Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

horpeti
Nah, megeszi a fene, hogy most délután is benézek (szerencsére csak 11 új hsz, amikor 900at látok, be sejövök😄D), erre itt izéltek.. Menjetek már 😄

Mor3llo
Lehet nem lehetne linkelni, de azért :
http://sportforum.hu/?page=cikkek&katid=95&subkat=167&newsid=45277
erre gondoltam

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

hunbasser
Ronaldot már 2 éve csak motiválják

ReaL MaDRid x siempre

grebber
Ronaldot motiválni kellene vhogy,ö jo játékos.Nem furni kellene.Mikor motivált volt mindig házigolkirály lett.Nem szabadna leirni.Pl. Raul évek ota gyengébben muzsikál nála.

Next PC upgrade: 2022

hunbasser
õ amolyan barcás-realos -.-
real vs. barca flém topikban keresd a kommentjét egyébként 😛

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
arra gondolsz,h ha Calderón marad,akkor Beckham megy?igen,valószínüleg,nem csipázza túlságosan Bex búráját Ramón bá'.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
tegnapi meccshez annyit,h bárki bármit mond,megérdemeltük volna a továbbjutást,sokkal jobbak voltunk a sevillai csapatnál.
végre láttam játékot,akarást.és a végén amikor nyomás alatt tartottuk a betist,az már olyan nagy csapathoz illõ nyomás volt,és ilyet nem láthattunk mostanában a mi Realunktól.
a játékosokról a véleményem az,h küzdöttek,és ez nagyon tetszett.
Higuaín és Gago nagyon jól nyomták,Gagotól kellenek ezek az ötletes passzok,Higuaíntól pedig a cselek,a bevállalóság...
RvN nem sokat ért labdába,õ beleszürkült a mezõnybe,akár csak Diarra,Cannavaro és Reyes,bár utóbbinak voltak szép megmozdulásai az elsõ félidõben.
Ramos és Helguera jól játszottak,szegény Torres is akart,meg annyira rossz nem volt,de ha megnézzük a betis gólját,ott azért picit lemaradt az emberérõl,az õ dolga lett volna kifejelni,és nem elõször fordult ez elõ.a 2.félidõben amikor bejött Canna,akkor Torres átment bal oldalra,és onnantól már többet támadott,fõleg a végén,olyankor már úgy éreztem,mintha 3 védõvel játszanánk,bár lehet,h ez is volt a taktika,de szvsz nem valószínû.és persze amikor felment,visszaérni már nem nagyon tudott,de egyébként neki is voltak szép szerelései.Robinho akart,csak a lövései nem sikerültek olyan jóra,a gól sem volt vmi hudejó lövés,csak szerencséje volt,a lényeg,h gól lett.
Nieto meg elég bátran állt neki a feladatnak,amikor De La Red beállt,akkor meg nagyon örültem.emlékezzetek csak Helguera lesgóljára,ott is De La Red adta a mesteri labdát,csak Helguera lesen felejtkezett,pedig már felugrottam a kanapéról,úgy örültem,csak aztán meg egy világ omlott bennem össze.na jó,azért nem 😄
összegezzünk:a csapat jól játszott,néhol egész szépen is,volt akarás,én azt mondom,h kellenek a fiatalok,most képzeljétek már el,h milyen lett volna ez a csapat Beckkhammel,Ronaldoval és Raúllal,ennél sztem rosszabbak lettünk volna,bár tök mind1 h játszott-e RvN vagy sem,Ronaldo is kb ennyit nyújtott volna.
Cicinho meg már tavasszal felépül sztem,májusban már játszhat is szvsz,bár Ramos nagyon jó jobb oldalon,de azért mégis csak jobb lenne Cannát kihagyni,és akkor középen Ramos meg Helguera lehetnének,jobb oldalon Cicero,bal oldalt Marcelo/RC,a középpálya és a csatársor pedig remélem mindenki számára egyértelmû 😊

szomorú vagyok,h kiestünk,ma is egész nap szomorkás voltam,de nem baj,nem a világvége,ez "csak" a kupa volt...legalább mostmár csak a bajnokságra és a bl-re kell koncentrálnunk,mellesleg a Sevillától meg szoptunk volna mint a torkos borz,úgyhogy ez még lehet,h jobb is így

ReaL MaDRid x siempre

Mor3llo
Ez a Beckhames, Calderonos ügy komoly ?

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Érdekes, múltkor Betis ellen dõlt ki Cicinho, legutóbb RC, most meg RB... Ezek eszik a szélsõinket...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Raúl Bravo tegnap este sérülés miatt hagyta el a pályát, így Marcelo és Roberto Carlos után az utolsó balbekk is kidõlt a sorból, s egyikük sem utazhat Mallorcára.

Na b+, Torres lesz ott, még jóhogy van õ.

Ja tegnapi meccsen kiderült, Ramos helye nem kérdéses a jobb szélen, fantasztikusan illik oda. Torresnél sokkal jobb volt. Szegény Cicinhoval mi lesz? 😊
Ja Sevillát kaptuk volna a kupában, hát.. 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

te nagy real szakerto 😊

REAL MADRID

Ma este látszott (tegnap – a szerk.), hogy számít a fiatalokra.
Ezek a játékosok már néhány Bajnokok Ligája és kupameccsen játszottak. Torres a múlt vasárnap is szerepet kapott, és most is ott volt. Te, amúgy az nagyon érdekes, hogy az emberek akkor mindig panaszkodnak, amikor nem használok ifjúsági játékosokat, de amikor számítok rájuk, akkor is panaszkodnak.

Így igaz

szted ez egy szenvedõ csapat volt? arról nem Capello tehet hogy helyzetek tömkelege balszerencsésen kimarad
ez végre olyan csapat volt amit várunk, meg egyszerûen minõségi cserénk nem volt, mert sérült mindenki

grebber
Nem csak a játékosokba van a hiba.Amiota Capello az edzõ csak szenved a csapat.Hozzák vissza Bosquet,ö legalább tudta motiválni a sztárokat.

Next PC upgrade: 2022

Vegyük azt háromnak! Barca egyel kevesebbet játszott, és ha azt behuzzák, akkor értelem szerüen...

Ja, végülis a ha kezdetü mondatoknak sok értelme nincs! De azért még egyet had mondjak! Ha Higuain golját megadják, teljesen más lett volna a játék képe, és lehet akkor Helguera se szabájtalankodott volna! Témát lezártam!

Casillas
azér sztem a bajnoki címhez nem kell csoda 2 pont hátrányból

Vivimos por ti, vence por nosotros.

A reál puhapöcsö brigádból áll??? Nézd egytöl egyig jo futbalisták alkotják, Becks töl kezdve Pavonig. Akik távoznak azok azért mennek el, mert már nem elég motiváltak, a RealMadridhoz! Nekik is az a legjobb ha máshol is megmutathatják, hogy mit tudnak! Vér profik. Akik most játszonak, fiatalok, motiváltak, és bizonyitani akarnak. Jó irányba tartunk, de idöt kell adni nekik. Menjünk vissza a bajnokság elejére, ilyen motivált csapatot csak szerettünk volna!

Robornyk: Hát igan. Én is sajnálom! A mutatot játék azért bizakodást adhat!

csácsá

REAL MADRID

horpeti
nah jóéjt, nemtom mikor látogatok el ide, nagyon kevés idõm van SGt olvasgatni, pedig másik munkahelyemen végig itt voltam, de most nem tok.. Itthon meg nem SGzem, most is csak a meccs miatt jöttem aztán írtam pár sort.
De Hajrá Reál!! 😊 Reál 4ever! 😄

jolett volna ha ....

és Helguera t sem állították ki

ne azt keresd mi lehetett volna hanem hogy mi lesz ...

REAL MADRID

horpeti
Barca topicban 600 felett van az olvasatlan HSZek száma 😄DD

itt 1000 volt, de pedig valamikor rákattintottam a topicra, szal újra összegyûlt. 😄

Egyépként a sors lehetett volna a Biró. Nem kaptunk meg egy jogos 11-est! Nem adtak meg egy jogos golt! Higuain golja szerintem az volt. Ramos golvonalon állt, labdába nem ért, és se a kapust, és se védöket nem folyásolt be a mozgásával, ugyhogy a golt meg kellett volna adni. Hozzáteszem, a játékosok hozzáállásával meg vagyok elégedve! Jó meccs volt, és sokkal jobbak voltunk mint a Betis. Sajnálom ezt a döntetlent!

robotnyk
kár, egyedül a kupára volt reális esélyünk, innentõl bármilyen eredményhez csoda kell.
horpeti
ne is keresd 😊
Azért mert nem volt idõm járni ide, meg 4 éve csak csalódom, nem felejtettem el a Madridot, sõt.. 😊Azok után is õ értük drukkolok, ha meglátom õket a képernyõn vagy ha bármit hallok róluk, egybõl figyelek.
Csak követni nem tudom az eseményeket, hiába határozom el, hogy minden héten nézem a bajnokit, vmikor összejön, van amikor nem... Van amikor elkezdem, van amikor végére érek.. stb stb. 😄

De az fix, hogy ami a szívfájdalmam volt, hogy a Reál puhapöcsû brigádból áll, aki nem küzd (tisztelet a kivételnek, de van, hogy 2-3 ember nem elég, és a csapaton az unalom látszik), az most elmúlt, mert ilyen küzdést rég láttam a fiúktól, fõleg a számomra újaktól. 😊 És bár még fejlõdni kell nagyon sokat, de ez a szellem többet ér, mint 1-2 klasszis hosszútávon.

annyit tennék mai meccshez hogy ramos ne rugjon szabadot

RvN meg addig ne játszon amig nem tanul meg futni

REAL MADRID

REALista
😄DDDDDDDDDDDDDDD

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

nekem is téged meg nem ismerlek

REAL MADRID

REAL MADRID

Hegeace
nekem tetszett :\

Heló szia remélem hogy vagy

andaxxin
Nem akarlak megbántani,de más fogalmaim vannak a kurva jó meccsrõl.

En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

andaxxin
mert a vége pörgõs volt?

En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

Hegeace
Minden elismerésem, kurva jó meccs volt <#eljen>

Heló szia remélem hogy vagy

most nincs kedvem megkeresni a kommentedet 😄A_S:_SDddd

REAL MADRID

horpeti
mikor éltem én a Barcának? 😊

zaki
Na, ennyit a szülinapi ajándékomról... :o

horpeti
faszom, pedig ilyen hajtást, és pörgést talán 3 éve nem láttam a Reáltól... Fú, de jó lett volna, ha a sors is mellénkáll.

De ilyen küzdéssel asszem még meglepetések lehetnek a jövõben... Remélem így is marad minden meccsre, nem csak most, mert szorult a hurok. (mindig szorul már😞 )

fákk -.-

de leszarom hogy kiestünk mert láttam játszani egy real madridot -.-

betis meg majd biztos nem fog kiesni ha igy kempelnek au évad második felében

REAL MADRID

amugymeg ugy érzen szaru kiesünk ma

REAL MADRID

te már nem a barcanak élsz O_o <#wilting>

REAL MADRID

horpeti
Gyerekek, hol van a csapat? most 2 hétig nem követtem az eseményeket, és asse tom kik ezek... Gago oké, de Torres, meg nieto, meg Horkáin vagy ki 😄D Nem rosszak, csak pl. ha már ilyen szoros a meccs, inkább látnám Raúlt, Gutit Ronaldot, de padon sincsenek.. 😄

Na hajrá Madrid , azért nem rossz ez, csak furi eléggé.. 😊

elsõ 25 perc pörgös

utána alaphangulat ()_()

REAL MADRID

zaki
Csak most kapcsolódtam be a közvetítéshez... Látom 1-1... 😞

Milyen volt eddig a meccs röviden?

REAL MADRID

andaxxin
nem tudja valaki honnan lehet Real Madrid meccsre jegyet rendelni?

kérdezték tõle hogy õ kit hagyna meg a sztárokból -.-

REAL MADRID

hunbasser
de mit? 😊
nem nézem most épp a tv-t,de minnyá vissza,mert kezdõdik,sõt talán már el is kezdõdött a 2.félidõ

ReaL MaDRid x siempre

jaja😊

nyilasi nem meri bevállalni 😄DDDDDDDDDDDDDDd

REAL MADRID

hunbasser
pang a topik,ilyenkor legalább 60-70 új hsz szokott jönni 😊

ReaL MaDRid x siempre

háteza nyilasi mit dumál össze vissza?

REAL MADRID