45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
b734 #8520 Hát igy kell felszálni:)
http://www.videoplayer.hu/videos/play/20516
-
Barni056 #8519 Lefordítom:
A magukat kissé alpári hangnemben kifejező urak ama meglátásukra szeretnének rámutatni, hogy hozzászólásaidból egyértelműen tudnak következtetni arra a kiváló gondolatra, mely feltárja önállóságod, műveltséged, kulturáltságod teljes hiányát. Ebből egyenes úton következik, hogy az FS nem a hozzád hasonlók számára tartogatja lehetőségeit -
#8518 Mert micsinálsz? A seggedet remélem azért már saját magad ki tudod törölni, vagy ahhoz is segítséget hívsz? Bár a kérdéseidet elnézve még az az önnáló gondolat se foganhat meg a fejedbe, hogy wcre menj amikor megjön az inger... Mennyé tologassá csattozószárnyú lepkét, ahhoz nem kell ész. -
#8517 Kisöcsi, ha nem tudsz normálisan fórumozni, normálisan kulturáltan viselkedni, húzz innen míg valamelyikőnk nem bannoltat a g*cibe!!! -
adiker #8516 kussolj má -
#8515 Szerintem töröld a pcsába az fst,és keress olyan elfoglaltságot, amit nagyobb fokú önállósággal is végre tudsz hajtani. -
adiker #8514 ?????????????????????????????????????mit csináljakkM???? -
adiker #8513 de ez a 2002-öz való!! -
adiker #8512 hello és mit töltsek le valamelyoik repcsit?
-
Air #8511 Megtalaltam a linkjet: http://projets.fsfrance.com/Mach2/Main_eng.htm -
Air #8510 Van egy Project Mach 2 nevu ingyenes is. Bar regen neztem, nem tudom, hogy mostanaban hogyan all a dolog. -
adiker #8509 okk köszi hello
-
#8508 Nem. Épp az a lényege, hogy letöltöd és utána kell megvásárolnod. A telepítőbe van integrálva a fizető modul. -
#8507 Szia! Neked a felette lévő link kell, a "Dwnload new version!". Letöltés után kérni fogja a bankkártyaszámod és egyéb adataidat, majd kb 8 ezer forint levonása után engedélyezi számodra a telepítést. Üdv, P -
adiker #8506 ja msot látom h nem lehet megvásárolni má hanem le lehet tölteni
-
adiker #8505 arre menjek rá és az letölti? -
adiker #8504 Kössz rámentem az oldalra de csak az van hogy Dwnload discounted version mire katt??? -
#8503 Szia!
Itt tudod megvásárolni: http://www.flight1.com/products.asp?product=sstsim -
adiker #8502 Hello nem tudjátok hol kell letölteni az fs4-hez vagy x-hez a concorde kiegészítőt?? -
#8501 azért ;) -
#8500 Az csak egy kép :) -
ZOLEE22 #8499 Szia!
Keres hozzá friss drivert a neten és azt telepítsd fel a gyári cd driver helyet.
-
#8498 Sziasztok!Kis segitséget szeretnék kérni.Most vettem egy ilyenjoyt és FS2004 alatt nemtudom belöle kihozni FFB hatást azonkivül minden funkcio gomb stb rendesen müködik! -
#8497 Sorry a két comment miatt csak az IE beszart. A sceneryt azt nem a HL2-re értettem :) -
#8496 ez milyen sceney ? :) -
#8495 ez milyen sceney ? :) -
#8494 Persze. Pont ez a lényege a filtereknek. Itt van néhány kép ami bemutatja mit csinálnak ezek a funkciók pontosan. A két képet nyisd meg és egymás után váltogasd őket és akkor látod a különbséget.
Anisotropic filter (ez csak egy kép mer egymás mellé van helyezve a két állapot)
Anti Aliasing nélkül 4x Anti Aliasing -
frecc #8493 És ha tolatsz ki a mondjuk a 35-ös gate-től és közben spot plane view-ban forgatod joyjal a tájat, akkor is jó? -
#8492 Na feltettem egy korábbi ATI drivert, amivel mostmár normálisan tudom kapcsolgatni a filtereket. AA és AF nélkül Vienna bizsereg mint az állat. Az épületek, a textúrák, az élek, a vonalak, minden. De ez természetes. Ha bekapcsolom az AA-t és AF-et minden megszűnik. Csak győzze a vga meg a proci szusszal :D -
#8491 Na nekem AMD-m van ezer éve, meg Nvidám, és nem bizsereg. Egyszer bizsergett annó, már nem emlékszem mikor( :-) ), de akkor a mipmap megoldotta vmenynire. Aszem talán fx5600-am volt akkor, és azzal se mindig csinálta, szóval így a messzeségből visszaemlékezve driver lehetett a ludas, amit orvosolt vmennyire a mipmap részletesség. -
frecc #8490 Na emberek!
Az újévi bizsergés teszt eredménye:
Tesztgépek:
1. AMD Athlon64 3200, 2 Gb RAM, Nvidia 7900GTO PCI-E
2. AMD X2 4200, 1Gb RAM, Nvidia 7600GT PCI-E
AA 4-8x, AF 8x, Fly Tampa Vienna, Gate 35
Eredmény: bizsergett az egész nyavajatörés mindkét gépen
Mip map se segített rajta 8x AA javított valamit, de megmaradt a dolog.
Ezek után vagy Atival nem bizsereg vagy penyával AMD helyett vagy nemtom.
Vagy tökön szúrom magam, ez a megoldás marad még.
-
#8489 Hallgass clideyra, van benne vmi. Emlékszem régebben nekem is csinált ilyet egyszer, és akkor fucsálottam, mert a már ezer éve megszokott beállításaimmal fseztem ,és a mipmap segített rajta vmennyire. Aztán azóta kártya meg drivercsere volt, és most nem csinálja, igaz max beállításokkal is minden picit elmosottnak tűnik néha. :-)) Fura is volt eleinte. :-) -
#8488 Ezesetben videokártya kiszerel, sík felületre lehelyez, pároslábbal ráugrik. -
gabeelee #8487 Szia!
Tippnek jó volt, mert tiltva volt. (kezdtem megörülni)
Mozilla is van, meg Explorer is, sajna, ezek után sem volt egyik sem jó :-(( (kezdek megőrülni) Ja, amúgy minden más oldalról megy a letöltés, tehát szerintem konkrétan az avsim nem szeret engem. (még mindíg úgy érzem, hogy az a bizonyos fájl letörlése igencsak elkapkodott volt)
Azért köszönöm! -
matya00007 #8486 Hali!
Explorert használsz? Ha igen bróbáld meg ezt:
Eszközök
Internetbeállítások
Biztonság, (Internet)
Egyéni szint
Itt a "Figyelmeztetés automatikus megjelenítése fájlletöltés esetén" kapcsolót Engedélyeszére kell átállítani.
Remélem segít -
gabeelee #8485 Sziasztok!
Van egy olyan gondom, ami tuti senkinek nem volt még; Nem tudok AVSIM-ről letölteni!!!
kb egy hónapja nem megy. És nagyon bosszant a dolog. Olyan a szitu, mint amikor egyszerre töltök le négy dolgot az avsim-ről, és pl az ötödiket nem engedi. Egyetlen lehetséges okot tudok, hogy azt az asztalról közvetlenül indítható filet letöröltem (de azt már máskor is megcsináltam, mégsem volt ilyen - de ettől még lehet)
Szóval ez a legjobb oldal, ha tudnátok valamiben segíteni, vagy tanácsot adni, azt megköszönöm.
Sziasztok! (és remélem mindenkiek jó volt a szilveszter :-D) -
adam5891 #8484 Hellósztok!
Akadt egy kis problémám. Az FSBUS rendszert használva építettem egy MCP-t.
Remekül működik az FS2004 beépített gépeivel. Azonban miután feltelepítem a PMDG 737NG -t, már nem működik (persze a nem PMDG gépekkel továbbra is jó). Keresgéltem a neten erről, és azt találtam, hogy az FSUIPC a PMDG gépeket használva más offseteket küld ki. Tud valaki valami megoldásról, amivel az FSBUS és a PMDG gépek együttes működése megoldható? Mert hát az alap FS gépekben ugye nincs annyi funkció, mint a valóságban.
Köszi
-
#8483 Az a baj, hogy a mip map az 4-en van és volt :). -
#8482 :-) -
frecc #8481 Ma megyek egyik haveromhoz bizsergés próbára...
PCI-E 7900GTX-szel meg X2 procival. Oszt meglátjuk mi lesz.
Extrem, lehet nekünk valami bűnbeesés volt korábban, mondjuk nekem az, hogy nyomultam az Airfix Dogfighterrel... aztán mondá az Úr, Frecc, Frecc, elhagytál engemet, ezér legyen átkozott a te szimulátorod, és akármit csinálsz a drájvereddel az FS-ed bizseregjen vala!