Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
remélem,h meglesz az a Pichichi,elég közel áll hozzá 😊

még most sem tudok betelni ezzel a gyõzelemmel,és sztem egy ideig nem is fogok 😄

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
mekkora meccs volt,te jó ég 😊

ezaz,megvertük a "világ legjobb csapatát". -.-

most Juande Ramos barátunk azt hiszem csendben lesz egy ideig(vagy pedig pofázni fog)

0-1-rõl 3-1-re hozni a meccset,azért nem semmi.bár azért Chevantón gólja is szép volt,meg elfér,de belerondított a végeredménybe.nem baj,3-2,ez is szép 😊 de még mennyire...remélem a barca most kicsit "megijedt"

ReaL MaDRid x siempre

HAAAAALAAAAA MAAAAAADRID!

Szép volt, húú de kellett a harmadik 😊 Mondtam hogy csak bízni kell, Guti kibeb*szott jó csere volt 😄D

RVN meg Pichichi díj? 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

LasDen
1. RvN-nek az év elején annyira nem ment, de szezon végére egyértelmû, hogy nagyszerû elsõ idénye van
2. Capellonak sztem maradni kell.....jövõre még többet érhet el...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

muhaha

REAL MADRID

robotnyk
korábban volt egy elég érdekes sárgája, a gól után meg levette a mezét, ezért kapta a másodikat.
hunbasser
Robinhonak volt már egy sárgája és a gólja után meg levette a mezét,ez megint egy sárga

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
EZZZAZZZZ!!!!!!!!!!!!!MEGVAN 😊

be kell,h vallajm,Robinho és RvN 2.góljánál majdnem sírva fakadtam,annyira örültem,ott volt a gombóc a torkomban.már rég láttam ennyire küzdeni a csapatot,szép volt fiúk!!!!!

ReaL MaDRid x siempre

andaxxin
Jóóóól játszottunk ez a lényeg.
Szerintetek nem kéne Guti a kezdõbe?
Robinho miért kapott pirosat?Lemaradtam róla.

En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

LasDen
csak nyertünk 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDdd

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kas123
ennyi vót 😄😄😄 grat Madrid! Szép volt skacok!

robotnyk
azé ha innen xelünk eret vágok
andaxxin
Ramos mint csatár.Értitek biciklicsel meg minden[#worship 😊

En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

LasDen
3-2........hijjjj......vigyázni kell......

toysoldier
3-2 :S

jóvan, nyertünk =)

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

andaxxin
0-1nél 3-1 et jósoltam remélem marad.

REALista
EZ AZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!MEG VAN A MECCS!!!!!<#worship><#worship>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Ocio is pirosat kapott, Beckham meg megint egy olyan sárgát amit jó lenne ha megmagyarázna valaki.
+ Rvn gól 3-1 a végére 😊

BUDA > miskolc.

toysoldier
3-1 <#worship><#worship> Nistelrooy =)

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

kas123
3-1!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RVN!!!!!!!!!!!!!!!!!

andaxxin
Akkor gyátsunk Guti gólpasszokat!? 😊
Most lemaradtam akkor miért is kapott pirosat Robinho???

robotnyk
padról állították be, Robinho meg hülye 😄
Zizou5
bassza meg. bassza meg.

robinho mezlevétel miatt 2. sárga, kiállítás

BUDA > miskolc.

toysoldier
most mivan? :|

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

fabiano melegítés közben kapta nem játszott 😊

BUDA > miskolc.

Zizou5
ezaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz

toysoldier
micsoda gól basszus <#wow2><#worship>

guti milyen labda te jó ég
2-1 Robinho

BUDA > miskolc.

Zizou5
ezaz srácok, még emberelönyben is vagytok... Kár hogy nem láthatom. fos kémia :/

Fabiano pirosat kapott

BUDA > miskolc.

andaxxin
10 perce akarom írni hogy örülök a Gutinakmert ilyen passzokat a világon kevesen adnak,erre tessék mindjárt 1 gyönyörû gólpassz.
HALA MADRID!

Zizou5
1-1. van esély rá hogy nyerünk ? :/

robotnyk
na.
robotnyk
mikor volt ennyi ziccerünk utoljára rangadón? -.-
hunbasser
akkor sem biztos.ugyanis 3-4.hely csak selejtezõ...és ha ma nem nyerünk,könnyen megeshet,h csak a 3.hely jut nekünk 😞

de egyébként jól játszunk,csak hát egy helyzet,egy gól...és ráadásul szép gól is volt,sajnos...

kettõt kérünk srácok,de lehet 3 is Juande Ramos nagy arca miatt.

ReaL MaDRid x siempre

nagyon szépen küldik a fiúk, erre egy ilyen évente 3x esõ gól... Gyerünk, ilyen mentalitással még fordíthatunk, bízzunk, õk is bíznak (remélem)

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

robotnyk
szokásos forgatókönyv, végigtámadott félidõ - talált gól az ellenfélnek. ez van.
REALista
Végre úgy játszunk otthon ahogy kell erre a semmibõl gólt kapunk...😞

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

toysoldier
:SSSSSSSS

am hogy játszunk? :/

kas123
:@ ez nemigazmárb@sszameg:@

rohadt nagy gólt lõtt maresca :\\

BUDA > miskolc.

robotnyk
Robinho is brought down by Dani Alves and the referee blows even though Real have an advantage and is he going to book Alves... no, weirdly, he gives it against Robinho for using his arms. Bizarre.

no comment.
LasDen
nah mégis játszik.....
rossz érzésem van a meccs kimenetelével kapcsolatban....

LasDen
20:22 - A Sevilla hivatalos kezdõcsapata: Palop; Hinkel, Aitor Ocio, Escudé, David, Dani Alves, Poulsen, Renato, Puerta, Kerzhakov, Luis Fabiano.

nagy hadmûvelet kidolgozva Kanuté kiiktatására és nem is játszik 😄

Zaragoza-Racing 0-0, na legalább a BL indulásunk már tuti 😄D De ne legyen ennek szerepe a késõbbiekben 😊, max. annyi, hogy hátha teljesen kipukkadnak, mire velük játszunk majd, legyen kis szerencsénk is 😊

vezérszuszu
Hát srácok remélem megverjük a Sevillát,nem lesz könnyû mecss az egyszer tuti, de biztos vagyok benne hogy mindent elkövetnek annak érdekében hogy lenyomják õket!
HAJRÁ MADRID!!!

Zizou5
ugy legyen.Ramos a király...Nála csak Zizou jobb. Nálam 😊

Balyy
De reyes sztem csak csereként fog játszani ha játszik egyátalán! Bár ez nem gond mert mostanába capello jó szokott cserélni!

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

hunbasser
igen.meg Reyes is sevillás volt,ha õ is betalálna,mijó lenne

ReaL MaDRid x siempre