Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miilann
mexikói.

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

LasDen
sztem szar volt a gól...a 2. rész valószínûleg ugyanolyan szar bár még nem láttam.....legalább vmi sporthoz értõ színészt választottak volna és nem csak azt látjuk, ahogy egy láb tovább passzolja a labdát....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Prince23
De nagyon különös ez a Góóól film-ek.
az elsõ: karrierépítõ volt.. NU
a második: a világ leghíresebb klubjáról (igaz, még nem láttam)
3: meg spanyolhonba fogja rugdosni a vb-n és természetesen vbajnok lesz Munez vagy ki...

zaki
Muszáj lesz megszereznem a filmet, a nõvérem imádja Beckham-et, 1-et is csak azért tudtam vele megnézetni, mert benne volt, aztán megparancsolta, hogy valahonnan szerezzem meg a 2. részt... 😄

Rockynhooo
láttam! csak az a baj vele h tipikus focis film! de tetszett mert a Real-ról szol! várom a 3. részt is , a Világbajnokság 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

a 2 kettõ sztorija nekem annyira nem bejövõs, de a vége nagyon zsííír<#eljen>
zaki
És a Gól 2?
Azt látta vki?
1 szerintem nagyon jó volt.

Prince23
Klub titokról mesélnek e benne...

szerintem nagyon jó film, az elején nem igazán értettem, hogy mit akarnak kihozni belõle, de a végén minden világossá vált...
Prince23
Egyszer ha elkapom, megnézem. máskül. nem rajongok a madridért😄D csak figyelem a játékukat, ennyi.

Rockynhooo
Több fajta ember típus oldaláról mutatja be , azt h ki hogyan kötõdik a focihoz, egy csávó Madridba költözik , és nem tudja mit szeretnek az emberek a Madridban , végül nem jön rá, de próbálja elmagyarázni , h ez többrõl szól mint foci! megéri megnézni sztem!

ProGabe
itt figyel a polcomon 😊 csak 990 HUF,ez már tényleg kötelezõ vétel!

Tartalom:

Mi kötheti össze Tokió modern városát Caracas híres utcáival? Mi lehet közös egy New York-i diák és egy fiatal szenegáli fiú életében? Milyen szál fûzheti össze egy intellektuális spanyol tanárt és egy japán tinédzsert, aki rajong a manga képregényekért?

A válasz egyszerû: A világ leghíresebb futballcsapata, a Real Madrid. Öt különbözõ szereplõ, öt különbözõ országból, akik egyaránt rajonganak a Real Madridért.

A film egy krónika, amely a fikciót és a valóságot ötvözve mutatja be a szereplõk érzéseit és rávilágít, hogy milyen hatással van életükre és talán az egész világ életére egy olyan futballcsapat, mint a Real. Ez az elsõ olyan hivatalos film, amely különleges ablakon keresztül mutatja be a világ egyik leghíresebb csapatát.

Xpress

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
11:40 - Argentin lapértesülések szerint a Real Madrid érdeklõdik a River Plate ifjú tehetsége, Agusto Fernández iránt.

há' õ me' ki?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Prince23
És milyen? valami japókról szól? vmi ilyesmit olvastam...

Rockynhooo
jah láttam is!

Prince23
Van film a Real Madridról. Tudtok róla? ez a címe: real madrid.

Oncsi
Drenthe,Szalai <#eljen><#eljen><#eljen>

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

U21-es selejtezõ: Norvégia - Hollandia 0 - 1. A gólszerzõ Royston Drenthe.

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

LasDen
23:04 - Szalai Ádám mesterhármast szerzett a San Marino elleni U21-es EB-selejtezõn. A végeredmény: San Marino - Magyarország 1-6.

San Marino nem egy komoly ellenfél, de azér grat 😄

Oncsi
Marcelo: a világon a legjobb csapatban játszom és fontos számomra,hogy itt is maradjak !

robotnyk
-.-
LasDen
remélem ez a Soldado és Marcelo nyilatkozat nem a kezdetét jelenti a rendszeresen nem játszó játékosok nyivákolását........

De nem is erösek😄

SLICK
Sztem nem lesz, gond a továbbjutás... igaz nem gyenge ellenfelekkel játszunk majd

Oncsi
Én kérek elnézést !!! (elkurta) AEK Athénnál van már !!!! Sevilla ellen õ rugta 11est(1-4),egyetlen görög gólt!!

robotnyk
az AEKban játszik már Rivaldo.
Rockynhooo
én is úgytom, de elég yol erõsített a nyáron a görög bajnok!

Balyy
Ha jól tudom rivaldo-t elküldték az olimpiakosztól! Javítsatok ha tévedek!

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

Oncsi
csak Rivaldo miatt<#eljen><#eljen>(egyik kedvence)

LasCar16
alap😉 de mindig én szólhatok hozzá elõször, szerintem ha így nyomjátok tovább nem lehet kérdés a továbbjutás<#vigyor>

#acm

Rockynhooo
én nem tartok a Werdertõl , a LAziotol még annyira sem , én inkább az Olimpyakosztol kicsit, bár az is sima lesz sztem 😊

Csabesz6
lol bl-es kommentekre hogy kommentel vissza szinte mindég egy Milanos😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

LasCar16
😄DDDDDDD

#acm

SLICK
mi az, hogy továbbjutunk?? BL-t nyerünk kérem <#gonosz1><#vigyor3>

REALista
Jaja elég nehéz csoportba kerültünk a Lazio és a Werder ellen is nehéz dolgunk lesz de azért persze továbbjutuk.A Werdertõl elég sokan távoztak idén úgyhogy szerintem behúzzuk a meccset.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

hunbasser
jó,de mostmár a témával kapcsolatban is írhatnánk ^^

például arról,hogy én személyszerint nagyon fosok a Werdertõl 😄DDDdddddd még akkor is,ha otthon kezdünk

ReaL MaDRid x siempre

REALista
Ja az angolt én is sajnálom bár nemsokára lesz Eurosport2-õm elvileg.Egyébként én követem az összes bajnokságot Fociguru miatt...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

SLICK
Mondjuk angolt sajnálom... spanyol után az a másik kedvenc bajnokságom.
Olaszt egyáltalán nem nézek, francia bajnokiból is csak a nagyobb meccseket (habár francia válogatottat szeretem), kissebb bajnokságokat meg nem nagyon nézek, igaz idõm sincs rá :c

remélem az olasszal nem lesz gond :\

Tavaly nyáron csak elég volt a balhé 😄DD Kitart talán pár évig probléma nélkül 😄

amúgy engem hidegen hagy, angol is csak picit hiányzik 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

SLICK
oké THX a felvilágosítást!

bár igaz, szombaton válogatott lesz :c Válogatott mecsek közzül a francia- olasz érdkel. Bár ezt sem nagyon akarják adni :@

ProGabe
most volt a zuhanyhíradóban,hogy óriási botrány van spanyolban közvetítés ügyileg.megy a sárdobálás a két(illetve 3,csak ez úgy jön ki,hogy az egyik lepasszolta 58 misiért a jogokat a leányvállalatának,khm) médiacég között
nem tudják még hogy mit fognak közvetíteni,akár 1 órával a meccs(ek) kezdete elõtt sem
szóval szar a helyzet,remélem a madrid meccseit azért láthatjuk majd.durva hogy angol bajnokságnak lõttek,most a spanyollal is gáz van,remélem az olasszal nem lesz gond :\

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

dehogy, válogatott lesz, szûk két hét múlva lesz BL, az Almeria után

SLICK
spanyol bajnokira gondoltam, hétvégén 😄
a werder ellen már jöv héten játszunk? :o Huhh megártott a suli..

Csabesz6
melyik meccset? a bl werder ellenit a viasat adja elöben😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

SLICK
számodra világ legjobbja ^^

ez amúgy most olyan, mint nekem Zinedine Zidane. Bár tény többen voksolnának mellettem ez ügyben 😄 Kár h még nem játszik vagy 3-4 évet, úyg mint a többi öreg (pl. Robi Carlos, Rivaldo). Ha közel úgy játszana Madridban mint az EB-n tette, akkor nem nagyon lett volna gond középpályán <#ravasz1>
Kár, hogy befejezte 😞

Na mindegy! SRY Offért... Amúgy azt már lehet tudni, hol adják a meccset? Egyáltalán adják TV-ben? :S

Nem vagyok kék csak a világ legjobb játékosa Frank Lampard csak 1 hibája van hogy nem a Real Madridban játszik.

akkor most az OFF nak legyen vége thx

REAL MADRID

kas123
hát ha a logikája megmarad lampardnak akkor igen 😄

vajon miért?<#nyes>
Rockynhooo
Lampreeeeeeeee xD

érdekes a Sneijder nevû reg eltûnt <#idiota>