45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#8770 ott a texturákat patchelték nem??meg televan fölös poligonnal -
#8769 Sziasztok!
Nekem is egy lassulás bajom van, a PMDG nextgen 2,8 - 1,4 fps-el megy régebben 25-30 volt. Csak ez az egy gép, a többi pl: 737PIC gyönyörűen megy. Már kétszer letöröltem, manuálisan is, újraraktam, de semmi változás.. Ötlet? -
#8768 Nézd, arról van szó, hogy nem várhatod el egy idegentől, hogy oldalnyi hosszú levelekben magyarázzon neked. Ha komolyan érdekel, magadnak kell megtanulnod. Esetleg, ha vmi speciális problémád van, akkor jöhetsz ide. Én is a szótárat javaslom, meg a guglit. -
Barni056 #8767 ez az 'úgy ahogy elrepkedünk' féle megfogalmazás számomra azt engedi sejtetni, hogy az Uninstall nevű funkció a nektek legmegfelelőbb választás
az egy dolog, h nulla angoltudás, de ha nem vagy hajlandó keresni az interneten egy rohadt szótárt, amelynek segítségével legalább az alapvetőbb dolgokat megérthetnéd, nem látom értelmét annak, hogy egy komolyabb szimulátorprogrammal foglalkozz... -
sztyopszoft #8766 Mindenkinek üdv. Van egy gondom feltettük a haverral az X-Plane v8.0 -át.
A MFS2004 el úgy ahogy elrepkedünk, de ezzel a csodabogárral normálisan még felszállni sem tudok. Segítsen valaki (angol tudás kb=0-val), ha lehet, mert még a joy-t sem tudom beállítani azon a baromi nagy táblázaton, csak össze vissza mocorognak a zöld csíkok. Valaki aki komolyan tudna segíteni kérem írjon: ([email protected])Köszönöm és üdv! -
#8765 Sziasztok, egy nagyon érdekes, ám annál bosszantóbb hiba jelenkezett nálam. Reptereken vagy talajközelben iszonyatmód beszaggat. Nam addon reptereken is. Sőt, ha minden minimumra lehúztam, alap cessnával noname repülőtéren, akkor is. Korábban remekül futott minden maxon stb. (.cfg-t már újra generáltattam vele. de semmi változás) -
#8764 Kösz :D Akkor inkább elviselem, végül is lehet élni vele, csak hát nem így kéne lennie. -
#8763 rakd mégegyszer újra :) -
#8762 Ja, nem. De a landing lights működik, csak arra már belegabalyodtam. Viszont az tényleg gáz, hogyha bármi fény világít, akkor a logot, meg a panel lights-ot nem lehet kikapcsolni. Panelnél én kinyomom, ő meg visszarakja, ha nézetet váltok. Logot meg tökmidegy, hova kapcsolom, mindig világít:) Fura, régen ez nem volt, csak amióta újraraktam az fs-t. -
#8761 Nem csak az L betűt nyomtad meg ? :) -
#8760 A PMDG 737 világítása nem hajlandó úgy működni, ahogy én szeretném. Bármi fényt bekapcsolok, mindig kivilágítja a logót, meg bekapcsolja a panel lights-ot. Olyan is volt, hogy én mindent lakapcsoltam, erre az imént emlitett két fény elkezdett villogni össze vissza. Ez szer más hiba, de olyan mintha a landing lights kapcsolónak se lenne semmi értelme, a taxi lights mindent bekapcsol, az előbbi meg nem csinál semmit. Mi lehet a gond? -
#8759 Ok, kösz, akkor én is megjátszom. -
#8758 Nagyon jó, működik így. Én a P.O.W. Hat érzékenységet 650-re lőttem be és ez az egér érzékenységét is befolyásolja. -
#8757 No azt nem is próbáltam, a görgő lenyomást. Köszi. -
#8756 "A görgővel zoomolt és kész": ctrl, és shift+görgő-vel mászkálhatsz, középső gombbal meg nézelődhetsz is. -
#8755 Azt Active Camera-val tudsz forogni, mászkálni, gugolni, repülni, körbejárni a gépet, mindent... -
#8754 F1 viewel is lehet kabinban is mászkálni, csak talán egy kicsit macerásabb. Ez a Pan rate hatással lehet az F1 viewbeni középső egérgomb lenyomásával történő körbenézésre is? Mert nekem az lassú kicsit.
Amúgy nekem úgy tűnik IVAO európa központibb, jól gondolom? Vatsimen jobban vannak Amerikában, meg egyéb helyen is. -
#8753 Az F1 view-et megnéztem, de annyira nem jött be. A görgővel zoomolt és kész. -
#8752 De, F1 view progival, ha minden igaz... Illetve van egy sokkal jobb progi, ami igaz fizetős, de mindenhova mászkálhatsz vele (fizetős repcsiknél a kabinban is stb...). Név és link a faq-ban. -
#8751 Sikerült átírni, működik.
Még egy kérdés: Az egérrel nem lehet nézelődni valami trükkel a virtuális kabinban ? -
#8750 Köszi nézem... -
ToMy_ #8749 Az FS9.CFG-ben keress olyat, hogy PAN_RATE. Ez szabályozza a körbenézés sebességét. -
ToMy_ #8748 Van. A VATSIM talán 'szigorúbb', mint az IVAO. -
#8747 Hi!Régen előfordult párszor ez a fórumban tudom, de felteszem a kérdést, mert azóta sokat változott a világ, és én most vagyok ott, hogy regisztrálnék vmelyik online hálózathoz. Szóval melyiket javasolnátok most? Jó lenne, ha minél többen lennének, gyakori légiirányítással, főleg kis hazánkban, korrekt emberekkel, meg ilyesmik. Régen IVAO-n voltak többen, de most éppen VATSIM-en jócskán több ATC van, szóval nem tudok dönteni, de mindkettőt nincs kedvem beüzemelni. Van egyeltalán valami érdembeli különbség a két háló között? -
#8746 A cloud9-nek volt egy beépített modulja ami figyeli, hogy megvásároltad-e a progit vagy csak a demót használod. Ha nem regisztráltad, akkor 10 percen belül kilép. Valószínűleg úgy törölted le vagy úgy törlődött le, hogy ez a modul bennmaradt. Nézd meg, hogy a modules mappában van-e bglman.dll nevű fájl és ha igen, töröld. -
HACZJ #8745 Sziasztok!
Egy elég fura problémám akadt! Amsterdamba ha repülök vagy csak ha álok a reptéren 10perc után kilép, egyszerüen nem tudod miért régen a cloud9-et használtam és akkor kezdett ez megjelenni! Akkor letöröltem de ez sajna megmaradt!Nem tudjátok miért lehet?
Válaszotokat előre is köszönöm -
#8744 Találtam egy F1 Wiev nevű progit, ha jól látom egérnézelődés...talán ez jó lesz. -
#8743 Még egy kérdés: A Joy-on a nézelődö gomb (P.O.W. Hat) érzékenységének beállítását hol és hogyan lehet növelni ?
Nekem túl lassú a nézelődés a virtuális kabinból. -
#8742 Köszi, megnézem. -
#8741 Szia! A reptérről és a reptérhez készült néhány kiegészítő. Menj fel a www.avsim.com címre, regisztrálj ingyenesen és a file library-ban keress rá "LHDC"-re. -
#8740 Sziasztok! Nem készült a progihoz Debrecen kiegészítő, vagy valami a városról? Pl épületek stb ? -
HASLZ #8739 Koszi Alert!
Nelkuled semmire nem mennenk!
A service pack3 hianyzott, ezert nem talaltam hogy hova kell beramolni a cuccost!Ezekutan mar egyszeruen ment minden!
Megegyszer koszonom szepen!
Udv
SLZ -
#8730 Pedig baromi egyszerű, letöltés után az összes XML fájlt csomagold ki ide: <FS-mainfolder>\Level-D Simulations\navdata. Mindenképpen legyen feltelepítve a Level-D service pack 3, mert megváltoztatták a sid/star struktúrát (eddig minden egy fájlban volt, most minden reptér külön fájlt kapott). A további instrukciókat olvasd el a mellékelt Readme fájlban! -
HASLZ #8729 Szevasztok!
Valaki mondja el legyszives hogy hogyan kell frissiteni a Level-D 767-es SID-STAR keszletet, pls!
Letoltottem a navdata oldalrol az all-in-one a tipushoz megfelolot termeszetesen, de nem tudom bevarazsolni a level-D navdata mappaba az anyagot!
Mit es hogyan kell tennem, ezt irja meg valaki, legyszives!
koszi a segitseget elore is
SLZ -
#8727 Hi! Router mögül netezek, és a routerhez nincs jogosultságom, tehát pl. fájlcserélő progik is csak passiv módban futnak, meg ilyesmik. Szóval a kérdés, érdemes-e nekiállnom a halomnyi progit beüzemelni az online játékhoz, mert ha csak egy is elakad, és nem tud kapcsolódni, akkor nem is vesződök, hiszen sajna nincs értelme. Van vki, aki hasonló cipőben jár, mint én, és sikerült beüzemelnie az online csatlakozást, és működött neki minden? -
#8726 Hamár fordítás...szerintem ebből is sok érdekességet megtudhat egy zöldfülű... ;) -
kad #8725 Sziasztok!
Ebben a topicban volt regen egy ATR 72-500 (Flight 1) hajtomu inditasi kisfilm. Ha valakinek esetleg a birtokaban lenne, kisegithetne vele, vagy esetleg ha valaki tudja, ki keszitette azt is szivesen vennem ha megirna!
Elore is kosz!
Andras -
Royal76 #8724 Én még egy fordításnak örülnék!Ha a flightdeck sfx-hez lenne egy "profi módon elkészített" maléves verzió is! :D Azt tuti letölteném! -
kolszal #8723 Hello!
Én anno feltettem magamnak ugyanezt a kérdést, és itt a topicban is, akkor ugyanezek voltak a reakciók (ez nagyjából 1 éve történt), és akkor felbuzdulva elkezdtem a flying lessons egy részét, és a fő címeket fordítani. (Abban teljesen egyetértek, hogy a lerning centeren, és a flying lessons-ön kívűl semmit nem szükség átírni, mert ha valaki végigcsinálja ezeket a részt, akkor nem lehet gondja a továbiakban) Ezek egyébként html formátumban vannak meg, egy tök egyszerű szerkesztővel át is lehet írni a dolgokat. Ha jól emléxem, 2-3 fejzetet meg is csináltam (valahol lehet, hogy még megvannak), de mint ahogy lent is írjátok a srácok, egy embernek ez baromi nagy munka. Csak egy tanács a fordítóknak: a rövidítéseket az első pár előfordulási helyen érdemes zárójelbe kiírni (pl.: IAS=indicated air speed) a toábbiakban az angol rövidítéseket kellene használni.Üdv,Laci -
frecc #8722 Sziasztok!
Érdekes ez a fordítás történet, Zacsival értek egyet, főleg ami a gauk fordítását illeti... KLS.. lol!! De mondjuk ha ékezetet is akarunk bele, akkor lehetne indikált sebesség, mondjuk IÁS!!!!!!
Szerintem aki komolyan veszi a szimezést, muszáj lesz neki angolul megtanulnia legalább a repülés nyelvezetét valamilyen szinten, már csak azért is, mert hiába lennének magyarok a gauk meg az egész progi, a fónia akkor is angol, és máris borult a mutatvány. Ha meg neadjisten valaki lefordítja az offline ATC-t is... akkor meg online repülés esetén lesz nagy szívás..
Szerintem aminek még értelme lenne a lessonsökön kívül, az egy jó magyar tutorial. Én elkezdtem fordítani a PMDG-n található 747 type course lesson-t, de 1 oldal után abbahagytam, mert visszaolvasva elfogott a röhögőgörcs. Éspedig azért, mert már az ott említett rövidítések, kifejezések lefordítása sem volt egyszerű és olyan lett a guide nyelvezete, hogy "figyeljük a mittudoménmit az alsó EICAS képernyőn" és társai... Szóval lol!
Üdv