Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lukasnak tûnt a balhátvéd poszt.
Beszéltem Drenthével. A mai volt az utolsó meccse balhátvédként, mivel nem ez a posztja. Heinze tökéletes megoldás lehet.

Helyes, õ is látja 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

RaulwakY
Else tudom mondani hogy örülök h nyertünk 😄

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

Hegyi Ivánék okoskodó fejét megnézném, hogy ,,Sneijder nem Real szintû játékos", fenéket nem. Úgyse vallják be tévedésüket

De innen magyarok mit pofáznak bele, mi jó egy topcsapatnak, ezt nem tudom megérteni

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

A középsõ védõink baromi jók voltak, Pepének nehéz dolga lesz, az ingyen jött Metzelder jobb mint gondoltam 😊

Egyedül a baloldal volt gyenge, Drenthe nem jó hátvédnek, de nem baj ott lesz Heinze

tahó...

Nuno88
Nekem nagyon tetszett a tegnapi meccsetek és nem tudom mit magyaráztak Kokóék sztem ez teljesen a Madrid érdeme, idegenbe 5-öt verni a Villarealnak azért az nem semmi, Sneijder-rõl meg annyit h ez lesz a legjobb éve...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Balyy
Ha már ramos:
00:15 - Egyébként érdekes, és talán kritika a játékvezetõ felé, hogy Sergio Ramos akkor kapott sárgalapot, amikor épp Antonio Puertának ajánlotta a Madrid harmadik gólját. A sevillai születésõ védõ félig levette magáról szerelését, ami alatt egy póló volt látható, mely Puertának állított emléket. Egy sárgalapért...

00:20 - A pólóra amúgy a következõ volt írva: "Puerta, testvérem, nyugodj békében!"

Hát sztem kivételesen eltekinthetett volna a laptól a bíró! Szép volt ramostól!

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

Balyy
lol! origo-n elírás: Sergio Ramás <#idiota>

Zizou5
<#worship>

ProGabe
még kezdõ is volt,állandóan átment a bal oldalra 😊 igaz,át szokott menni a jobbra is,de igen ritkán,inkább csak taktikai utasítás lehet...
persze ezen nem fogunk összeveszni,majd meglátjuk hogy lesz.mindenesetre Robinho összes épkézláb megmozdulása a bal oldalon volt!gondolom ti is észrevettétek.szóval õt sem ildomos a jobbon tartani :\ igazatok is van,menjen majd Robben oda! 😊 legalábbis egy próbát megér

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

REALista
Ez gyors volt!<#worship>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

hunbasser
😄DDDDDDd

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
régebben azt hiszem játszott õ a Chelseaben jobb oldalon,de lehet,hogy csak kényszerbõl(mindenesetre nem rosszul,és az ne riasszon el,hogy ballábas 😊)

ReaL MaDRid x siempre

Láttam én már Chelsea meccsen jobboldalon játszani...
ProGabe
Robben jobbon?hááát,õ aztán tényleg csak bal lábas,állandóra szerintem idegen lenne neki az az oldal

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hunbasser
nekem van egy olyan érzésem,hogy elõbb-utóbb megelégeli Robinho sikertelenségét Schuster,és akkor Robben fog játszani a jobb oldalon(azt hiszem elég jól tolja ott is),és akkor Robinho padozni fog,bal oldalt meg Drenthe lesz a másik kp.csak akkor vagy Heinzét,vagy Marcelot,vagy pedig Torrest kell beépíteni sürgõsen a csapatba

ReaL MaDRid x siempre

ProGabe
jatényleg!akkor duplázzon két hét múlva,meg az után,meg az után,meg... 😊

hunbasser
Negredot is eladtuk? 😮OO óóó,a büdös p****ba!

#30087:Guti mindig is jól lõtt távolról,edzéseken is lazán bepöttyinti 20-22 méterekrõl,azt hiszem több távoli lövést kellene vállalnia 😊

#30088:SK egy bohózat...

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
"Robinhonak meg kijárt volna egy gól,de ma nem jött össze.sebaj,majd jövõ héten õ dupláz 😄"

Jövõ héten válogatott meccsek lesznek, bár attól még duplázhat...... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Balyy
Nem tudom de az elején mintha arról beszélt volna h nem a madrid érdeme az öt gól hanem a villareal rossz játéka! Megmagyaráznak mindent! Õk értenek hozzá lásd. magyar foci! :S

robotnyk
nem hiszem.
szerintem a második félidõbe kiugrott a kocsmába egy sörre<#ravasz1><#idiota><#idiota>
ProGabe
HALA MADRID!
ez igazán szép volt!remélem nem durrogtattuk el az összes puskaporunkat.azért valljuk meg,a villareal ma nem volt ellenfél,legalábbis a 2-ik félidõben.persze ez most mellékes,5 - nyuszi,ilyet akarok mindig!és Robben még egy percet sem játszott,õ is jó lesz!Robinhonak meg kijárt volna egy gól,de ma nem jött össze.sebaj,majd jövõ héten õ dupláz 😄
Metzelder isteni volt!Drenthe meg remélem vagy belejön a "balhátvédségbe",vagy találnak neki egy igazán jó posztot
Sneijder pedig maga a csoda! 😊 és láttátok ahogy sokszor karmozdulatokkal is irányított?na nem a forgalmat! 😄
lényeg a lényeg:összeszoknak,és lesz megint egy Nagy-Madrid,BL trófeával,bajnoksággal!igen,ez a meccs egy optimizmus tabletta volt,és hat rendesen 😊
sport1-en remélem nyilvánosan bocsánatot kérnek a csapattól és a szurkolóktól...
HALA MADRID!

1 R. Madrid 6
2 Mallorca 4
3 Barcelona 4
4 Valladolid 4
5 Murcia 4
6 Sevilla* 3
7 Almería 3
8 Villarreal 3
9 Valencia 3
10 Betis 2
11 Recreativo 2
12 Racing 2
13 Osasuna* 1
14 Atlético 1
15 Espanyol 1
16 Zaragoza 1
17 Athletic 1
18 Deportivo 1
19 Getafe 1
20 Levante 1

LasDen
Negredo nem csak kölcsönbe ment.....?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hunbasser
Robben az õszi felvonásban nem nagyon fog játszani,szóval addig kell bizonyítania Roystonnak 😊 ha meg lesérül vagy ez,vagy az,van megfelelõ pótlás 😛

még a meccsrõl:a meccs elõtt úgy fél órával/órával beszélgettem dj bp-vel msn-en,és mind a ketten azon a véleményen voltunk,hogy nehéz meccs lesz,Tomassontól félni kell,na meg dj bp megjegyezte,hogy kéne már egy nagyobb arányú gyõzelem,és utána abban is egyet értettünk,hogy ez nem az a tipikus gólarányjavító meccs lesz,de szerencsére a fiúk ránk cáfoltak 😊

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk
úgy hallom, adósok maradtunk ma a jó játékkal, valami sportklubos bohóc szerint. én sem vonok le semmiféle hosszútávú következtetést egy 5ösbõl, de ez mi az anyját nézett?
Raul második meccsén is gólt rúgott és folyamatosan játékban volt, szerintem kezd magára találni 😄 Guti asszem most bizonyított, hogy kezdõként is megállja a helyét 😄 és a többiek is kivétel nélkül mind nagyon jól nyomták<#worship>
robotnyk
megjegyzem, lehet, hogy Negredo eladását megbánjuk még, eddig 2 meccsen 2 gól az Almeriaban.
hunbasser
atyaég,micsoda meccs volt 😊 most aztán szép játék volt.és így kitömni a Villarealt a saját otthonukban...kicsit demoralizáló a többiek számára szerintem 😊

Sneijder egy isten <#worship> 😊

ha még az utolsó 20 percet is komolyan veszi a csapat,és nem áll le(amolyan angolosan),akkor ebbõl lehetett volna akár egy 8-as is ^^

ReaL MaDRid x siempre

REALista
Hehe a Real az egyetlen 100%-os csapat a bajnokságban két forduló után.Ez is mutatja hogy milyen erõs a bajnokság nem lehet leírni egy csapatot sem...

Balyy
Azért még egy meccs nem mérvadó! Lehet most nem ment drenthe-nek hátul de lehet a következõ meccsen már jó lesz! Viszont középen jól játszott!

robotnyk
5 gólra nem számítottam idegenben, a villarreal ellen, tényleg szép volt. Sneijderrel remélem végre beledurrantottunk a nullás lisztbe, most aztán nem lehet azt mondani, hogy megpattantak a lövései, iszonyat nagy dugót lõtt szabadból, és a második gólja sem volt rossz. Raul és Guti is csúnyán rámcáfolnak, nem baj, így szeretek tévedni. Metzelder is jó volt, mint már mondtam. ami problémás lehet, az az, hogy Drenthe balhátvédnek nem az igazi így, komolyabb bajnokságban. igaz itt van Heinze, de akkor Robben-Drenthe csata lesz balszélen a csapatbakerülésért.
REALista
Azért a Zuhanyhíradóra kiváncsi leszek a héten...😄

lehet hogy a játékosok anyukáit emlegette, meg hogy mit fog velük csinálni, ha nem nyernek, meg kiosztott mellé 1-2 tockost is<#idiota>
Menyus489
Gratula a csapatnak, szép volt fiúk!!! Nagyon jól játszottunk, kíváncsi vagyok hogy fognak mégis leszidni minket a Sportklubosok... De had csinálják, ha jólesik, nyertünk 0-5-re szép játékkal, ez a fontos

Bátor fiú...

LasDen
jaú meccs volt.....Sneijder jeeeeeaaaah..... 😄DD

Pár hete már gondolkozom rajta, de a mai meccs (meg hogy tegnap az unokatesóm mutogatta az ingyé tetkóját) eldöntöttem, ha év végén a Real bajnokságot v BL-t v mind2-t nyer akkor csináltatok egy Real Madrid C.F. tetoválást 😄 Ha lesz rá pézem.....mer valószínû nem két fillér.....

Balyy
Nem tom mit csinált schuster a szünetben de az biztos h nagyon jót!

kas123
nagy respect a csapatnak 😊, szép volt srácok

SLICK
"de azért bízom a kopaszban is"

😄DDDDD

robotnyk
azt megjegyzem, hogy a zacskó szotyiért leigazolt Metzelder egyelõre klasszisokkal jobb, mint a 30 milliós Pepe - de azért bízom a kopaszban is, csak azért mégis...
SLICK
LOOL 😄 Kirúgásnál néztétek Casillas arcát? Hogy örült már, de hát ki nem ilyenkor? 😉

robotnyk
most minden bejön, remélem marad a gólokból a következõ hetekre is 😊

a villareal most kb akkora bukóban van, mint amennyire lealázták a valenciat a mestallaban múlt héten.
Balyy
Azért tegyük hozzá a dolgokhoz hogy idegenbe játszunk! 😄

Csabesz6
HOLNAP A MEZEMBE MEGYEK SULIBA😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
jaj de rég voltam ilyen boldog😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

nem kicsit
REALista
Azért ez már nagyon csúnya a Villarreal szempontjából...😄

REALista
GUTIIIIIIIIIIIIIIII<#taps><#taps><#wow2>

Balyy
Ez már alázás! 😄

SLICK
GUTI!!!!!! 0:5!!!!!

Szerk: Ezek után kiváncsi leszek, hogy SK-n meg S1-en a mûsorvezetõk mit mondanak a Realról.. Nem Real szintû játékosok meg hasonló kommentárok...
Amint lesz egy gyengébb meccsünk megint fikázni fogják õket.