Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A Dunába hordani a vizet nyilván õ sem szereti, a kihívásokat viszont annál inkább, az meg itt van most sajnos nem is kevés.
ugyanakkor az is igaz, hogy a FIGC megakarja buktatni az Intert, de Mourinhot ismerve inkább marad, nyer még X bajnoki címet, ezzel is beintve a szövetségnek , ahelyett hogy "megfutamodna" 😊
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szokásos. Ha már mindenképpen felakarják forgatni (ismét) a csapatot, akkor szerintem Pellegrini-->Mourinho DE szabadkezet adni neki, és nem belepofázni a döntéseibe.
Az olasz szövetség meglehetõsen gáncsolja az Intert szóval lehet, hogy tele van neki az a bizonyos.. és jönne.
Azt meg nemnagyon értem, hogy Dudeknak pl mi köze a rossz szerepléshez?
Granero, Raúl, Guti, Kaká és Benzema pedig maradjon a seggén, szükség van rájuk.
kis OFF:
Ilyen melegítõfelsõt miértnem lehet kapni? Vagy csak én nem találom sehol?
az áesz meg a márka bekaphatja....csinálják a szart.....Kaká, Benzema? elküldeni?? hova???? Pellet??? hova??
kapja be a faszom minden inkompetens köcsög....😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
C. Roni játékára tényleg nem lehet panasz, ez a fajta tûz, és gyõzni akarás nagyon kell a Madridba. A többiek is így talán jobban pörögnek.
Néhány órával a Real Madrid labdarúgócsapatának Bajnokok Ligája-búcsúja után Cristiano Ronaldo fájó hírt kapott: egyik unokatestvére autóbalesetben elhunyt.
„Életem legrosszabb pillanata volt, amikor értesültem a tragédiáról. Sohasem fogom elfelejteni” – nyilatkozta a portugál klasszis, aki azonnal Madeirára utazott.
Arról még nincs hír, hogy a Valladolid elleni bajnoki mérkõzésen pályára lép-e Ronaldo.
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
Most mindenbõl 60x akkora hír lesz, mint amúgy... "Guti belerúgott a kukába, így a takarítónõknek plusz munkát csinált, de az eset után Guti kárpótolta a túlórát"... Kb. hasonlók.
Ramosbol még ki is nézem<#idiota>#idiota>
és vdv nem megy el nyáron....
am én ugye anno mikor pelle lett kinevezve mondtam, hogy nem nagyon örülök neki, mert valami jobb edzõt szerettem volna....mára eljutottam oda, hogy szerintem megkéne tartani a következõ évekre, mert tudna nagsyot alkotni 😄
Ezzel szemben örülnék ha nyáron visszajönne Parejo , mert gondolom VDV is helloszia lesz. És remélem én is hogy marad az edzõ bár én nem nagyon kedvelem de tényleg idõ kéne neki, anno roszabb kerettel rendszeres bl csapata volt.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Mondjuk olyan sûrûn én se írok ide, de ez már más téma😊
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Igazandibol szamitottam en is a kiesesre, mert szinte biztos voltam benne, hogy lo golt a Lyon.
Remelem Pellegrinit azert nemkuldik el, szerintem osszessegeben nem vegzett eddig rossz melot, tegnap meg egesz egyszeruen nemtudott kihez nyulni.
Elcsepelt mondat tudom, de szerintem ido kell es bizalom.
Hihetetlen nyomas alatt van mindenki a klubnal, koszonhetoen Pereznek, meg a sok szar lapnak, akik csak hajtogatjak a maguk baromsagat.
Es lehet most azzal jonni, hogy profi labdarugok stb. attol meg emberek ok is, es rohadtul bennuk van a megfelelesi kenyszer, ami elobb-utobb csak gorcsosse teszi a jatekot.
Szerintem megkene tartani ezt a csapatot igy ahogy van, max egy iranyitot kene hozni a nyaron, de ha megint ilyen Ribery, Rooney, Villa stb-ben gondolkodnak akkor szerintem ugyanott vagyunk ahol voltunk eddig is.
REAL MADRID
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
Egyszer fent, egyszer lent! A kocka majd megfordul!
ez egy másik átok sajna:S
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
õk is 1 csapat, megesik az ilyen nah. de ha kikapnak akkor meg az egész világ arról beszél h húú kikapott a real..
minden csapat játszik néha rosszul néha jól.
sajna ma nem mellénk állt a szerencse, bár a gól a lábukban volt. mind1, most cél a bajnoki cím, akkor lehetne feledtetni ezt a botlást😊
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
ez már sok jót nem jelent...😞

REAL MADRID