen valami téma!! 😊

REALista
Jó a lokód!<#nyes><#hehe>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

REALista
BUÉK Mindenkinek!<#smile>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Na jó napot az új évben 😊, BUÉK!!

hunbasser
buék madridisták!
remélem ez az év sikerekben gazdagabb lesz mint a tavalyi

ReaL MaDRid x siempre

zaki
Hát ez az. Vieira, Cambiasso, Dacourt mellé minek...? :o

LasDen
12:05 - Az Inter bejelentkezett a Real Madrid védekezõ középpályásáért, Diarráért.

LoL...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

zaki
Na, most már jó. Biztos az uw sz@rakodott.

robotnyk
nem perpill
zaki
Másnak sem jó a banner?

zaki
Fsgh-é az érdem, az õ mestermûve (ez is)... 😄

zaki
Jaja, nagyon ott van... :o

gabber_saviola
aza avatar, Korda Gyuresz 😄DDDdddddddddddddddddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

robotnyk
zaki
Thx... 😄

Majd megkérem, hogy bal oldalra biggyesszék még oda a Real logót is... 😊

aza logo 😄DDDDDDDDDD <#worship><#worship><#worship><#hehe><#eljen><#hawaii>

REAL MADRID

jAsOn VoOrHeEs
B.Ú.É.K belétek

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

zaki
Boldog új évet mindenkinek! <#mf2>

SIkerekben gazdag bajnoki ünneplést kivánok mindenkinek 😊

REAL MADRID

Zizou5
télleg elnézést: S.B.G.B.Ú.É.

hunbasser
kihagytál egy b-t :-c

ReaL MaDRid x siempre

Zizou5
N.I. (neked is 😄)

kas123
pontosan 😄

Zizou5
tehát ezt akarod mondani: N.F.Sz.K.M és S.B.G.Ú.É. 😄😄

kas123
N.F.Sz.K.M. (nagyon fasza szilveszert kívánok mindenkinek)
és Sikerekben, bolgodságban gazdag boldog új évet.

LasDen
há de mos mé????
nem is gyászos... 😄
eszem f*szom megáll 😄DDD

hunbasser
fu,hallod,legalább ilyenkor hagydd már el a 3 pontokat,mert ez így nagyon gyászos hangúlatú 😊

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
Mindenkinek Boldog Real gyõzelmekben gazdag új évet... 😄
HALA Madrid....

B.U.É.K mindenkinek. Jövöre ugyan itt!

Zizou5
nem kell ribery, minek? becksi maradjon!!!!!!!

hunbasser
!Feliz ano nuevo,madridistas!

ReaL MaDRid x siempre

neevous
Boldog új évet az összes madridistának!😊

robotnyk
bujekot mindenkinek, meg legalább egy trofeát már végre a csapat nevével.
Szerintem vérfrissités kell a csapatnak! Becks jo játékos, de ha a legjobb döntés az lenne ha elmenne. Szivesen látnám még az angol válogatottba! Olyan klubhoz menjen ahol tud bizonyitani! Ha én barátja lennék ezt tanácsolnám neki.

10:49 - Calderón: "Én nem tettem ígéretet Ramos szerzõdéshosszabbítására, hiszen félidõben nem lenne jó tárgyalni, mert konfliktusokat válthat ki, hogy sok játékos hasonló helyzetben van."

Másoknál lehet beszélni, Ramosnal miért nem??? Calderon mellébeszél, vagy csak én érzem igy???

Casillas
simán becks. nem is kérdés.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

hunbasser
köszi!<#worship>

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
12:49 - A Marca szavazásra bocsátotta, hogy Beckham-et vagy Ribery-t látnák-e szívesebben csapatukban a madridisták. A voksolók 72%-a a francia mellett állt ki.

Akkor már inkább Beckham.....Ribery ne gyüjjön ide....

Zizou5
18:57 - Ma lezajlott az év utolsó elõtti edzése, immáron a két újonccal, de Cassano nélkül. Holnap délelõtt évzáró tréning.

ezaaaaaaaaz 😄

Robinho: "2007 legjobb játékosa szeretnék lenni!".

ha még nem is 2007legjobb játékosa, de mondjuk sztem 2010 legjobb játékosára nagy eséllyekkel pályázhat, ha minden igymegy ahogy eddig. 😊

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Zizou5
okés, akkor avit szedi zizou5is 😊