Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
az elsõ: karrierépítõ volt.. NU
a második: a világ leghíresebb klubjáról (igaz, még nem láttam)
3: meg spanyolhonba fogja rugdosni a vb-n és természetesen vbajnok lesz Munez vagy ki...
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Tartalom:
Mi kötheti össze Tokió modern városát Caracas híres utcáival? Mi lehet közös egy New York-i diák és egy fiatal szenegáli fiú életében? Milyen szál fûzheti össze egy intellektuális spanyol tanárt és egy japán tinédzsert, aki rajong a manga képregényekért?
A válasz egyszerû: A világ leghíresebb futballcsapata, a Real Madrid. Öt különbözõ szereplõ, öt különbözõ országból, akik egyaránt rajonganak a Real Madridért.
A film egy krónika, amely a fikciót és a valóságot ötvözve mutatja be a szereplõk érzéseit és rávilágít, hogy milyen hatással van életükre és talán az egész világ életére egy olyan futballcsapat, mint a Real. Ez az elsõ olyan hivatalos film, amely különleges ablakon keresztül mutatja be a világ egyik leghíresebb csapatát.
Xpress
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
há' õ me' ki?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
San Marino nem egy komoly ellenfél, de azér grat 😄
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
#acm
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
például arról,hogy én személyszerint nagyon fosok a Werdertõl 😄DDDdddddd még akkor is,ha otthon kezdünk
ReaL MaDRid x siempre
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Olaszt egyáltalán nem nézek, francia bajnokiból is csak a nagyobb meccseket (habár francia válogatottat szeretem), kissebb bajnokságokat meg nem nagyon nézek, igaz idõm sincs rá :c
Tavaly nyáron csak elég volt a balhé 😄DD Kitart talán pár évig probléma nélkül 😄
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
bár igaz, szombaton válogatott lesz :c Válogatott mecsek közzül a francia- olasz érdkel. Bár ezt sem nagyon akarják adni :@
nem tudják még hogy mit fognak közvetíteni,akár 1 órával a meccs(ek) kezdete elõtt sem
szóval szar a helyzet,remélem a madrid meccseit azért láthatjuk majd.durva hogy angol bajnokságnak lõttek,most a spanyollal is gáz van,remélem az olasszal nem lesz gond :\
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
a werder ellen már jöv héten játszunk? :o Huhh megártott a suli..
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ez amúgy most olyan, mint nekem Zinedine Zidane. Bár tény többen voksolnának mellettem ez ügyben 😄 Kár h még nem játszik vagy 3-4 évet, úyg mint a többi öreg (pl. Robi Carlos, Rivaldo). Ha közel úgy játszana Madridban mint az EB-n tette, akkor nem nagyon lett volna gond középpályán <#ravasz1>#ravasz1>
Kár, hogy befejezte 😞
Na mindegy! SRY Offért... Amúgy azt már lehet tudni, hol adják a meccset? Egyáltalán adják TV-ben? :S
REAL MADRID