Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://sportforum.hu/?page=cikkek&katid=95&subkat=167&newsid=45277
erre gondoltam
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Next PC upgrade: 2022
real vs. barca flém topikban keresd a kommentjét egyébként 😛
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
végre láttam játékot,akarást.és a végén amikor nyomás alatt tartottuk a betist,az már olyan nagy csapathoz illõ nyomás volt,és ilyet nem láthattunk mostanában a mi Realunktól.
a játékosokról a véleményem az,h küzdöttek,és ez nagyon tetszett.
Higuaín és Gago nagyon jól nyomták,Gagotól kellenek ezek az ötletes passzok,Higuaíntól pedig a cselek,a bevállalóság...
RvN nem sokat ért labdába,õ beleszürkült a mezõnybe,akár csak Diarra,Cannavaro és Reyes,bár utóbbinak voltak szép megmozdulásai az elsõ félidõben.
Ramos és Helguera jól játszottak,szegény Torres is akart,meg annyira rossz nem volt,de ha megnézzük a betis gólját,ott azért picit lemaradt az emberérõl,az õ dolga lett volna kifejelni,és nem elõször fordult ez elõ.a 2.félidõben amikor bejött Canna,akkor Torres átment bal oldalra,és onnantól már többet támadott,fõleg a végén,olyankor már úgy éreztem,mintha 3 védõvel játszanánk,bár lehet,h ez is volt a taktika,de szvsz nem valószínû.és persze amikor felment,visszaérni már nem nagyon tudott,de egyébként neki is voltak szép szerelései.Robinho akart,csak a lövései nem sikerültek olyan jóra,a gól sem volt vmi hudejó lövés,csak szerencséje volt,a lényeg,h gól lett.
Nieto meg elég bátran állt neki a feladatnak,amikor De La Red beállt,akkor meg nagyon örültem.emlékezzetek csak Helguera lesgóljára,ott is De La Red adta a mesteri labdát,csak Helguera lesen felejtkezett,pedig már felugrottam a kanapéról,úgy örültem,csak aztán meg egy világ omlott bennem össze.na jó,azért nem 😄
összegezzünk:a csapat jól játszott,néhol egész szépen is,volt akarás,én azt mondom,h kellenek a fiatalok,most képzeljétek már el,h milyen lett volna ez a csapat Beckkhammel,Ronaldoval és Raúllal,ennél sztem rosszabbak lettünk volna,bár tök mind1 h játszott-e RvN vagy sem,Ronaldo is kb ennyit nyújtott volna.
Cicinho meg már tavasszal felépül sztem,májusban már játszhat is szvsz,bár Ramos nagyon jó jobb oldalon,de azért mégis csak jobb lenne Cannát kihagyni,és akkor középen Ramos meg Helguera lehetnének,jobb oldalon Cicero,bal oldalt Marcelo/RC,a középpálya és a csatársor pedig remélem mindenki számára egyértelmû 😊
szomorú vagyok,h kiestünk,ma is egész nap szomorkás voltam,de nem baj,nem a világvége,ez "csak" a kupa volt...legalább mostmár csak a bajnokságra és a bl-re kell koncentrálnunk,mellesleg a Sevillától meg szoptunk volna mint a torkos borz,úgyhogy ez még lehet,h jobb is így
ReaL MaDRid x siempre
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Na b+, Torres lesz ott, még jóhogy van õ.
Ja tegnapi meccsen kiderült, Ramos helye nem kérdéses a jobb szélen, fantasztikusan illik oda. Torresnél sokkal jobb volt. Szegény Cicinhoval mi lesz? 😊
Ja Sevillát kaptuk volna a kupában, hát.. 😊
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
REAL MADRID
Ezek a játékosok már néhány Bajnokok Ligája és kupameccsen játszottak. Torres a múlt vasárnap is szerepet kapott, és most is ott volt. Te, amúgy az nagyon érdekes, hogy az emberek akkor mindig panaszkodnak, amikor nem használok ifjúsági játékosokat, de amikor számítok rájuk, akkor is panaszkodnak.
Így igaz
ez végre olyan csapat volt amit várunk, meg egyszerûen minõségi cserénk nem volt, mert sérült mindenki
Next PC upgrade: 2022
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Robornyk: Hát igan. Én is sajnálom! A mutatot játék azért bizakodást adhat!
REAL MADRID
De Hajrá Reál!! 😊 Reál 4ever! 😄
és Helguera t sem állították ki
ne azt keresd mi lehetett volna hanem hogy mi lesz ...
REAL MADRID
itt 1000 volt, de pedig valamikor rákattintottam a topicra, szal újra összegyûlt. 😄
Azért mert nem volt idõm járni ide, meg 4 éve csak csalódom, nem felejtettem el a Madridot, sõt.. 😊Azok után is õ értük drukkolok, ha meglátom õket a képernyõn vagy ha bármit hallok róluk, egybõl figyelek.
Csak követni nem tudom az eseményeket, hiába határozom el, hogy minden héten nézem a bajnokit, vmikor összejön, van amikor nem... Van amikor elkezdem, van amikor végére érek.. stb stb. 😄
De az fix, hogy ami a szívfájdalmam volt, hogy a Reál puhapöcsû brigádból áll, aki nem küzd (tisztelet a kivételnek, de van, hogy 2-3 ember nem elég, és a csapaton az unalom látszik), az most elmúlt, mert ilyen küzdést rég láttam a fiúktól, fõleg a számomra újaktól. 😊 És bár még fejlõdni kell nagyon sokat, de ez a szellem többet ér, mint 1-2 klasszis hosszútávon.
RvN meg addig ne játszon amig nem tanul meg futni
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
REAL MADRID
De ilyen küzdéssel asszem még meglepetések lehetnek a jövõben... Remélem így is marad minden meccsre, nem csak most, mert szorult a hurok. (mindig szorul már😞 )
de leszarom hogy kiestünk mert láttam játszani egy real madridot -.-
betis meg majd biztos nem fog kiesni ha igy kempelnek au évad második felében
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
Na hajrá Madrid , azért nem rossz ez, csak furi eléggé.. 😊
utána alaphangulat ()_()
REAL MADRID
Milyen volt eddig a meccs röviden?
REAL MADRID
nem nézem most épp a tv-t,de minnyá vissza,mert kezdõdik,sõt talán már el is kezdõdött a 2.félidõ
ReaL MaDRid x siempre
nyilasi nem meri bevállalni 😄DDDDDDDDDDDDDDd
REAL MADRID
REAL MADRID