Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Casillas
jó akkor mondj egy másik csapatot, ahol év végén elküldték a bajnokcsapat edzõjét

Vivimos por ti, vence por nosotros.

kiafszan kell dinnyo meg messi?

REAL MADRID

LasDen
de minek ide a korházban bérelt szobával rendelkezõ messi meg az a ronaldinho.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zizou5
ha 90 milkot adnának érte, simán mehet, hozzácsapunk 60at, megvan messi vagy ronaldinho... nomeg ottvan a poszton: cicinho, torres, és még ramos is sokszor tud ott jáccani. nomeg ugyebár salgado. minek 8. jobbszélsõ védõ? 😊

LasDen
Diogo visszajöhetne nyáron.....Salgado helyett simán lehetne...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

robotnyk
emlékszem a bl gyõzelmekre, de nem tudom, te emlékszel-e, hogy hogyan bukott el egyet az utolsó évében azzal, hogy még akkor is Ronaldot, és Rault játszatta, mikor az egyik sérült volt, a másik meg éppen csak kikerült a kórházból egy vakbél mûtét után.
btw, abban az évben bajnokok voltunk, nem blt nyertünk.
Zizou5
90 millió euro?! 😄😄😄 hozzácsapunk 60at milyénk messi vagy ronaldinho 😄DD

kas123
az szép 😄

A Real Madrid csak akkor hajlandó elengedni Diogot a Barcelonának, ha a katalánok kifizetik a 90 millió eurós kivásárlási árát. A spanyol vezetõk egyébként nem zárják ki az uruguayi védõ visszatérését.

<#eljen><#nyes><#nyes>

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Zizou5
na, takarodjon... de én 1 cserének jobban örülnék pl: terry, bolahrouz is jo (aszem igy írák) carvaiho is jo (ezt is asszem igy írják 😄 ) szal, lehetne csere is.

Egyetértek!

zaki
Szerintem õ már többet nem fog a Real Madridban játszani. Marad Angliában.

LasDen
de helyette jönne vissza Woody...

Casillas
vicces ez a "megbukott" szó :|
nem tudom emlékszel-e, egy BL gyõzelem után küldték el....

csm
inkább õ tudta világverõ formába hozni a sztárokat.
vagy akkor 3 éve mindenki rossz formában van, és mindenki akit igazoltok azok is? O_o

BMW 325 iX Rallye Car :)

Casillas
indoklás?

zaki
Azaz, adjuk õt is el, és akkor már egy épkézláb kezdõcsapatot sem tudunk majd kiállítani...

LasDen
12:37 - A Chelsea szeretné leigazolni a Real Madrid Aranylabdás védõjét, Fabio Cannavarot.

ha igaz én odaadnám....és Woodgatet meg visszahívnám... 😄

ForzaInter
Hát igazolások kellenének nektek de sose jönnek be az igazolásaitok, mikor elkezdõdött a szezon azt hittem naon jók lesztek mert teljesen más játékoskat igazoltatok erre ugyanaz mint eddig.

Yo, Bitch!

robotnyk
Del Bosque nem csinált semmit, csak összeállította hétrõl hétre ugyanazt a 11et. megtehette, mert akkor Ronaldo, Raul, Zidane, Figo mind világverõ formában volt. amikor változtatni kellett volna, megbukott, felejtõs, százszor elmondtam már, elmondom mégegyszer.

a támadásokkal kezdeni kell valamit, mert iszonyat impotensek vagyunk már hetek óta, és itt nem arra gondolok, hogy igazoljunk, meg cseréljünk ki kezdõket, hanem valami koncepciót lássak már, ne csak a herevakarást, amikor feláll ellenünk egy védelem.
robotnyk
én is ki akartam törölni elsõ lendületbõl.
ForzaInter
Mikor lesz a Real olyan mint régen? Lesz még olyan? Jó lenne egy ahoz hasonló Realt látni mikor még csat mint pl: 2000-2003 között bl,bajnokságot nyert,hívjátok vissza Del Bosquet õ a megoldás.

Yo, Bitch!

LasDen
amúgy én azért 1x kipróbálnám hogy Robinho mit játszik csatár poszton.....aztán még jó is kisülhet belõle....

csm
azt hittem a madrid drukkereknél nagyobb az összetartás<#ravasz1>
egyébként RvN-el kapcs.ban nekem ez a dolog ugy jön le, mint Roninál.
ameddig lõtte a gólokat istenítettétek, most a hullámvölgybe meg szarnak tituláljátok -.-

mi lenne ha úgy játszana mint sheva a chelseaben? 😄

BMW 325 iX Rallye Car :)

hát-hát...
Megint az a baj, hogy nem tudunk nyomást gyakorolni a másikra támadásban... Ez hiányzik, ezt a pluszt olyan játékosok nyújtják, akiknek a játékában ezt nem vesszük észre. Sztem Raul+Guti, sztem oyanok támadásban, mint védekezésben Emerson volt. Nem lehetett észrevenni, de hiáyzott ha nem voltak pályán. Sztem ez a helyzet.
Ebbõl látszik, 11 cselkirállyal nincs támadás. Tehát Higuaint elsõként RVN helyérefeltolni, és Reyest baloldalra, Robinho helyett meg egy öregebb róka

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

LasDen
én oda max gólok miatt szoktam nézek be, de a többi nem érdekel.... 😄

hát ezek a madridistán a forumba hülyék

nem vágják a poént -.-

belinkeltem a képet erre kitiltanak meg minden képet meg delete SAD_AS😄a

REAL MADRID

01:17 - Fabio Capello: "A Villarreal fizikai fölényben volt. Véleményem szerint a Villarreal igazolta, hogy remek csapat és a Sevilla elleni mérkõzés után morális töltettel érkezett a találkozóra. Jövõ héten Raúl, Guti visszatér, és Emersont is majd meglátjuk. Ki kell emelni a pozitívumokat, viszont fizikálisan alulmaradtunk."

viszont eza nyilatkozat

ezilyen beletörödõs -.-

REAL MADRID

pff haggyadmár Ronaldo t

ugyanolyan szar mint rudi

Higuian meg nem tehet rola hogy nem csatár poszton játszatják -.-

REAL MADRID

LasDen
Ronaldo sem csinálna többet nem tudom mit élteted.....mintha olyan jó lett volna az útóbbi fél évben......sérülésbõl sérülésbe....

grebber
Capello munkája szart sem ér.Buzi a vezetöség.

Next PC upgrade: 2022

Zizou5
én se vagyok oda az ilyen cselgépeknek, de ha tudják, és sokszor joljön 1-1 csel, illetve ez csak színezi a játékot csináljanak... és canna.. pff..

Nem vagyunk egységes csapat. Robinho & Reyes nem tudunk maradandot alkotni! Ramos és Torres is többet nyujt náluk, mert nem cseleznek (biciklicsel), hanem jozan parszti ésszel megoldják a dolgukat!!! Agyamra megy amikor megálnak, azt elkezdenek huzogatni! Egyépként, még egy valamit észrevettem. Gago tul hátul játszik, és ezt nem értem. Nics olyan kaliberü játékos aki irányitaná ezt a csapatot, nincs fantázia! Gagoban biztunk, hogy majd ö osztogat, de ehelyett Diarra sokkal támadobb felfogásban játszik. Miért van egy Gagonk??? Felcserélt szerepkör Darraval?! Öszintén mondom, meccs közbe fogom a fejem, és fogalmam nincs, hogy ki mit csinál. Cannavaro nagyon nem kell, mint ha nem is lenne a pályán. Nem tud leszerelni senkit, kapkod össze vissza, miért játszik??? Nála akár ki jobb lenne a padozok közül. A hajtásal most nincs semmi baj, de egyszerüen nem megy a játék. Ronaldo sem oldaná meg a helyzetet. Nics támadás!!! Robinhot és Reyest meg csatárként járszatnám, mondjuk RvN helyett, mert valahogy a holland nem szeret futni, de akkor kik lesznek a szélen???

Oncsi
Gratulálok Madrid vezetés !!!! Igen !! elkell küldeni Ronaldot !!!amikor legnagyobb szükség lennne rá !!! Gratulálok.. Higuian,RVN egy k*rva gólt nem tud löni meccsek óta,de ök játszanak...Cassano is többet érne !!!
Megbánjuk mi ezt nagyon !!!:S:S:S:S

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

zaki
😄DDDDDDDDDDDD

rvn játszott egyáltalánN?

nevét se hallottam

REAL MADRID

Casillas
😄DD

hát eza meccs ezt hozta ki belõlem -.-

REAL MADRID

Hegyi Iván sajnos igazad van!!! Erre vagyun képesek, és hatalmas szerencse, hogy a tabellán itt állunk!<#szomoru1>

Casillas
:|||||||||||||||www

ez meg mijen logika
attol függ hogy hogy jáccik a csapat, hogy hogy hivja a nép :|

H0ri
ok de akkor is szarul játszunk 😞 pölö ma

kas123
Amíg nem felejti el midnenki a Galaktikus jelzõt addig sz*rul fogunk játszani...

H0ri
ezé nézem a meccseket mostanság... hogy lássam szenvedni a galaktikus csapatot 😞

jajnekünk mi lesz itt?! Oo semmi játék vmi eredmény azé van de az is azé mert an ellenfél is annyit botlik mint mi... nevetséges 😞(

zakéééé <#vigyor1>

mé ütödki a kommentem 😊

REAL MADRID

zaki
0-1, viszontlátásra.

zaki
Ilyen fos meccset baz... Hát ebbõl 2-0 nem lesz, az tuti. Kapuralövésünk volt 2-0... 😄

hunbasser
összességében a villareal jobb volt,nekünk is volt 2 helyzetünk,ennél több kell,ha nyerni akarunk.

attól félek,h behozzák Tomassont.

ReaL MaDRid x siempre

kas123
kicsit bõvebb leírásra gondoltam :, de ez is jó 😊 örülök hogy nem hagyok ki egy uncsi meccset

LasDen
hát elég gányul megy...asszem szép játék ezen nem is lesz...
hajtunk hajtunk de azt már látom hogy villarreal gól tuti lesz....

elõzõ kommentem

REAL MADRID