Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
remélem,h gyõzünk.ha lövünk 2 gólt az elsõ félidõben,onnantól már csak mi veszíthetjük el

ReaL MaDRid x siempre

na, gyõzünk este? 😊

Azért baromi fontos meccs ez ha belegondolunk

ha 1-0-nál nekiállunk védekezni, tökönszúrom magam...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Balyy
Na igen de talán a balhé után már jobban odafigyelnek és esetleg inkább nekünk itélnek!😄

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

a bíró még mindig ott van...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Balyy
Remélem nyerünk már most van kikbõl válogatni, ez nem lehet kifogás!

hunbasser
remélem a próféta szólt belõle 😄

Balyy:már egészséges régen,csak hát vissza kell nyerni a kondit,meg mindent,fél évig szinte semmit nem edzett.

ReaL MaDRid x siempre

Balyy
Cicinho-val mi a helyzet? ha jól tudom már felépült de nem hallani róla semmit!

Fabio Capello a tegnapi nap folyamán több hónap után elõször dolgozhatott együtt a teljes csapattal. A sérültek többé-kevésbé felépültek, s elméletileg bevethetõek lesznek holnap. Kerethirdetés délután.

Iker Casillas: "Egy ponttal mi leszünk a bajnokok."

Tehát a Barca kétszer kikap, vagy 3x x-el? Mi meg mindent nyerünk? Úgy legyen 😄D

De ha egy pont hiányzik, vagy akár három, de inkább az elõbbi, akkor kedves Turienzo, na nem is folytatom...

Zizou sokak kedvemce😊 12a fia igen, de ha eléri apjA szintjét akkor megvan a Real Madrid és a francia válogatott legujabb csillaga😊 17-18évesen már robbanhatna is az élvonalba😊

hunbasser
a bringát is tökagyanúgy csinálja,meg a marseille roulette-et is,meg az egész mozgása,ááá 😄 én nagyon kíváncsi vagyok rá,az apja játékát nagyon szerettem,meg Zizou az egyik kedvenc pléyám is volt

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk
4-5 másodpercnél a videóban, van a jelenet, mikor elviszi a másik gyerek mellett a labdát, pont az a lassúnak tûnõ irányváltás, bedõlve, én ott mondtam elõször, hogy kiköpött apja 😊
hunbasser
nézd,Zidane mozgása egyedi volt.a cseleket el lehet tanulni,de a mozgás az mindenkinek más,tanulni nem nagyon lehet,fõleg meccsen nem próbálod úgy csinálni a mozgásokat,mint más,mert akkor úgyis szar lesz az egész.szóval,egy szó,mint száz,ugyanaz mint az apja 😄 a vérében van a futball,remélem,h az alattomos agresszivitása már nincs,és õt meg kéne tartani,már csak a neve miatt is 😊 legyen,aki továbbviszi a Zidane vonalat.4-5 év múlva ott lesz már a nagycsapat keretében 😊 legalábbis remélem

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk
a videó szerintem nem a cselek miatt érdekes, némi gyakorlással meg lehet csinálni nyilván a legtöbbet, sokkal inkább a mozgáskultúra miatt, ami nagyon hasonlít. ami elvileg ugye evidens, de itt most nem arról van szó, hogy xy hasonlóan mozog, mint az apja, hanem Zidaneról, és az õ fiáról. tudom, nem olyan gyakori, hogy valaki elérje az apja szintjét, de mégis jó filózni róla.
fiatalabb korában Zidane védõt játszott, ki tudja, talán egy évtizeden belül lesz egy jó középhátvédünk Zidane mezben 😊
Csabesz6
ezen behugyoztam😄DD

"De te béna vagy😄"

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Robinho14
De te béna vagy😄 Enzo Zidane a papa nyomdokaiba lép és a 2022 tes VB-én lefejeli majd a döntõben Materazzi fiát😄😄😄

Zizou5
azért õ 12 éves, a real madrid csapatában van, ahol tökéletes edzõk készítik fel a nagycsapathoz. 12 évesen a haverod se volt olyan májer gyerek szerintem. és nem hiszem hogy csak azért van ott mert õ a Zidane papa fia... és nemmellesleg ilyeneket amiket a srác csinált ennyi évesen is nehezen tudnék megcsinálni. sõt... de peace 😊

hunbasser
25 millió € az a "több,mint 20 millió euró".

Baptista kerülne az Arsenalnak 20 misibe

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
18:13 - Baptista az angol sajtó munkatársainak elárulta, hogy nem tudott alkalmazkodni a londoni focihoz, idõjáráshoz, légkörhöz, és szeretne a nyáron visszatérni. Ez Reyes ügyére nézve érdekes, akinek a megtartásáért több, mint 20 millió eurót kéne fizetni a Madridnak.

ha ez igaz akkor gyüjjön csak vissza.... 😄
Reyes meg menjen ahova akar....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hunbasser
ez király,meg minden,de

"We haven't talked to him" - és utálom ezeket amikor elnök/edzõ/manager/sportigazgató/takarítónéni a játékos nevében nyilatkozik.ezt max a játékos vagy annak managere tehetné meg.
mert ha már biztos lenne minden,akkor lehetne mondani biztosra.

bár én sztem is Raúl itt fog maradni,innen fog nyugdíjba menni,ahogy a cikk írja

de azért Raúl <#worship><#worship><#worship><#worship>

ReaL MaDRid x siempre

ProGabe
Real Madrid have put and end to any speculation linking captain Raul with a move to Liverpool.

Director Predrag Mijatovic told the official Real website: "Raul will stay at Real Madrid because he is our captain. He is a great player who means a lot to this club,"

"He's got three years left on his contract and he'll stay with us until he retires. We haven't talked to him about the offers we've received for him because he still has three more years on his contract."

<#worship><#worship><#worship>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Az Inter továbbra sem tett le Diarra megszerzésérõl, hiszen õ a vezetõedzõ fõ célpontja Deco mellett. Az olasz bajnokaspiráns 15 millió eurót fog ajánlani.

Madárnak néznek minket 😄. Ennyi hercehurca után kicsit rossz szezonja miatt 15-ért eladnánk... Fog õ jövõre 25-öt érni sztem

Rockynhooo
legalább bizonyítsuk h velünk mindig is számolni kell!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Azt a pénzt amit játékosvásárlásra forditanánk, azt a pénzt inkább adjuk oda a biroi testületnek, és bajnokok leszünk.

Nem jó ötlet 😊

A legnagyobb kib*szás az lenne, ha ezek után is nyernénk, gyerünk fiúk, mindet nyerjük meg, ennek is örülnék, többi a Barcán múlik

Kaká??? Szivesen látnám a madridba! Remélem a Milán nem fog jövöre a BL-be indulni, és szabad lesz az utja a Madridba.

Juj de <#kocsog> vagyok.

Haliho.

Biroi ténykedésekrõl. Azthiszem nem egy meccset vettek el tölünk a birok, és ez mellet nehéz elmenni. Ugy gondolom minket aztán nem baszogathatnak azért, hogy bundával nyernénk meg a bajnokságot!!! Lenne egy ötletem, és talán kivitelezhetö is csak az a baj, hogy rohadt becsületesek a RealMadridnál. Azt a pénzt amit játékosvásárlásra forditanánk, azt a pénzt inkább adjuk oda a biroi testületnek, és bajnokok leszünk.

Rockynhooo
mennyire igazad van, ezt már én is észrevettem télleg így van!

Robinho14
én azt halottam régebben h dinho a Realról álmodott régen😄ugy tudom ez is az igazság😄

kas123
dinho is azt mondta mikro a barcába igazolt h mindig is ide vágytam...meg fura mindenki azt mondja h az volt az álmom h ide igazoljak...ahova igazol...

Robinho14
Légy õszinte. Melyik csapatnak drukkoltál amikor gyerek voltál?
Arról álmodtam, hogy a Real Madridnál játszom majd, de azt kell mondanom, hogy nagyon boldog vagyok a Milánnál.

Na ezért akar a madridba játszani😄

Robinho14
Szerintem Kaká nem olyan , h rossz formába aMilan azt máris cserben hagyja õket!Csak sztem együtt akar lenni Robinhoval Roberto Carlossal Marcelloval meg a többi brazillal.És sztem a Real nagyot nyerne Kakával.

hunbasser
sztem vkivel összeveszett Milánóban,és ezért mostmár hajlandó lenne menni,ha elengednék.vagy talán úgy érzi,h a Milan mostanában nincs jó formában,és egy ideig nem is lesz,vagy nem tudom

ReaL MaDRid x siempre

Tényleg van esély arra, hogy a Real Madrid játékosa lehess?
Miért ne lenne esély rá?

Ha a Real Madrid felhívna, akkor elutasítanád õket vagy nyitott lennél a tárgyalásokra?
A Real Madridnak a Milánnal kell elõbb felvennie a kapcsolatot. Ha a két klubnak sikerül közös nevezõre jutni, akkor nem lesz probléma. Sosem támadnám hátba a Milánt, de ha sikerül megegyezniük, örömmel igazolnék Madridba.

Ez elég érdekes... Eddig ellenkezõ dolgok voltak

hunbasser
hát nem tudom,talán én is örülök neki,nem jó a váltás,hiába,h nem sikerült most neki olyan sok minden,sõt.de ha megnézzük,h Angliában a managerek milyen régen ott vannak a klubjaiknál,akkor látható,h a munkájuk gyümölcse beérett,és azért ahhoz mázli is kell,h vki az elsõ évében egybõl bajnokságot nyerjen,bár Mourinho megcsinálta,és akkor még nem igazolt akkor nagy neveket(pl Drogba akkor még nem volt akkora név,mint most)
remélem gondolkodik,és rájön,h mit hibázott a Don,és azt is remélem,h jövõre már nem más szerencséjébõl kell élnünk,és reális esélyünk lesz a bajnoki címre

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
jóvan nem szállok szembe a néppel......
és nemtom, hogy a haverom 12 évesen, hogy játszott....de tök mind1....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ProGabe
na ennek örülök<#worship>

márha tényleg így lesz...
lehet tényleg "csak" annyi kéne hogy valaki maradjon min 2 évet,ha megnézzük más csapatoknál hogyan zajlottak le ezek a dolgok(vezetõség-,és edzõi stábváltás,plusz csapat 70%-a lecserélve ugyebár) akkor szembetûnik hogy ott is fos volt az elsõ év,legalábbis az esetek nagyon nagy hányadában,szal hajrá Don Fabio,maradjál!!!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hivatalos közlemény: A Real Madrid labdarúgó szakosztálya hivatalos állásfoglalást ad ki Rafa Benítezzel, a Liverpool edzõjével kapcsolatosan. A sajtóban megjelent híreket, melyek szerint tárgyalások léteztek Benítez és a Real Madrid között - ezúton tagadni szeretnék, mintahogy másik edzõvel sincs kapcsolat a jövõ szezonra vonatkozóan. A klub vezetõsége számol Fabio Capelloval a hároméves szerzõdésébõl hátralévõ két esztendõben is.

Na nyerjük meg azt a bajnokságot, akkor mindenkinek jó lesz 😊 Ha nem, legalább végre megnézhetjük, mi van ha az edzõnek idõt adnak

12 évesen? ez a lényeg...

ProGabe
igazad van,az nem derül ki hogy milyen playa,tehát mennyire csapatjátékos,hogy érzi a pályát,a társakat,stb
DE!
haverod is 12 évesen csinálta ezeket és lõtt olyan szabadot mint a video végén?nem mellesleg tényleg egy-az-egyben olyan mint az apja,megvan benne az ami pl c. ronaldobol hiányzik:az elegancia,ok hogy a mu játékosa is behülyíti az ellent,de túl sok a csel és túl nagyzó mozdulatokkal csinálja õket,néha olyan mintha kalimpálna

hát jah...magyar nb X-be lehet...de a kis zizou nem magyarok ellen tolja...és ez a labdarugás jelen állapota szerint nagyon is sokat jelent😛...

LasDen
nem azé, de ez a pár képsor nem mutatja, hogy milyen játékos....ezeket a cseleket haverom is megcsinálja egy rendes foci meccsen....

Zizou5
nagyon örültem amikor láttam enzot. remélem 5-8 év múlva már apját megszégyenítõ modon fog bánni a labdával. Zidane sose hal meg 😊

Balyy
Sajnos!
Mondjuk ramos-t lehetne középre szélre meg torres-t bár nem tom torres milyen állapotba van mert ha jól tom sérült!

kas123
hát jelenleg nagyon nem lehet mást berakni helyette...

Balyy
Jó lesz canna tuti megint kezdõ lesz!
Má nem azé de ha õ játszik tuti kapunk gólt!:S

hunbasser
<#levele>

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
köszönjük szépen.... :S

Csabesz6
<#kocsog>ök

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

namost azegy dolog hogy látta :I

én meg azt láttam hogy a srác fejelt helguera lábába mivel a láb már a levegõben logott mielõtt a koccanás megtörtént

REAL MADRID

REALista
fasza...<#taps><#taps><#taps><#levele>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!