Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balyy
08:50 - Mennyit változik a világ egy este alatt! A Manchester United kiesett a BL-bõl a Milan ellenében. Ennek megfelelõen Kaká ára emelkedett, míg Ronaldoé kb. 60 millió euróra csökkent. Ramón Calderón és emberei tehát új stratégiára váltanak: a szezon végén hivatalos ajánlatot tesznek a portugál zseniért.

Végülis má óccsóé vihetõ! 😄

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

rég hallottam ekkora fasságot

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

Balyy
EZ egy érdekes hír! Érdemes elolvasni!

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

A spanyol médiumok is egyre inkább úgy vélik, hogy Capello remek hajrát zárva (függetlenül a bajnoki cím esetleges elbukásától) megtarthatja állását.

Nem bánnám ha maradna, pedig aztán én is mondtam sokmindent Capellora!

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

miilann
nem kell tagadnod,igyse szeretünk :|

on-

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Zizou5
off: nem vok emo -.-

hunbasser
1-2 oldallal arrébb vki betette

ReaL MaDRid x siempre

bekem uj séróját valaki muti plz😄

na, ez a nem mindegy.

ProGabe
csoda bazzeg,végre a javunkra ítéltek!
remélem a tipped helyt áll,bazz milyen gombóc lesz a gyomromban egész nap a meccs miatt,már most tudom :S
ráadásul pesten leszek aznap,szal kocsmában fogom nézni,pedig ilyen meccseken elszáll az agyam,remélem ujjongani fogok,nem üvölteni 😊

HALA MADRID!!!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Cesc tavaly a Madriddal igaz megegyezett, de végül Wenger kedvéért maradt. Mára azonban a bizonyos mértékû protekcióját is elvesztette, és könnyen lehet, hogy változtatni fog. Az AS Zidane lépéséhez hasonlítja a mostanit, amikoris az európai porond és a nagyság elérése miatt igazolt Madridba.

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Beckham lapját törölték, játszhat a Sevilla ellen.

Na jól van, 1 gólt borítékolhatunk, + 1 RVN gól, mostani tendenciát elnézve, szóval tippem 2-0, ha mi lõjük az elsõ gólt, ha õk találnának 1-et elõbb, akkor 2-1 😊)

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

"A 74. percben sárga lapos figyelmeztetésben részesítettem David Robert Joseph Beckhamet, mivel az idõhúzás céljából nem akarta elvégezni a szabadrúgást"

0-3-nál, anyád....

miilann
éjjenek az emok :|

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Csabesz6
<#hehe>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

LasDen
irigylésre méltó....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zizou5
ASD_?AS😄

off:

teccik uj loko? 😊

LasDen
Ez a veszély leginkább a fõvárosiakat fenyegeti, így nem meglepõ, hogy a "Blancók" különösen keményen készülnek a derbire:

ez aztán a megfeszített munka 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hunbasser
nem minden bíró olyan trágya azért...

ReaL MaDRid x siempre

ProGabe
Diarra: A Real Madrid csapatként most egységesebb a Barcelonánál

"Az utóbbi idõben botrányos a játékvezetés a meccseinken, lassan hozzá kell szoknunk a bírói tévedésekhez. Bárcsak egyszer átesnénk a ló túloldalára.”

szar lehet úgy játszani,hogy tudod,a bírók ellened és csapatod ellen vannak...

Ronaldoban most nagyot cslodtam!

az mindegy, vigyorogva fogom nézni, ha megnyerjük a bajnokságot 😄D, úgyhogy hajrá fiúk 😊

Csabesz6
bocs, egyelõre-.-

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6
igyvan igy kezdödik...tovább egyenlöre nem néztem.elég ratyi a minõsége.

robotnyk
azt javaslom Ronaldonak, hogy felejtse el a Real Madridot. de mielõtt megteszi, számolja össze, hogy hány csatár karrierjét tette tönkre addig, amíg itt pöffeszkedett.
madridista színvonal:

,,hogy Roni jobb-e mint RvN, hanem, hogy a brazil focizni is tud, és nem kell elétálalni"

NO COMMENT

Ronaldo: "Azt javasoltam Kakának, hogy felejtse el a Real Madridot!"

Mi talán nyerünk valamit, ott meg örüljél a BL helyezésednek... Luxe-t szó szerint elzavarták, mégse ilyen tetû, már elnézést, Ronaldo soha nem is volt madridista, többet foglalkozik õ magával... Mások meg siratják, pff

Rockynhooo
én is...

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

énis ugytom

REAL MADRID

zaki
A 3 a VB-n fog játszódni, vhol ezt olvastam.

ProGabe

LasDen
Szvsz az Újpestben..... 😄

Robinho14
a Gól 3 romba hol fog játszani?

Rockynhooo
letöltöm ... felirat meg úgyis lesz hozzááá
nem is szeretek moziba járni úgyse 😄

kijött már angliában akinek kell honnan töltheti le irjon PM et

REAL MADRID

hunbasser
Magyarországon még nem mutatták be,azt hiszem szeptemberben vagy októberben fogják kiadni dvd-n a goal 3-mal együtt.de sztem a mozikban nem lesz,bár hallottam olyat is,h augusztusban lesz látható a mozikban...

és egy barcás fórumozó azt mondta nekem,h õ megnézte a filmet,és a 0-3-mal kezdõdik :\ azt mondta,h ilyen jól film még nem kezdõdött :@@@@@

ReaL MaDRid x siempre

REALista
Szerintem nálunk csak dvd-n fog megjelenni...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Rockynhooo
zsír lesz a folytatás..
bemutatták már!
csak még nem láttam! annnyit tok h azt az idényt mutatja amikor az arsenaltol esünk ki a bl-ben! és a srác a newcastlebõl hozzánk szerzõdött 😊

LasDen
ezt a filmet már bemutatták v mi??

ProGabe

REAL MADRID

Rockynhooo
azt monja dinnye 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

LasDen
hát ez LOL..... 😄

xD :F

REAL MADRID

hivatalos góllövõlista (Liga szerint)

Azé' Dinnye 6db 11-ese...

Zizou5
pontosan.

LasDen
10:09 - Sem az Arsenal Baptistát, sem a Real Madrid Reyest nem szándékozik megtartani, habár utóbbi még csak spekuláció. Hosszú tárgyalások elébe nézünk...

és ez így van jól....

A Real Madrid megóvja Beckham sárga lapját - jelentette be Mijatovic sportigazgató. Muniz Fernandez azért mutatta fel az angol középpályásnak az eltiltást jelentõ lapot, mert a sípszó után még reklamálta, hogy a sorfal túl közel van. A vezetõség ma adhatja be a kérelmét, döntés pedig csütörtökre várható.

Ahogy õket ismerjük...

sportklubbon most megy a hétvégi meccs :I

REAL MADRID

Rockynhooo
The old Boys team😄😄😄