Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
még most sem tudok betelni ezzel a gyõzelemmel,és sztem egy ideig nem is fogok 😄
ReaL MaDRid x siempre
ezaz,megvertük a "világ legjobb csapatát". -.-
most Juande Ramos barátunk azt hiszem csendben lesz egy ideig(vagy pedig pofázni fog)
0-1-rõl 3-1-re hozni a meccset,azért nem semmi.bár azért Chevantón gólja is szép volt,meg elfér,de belerondított a végeredménybe.nem baj,3-2,ez is szép 😊 de még mennyire...remélem a barca most kicsit "megijedt"
ReaL MaDRid x siempre
Szép volt, húú de kellett a harmadik 😊 Mondtam hogy csak bízni kell, Guti kibeb*szott jó csere volt 😄D
RVN meg Pichichi díj? 😊
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
2. Capellonak sztem maradni kell.....jövõre még többet érhet el...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
ReaL MaDRid x siempre
be kell,h vallajm,Robinho és RvN 2.góljánál majdnem sírva fakadtam,annyira örültem,ott volt a gombóc a torkomban.már rég láttam ennyire küzdeni a csapatot,szép volt fiúk!!!!!
ReaL MaDRid x siempre
Szerintetek nem kéne Guti a kezdõbe?
Robinho miért kapott pirosat?Lemaradtam róla.
En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
jóvan, nyertünk =)
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
+ Rvn gól 3-1 a végére 😊
BUDA > miskolc.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Most lemaradtam akkor miért is kapott pirosat Robinho???
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
2-1 Robinho
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
HALA MADRID!
de egyébként jól játszunk,csak hát egy helyzet,egy gól...és ráadásul szép gól is volt,sajnos...
kettõt kérünk srácok,de lehet 3 is Juande Ramos nagy arca miatt.
ReaL MaDRid x siempre
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
am hogy játszunk? :/
BUDA > miskolc.
no comment.
rossz érzésem van a meccs kimenetelével kapcsolatban....
nagy hadmûvelet kidolgozva Kanuté kiiktatására és nem is játszik 😄
HAJRÁ MADRID!!!
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!