45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#8400 Jó értem,nem egyszer olvastam el a FQ-t.Meg nem vok olyan gyér emberke hogy enm olvasom el a FAQ-t elsőnek.De nem értem amit leírtatok oda :D
Mármint nem nagyon vágom az ilyen modolásokat.A könnyebbik felét még értem.De azért nekem ez eléggé magas.És eléggé kezdő vok az FS 2004-hez is mert még csak most játszok elösször ilyen játékkal(mármint ilyen ide-oda repülőssel) -
#8399 Szia! Volt már kérdés. Nyilván kezdő vagy a témában. Tanulmányozd át a FAQ-ot és a topicot és ha nem találtál választ a kérdésedre akkor tedd fel, mert felesleges már 20x kitárgyalt kérdéssel szaporítani az amúgy is sok hsz-t tartalmazó topicot. Köszönjük. -
#8398 Egy kérdésem lenne: A Hungarymesh-t hogy kell betenni??
Segítségeteket előre is köszi -
#8397 faq fent klikk a nagy képre -
#8396 Sziasztok.Hol tudnám letölteni esetleg a Budapesti kieg.-et? -
kolbi01 #8395 Hali!
Az 1.3-as verziót vettem meg. (ORIGINÁL) A pchelper fórumon adtak egy ötletet, kipróbálom:
Szia kolbi és a többiek!
Nekem működik minden VC-ben is. Az van, h kiadtak a 8-900-ashoz egy javítást, amit model-update -nek hívnak és benne van a 6-700-as VC javítása is. Ha elég régi verziók és nem lehet őket update-elni akkor van a 8-900-ashoz egy frissítés amit service-update-nek hívnak és utána már telepíthető a modell-update. Mindkettő letölthető innen:
www.precisionmanuals.com/
Az a jó benne, h a régi pl Malév liveryket békén hagyja, viszont fontos dolog, h ha esetleg telepítünk egy újabb festést v egyebet akkor lehet, h 1-2 dolog már nem úgy fog működni, tehát legvégül mindig ezt a modell-update-et kell telepíteni. -
#8394 1. Nem tudom még nincs adat
2. Személyes :)
3. Nem hinném hogy nagyon... -
#8393 gondoltam,Hogy fogy a Bp scenery.??
-
#8392 Sehogy sajnos. Teljesen más a szerkezete. -
#8391 Hogy lehetne a boeing Ng-betenni fsx-ből ide fs9be??
persze vc--vel -
kolszal #8390 De ha most vette akkor már az 1.3-as versiont kellet hogy kapja (vagy nem, és akkor én tudom rosszul) :) -
ZOLEE22 #8389 update 1.3! vagy valami ilyesmi kell neked -
#8388 Biztos hogy vetted? (komolyan) -
kolszal #8387 Én is ezt használom, és nekem müxik, de olvasd el amanualt, mellékelték hozzá, és lehet hogy abban le van írva -
kolbi01 #8386 Sziasztok!
A "T" betű még rajta van a gépemen, de élvezem az offline próbálgatásokat. Most vettem PMDG 737 NEXT-et, de virtual cook-ban nem aktív a panel és nincs olyan menüpont, ahol át tudnám állítani. LÉCCI segítsetek!!! -
abelino #8385 (rossz gombot nyomtam, a végéről lemaradt:) -
abelino #8384 FMC drag required -> gyorsabban mész, mint a beállított -> deploy speedbrake (detent(?) állás)
Mire eléred a belépőpontot, addigra a megadott magasságon (vagy felette) vagy, ekkorra az MCP-n a "glideslope megfogási magasságot állitsd be" _és_ az FMC-ben is állitsd be a megfelelő magasságot. (De ekkor inkább kapcsold ki a robotot, és élvezd a REPÜLÉST! -
frecc #8383 Helló! Köszi az infót. FMC-vel igazából semmi gond, mindig előre kilesem az akutális STAR-ról a belépőponthoz tartozó magasságot, aztán bepötyögöm, sebességekkel együtt és minden jó. A baj a belépőpont és a glideslope között szokott lenni.
Amúgy tényleg, szerettem volna kérdezni, hogyha az FMC mindig óbégat hogy "drag required" akkor az tulajdonképpen mit jelent?
-
abelino #8382 Hi!
(Ha off-line repülsz) Descent fázis előtt az MCP-n tekerd be a "glideslope megfogási magasságot" (LHBP 31 -> 2500 láb, ha jól emlékszem), az FMC-n a megfelelő pontokon állitsd be a magasságot és sebességet -> a VNAV-val jónak kell lennie! (Persze a "flaps"-t állitgatnod kell közben. Ha az FMC "drag" -et ir, akkor használj speedbrake-t.)
Jó repülést! -
#8381 Lehet hogy az FSInn és a vatsim rendszer zavar be. Mikor én utoljára próbáltam nekem működött IVAO-n, de nem most hallom először hogy Vatsimen többeknek van problémája vele. -
Levente80 #8380 Sziasztok, olyan kérdésem lenne, hogy ez a logbook opció hogyan is működik? Elmenti a repüléseim idejét? Az összesített repülési órákat utána hol tudom megnézni? Mellesleg ha Create Flight-ban megtervezek egy utat mondjuk Siófok-szeged vonalon, szépen végigrepülök Cessna-val, landolok és aztán annyi...úgy tudom csak lezárni a repülést ha ESC-End Flight? Nem lehet úgy beállítani,hogy megérkezéskor elkönyveli hogy sikeresen végigrepültem a magamnak meghatározott útvonalat? Köszönöm előre is a segítséget -
frecc #8379 Ja, speed brake-kel könnyebb az élet, valóban. Csináltam néhány approach-ot szorgalmi feladatként (igaz, hogy első alkalommal olyan lelkesen fékezgettem hogy sikerült megfeledkezni a fékszárnyakról és egy klassz kis átesés lett a dolog vége... ) -
kolszal #8378 Hello, valóban speedbrake, és a süllyedési ráta megfelelő használata. 3-as szabály stb.. Egyébként én is kiváncsi lennék, hogy tudja-e valaki HASLZ problémájára megoldást mert nekem sem müxik.. -
#8377 Persze. Süllyedéskor is ezzel fékeznek méghozzá olykor elég rendesen... Simán megfogja a gépet... NG gépekben az FMC még automatikusan is vezérli a sebességtartáshoz.. de FS-ben még nem használtam így, ami azt illeti nem is tudom fejből hogyan kell. Kézzel egyszerűbb kezelni. -
#8376 Mi lenne a probléma ? :) -
HASLZ #8375 Hali!
TCAS problemaban nem tud senki segiteni??????????
koszi
SLZ -
frecc #8374 Menet közben speed brake? Azt hittem annak csak földet éréskor kell kinyílnia. Mennyire általános dolog spoilerekkel fékezgetni? -
#8373 Speedbrake -
#8372 Speedbreak használata? :) -
frecc #8371 Sziasztok! Egy technikai nehézséggel küszködök, mindenkinek az építő jellegű tanácsát, tippjét szívesen fogadom.
A problémám az ereszkedéssel, a megközelítéssel van, azon belül is a sebesség csökkentéssel. Esetleg tud valaki olyan guide-ot, ahol erről részletesebben olvashatok?
A bajom a köv.: Ha utazómagasságról VNAV-val ereszkedek, akkor minden simán megy a reptér belépőpontjáig. A VNAV 10000 láb alatt hála isten 250 csomó alá csökkenti a sebességet, eddig minden jó. Csakhogy. Utána mindenképpen kellene egy egyenes szakasz, hogy tovább tudjam csökkenteni a sebességemet, mert ereszkedés közben sajna ez nem nagyon megy. Mennyire érdemes itt A/T-t használnom / manuális tolóerőt? Ha mondjuk 9000 lábról 2500 lábra kell ereszkednem és megyek mondjuk 210 csomóval, akkor vagy azt mondom neki h level change és tekerem le az IAS bug-ot (ebben az esetben vagy nem fog süllyedni eléggé vagy nem fog csökkenni a sebesség ahogy szeretném (IAS bug ide vagy oda)), vagy azt mondom hogy fix varióval süllyedek, akkor meg a sebbesség máris el van cseszve. Megközelítésnél ugyanez a bajom, ha mondjuk 190 csomóval belemegyek a glideslope-ba, akkor a jóisten se éri már el, hogy kövessem a siklópályát és mondjuk 145 csomó legyen a sebességem földet éréskor. A fékszárnyakkal nem sokra mentem, meg nem is seb. csökkentésre való. Ha meg ügyi vagyok és ahol lehet, kihasználom az "egyenes" szakaszt és csökkentem a sebességemet, akkor meg 150 csomóval 30 fokos fékszárnyakkal tötymörgök fölöslegesen még egy csomó ideig. Ráadásul a megközelítésnél a fő baj, hogy pl amikor mentem 190 csomóval és 150 csomóra tekertem a level change-t, akkor az A/T is majdnem idle tolóerőt használt (kb 27% N1), szóval hiába lövöm le az A/T-t azzal se megyek semmire.
Ja, a gép PMDG 737-800. Ki mit tud hozzászólni?
Üdv -
kolszal #8370 Aham, és azok mik is pontosan? -
stein #8369 4 + Works+ Picture it+ Recovery Solution -
HASLZ #8368 halle mindenkinek!
Miert nem mukodik a TCAS-om a PMDG-ben?
TCAS ATC TA/RA allasban van, TFC gomb felul benyomva.
Csak online nem mukodik, ha normal fsinn nelul hasznalaom az FS-t akkor lataom a korulottem levo forgalmat, de ha a Vatsimen vagyok akkor olyan mintha nem lenne senki korulottem.
Multkor egy allat elcsapott hatulrol, es kezdhettem elorol az utvonalat, de ha a TCAS mukodott volna akkor ezt elkerulheto lett volna.
Koszi a segitseget
udv
SLZ -
frecc #8367 Ja, de ehhez biztos jár még egy kis piratebay rulez... -
kolszal #8366 Az eredeti 4 lemezes volt nem? :) -
stein #8365 Eredeti játék 7db lemezen átadó. -
frecc #8364 Jaja. Nekem se mögy. Aszondja please check your internyet connection.
Amúgy az AES királyság. Jöhetnének már az airport pack-ok hozzá. -
#8363 De. Senkinek sem működik már napok óta. Ha valaki ráér nézze már meg hogy online repülés esetén az IVAO-ról vagy VATSIM-ről töltött real weather működik-e? Thx -
Tushka154 #8362 Sziasztok!
Nem működik a Real World Weather funkció az FS-ben. Nem tudtok valamit erről?
Dani -
#8361 megneztem: :( az a baj, hogy az osszes kornyezo onkormanyzat belement, ja, es, foleg teherszallito gepeket terveznek...
na most ahogy neztem, ha olyan a szeljaras, pont erd felett fognak elhuzni a leszallo gepek...