Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
Reyes gólja,meg a gyõzelem,jó volt,meg minden,de a játék nagyon siralmas volt.a gyõzelem legalább megvan...
és Ramos... 😞( én úgy 2 hétre tippelem a sérülését,de jó lenne,ha nem lenne ennyi,és persze az sem lenne jó,ha egy hónapra/hónapokra kidõlne,mert akkor aztán nem tudom mi lenne.

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk
Ramos is megsérült, szépen vagyunk...
Pfff. Nagyon nehéz volt ez a meccs, de nagyon kellett. Mallorca nagyon tördelte a játékot, de ehhez mi is hozzájárultunk a sok eladott labdáinkal. Capelloék nagyon örültek a végén, ez mutatta azt hogy mennyire szükségünk volt a gyözelemre!

Hajra Real!!!!!

Oncsi
nyertünk egy nullra
nehéz meccs volt
és egy oylan ember lõtt gólt akitõl nem vártam.mármint persze neki is kell lõni gólt,de RVN,Robinho,Higuaín 3astól vártam ezen a meccsen a gólt😊

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

zaki
Kicsit izzadságszagú volt, de legalább nyertük... :c

zaki
Nekem is bejött a tippem... :o

lol meccs

REAL MADRID

Zizou5
uh mi volt itt a végén.. mit hagytunk ki..

szép volt, nyertünk 0-1re amit megjosoltam hala madrid!

kas123
yesssssssssssssss 😊

kas123
BL trófeák, Bajnoki címek, Spanyol kupák... 😊<#beka3><#nevetes1>

Matthew Prosac
Furcsa nézni ezeket az "ismeretlen" fiatalokat a Real kezdõjében.. Kezd olyan érzésem lenni mint 2 éve az Arsenal-meccsekkel kapcsolatban <#ravasz1>
Kiváncsi vagyok mi sül ki ebbõl a radikális keret-felfrissítésbõl.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

kas123
mostmár húzzuk ki😄

Zizou5
na lol.. mondom msnen a haveromnak(vmvr), na ez gol, reyes gol lesz.. beakad a kép. mondom bazm mi van?! REYES GOOL FICKA 😄😄😄

LasDen
most örülök hogy nincs igazam 😄
Reyes szépen odatette 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kas123
Góóól 😊

zaki
1-0! <#vigyor2>

LasDen
ez olyan 0-0 lesz hogy visítani fog.... 😄
Robinho biciklizésébõl már elegem van......leszállhatna már róla....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zizou5
mit hagyott ki robinho istenem..

és diarra mifasza gyerek mán?! 😄😄 3at is legyak 😄

Capellonak cserélnie kéne nem? Fel kéne dobni a csapatot, mert ez iszonyat szar volt.

hunbasser
ha így folytatjuk,akkor a Mallorca fog nyerni.
Torres nem játszik rosszul,de Gagonak eddig még nem sikerült belednülnie.Higuaínnak is volt egy nagy helyzete,jól lefutotta a védõket

ReaL MaDRid x siempre

ez a kommentár O_o

REAL MADRID

kas123
ennél van rosszabb is 😄

hunbasser
reménykedtem benne,h nem ez a f*sz kommentátor fog közvetíteni,de hát ez van...

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
ígéretes

ReaL MaDRid x siempre

kas123
A Real Madrid hivatalos kezdõcsapata: Casillas; Sergio Ramos, Cannavaro, Iván Helguera, Torres; Gago, Diarra, Reyes, Robinho, Higuaín és Van Nistelroo

kas123
Barca 3-0 Gimna mindjá vége (hozták a kötelezõt)

hunbasser
mi az,h "ennyire leadtuk?"
azért Saviolát én nagyon jó csatárnak tartom,látod,h miket csinál most is a barcaban

ReaL MaDRid x siempre

Zizou5
az én tippem 0-1, és rvn lesz a golszerzõ.

saviolaval kapcsolatban, én örülnék neki szvsz nagyon jo kis csatár.

a kezdõ mi lesz?

Ne igy verjük meg a Barcat. Saviolanal meg vannak jobb csatárok! Barcaba alig fér be akkor nekünk mér kéne??? Ennyire leadtuk???

hunbasser
de gondolom év végén.ha meg most elhoznánk,azzal meg 2 legyet ütnénk egy csapásra,mert akkor a barca egyik méregfogát kihúznánk,és akkor könnyebb dolgunk lenne

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
😄DDDDDDDD
durva lenne,a jelenlegi egyetlen vérbeli gólvágójukat,a jelenlegi reménységüket ha megszereznénk...háttérben megy a tv,és hallottam,h barcásnorbi mondta,h ha riijkardon múlna,akkor most is gudjonhsen tette volna be a kezdõbe,szal saviolát egyenlõre a szurkolók és a média élteti,amint rossz formába lendült,riijkard kegyetlenül lecsapna rá.nameg ha feto'oooo felépül,akkor helye nem lesz a csapatban,és ezt õ is tudja.a barca meg úgyis kölcsön akarta adni

ReaL MaDRid x siempre

REALista
3:1-re nyerünk!😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Hegeace
Lejár a szerzõdése szal semmit kéne kidobni érte 😄

Heló szia remélem hogy vagy

Oncsi
<#worship><#ravasz1><#nyes>

De stratégia is lenne, Saviolan kívül csak Guddy van jelenleg csatárja Barcának, elég gyenge. Szóval ha jövõhéten megszereznénk 😄DD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

hunbasser
0-2,kis szerencsével.Higuaín megszerzi elsõ gólját

ReaL MaDRid x siempre

3-0

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Oncsi
Barca vezet egy nullára.. megint Saviola.. nagyon belelendült !!!
én is egy nullás meccset tippelek,de nagyon nehéz egy nullát,és egy oylan ember lövi akinek nem a góllövés a specialitása😛

kas123
0-1
Vmi hasonló meccset várok mint az Espanyol ellen. A gólt sztem Higuaín fogja szerezni.

zaki
Tippek? Az enyém 1-0 ide!

kas123
(a statisztikát én gyûjtöttem ki)
remélem a Real nem az eddigi meccseken láthatott színvonalon fog játszani (hanem sokkal jobban)

Ha ma kikapunk lecsuszhatunk az 5. helyre 😞

LasDen
elég gól szegény forduló..... 😄

kas123
az eddig lejátszott meccsekrõl statisztika (ebben a fordulóban):
eddig 5 gólt lõttek összesen:
-4 db 0-0ás végeredményû meccs
-1 db 1-1es végeredményû mecss
-3 db 1-0/0-1es végeredményû meccs; 2db hazai siker 1 db idegenbeli

eddig 45 db lapot osztottak ki:
-21 db hazai sárga, 0 db hazai piros
-19 db idegenbeli sárga, 5 db idegenbeli piros

LasDen
tudom, de én akkor is kételkedem benne.... 😄

hunbasser
Saviola ahol járt,mindenhol jól játszott,sztem itt sem lenne gond

ReaL MaDRid x siempre

Ma gyözünk, és ugy gondolom, hogy most több golos gyözelem lesz! Remélem nem fogok tévedni!

Szerintem se kéne leigazolni. Megondolatlan pénzkidobás lennne! Nem kell ide szvsz.

LasDen
azt tudjuk mire képes, dehogy abból nálunk mit hozna jó kérdés....én úgy vélem hogy nem kéne le igazolni...... 😄