Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Marcelo-Reyes baloldal sokkal jobb volt mint Binho, nagyon nem vagyok vele megelégedve... elejétõl kezdve így kellett volna. Capello is hibás, de miért vagyunk ilyen balfékek befejezéseknél? Mert pl. sztem most sokkal jobb volt a játék mint a Sociedad ellen... Nisti meg berúghatta volna a francba is, hát ebben a legjobb elvileg, de õ is bizonytalan... Még mindig vannak pszichikai problémák,

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Oncsi
Capello no comment:S:S
Cassanot..talán segitene !!
Roninak meg gratula !

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

tegnap, 23:06 - Fabio Capello: "Nem kapunk segítséget a játékvezetõktõl."

bla-bla-bla attol még verhettük volna öket 5 golal

Robinho14
És Bosque lehet h öreg de attól még simán össze tudná rakni a Realt.Akár jövõre meglehetne a 10.dik bl .

Robinho14
nem hiszem caro meg luxemburgo meg az ilyenek voltak a legrosszabak.egy olyan edzõ kéne aki támadó szellemü mert a Real is támadószellemü régen is az volt.Amostani edzõk meg a védelmet erõsítgetik.De ha nem rugunk gólt akkor védhetjük a 0-0lát.Azzal nem lehet kupákat nyerni.

haggyad már az öreget

miért õ mert felmutatott már valamit

capallo is és nézd hol vagyunk

talán egy ismeretlenebb edzõ jot tenne

REAL MADRID

Én sok mindent nem értek! Van egy Gagonk, akit nem használunk ki, pedig kellene! A Bocaba egyedül játszot középen, ugy hogy Gagora lehet mondani, hogy védekezö középpályás és irányito is! Ugyebár Diarraval és Emersonal is játszott. Azt vettem észre, hogy két védekezõ kõzéppályásal játszunk, és vagy Dirra vagy Emerson irányitja a játékot (inkább csak probálkoznak), Gago meg közvetlenül a védelem elõtt van, és nem vesz részt a támadásokban! Ezen a meccsen Gago egyszer lépet fel a támadásal, mert akkor épp Emerson sétálgatott, és egy nagyon jo paszt adott (nem részletezem, de számomra biztato volt a megmozdulás) Gago 1000 szer jobb irányitásban mint Emerson és Diarra. Kérdem én, hogy ezt a gyereket miért nem lehet egy kicsit támadobb szellemben felküldeni a pályára, és Diarra meg legyen a védelem elött, hisz ebben JÓ!

Még sok kérdés van amire nem találom a választ. De abban biztos vagyok, hogy Capello nem végzi jol a dolgát! Gondoltam egy kis idõ kell, de semmi változás!

Casillas
na végre kezdenek megvilágosodni az emberek 😊

egyébként ez a bekem kiállítás marhaérdekes volt a végén, 20. percbe max sárga lett volna, sõt :\

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Robinho14
Szerintem Del Bosquenak kéne jönni.Õ illik a Reallhoz.amikor elment akkor is nyerte a bajnokságot a csapat.Kaka jó huzó ember lenne csak sztem nem fogják elengedni.Nem értem , volt két jó csatárunk Raul és Guti.Mi a szarért kellett belõlük közép pályást csinálni?

hunbasser
meccs végére elõkerültek a fehér zsebkendõk azért...

bíró is,hát,hagy ne mondjak rá jelzõt

Cannavaroról majdnem gólt kaptunk megint,meg lõhetett volna egy gólt,hát persze,h rosszul találta el.úgy látszik,h ez nem az õ idénye :\
Marcelo meg Gago sem villogott,szinte senki nem villogott.vagy az van,h mindenki jól játszik,vagy az,h senki sem.kéne pár húzó ember,akik folyamatosan nyújtják a jó teljesítményt,hát jelenleg Casillas,Ramos meg Diarra ilyen,esetleg Torres,õ mostanában mindig jó,MERT BIZONYÍTANI AKAR

pedig a meccs eleje jól indult,Robinho meg pont akkor volt önzetlen,amikor nem kellett volna :\

ma semmi nem jött össze,RvN-nek volt egy nagy helyzete(ezt azoknak mondom,akik nem látták a meccset),felsõ kapufa,ha bemegy,akkor most Nistelrooy a király

ReaL MaDRid x siempre

Csabesz6
jobbis hogy nem maradtam "ott"hon, megnézni ezt..("itt"hon nincs sportklub)...haver apja aszonta naon 0-0 meccs amikor benéztem hozzájuk, hazajöttem nemláttam a meccset...lexarom^^ezekután

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

hunbasser
😞((

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
igen,nyáron sztem is húzhat a g*cibe...ennél még Luxemburgo vagy Caro is jobb volt...vagy legalábbis egy szint.de egy Capellotól azért nem ezt várnánk

ReaL MaDRid x siempre

ma minden realmadrid csapat kikapott

REAL MADRID

Most már én is azt mondom : Capello takarodj! 5 honapja ugyan azt látom a tévébe. Nem javulunk, egyáltalán nem. Nem illik Capello stilusa a Realhoz!
Egye meg amit megfözött, azt nyáron meg huzon el a retekbe!

Shep
Utálom a Betist, kapjanak már végre ki. Az meg mi már, hogy nem volt Real meccsen gól.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

zaki
valaki monnyon le 😛

H0ri
hát ez ismét qrva szar meccs volt...

már látom magam elõtt KAPELÓÓ nyilatkozatát: Az eredmény elfogadható mert jól játszott a csapat, tetszet a csapat játéka, nem volt szerencsénk stB

talán kénne vmi jobb taktika 😊

hátezbuzi O_o

minnyá szétkapkodok valamit

REAL MADRID

hu szegény betises minyá meghal -.-

REAL MADRID

Shep
Hát ismét nem nyertünk.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

H0ri
aznem mind1 ember? 😊

szal...?

hute kivagy O_o

REAL MADRID

döntetlen lesz vagy kikapunk

😄DDDD

hát ha rajtam mulna ...

REAL MADRID

zaki
Gólok jöjjenek... :c

jon video is

REAL MADRID

REAL MADRID

Mi a faszért játszunk két védekezõ középpályásal, mondja már nekem meg valaki. Remélem Emersont lehozza, és Pipitat meg beteszi, mert nagyon gyengék vagyunk! Ha gyözni akarunk akkor támadni kellene!

NeoMaN
Robit meg sajnálom mert nagyon szimpi, de lehet hogy itt a vége a reálnál...

NeoMaN
Õööö, ezt az olaszt miért nem teszik kispadra? Vagy én vagyok a hülye?
<#idiota>

hátazért az elég gáz hogy ramos a legfélelmetesebb játékosunk 😊

nem elõször

REAL MADRID

Shep
Hogy játszik a csapat? Van reálsi esély a gyõzelemre?

Védekezés OK Támadás LOL

Capello kisérletezget, kiváncsi leszek mikor találja meg végre a csapatát!

19:21 - A Real Madrid hivatalos kezdõcsapata: Casillas, Sergio Ramos, Helguera, Cannavaro, Torres, Gago, Emerson, Beckham, Robinho, Guti és Van Nistelrooy.

REAL MADRID

vagy Guti feltolva és +Emerson... remélem nem ez lesz

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Az elõzetes jelentések szerint Raúlt ma este pihentetés céljából kihagyja a kezdõcsapatból Fabio Capello.

Remélem Reyes lesz helyette balon, másik lehetõség Robinho, több eshetõség nincs sztem

hunbasser
#23161:!Descansa en paz!

#23169:😄DDDDdd

látom Ronnie jól beindult,sok szerencsét neki!

<és mindezt a két büntetõpontja miatt írja 1 hsz-be :\>

ReaL MaDRid x siempre

kas123
nemkell kinevetni õket <#ejnye1>
Õk is tudnának mondani pár cinkes eredményt nálunk is...

Úgy legyen!

LasDen
így elég érdekes meccs várható kedden.......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

banok
Baromi szar formában vannak

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

hehe 😄

kas123
én örülök Roninak =), így tovább 😊

LasDen
17:23 - Bundesliga: Aachen - Bayern München 1-0

Bayern csúszik ám lefelé....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Guti az irányito Gago pedig védekezõ középpályás ( 1 irányitó középpályás és egy védekezõ kõzéppályás fog játszani) szvsz! Ha már két védekezõ kõzéppályásal akarnánk játszani akkor Guti helyett Emersont rakná be. Ma támadobb felfogásba fogunk játszani, és ez majd meg is látszik a csapaton. REMÉLEM

Nem sokat ferditek ha azt mondom Roni hozta a meccset .. a vege 3-4

REALista
Ronaldo megint betalált!Már 3:2...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Capi szerint csapata nem írná alá a döntetlent a Santiago Bernabéu stadionban, s felbuzdulva a kupasikeren, a gyõzelmet célozzák meg ma este.

Köhög a bolha, megcsókolhatja Fortunát meg a bíró két kezét, hogy kihúzták x-el. Méghogy gyõzelem, sztem 2-0-al hazaküldjük õket, ha ilyen arcuk lesz...