Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
18:34 - Fabio Capello szakkommentátor lesz a SportKlubbon.😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

zaki
lol 😄

LasDen
én furcsáltam...mé nem rakott be vkit? vagy õ lesz az irányítónk??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

edzõ meccs, 20 méteres pályán:

Sárgamezesek: Ramos, Diarra, Schuster, Higuaín, Adrián.
Kékmezesek: Guti, Balboa, Cannavaro, Cicinho, Bueno.

LoL, beszállt az ,,öreg"? 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

RaulwakY
<#smile><#vigyor>

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

Oncsi
Ki jön szombaton Siófokra este? Bacardiba lehetne egy kis közös italozás😄😄😊...hmm?

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Oncsi
Reyes Lyon !!!! de Reyes Madridba akar maradni,amit megértek !!!Madridista szerint nem lesz üzlet Lyonnal

Oncsi
1:49 - A Real Madrid nem vetette el a lehetõségét egy esetleges Cassano-Solari cserének.

Oncsi
Reyes is jó,de Robben mégjobb !!!

Nem ideges kicsit amiatt, hogy a balszárnya még mindig kérdéses?
Igen, remélem hamarosan megtaláljuk a választ. Egy olyan típusú játékos, mint Robben, lényeges lenne erre a posztra, mivel mindannyian tudjuk, hogy különleges játékos. Az amit semmiképp nem szerettem volna, hogy azon a poszton egy jobblábas játékos szerepeljen. Nem szeretem, ha megcseréljük a játékosok oldalait.

Reyes miért nem jó b*ssza meg? Simán leigazolhatnánk

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Oncsi
Casillas ismét edzésbe állt.
<#eljen><#eljen>

RaulwakY
<#nyes>úgybizony<#nyes><#smile><#nevetes1>

LasDen
22:22 - A holnap esti Zuhanyhíradóban (Sport1) Farkas Norbert élõben jelentkezik a Real Madrid irdningi edzõtáborából.

nah esztet nézni kell 😄

ProGabe
Real Madrid president Ramon Calderon claims the Spanish giants are close to signing Chelsea winger Arjen Robben.

"We are advancing in the negotiations.
Chelsea have to decide to sell him and once that happens I don't expect there to be any problems in sorting out a deal with the player.
I hope it will happen in the next few days."

úgy legyen,amen! 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

RaulwakY
nyugi elvok tévedve:S-valaki mondta nekem és elhittem XDXDXDXDXDXD-de ezekszerint cam az egész...mind1 sry😄

LasDen
vmi ilyesmi lesz a felállás a középpályán:

XY --- XYZ --- XZY --- YX

szóval bivaly erõsek leszünk 😄

még a cipész se 😊

REAL MADRID

Robinho14
nem tudja valaki ki fog jobb szélen játszani középen?meg balon?

Rockynhooo
sztem nem is kell már ide new player! max egy a játékmester titulusra!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

robotnyk
dehogy a mienk...
használjátok már a madridista.hut.
Rockynhooo
te ennyire elvagy tévedve , vagy csak megjátszod? :\

RaulwakY
pontosan...-mellesleg Iniesta akkor már a miénk?

LasDen
eljárt felette az idõ...

Rockynhooo
oo my god , Kluivert is mekkora játékos volt, most meg próbajátékon van egy angol 2. osztályú csapatnál :\!

RaulwakY
mostmár csak a jövõre kell koncentrálni<#wink><#smile>

SLICK
1:1 Kluviert :c

De áá nem hiszem el, hogy milyen helyzetek maradtak ki részünkrõl :|

😊

REAL MADRID

REALista
SOOOOLARI 1:0-ra vezetüüünk!O_o

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

LasDen
aha....értem...köszi 😄

SLICK
O.o

Kedd van! 😄

LasDen
lehet mer azt mondja, hogy 2004-ben... 😄

a,úgy vki megtudja mondani milyen nap van???
kicsit megvagyok zavarodva....szerda van???

SLICK
Hát igen, számomra még mindig egy isten játékos Zidane! És még az is marad. Amúgy ezen a meccsen a játék egyszerûen zseniális. Rég láttam így játszani a csapatot 😞
Amúgy lehet inkább 2004-es meccs ez...

LasDen
én is nézem má...
nagyo érdekes....nagy Zidane fan 😄

SLICK
Kis reklám:

A Sport Klubon egy asszem 2003-as El Classico megy.. Pár perce kezdõdött akinek van kedve nézze meg ^^ Én is azt teszem!

LasCar16
akkor én mitszóljak?😄 bár türelmem határtalan nekünk már nem kell építgetni😛

#acm

ProGabe
õõõ,de biztos jó lesz 😊 és pont 69,hmmmm 😊

59-es,persze

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
27759-re gondoltál nem?
a 69-es még nem volt 😄D

ProGabe
akkor mit szóljanak az inter,a milan,a chelsea,a werder,a stbstb szurkolók ? 😊
tudom,tudom,kit érdekel,csak gondoltam megnyugtatásul közlöm,hogy nagyon jól állunk igazolások terén,fõleg 40 nappal piaczárás elõtt!

#27769:ez nagyon jóó!még ilyeneket pls!

4 ember jött már, most tartunk idõ felénél

LasDen
nah ma 9-kor emegyek munkába....és ha holnap miután felkelek és nincs új igazolás akkor megyek és megkeresem mijatovicot.....kezdem unni ezt a semmittevésta a részükrõl...

Rockynhooo
megtudlak érteni 😉
Zidane kivételis klasszis, egy igazi karakter!
de sztem az én Raul imádatom is érthetõ 😊

Zizou5
zizu powa. 6 eve : p ahogy meglattam az elso meccsen, megszerettem a focit, es otis {nemgondolunkrosszra}

Rockynhooo
jogosan 😊 Raul my kedvenc 9 éve 😊 !

LasDen
ez lett az év képe

Rockynhooo
de durva így együtt látni õket, de yoo <#hawaii>

Zizou5
lattam mar a piramisokat 2x mermar 50odjere vagyok itt. es igy most beultem a legkondis netcaffeba. es baszki. legjobb. szereztem EGYIPTOMI CIGIT. mi a neve? cleopatra: DDD GECILOOOL : DD {nem menosegbol mondom. amugy 100ft 1 doboz cigi a benzin 80ft a viz azmeg ilyen 150 : D}

na bocs az offert

orulok nem komoly a serules. : ) balboanak is orulok hogy felkerult a nagycsapatba. fmbe is felhoztam. : )

ProGabe
annyi történt,hogy külön edzett a többiekkel,mert meghúzódott a bal combja(kb ez a sérülése,google translate-tel fordítottam marca cikket 😊

LasDen

Balboa élvezi a bulit 😄

LasCar16
SG-n reklámarcvagyok:o

#acm