DF:Black Hawk Down Team Sabre
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudnátok abban segiteni miért nem tudok regisztrálni a nowaworld szerverre? Azt irja nem jó a cd-key? Valaki leirná hogyan kellenne regisztrálni?
THX
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
Még ha így is van, nem értem mi a faszt tudsz ezen ennyit dilemmázni???
Mintha ez nem így lenne a világon mindenütt...
Mi van veled??? Szerinted a világon pénzhez jutó (pénzhez jutó, nem apróért gürizõ) emberek 90%-a nem úgy jut pénzhez, hogy nem illetné meg õket (annyi)?
Na hagyjuk, ezt mostmar en mondom, aki az egeszet elkezdte 😊 Fokuszaljunk a BHDTSre. Megcsinaltam egy jungelmissziot, eshat iszonyat jo 😊 A szep zold taj... a fu! Hatalmas hangulat 😊 Nehez lesz az alap bhd kuldijeit ezekutan befejezni ...
Forza.
Forza.
Engem nem enged.
Forza.
felrakod az origi BHDt, utana nem krekkeled, hanem felrakod ra a kieget, es ramasolod a felinstallalt exe-re a team sabre cdn levi crackelt exet. gondolom a megkrekkelt exeju BHDre nem megy fel a peccs/bhd_ts.
Forza.
"Ha ingyen is lehet, akkor miert ne?
Na látod ez a hozzáállás jellemzi a magyarokat és sajnos már külföldön is ismernek minket."
Igy van, csak ez most itt nem jo pelda. Vagy szerinted korrektebb dolog, h a warezszervert uzemeltetoknek legalabb fizess (a keszitoje ugye ebbol egy fillert nem lat) egy programert ??? (mintha ingyen szedted volna fajlcserelon)
"En sem dolgozom ingyen"
Jajjmar... Ez nem munka, ez lopas 😊 Szoval szerinted a lopasert meg megerdemel fizetest is a warez szerver uzemeltetoje ?? Na, erre celoztam a borult ertekiteletekkel ...
Nem a leegyszerusodott letoltest fikazom (hiszen a fajlcserelos letoltes egyszerubb az SMSwebesnel), hanem hogy emberek olyan dologbol jutank penzhez, ami nem illeti meg oket. Meg azt is aki ezert fizet.
Forza.
miért nem használod az új logod?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Valakinek sikerült-e már elindítani a kiegészítõt?Mert felinstaláláskor is megnyit egy ablakot ott nem tudom mit kér azztán valahogy felinstalálja kicrackkelem de a kiegészítõt nem tudom elindítani,ha a lemezt rakom be akkor ujra instalálni akarja!Ha valaki játszik már vele légyszi írja már meg hogy indult el neki+hogy hogy instalálta fel mert lehet hogy annál az ablaknál rontottam el valamit!!
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Na látod ez a hozzáállás jellemzi a magyarokat és sajnos már külföldön is ismernek minket.
"biztos jut abbol masra is, nem csak "szerver-bovitesre" "
Nem érdekel, sõt remélem is. ha vesz annyi fáradságot, hogy létrehoz egy szervert és üzemelteti akkor jusson is neki több. Én sem dolgozom ingyen.
Ohh a régi 'szép' idõk, mikor 33-as modemmel 2napig jött egy játék(jó esetben - RIP) és elõtte több órás várakozás az irc szobákban, hogy benyögjenek egy jó ip-t és imádkozás, hogy gyorsan te mép pont beférj hogy elinduljon a letöltés. Ez ingyen volt, meg mókás volt (mostani szemmel)
Azért mennyivel kényelmesebb havi nevetséges összegért, szépen hazamegyek megnyomok egy gombot és pár óra múlva már ott van amire vágytam és nem kell osztoznom a sávszélességemen senkivel.
Aki ezt fikázza ???
Ha mar fizetek egy programert (sajnos ritka), akkor azt a keszitojenek teszem. Nem feltem en a mai penzes warezt uzemben tartokat, biztos jut abbol masra is, nem csak "szerver-bovitesre" 😊 Elvegre magyarok vagyunk 😄
Forza.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
DC++ tenyleg nemjo, nincs upload korlat, sok a leecher, stb. eMulen mas a helyzet, beallithatsz upload limitet (persze dc++ eseten meg ott a netlimiter), ill. a feltolteseid aranyaban szedhetsz lefele dolgokat. Nyilvan nem fogod kihasznalni a max savszelesseget, ha csak 1-1 fajlt szedsz vele, ebben verhetetlen egy FTP... Azert ha nem is 4 ora alatt, de 24 alatt minden lejon, ha egy deje csacsizol 😊 Es szinten nforce megjeleneskor fentvan minden. Plusz minden regebbi is ... A kapcsolat sem szakad meg, mert ujrakonnektal masik szerverre, stb.
Remelem a bocsanatkeresem is arulkodik rolam 😊 nem csak a nemreagalokcsaknefarassz-megkemprogramazosszesfajlcsereloespunktum tipusu hozzaszolasok miatti valaszt kicsikarni akaro provokativ szemelyeskedesem 😊
Forza.
Na mind1, a bajom csak az, hogy Te durvan leminositettel valakit, akit nem ismersz, csak azert, mert fizet valamiert, amiert Te nem vagy hajlando!
"merhetetlenul egyszeru ember vagy 😄 smswarezolo kis nudli" ezt Te irtad, de ez sokkal inkabb Rolad arulkodik, nem gondolod?
Nem akartam "tamado" hangvetelt irni, csak kozolni a velemenyemet. Ugy nez ki, soha, egyik tabor sem fogja a masikat megerteni!?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
😄
Eloszor a konnyebbel: Grusi 😊 - azt gondolom, az smswebes dolgok elleni tiltakozasom, es hasznaloinak minositese nem nagykepuseg. Az eMulerol ugylatszik veletlenul nalad kicsit tobbet tudok. Peldaul tudom, hogy szabad forrasu, igy ha akarod atnezheted spyware utan 😊 Nem kevesen fejlesztgettek az utobbi evekben, es baromira nem a kemprogramiras volt a celjuk - bar volt verzio amely hordozott biztonsagi rest, de mely halozatos programban nem volt ilyen ? Tenyleg nem erdemes keverni a Kazaa es mutacioinak tevekenysegevel... nem tudom, mibol szurod le, h ubermaisternek kepzelem magam, csak nem azert mert eMulevel kapcs. kepben vagyok ?? 😊
Hykao: mint irtam legutobb en befelyeztem - volna, ha nem irsz, de igy:
1 Koszonom, h vegre epesszel, ertelmes dolgokat is irtal.
2 Ha a helyesirason az ekezetekre celzol, el kell szomoritsalak - angol bill.rol igy gyorsabb 😊
3 Ertem en a szavak jelenteset, csa inkabb erveket vartam volna ... (pl. mint amit utoljara irtal)
4 Valoban, a minosites kisse eros, provokativ volt, de hidd el, csak a valasz kicsikarasa volt celom. A gyozkodes nem intelligencia kerdese, egy alternativat ajanlottam a fizetos warez helyett, melyet butasagokkal (by grusi) es nemtorodomseggel reagaltatok le (by hykao).
4a-b-c-d igazad van abban, hogy nehez helyzetbe kerultek a warezoldalak a sok torles miatt. Megis: 7wrz, vagy a ma mar nem mukodo warezcenter free resze jo pelda arra, h azert mehetne az ingye` is! Vagy legalabb reszben ingyen ... A warez szelleme az ingyenesseg, a kiprobalhatosag lenne, illetve ma mar csak volt ... mert egyszerubbnek tartjak/tartjatok sokan az smswebezest a fajlcsereloknel.
5 Ebben tokeletesen igazad van, de orultem volna, ha valakinek otletet adok a fajlcserelok gondolataval, sajnos ahogy nezem, itt erre senki sem fogekony - ez elkeserit 😉
6 Ebben is igazad van, meg is ragadom az alkalmat, hogy bocsanatot kerjek a szemelyeskedesert. Mindenkitol.
Barki elegtetelt vehet a harcteren ;-) Egy idopontot es egy szervert mondjatok 😊 Gondolom a sabre is megy majd novaworldon, ahogyan az eredeti is ment - kamuseriallal.
Forza.
elso dzsungelkuldetest probaltam: hangulatos 😊 vegre a kisse mar egyhangu sivatagi palyak utan valami valtozatosag 😊 a trailerekbol mar ismert palya. kulonos valtozast grafikaban nem vettem eszre, rentgeteg a fa - nekem tovabbra is kedvencem, apro ujitas h a misson kozben is valthatok fegyvert ... elso latasra ennyi. Nekem tetszik. Gondolom az igazi ujitast nem akartak itt elloni, azaz a jarmuvek vezethetoseget ... majd a jointban 😊
Patchre gondolom okossag meg nincs, amde kosz a linket hykao! Eleg hamar lett, kapkodtak a novanal ? 😊
Forza.
...khm...a két patch együttes mérete 60mb körüli...
!
Miért engedsz meg magadnak ilyen szemtelen hangnemet?
1. Tanulj meg helyesen írni, ha már észosztónak titulálod magadat!
2. Kérdezd már meg, hogy érdekel-e a félresiklott okoskodásod! (A Válaszom: NEM)
3. Mit nem értessz azon, hogy "NE FÁRASSZ!!!", és hogy "FELEJTS EL"?
4. Ha te értelmes, intelligens ember lennél, akkor nem minõsítenél ismeretlenül, nem gyõzködnél másokat, és legfõképp nem gyártanál nevetséges elméleteket!
4.a. A "warez ingyenes volt", ahogy írtad, amíg el nem lehetetlenedett a szolgáltatók gyors reagálása miatt.
4.b. pl.: HDC azért lett smsweb-es, hogy ne törlõdjön az általuk feltett anyag szinte pillanatok múlva.
4.c. Az ATW féle - ahol a HDC is van - smsweb díjából (jelen esetben bruttó 200Ft) kb. 10% a HDC részesedése (20Ft), amit pl. tárhelybõvítésre használhatnak fel.
4.d. Nehezen elképzelhetõ, hogy ebbõl meggazdagodjanak.
5. Mindenki onnan tölt ahonnan akar, és annyiért amennyiért neki tetszik.
6. Ha véleményed van, írd, de ne személyeskedj, mert ezzel nem érsz el semmit, maximum saját magadat minõsíted, járatod le.
mind1, normalis korulmenyek kozott egy ilyen nagykepu, fennhejazo barmon nagyon felhuznam az agyamat, de rajottem: nem er annyit.
Mindenesetre nem ertem, miert hiszed magad az übermenschnek, de szamomra nem is lenyeg.
A fõ, hogy te boldog legy, picim. 😄
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
75% ... reggel mar jovok a velemenyemmel a gamerol 😊
Termeszetesen lesz eszosztas is, azt sajnos nem tudom kihagyni. Elore is elnezest ...
Forza.
Hykao nem a farasztas volt a celom, egesz egyszeruen ugylatom, h merhetetlenul egyszeru ember vagy 😄 smswarezolo kis nudli 😄 ahoz ertesz, amit egyszer mar csinaltal, vilagfajdalom gondolkodnod ... ok, mostantol Toled mar nem varom el 😄
Grusi: hatigen, nem nehez parhuzamot latni az emelt dijas szolgaltatasok kozott. Mindketto atveres, es mindkettot beszopjak a legtobben ...
A Kazza-hoz sem minden kliens spyware, bar azzal a halozatal en nem foglalkoztam, nagy fajlokra, mint a iso/avi sokkal jobb az eMule. Az emule nem spyware, ezt probald meg felfogni 😊 Erolkodj egy kicsit, mondogasd magadnak ... esetleg nezegesd meg a honlapot, olvasgasd a forumjait, stb. Ennyire sokat persze toled sem varok ... Tisztaban vagyok a supergamezre jarok egy reszenek korlataival ... sikit az ostobasag a hozzaszolasok 50%-abol.
Az atlageletkor az sg forumon a legalacsonyabb, talan emiatt is van ez, nemtudom ...
Na, egyszer majd a sabrerol is irok, csak a sok forumozas elviszi az idomet 😄
Forza.
)