Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Euroligaban megint El Clasico lesz a négy közé jutasert.

REAL MADRID

Rockynhooo
naaa azért Dénes barátom ezt TE sem gondoltad komolyan😛😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ProGabe
mísön ákolmplised

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

nekem úgy tûnik hogy egyesek direkt szabotálni akarják ezt a csapatot...<#miaz>

Voyager5
Igen, igazad van, én is így gondolom, tartom annyira tökös gyereknek Mourinhot, hogy marad és csakazértis megmutatja, de valamiért az is motoszkál a fejemben, hogy besokall (fõleg ha neadj isten nem lesz meg a bajnokság) és lelép.
A Dunába hordani a vizet nyilván õ sem szereti, a kihívásokat viszont annál inkább, az meg itt van most sajnos nem is kevés.
WuFraZselic
ez sokszor el lett mondva, José mindenképp kitölti 2012ig a szerzõdését, nem hagyja félbe a megkezdett munkát
ugyanakkor az is igaz, hogy a FIGC megakarja buktatni az Intert, de Mourinhot ismerve inkább marad, nyer még X bajnoki címet, ezzel is beintve a szövetségnek , ahelyett hogy "megfutamodna" 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

LasDen
jah télleg...😄 Benítez??? azaz impotens pöcs??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Voyager5
A BL-bõl való kiesés után a spanyol sajtó már el is készítette a "feketelistát". Pellegrininek mennie kell, akit Benítez vagy Mourinho válthat. A játékosok közül Dudek, Drenthe, Metzelder, Gago és Diarra fejét követelik a szurkolók, de Granero, Raúl, Guti, Kaká és Benzema jövõjét illetõen is bizonytalanok.

Szokásos. Ha már mindenképpen felakarják forgatni (ismét) a csapatot, akkor szerintem Pellegrini-->Mourinho DE szabadkezet adni neki, és nem belepofázni a döntéseibe.
Az olasz szövetség meglehetõsen gáncsolja az Intert szóval lehet, hogy tele van neki az a bizonyos.. és jönne.
Azt meg nemnagyon értem, hogy Dudeknak pl mi köze a rossz szerepléshez?
Granero, Raúl, Guti, Kaká és Benzema pedig maradjon a seggén, szükség van rájuk.

kis OFF:
Ilyen melegítõfelsõt miértnem lehet kapni? Vagy csak én nem találom sehol?
Fabio Capello
és dudeknek mi köze a kieséshez? 😄

LasDen
A BL-bõl való kiesés után a spanyol sajtó már el is készítette a "feketelistát". Pellegrininek mennie kell, akit Benítez vagy Mourinho válthat. A játékosok közül Dudek, Drenthe, Metzelder, Gago és Diarra fejét követelik a szurkolók, de Granero, Raúl, Guti, Kaká és Benzema jövõjét illetõen is bizonytalanok.

az áesz meg a márka bekaphatja....csinálják a szart.....Kaká, Benzema? elküldeni?? hova???? Pellet??? hova??
kapja be a faszom minden inkompetens köcsög....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

sérült, és valszeg ebben a szezonban már nem fog játszani

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

jah a sarkalós. néztem hogy az hogy sikerült arra fele adni 😄

horpeti
Egyébként ne haragudjatok már, de rohadtul lemaradtam: Pepével mi van? Sérült? vagy eladtuk? Tényleg vicces, hogy nem tudom, csak hiányolom. 😊))

horpeti
A sarkazós? az jó volt. vártam a visszajátszást, mert nem is fogtam fel, de aztán lassítva látszott. 😄
C. Roni játékára tényleg nem lehet panasz, ez a fajta tûz, és gyõzni akarás nagyon kell a Madridba. A többiek is így talán jobban pörögnek.

Uhhh... ez biztos befolyásolni fogja a teljesítményét HA pályára lép... azért részvétem... amúgy Lyon ellen egész jól játszott szerintem! (Az a passz a 16osnál jól nézett ki😄)

Fabio Capello
Real Madrid: autóbalesetben elhunyt unokatestvérét gyászolja Ronaldo

Néhány órával a Real Madrid labdarúgócsapatának Bajnokok Ligája-búcsúja után Cristiano Ronaldo fájó hírt kapott: egyik unokatestvére autóbalesetben elhunyt.
„Életem legrosszabb pillanata volt, amikor értesültem a tragédiáról. Sohasem fogom elfelejteni” – nyilatkozta a portugál klasszis, aki azonnal Madeirára utazott.

Arról még nincs hír, hogy a Valladolid elleni bajnoki mérkõzésen pályára lép-e Ronaldo.

LasDen
abból se lesz semmi 😄 õt is eladjuk oszt kész 😄

Rockynhooo
én is. feltéve ha nyáron nem történnek megint értelmetlen dolgok mint pl amiket írtam, ha nem lenne egy hatalmas játékos mozgás , hanem csak tényleg pótolnánk a pár hiányosságot akkor jó lehetne. illetve olyanokat látni h fiatalokat bedobálnak mikro már 3góllal megyünk, na de majd ha felnõ a kis Zidane 😄

evel egyet ertek es itt zarjuk is le a temat 😊)) a Valladolidot szetszegyuk!! 😊))
horpeti
Hát nem õ volt az egyetlen ideges. 😊) Akkor is evvan. Majd lesz jobb is. 😊 Ebben a Madridban akkor is sokkal jobban látom a potenciált, mint az elmúlt 3-4 évvel ezelõtti Madridban. Ezt a focit tényleg öröm nézni. Még akkor is, ha nem jön minden össze. És ez még csak a kezdet.

miilann04
Kaká: "Sok helyzetünk volt, mégsem találtunk be. A Bajnokok Ligájában ezért meg kell fizetni. Nem tetszett a mérkõzés. Nem a csere miatt voltam ideges, hanem az eredmény miatt. Raúl állt be helyettem, akinek rengeteg tapasztalata van a gólszerzést illetõen."

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

horpeti
Ja, Kaka nem örült, hogy lehozták. De hát evvan.
Most mindenbõl 60x akkora hír lesz, mint amúgy... "Guti belerúgott a kukába, így a takarítónõknek plusz munkát csinált, de az eset után Guti kárpótolta a túlórát"... Kb. hasonlók.

Rockynhooo
A kiesés után elszabadultak az indulatok madridi oldalon. A hírek szerint Higuaín és Sergio Ramos az öltözõk elõtt összeverekedtek több francia játékossal. Kaká sajtószóvívõje és a felesége pedig egy közösségi oldalon élesen kritizálták a Real Madrid edzõjét.

Ramosbol még ki is nézem<#idiota>

LasDen
nem tudom...szerintem Parejo nem jó opció a középpályára...ha már exrealos, akkor mata kellett volna ide nagyon...😄
és vdv nem megy el nyáron....
am én ugye anno mikor pelle lett kinevezve mondtam, hogy nem nagyon örülök neki, mert valami jobb edzõt szerettem volna....mára eljutottam oda, hogy szerintem megkéne tartani a következõ évekre, mert tudna nagsyot alkotni 😄

Rockynhooo
pedig az lesz sajnos :| Szerintem a bajnokságot behúzzuk mindenki boldog lesz , Perez vállárol leesik a teher, örömbódottá, aztán nyáron igazol még egy Riberyt meg valami védõt. Benzemát kibassza majd jön valami csatár. ÉS Pellét is elküldi és vki nagy név edzõt fog hozni. kb ezt várom , aztán jövõre úgy indul majd el a csapat h na itt a tím amelyik majd triplázni fog... és kezdõdik minden elõrõl.

Ezzel szemben örülnék ha nyáron visszajönne Parejo , mert gondolom VDV is helloszia lesz. És remélem én is hogy marad az edzõ bár én nem nagyon kedvelem de tényleg idõ kéne neki, anno roszabb kerettel rendszeres bl csapata volt.

Csabesz6
<#eljen>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6
Körülbelül errõl van szó...de ilyenek mindig lesznek.
Mondjuk olyan sûrûn én se írok ide, de ez már más téma😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Voyager5
Ez van sracok. A vilag azert nemfog osszedolni, maximum a sok verpistike horoghet jolesoen, meg dorzsolheti a kezet.
Igazandibol szamitottam en is a kiesesre, mert szinte biztos voltam benne, hogy lo golt a Lyon.
Remelem Pellegrinit azert nemkuldik el, szerintem osszessegeben nem vegzett eddig rossz melot, tegnap meg egesz egyszeruen nemtudott kihez nyulni.
Elcsepelt mondat tudom, de szerintem ido kell es bizalom.
Hihetetlen nyomas alatt van mindenki a klubnal, koszonhetoen Pereznek, meg a sok szar lapnak, akik csak hajtogatjak a maguk baromsagat.
Es lehet most azzal jonni, hogy profi labdarugok stb. attol meg emberek ok is, es rohadtul bennuk van a megfelelesi kenyszer, ami elobb-utobb csak gorcsosse teszi a jatekot.
Szerintem megkene tartani ezt a csapatot igy ahogy van, max egy iranyitot kene hozni a nyaron, de ha megint ilyen Ribery, Rooney, Villa stb-ben gondolkodnak akkor szerintem ugyanott vagyunk ahol voltunk eddig is.
olyankor nem tudnak mibe belekötni
Sokan elnézték tegnap. Érdekes hogy akkor nem tudnak írni mikor úgy játszunk mint az "istenek", 4-0 meg 5-0-as gyõzelmeink vannak.

REAL MADRID

te is elnézted a topikot szerintem <#wave>
en meg remelem Pellegrinit nem kuldik el mert akkor jovore se nyerunk semmit!!
Cabell
Egy Real Madridnak igenis meg van írva - nem csak a szívetekben - hogy 5 évig egymás után nem illik kiesni a 8addöntõben.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

ugy ahogy mondod 😊
Oncsi
Imádom a Realt,az egész életem !!!! tippmixen 60 ezer volt rajtuk ,h továbbmennek....Leszarom ,h elbuktam ..nem érdekel... De az ,hogy az elsõ félidõt hozhattuk volna 3-0al minimum az tuti !!! Mi basztuk el.. ! Nem a Lyon !!! õk uyg csinálták , ahogy kellett !!! Nem kell edzõcsere,nem kell ide senki !!! Ide TÜRELEM KELL meg egy kis baszogatás mentes idõszak !!! Hagyni õket dolgozni...öszintén mit vártunk?? egybõl hoznak a fiuk mindent??? NEM ... türelem ,öszzeszokottság,Idõ !!! és meg lesz aza eredménye !! HALA !!!!

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Holvan az megirva, h nekünk nem szabad kikapni? A szivünkben!
Egyszer fent, egyszer lent! A kocka majd megfordul!

Burdi
jó ez igaz,de én így általánosságban mondtam.
ez egy másik átok sajna:S

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Csabesz6
Tök igazad van, csak egy a bökkenõ, hogy ez már 6 éve így megy a BL-ben.

Burdi
ezt nagyon tudom utálni mikor az egész sajtó meg mindenki a gyõzelmet várja el a realtól..
õk is 1 csapat, megesik az ilyen nah. de ha kikapnak akkor meg az egész világ arról beszél h húú kikapott a real..
minden csapat játszik néha rosszul néha jól.
sajna ma nem mellénk állt a szerencse, bár a gól a lábukban volt. mind1, most cél a bajnoki cím, akkor lehetne feledtetni ezt a botlást😊

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Csabesz6
Üzlet, fogd már fel😞...

LasDen
Jorge Valdano: "Tudjuk, hogy a Real Madrid edzõje állandóan ellentmondásos helyzetbe kerül, ám Pellegrininek szerzõdése van a klubbal a jövõ idényre is, és a tervek szerint továbbra õ lesz az edzõnk."

ez már sok jót nem jelent...😞

az elõzõt nem válasznak szántam :S

Manuel Pellegrini: "Mindannyiunk álma volt a döntõ, ezért fájdalmas a kiesés. Az elsõ számú felelõs a BL-búcsúban az edzõ, de rendet kell tenni a fejekben és folytatni a munkát a bajnoki címért. A sorsomról a sportigazgatóság dönt, és annyit tehetek, hogy dolgozok tovább."

REAL MADRID

horpeti
Azért szerintem a nagy új nevek mind maradni fognak, Kaka, Ronaldo, meg akik már "régóta" itt vannak fiatalok (védõsor, VKP, Higu), nem hinném, hogy olyan nagy csapatcsere lenne megint. Így van esély építkezni is. Ha jön 2-3 sztár még, annyit elbír, ha a jelenlegi fõ játékosok maradnak.

robotnyk
jó, csak mondom, hogy azért nem lehet azt mondani, hogy csak sztárokat vásárolunk fel, és nincsenek melósok a csapatban. van, csak azoknak akiknek el kéne döntenie a meccset, azok nem tudják pillanatnyilag. 10 Arbeloa típusú játékossal sem lennénk elõbbre, az az angol középvonal, ahol "csak" megbízható, melós játékosok vannak.
hát nem is a védelemmel volt ma gond
robotnyk
ezzel nem értek egyet. itt van Lass, Albiol, Arbeloa, Garay, egyik sem volt kiugróan drága igazolás, és mind jól játszanak.
lehetne normális csapatot építeni gond nélkül, de ezzel csak az a gond, hogy ahhoz kellenek olyan emberek is bõven, mint pl Lass, aki nem cselez meg nem vakít meg a fényes mosolyával a Marca címlapján, hanem dolgozik keményen a pályán, csak sajnos itt egyesek szerint kötelezõ minden posztra sztárt igazolni de mint látjuk, ugye ha van 6-8 világsztár médiaszemélyiség a pályán, az nem garantálja, hogy minden meccsen csúcsformában is lesznek... ilyenkor meg nincs aki a hátán vinné az egész csapatot
Zenszkij
Én még emlékszek 1995-ben, hogy az Ajax 0-2re nyert simán a Bernabeuban...Nem ment mindig jól a szekér, van ilyen.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?