Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és Ramos... 😞( én úgy 2 hétre tippelem a sérülését,de jó lenne,ha nem lenne ennyi,és persze az sem lenne jó,ha egy hónapra/hónapokra kidõlne,mert akkor aztán nem tudom mi lenne.
ReaL MaDRid x siempre
Hajra Real!!!!!
nehéz meccs volt
és egy oylan ember lõtt gólt akitõl nem vártam.mármint persze neki is kell lõni gólt,de RVN,Robinho,Higuaín 3astól vártam ezen a meccsen a gólt😊
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
REAL MADRID
szép volt, nyertünk 0-1re amit megjosoltam hala madrid!
Kiváncsi vagyok mi sül ki ebbõl a radikális keret-felfrissítésbõl.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Reyes szépen odatette 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Robinho biciklizésébõl már elegem van......leszállhatna már róla....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Torres nem játszik rosszul,de Gagonak eddig még nem sikerült belednülnie.Higuaínnak is volt egy nagy helyzete,jól lefutotta a védõket
ReaL MaDRid x siempre
REAL MADRID
ReaL MaDRid x siempre
azért Saviolát én nagyon jó csatárnak tartom,látod,h miket csinál most is a barcaban
ReaL MaDRid x siempre
saviolaval kapcsolatban, én örülnék neki szvsz nagyon jo kis csatár.
a kezdõ mi lesz?
ReaL MaDRid x siempre
durva lenne,a jelenlegi egyetlen vérbeli gólvágójukat,a jelenlegi reménységüket ha megszereznénk...háttérben megy a tv,és hallottam,h barcásnorbi mondta,h ha riijkardon múlna,akkor most is gudjonhsen tette volna be a kezdõbe,szal saviolát egyenlõre a szurkolók és a média élteti,amint rossz formába lendült,riijkard kegyetlenül lecsapna rá.nameg ha feto'oooo felépül,akkor helye nem lesz a csapatban,és ezt õ is tudja.a barca meg úgyis kölcsön akarta adni
ReaL MaDRid x siempre
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
én is egy nullás meccset tippelek,de nagyon nehéz egy nullát,és egy oylan ember lövi akinek nem a góllövés a specialitása😛
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
remélem a Real nem az eddigi meccseken láthatott színvonalon fog játszani (hanem sokkal jobban)
eddig 5 gólt lõttek összesen:
-4 db 0-0ás végeredményû meccs
-1 db 1-1es végeredményû mecss
-3 db 1-0/0-1es végeredményû meccs; 2db hazai siker 1 db idegenbeli
eddig 45 db lapot osztottak ki:
-21 db hazai sárga, 0 db hazai piros
-19 db idegenbeli sárga, 5 db idegenbeli piros