Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
btw, abban az évben bajnokok voltunk, nem blt nyertünk.
<#eljen>#eljen><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
nem tudom emlékszel-e, egy BL gyõzelem után küldték el....
vagy akkor 3 éve mindenki rossz formában van, és mindenki akit igazoltok azok is? O_o
BMW 325 iX Rallye Car :)
ha igaz én odaadnám....és Woodgatet meg visszahívnám... 😄
Yo, Bitch!
a támadásokkal kezdeni kell valamit, mert iszonyat impotensek vagyunk már hetek óta, és itt nem arra gondolok, hogy igazoljunk, meg cseréljünk ki kezdõket, hanem valami koncepciót lássak már, ne csak a herevakarást, amikor feláll ellenünk egy védelem.
Yo, Bitch!
egyébként RvN-el kapcs.ban nekem ez a dolog ugy jön le, mint Roninál.
ameddig lõtte a gólokat istenítettétek, most a hullámvölgybe meg szarnak tituláljátok -.-
mi lenne ha úgy játszana mint sheva a chelseaben? 😄
BMW 325 iX Rallye Car :)
Megint az a baj, hogy nem tudunk nyomást gyakorolni a másikra támadásban... Ez hiányzik, ezt a pluszt olyan játékosok nyújtják, akiknek a játékában ezt nem vesszük észre. Sztem Raul+Guti, sztem oyanok támadásban, mint védekezésben Emerson volt. Nem lehetett észrevenni, de hiáyzott ha nem voltak pályán. Sztem ez a helyzet.
Ebbõl látszik, 11 cselkirállyal nincs támadás. Tehát Higuaint elsõként RVN helyérefeltolni, és Reyest baloldalra, Robinho helyett meg egy öregebb róka
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
nem vágják a poént -.-
belinkeltem a képet erre kitiltanak meg minden képet meg delete SAD_AS😄a
REAL MADRID
viszont eza nyilatkozat
ezilyen beletörödõs -.-
REAL MADRID
ugyanolyan szar mint rudi
Higuian meg nem tehet rola hogy nem csatár poszton játszatják -.-
REAL MADRID
Megbánjuk mi ezt nagyon !!!:S:S:S:S
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
nevét se hallottam
REAL MADRID
REAL MADRID
ez meg mijen logika
attol függ hogy hogy jáccik a csapat, hogy hogy hivja a nép :|
jajnekünk mi lesz itt?! Oo semmi játék vmi eredmény azé van de az is azé mert an ellenfél is annyit botlik mint mi... nevetséges 😞(
mé ütödki a kommentem 😊
REAL MADRID
attól félek,h behozzák Tomassont.
ReaL MaDRid x siempre
hajtunk hajtunk de azt már látom hogy villarreal gól tuti lesz....
REAL MADRID