Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
😄DD

ReaL MaDRid x siempre

megytvtuner <#idiota> Lineage II mmmmmmmm

REAL MADRID

kas123
3-0 és bejön Robben a 70dik perc környékén 😄

hunbasser
óó,a kockamindenedetmár 😄DDDdddddd

ReaL MaDRid x siempre

devan 😄

debehalt tvtuner tv meg rosszul van elhelyezve a géphez xD

REAL MADRID

legyen egy szolid 4:1 <#vigyor>
banok
TVUPlayer - Danish Delight

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

hunbasser
ne már,nincs viasatod? 😞

ReaL MaDRid x siempre

stream pls 😛

REAL MADRID

3-1

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

hunbasser
2-1

ReaL MaDRid x siempre

úgytûnik, hogy kezdõdik a rotálás
zaki
Tippek? 2-0-ra nyerünk.

A Real Madrid félhivatalos kezdõcsapata: Casillas, Sergio Ramos, Cannavaro, Metzelder, Marcelo, Gago, Guti, Sneijder, Higuaín, Raúl és Van Nistelrooy

Binhot kivette, szidni fogják, de én megértem.
Ne csak abból éljen meg, azért legyen kezdõ, mert Pelézték korábban, mostanában nem csinál olyan sokat, mint pl. tavasszal

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

zaki
Aminek elég nagy a valószínûsége... <#vigyor>

Balyy
Gago-t is belehetne! Nem feltétlen kell védekezõ kp.! Lehetne 4-4-2-be is játszani! És akkor így nézne ki: robinho, sneijder, guti, drenthe
Vagy 4-3-1-2 és akkor mondjuk guti játszana a csatárok mögött! Azért van rengeteg lehetõség de bízzunk mr. cipészben! 😄

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

REALista
De nevezve van bár szerintem max. akkor kap lehetõséget ha a 70. perc környékén 3:0-ra vezuetünk majd...😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

de, kaphat pár percet, ha úgy alakul

Rockynhooo
Robben nevezve sincs a meccsre?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

de kit vegyen ki? Gutit? Robinhot? Vagy az egyik csatárt? 😊
Végülis Robinho nem sokat csinál mostanában... De sztem ha Robben jó lesz, Guti lesz beáldozva, mást nem tudok elképzelni

Balyy
Ha drenthe nem lesz védõ akkor mehetne kp-ra! viszont itt szó sincs róla! Nem kéne padoznia fõleg ha mehet kpra! ott azért elég jól játszik!

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

A ma esti várható kezdõcsapatok
Real Madrid: Iker Casillas; Sergio Ramos, Cannavaro, Metzelder, Marcelo (Drenthe); Gago; Sneijder, Guti, Robinho (Higuaín); Raúl és Van Nistelrooy.
Werder Bremen: Wiese; Pasanen, Mertesacker, Naldo, Tosic; Baumann, Vranjes, Jensen; Diego; Sanogo és Hugo Almeida.

Na hajrá, Marcelo bizonyíthat?

Heinze kidõlt, és Drenthe nem balhátvéd. Torres fog játszani?
Három játékosunk van aki képes befedni ezt a posztot; Heinze, Torres és Marcelo, én pedig mindhármukra számítok. Legkésõbb ma kora este megtudjuk, hogy Heinze hogy van, de ha nem lesz rendben, akkor valakit a kettõ közül fogok behívni.

Na Schuster ezt mondta,, akkor mi a túróért írták a várható kezdõcsapatba Drenthét balbekknek?

hunbasser
tényleg,erre nem is gondoltam 😄 (az agyhalál szélén vagyok)

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk
a játékosokat részletre vesszük, ezért van tartozásunk. mint látod, pluszban van a klub anyagilag, ez csak olyan, mintha egy család lakáshitelt törlesztene például. persze kicsit több nullával :p
hunbasser
azt hiszem 700-800 millió € van a klub pénztárcájában összesen,nem hiszem,hogy gondot jelentene 50 milliós részletekben kifizetni ezt az adósságot,bár lehet,hogy rosszul gondolom(azért mégsem jó,ha van a klubnak adóssága)

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
Korábban pletyka szinten már tudható volt, most pedig hivatalosan is bejelentették, hogy a Real Madrid jelenlegi adóssága pontosan 260 millió euró, ami semmiképp nem nevezhetõ soknak, pláne akkor, amikor egy klub - esetünkben a Madrid - 351 millió eurós jövedelmet produkál.

nem is gondoltam volna, hogy van adóssága a klubnak....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
persze persze , sorry Robo <#worship>

A csapat kötelességének érzi, hogy legalább egy trófeát bezsebeljen idén, a tavalyi bajnoki cím után?
Igen. Kipihentebben kezdtünk bajnoki címvédõként, és mindent meg fogunk tenni, hogy mind a bajnokságot, mind pedig a másik két versenysorozatot sikerel abszolváljuk. A Madrid sosem fogja bedobni a törölközõt.

nagyon helyes 😊

robotnyk
ne kezdjetek flamelni plz.
Halo nem azt mondtam, hgy meg nyerjük csak remélem.

Rockynhooo
"Egyébként mindezt 3 bajnoki után szûrted le?😄"
😄DDDDDDDDDDDd igen igen érdekes 😄!

"az csóróknak való 😄"
ezen behaltam 😄😄😄 <#idiota><#idiota><#idiota>

Lampre te sosem javulsz XD

Csabesz6
<#banplz><#lama>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

LasDen
az csóróknak való 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

REALista
Egyébként mindezt 3 bajnoki után szûrted le?😄

REALista
És a spanyol kupával mi lesz...<#wow3>

Szerintem tuti a gyözelem és a csoport 1 söség. Én még azt is meg kockáztatnám, hogy mi nyerjük a Bl-t és a bajnokságot is

LasDen
én meg már kezdem unni ezt a ....

hunbasser
nee,ott nem csinálnak vmi jókat 😄 (láttam pár elég tré munkát)

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
amúgy még a banner témához szólnék hozzá.....ott a bannermûhely topik...kérni kell egy über jót és kész......

ProGabe
19:07 - A várható kezdõcsapat: Casillas; Sergio Ramos, Cannavaro, Metzelder, Drenthe; Gago, Guti H., Sneijder Robinho (Higuaín); Raúl, Van Nistelrooy.

18:20 - Arjen Robben bekerült a Werder elleni keretbe, ellenben Diarra eltiltása miatt nem léphet pályára. Helyette Fernando Gago lesz a kezõcsapat tagja.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rockynhooo
keret hirdetés volt már ?

LasDen
majd én holnap megmondom mennyi lesz a vége 😄

Prince23
Meglátjuk holnap...
majd kivételesen szorítok nektek

hunbasser
áhhh 😄 túl szép lenne

ReaL MaDRid x siempre

Prince23
Sztem 4-1-re veritek Brémát.

hunbasser
hát,nem hiszem,hogy itt is ez lesz,de legyen igazad

ReaL MaDRid x siempre

Prince23
Szerintem elveritek, mióta Klose nincs ott minimálisan gyõznek, vagy éppen katasztrófálisan kapnak ki. (lásd Borussia ellen)

hunbasser
Torrest meg Marcelot én még nem nagyon küldeném be egy Werder ellen,max Heinzét.Schuster jobban tudja,hogy ki milyen formában van,bízzunk benne 😊

ReaL MaDRid x siempre

basszus Diarra nem játszik holnap el van tiltva, Gago lesz :S

És már megint Drenthe balbekk, inkább Torres akkor már, Marcelot meg miért nem szereti?

LasDen
nem az van hogy tojnak rád....monoton jelezte már, hogy csinál, de nincs rá ideje így nincs elõrelépés 😄
én csinálnék, de az olyan is lenne 😄