45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#8480 Ha jól értem a problémátokat, vedd vissza a Mip mapping quality-t. Nálam 8-nál csinálja, 4-nél viszont már tök jó. -
#8479 Tényleg a "bizsergésre" van valakinek ötlete ? -
#8478 Hát ez az, hogy én is vagy 25-el :D most kipróbáltam a legújabb 2.8.2-est, de semmi sem változott. Szerintem itt valami driverrel lesz baja. -
#8477 Nekem 2.5 van és teljesen stabilan vettem A Portland scenerynél is, 30-40 fps-sel. -
frecc #8476 Kár, hogy nem tudsz videót csinálni, Alert, annyira szívesen látnék egy nem bizsergős Dubai-t... :-)
A lényeg: valami összefüggésnek kell lennie. Vagy az van hogy csak AGP-s kártyáknál bizsereg vagy nvidiáknál vagy agp-s nvidiáknál vagy amd proci és agp esetén, mittudom én. Te nem tudom mit állítgattál a drivereden, nem hiszem hogy driver dolog lenne.
Már csak azért sem, mert ha driver beállítás lenne és neked most azért jó, akkor neked is bizsergett volna korábban és pontosan tudnád hogy mit hogyan kell állítani.
Magyarán neked default driver beállításokkal (AF és AA persze) is jó volt, tehát a biszergés nem onnan ered. Columbo logika... -
frecc #8475 Meg van a segédletek között is egy kiegészítés guide.
Érdemes vigyázni egy kicsit, mert könnyen FS reinstall lehet a vége... (nekem pölö FS2Crew miatt köllött a múltkor...) -
Brikó #8474 Köszönöm a választ, azért holnap felhívom a kereskedőt, hátha ki lehet csikarni némi árengedményt... -
#8473 Hmm... érdekes. Elég sokat kipróbáltam, de mindegyiknél ugyanez a helyzet. Az igazán érdekes, hogy régen működött, mostmeg nem, holott azóta se videó drivert se oprendszert nem telepítettem újra. -
#8472 Nem lehet itthon máshol kapni max használtan. Az árkülönbségeknek a kereslet hiánya és a tudatlanság a magyarázat. A kereskedőtől nem vesz ilyet itthon senki csak nagyon kevesen. Azon meg akkor sokat akar keresni, mert tudja hogy máshol hazánkban nem szerezhető be és gondolja úgyis kifizeti az átalgos halandó mert a legtöbb embernek hazánkban fogalma sincs vagy egyszerűen nem meri vagy nem tudja az internetes rendelést választani pénzügyi, tudatlanság, félelem, egyéb okok miatt. Ha picit drágább szállítási díjat fizetsz, akkor 5 nap alatt ittvan USA-ból is ;) meg kell nézni, hogy így még mindig megéri-e. -
ToMy_ #8471 Alert, melyik Fraps verzió van fent nálad perpill? Mert nekem dettó ugyanez volt a helyzet, de a 2.7.4-es megoldotta a dolgot, azóta stabilan vesz 30fps-el. -
ocsi10 #8470 Extrem köszi ,már töltögetek lefele..:-) -
Brikó #8469 Sziasztok, először is Boldog Új Évet Mindenkinek!
Még a két ünnep között elindultunk Bécsbe, némi kirándulás ügyileg, nomeg szarvkormányt és pedált venni. A nagy várakozásnak csalódás lett a vége, mert a bolt természetesen zárva volt (honlapjukon szó se volt ünnepi zárvatartásról), sőt úgy nézem egyenlőre még az interenetes rendelés részük se működik. Elkezdtem árak után túrni a neten, a következő szomorú dolgokat konstatáltam: nálunk a CH yoke + pedál kombináció a pilotshopnál 103524 Ft. Ugyenez Bécsben megvéve (megrendelve) 300 Eur, azaz 75 000 Ft + postaktg. Ha USA-ból rendelem, akkor 220 USD, azaz 44 000 Ft volt a legjobb ár + postaköltség. Tahitit meg se merem nézni -))) Egyszerűen nem értem. A vám és az ÁFA tenné ki a majd két és félszeres árkülönbséget? De hát ez se valószínű, mert egy kereskedő nem egy darabot rendel a gyártótól, tehát kap némi mennyiségi kedvezményt, azaz még olcsóbban kapja... Vagy ezt nevezzük extraprofitnak???
Magyarországon egyéb beszerzési helyről tud valaki? Főleg olyan érdekelne, ahol le lehet venni a polcról, haza lehet hozni, nem kell rá egy hónapot várnom...
Üdv mindenkinek
Brikó -
#8468 Sok minden van amivel realisztikusabbá teheted az FS-t. Pl nekem a hajtóműhangok elengedhetetlenek, ezenkívül egy jó kondenzcsík is általában, de az alap is jó. Különböző textúrák a gépekhez. Kidolgozott repterek hozzáadása az FS-hez. Ezek lehetnek fizetősek ( payware ) vagy ingyenesek ( freeware ). ok más dolog van amivel még "felturbózhatod" az FS-t, de ez rajtad áll. Ami tetszik az pakold be, csak ne ess túlzásokba mert akkor problémák léphenek fel ... -
#8467 Azt akartam de már hónapok óta nem tudom megoldani a Fraps-es FPS problémám. Amikor rányomom a capture-t akkor lemegy 4-re az FPS akárhol vagyok akármilyen beállításokkal így meg nem lehet videót felvenni. Ha a te beállításaiddal bizsereg a kép akkor ott szerintem nem kapja meg az FS a 3D beállításokat. Pl nekem is van olyan hogy beállítom a Win-ben a dolgokat elindítom és mégsincs alkalmazva rá semmi. Ekkor full-screen/window mode váltogatás néha segít. Ha nem akkor a program futása közben váltogatom a beállításokat aztán egyszer csak megjavul. De a legújabb pl hogy akárhogy kikapcsolom az Anti Aliasingot az FS-ben sosem kapcsolódik ki :) szóval azért a driverekkel meg progikkal se minden kóser. -
frecc #8466 Alert!
Nem tudnál csinálni egy rövid videót mondjuk Dubairól vagy Fly Tampa Viennáról?
(Amúgy én próbáltam az FS-t Radeon 9600XT-vel (igaz, régi kártya), de még ennél sokkal jobban bizsergett).
Én amúgy 1280x1024-en nyomulok 8x AF 4x AA-val, oszt úgy bizsereg mint a szemét. Amúgy úgy vettem észre, hogy az AF inkább ront a helyzeten, mivel nagyobb AF-fel részletesebb a grafika, akkor sokkal több elemet jelenít meg ami képes bizseregni.
-
ocsi10 #8465 Extrem sajnos megint irok....olyat nem tudsz mondani ahol leirja melyik filekat töltsem le hozzá?Mert amit megadtál az egy pdf ,de az csak elmondja mi változtat min,de nem azt ,hogy melyik fileket kell hozzá letölteni.Bocsi ha sokat kérdezek... -
ocsi10 #8464 itt a forum cime http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1136514355 -
ocsi10 #8463 Nincs hozzá magyarositás,de a faq nekem sem jön be -
fernandez93 #8462 Sziasztok !nem Találatam a X deluxe fórumot de hátha tudjátok hogy ki tud magyarosítást?hozzá?segítsetek !köszönöm!És b.u.é.k. -
ocsi10 #8461 Köszi megvan .Elég csak ezt az 1 fájlt letölteni?
Filename: bbgrfs_202117.zip
License: Freeware
Added: 11th December 2006
Downloads: 2680
Author: Marten Weber
Size: 417kb
mármint ezt? -
ocsi10 #8460 Köszi megvan .Elég csak ezt az 1 fájlt letölteni? -
ocsi10 #8459 Annyit még tudnál segiteni,hogy melyik menüpont alatt?Mert rengeteg van azt sem tudom hol kezdjem. -
ocsi10 #8458 Extrem köszönöm szépen -
#8457 Valami nem stimmel nálatok. Az Anti Aliasing az élek "bizsergését", ami egyébként minden 3D-s alkalmazásban teljesen természetes jelenség, 6x-os üzemmódban teljesen megszünteti. De ez felbontás függő. Tehát ahhoz hogy nagyjából megszűnjön ahhoz 1280x1024-es felbontás kell és legalább 4x élsimítás. Ezzel többet nem látsz recés éleket. A videón pedig nem a part bizsereg hanem a part előtti színes landclass texture-k. Az élek bizsergését nem is igazán láthatod a videón mert annyira vacak a felbontása és a bitrate-je. Szóvel ez a másik dolog valószínűleg a textúra filterezéssel van kapcsolatban tehát Anisotropic filter elméletileg segít rajta. Mindenesetre kipróbáltam és nálam egyáltalán nem lép fel a jelenség így elképzelhető hogy videókártya vagy videódriver függő. Nektek pl nVidia kártyátok van, nekem per pillanat ATI. -
#8456 Elősször regisztrálj ide ingyenes:AVSIM
utána a keresőbe pötyögd be ezt:
The Bloody Beginner's Guide to Realistic Flight Simulation v 1.05
Itt találsz tippeket, hogy mit, hova, miért, hogyan. Jó szórakozást. -
ocsi10 #8455 Olyan kérdésem lenne,hogy az alapjátékon kivül ti milyen kiegészitéseket raktok fel amitöl még realisztikusabb a játék.Elöre is köszönöm a válaszokat. -
#8454 Igen igen. Nem arról van szó hogy akadna, vagy más, hanem a megjelenítés egyszerűen nem értem. Anisotropic full antialiasing full, minden fullon ... egyszerűen nem értem -
frecc #8453 Hát az elég baj, ha a te configoddal is ez van, abban bíztam hogy egy lényegesen erősebb gép jobb videókarival nem produkálja ezt a jelenséget....
Egyébként rohadt idegesítő, hogyha egy scenery úgy van elkészítve, hogy sok kis függőleges vagy vízszintes vonal van, akkor villog az egész hétszentség. Mondjuk Fly Tampa Vienna estében spot plane view, vagy ami nagyon durva az a UK2000 Stansted. -
#8452 Nekem detto ugyanez van. Kellene a help -
frecc #8451 Sziasztok!
Buékot mindenkinek, happy landings in 2007!
Végre találtam egy videót, amin meg tudom mutatni azt a fajta "bizsergést", ami kezdettől fogva idegesít és Alert a javítására az Antialiasingot és a minél nagyobb felbontást javasolta. Persze ezzel csak javítani lehet, megszüntetni nem.
Nézzétek meg légyszi a videó első 25 másodpercét, érdekelne, hogy nálatok mennyire jelentkezik ez a bizsergős dolog. (a videón a reptér vonalai, illetve a partvonal bizsereg)
Landing in Dubai -
#8450 bár az jó lenne ha rájönnék hogy kell új festést csinálni... a festés megvan, csak a beüemelése nincs :\ -
#8449 nem az enyém, sztem is igen "szép festés" :DDDDD -
#8448 Ettől a festés-kivitelezéstől majnem elokáttam magam. Letörném mindkét kezem tőből, ha ilyen sz*rt tudnék csak csinálni, már bocs. De az igyekezet azért dicséretes. :) -
#8447 Why we love flying? -
#8446 Aki még nem repül online, de érdekli a dolog és az angol fónia nameg egy perfect leszállás Budapest 2007-el az nézze meg ezt ezt: videó -
#8445 4:40 perc:) -
#8444 A Kirk Olzon bácsi nagyon szép röpcsiket csinál. Kár hogy vadászgépekre specializálódott... :( -
#8443 ez mekkora király gép :o
próbáljátok ki, avsimről lehet tölteni -
#8442 Azok nem feltétlen offline útvonalszerkesztők. Offline működnek de ugyanúgy használhatod ha online repülsz. És akkor már minden funkcióját tekintve is kihasználható. -
frecc #8441 Oks, utána nézek. Amúgy nem tudom hogy egyes offline útvonal szerkesztő progik hogy gondolják, hogy az útvonalba az elején beleégetni a sid/start... má csak azér, mer honnan szívjam ki hogy melyik pálya lesz épp használatban...
Az FS commander pl gyönyörűen hozza a repterekhez az ind/érk. eljárásokat, csak így nem lehet vele semmit se kezdeni...