45215
  • eyecandy
    Hát igen, meg is értem. Ha valaki venne mostanában joyt, melegen ajánlom a sidewindert.
  • HASLZ
    Hello!

Valojaban a haverom arulja, en csak segitek neki tuladni!
    Az ok egyszeru, szarvat vett, es annyira bejott neki, hogy mar nem lat eselyt arra hogy valaha hasznalni fogja!
    Meg lehet erteni!

Udv
    SLZ
  • ColdFire
    ték :D
  • ColdFire
    bszn
  • exTrem
    Ha ez így van akkor csatlakozom
  • Lockheed
    Boldog Szülinapot Alert! :)
  • exTrem
    Meg a Saitek x52-őt is :)
  • eyecandy
    És van valami oka, hogy megválsz tőle? Én a gameportos változatot használom 2000 óta, és nagyon szeretem, sokkal jobb mint a ma kapható egyéb termékek (persze a szarvkormányt leszámítva)

• CptSAB
    Hasznos infó: a következő meteo állomások jelenleg nem működnek az FS2004-ben:
    LOLW (Wels),LDRI (Rijeka),LHKV (Kaposvár),LHTA (Taszár),LYBE (Belgrad).
    Ezen légterekben: Temp:15°C Dewp:12°C Wind: 180/0 KTS Moderate/heavy turbulencia az alacsony és középső légtérben! Clouds: few CU. Vis:unlimited H/15000 V. Én TB20/L-410 gépekkel repülök, és alapvetően a horvát-szlovén-osztrák-romániai repülőterekre szállítok utasokat és csomagokat így per-pillanat ennyi állomásról tudok infót adni. Amik nem működnek, ott a 15/12 180@0 értékek vannak.
  • Beepee
    Sziasztok!

Nagyon uj vagyok az FS-hez és érdeklődnék hogy mely kieg-eket, sceneryket érdemes feltenni a 2004-hez. A FQ-ban a hungary mesh-t és a ferihyegyi reptereket látom, de egész világszinten érdekelne. De leginkább a legnagyobb városok, LA, NY, London, Paris stb. ja és nem találom a scenery.cf-got és a ferihegyi reptér kéri. A segítséget előre is köszönöm.
  • frecc
    Na csak aztán az ilyenekkel vigyázni kell, mert nekem pl. csípőből megdögleszti az FS-emet...
  • jtompi
    Köszi! Már meg is van. :-))
  • ocsi10
    Skai Traffic
    http://torrentz.ws/torrent/267022/FS2004-skAI-Traffic-v1-0
  • HASLZ
    Hello!

Igen, USB-s csatis, az ára pedig 12ezer Forint.
    Udv
    SLZ
  • exTrem
    Van malév minden van. Nagyon jó a kiegészítő !. REmek modellek ai szinten csodás. Totál fps barát. Gyönyörű .. töltsétek le
  • Royal76
    Aki kipróbálta a skai traffic-ot attól kérdezném, hogy tartalmazza e a malév-t, wizzair-t, skyeurope-t és s travel service-t. Mert akkor feltenném , ha nem akkor marad a régi!
  • eyecandy
    Keress rá a gugliban így: skAI traffic

meg fogod találni
  • eyecandy
    Mennyi lenne? USB-s?
  • jtompi
    Azt hiszem megnézném közelebről ezt a skAI-t. Ha nincs weboldaluk honnan lehet beszerezni?
  • CptSAB
    A fagyás helye pontosan az Apatin - Dalj - Sonta háromszög.
  • CptSAB
    Nincsen az adott térségben, ez az alap FS.Pont a gyors futtatás miatt nincsen felrakva semmi extra. Csak az Hungary 2004 (magyar katonai repterek) + az általam Hungary 2005-re keresztelt kis repterek Esztergom, Eger, Dáka.. a Kaposújlak scenery és más semmi.
  • CptSAB
    Az skAI-nak nincs weboldala egyenlőre. Ez egy ingyenes kiegészítő, amely az összes az fsplanet, flightsim.com etc.. letölthető AI gépeket és a menetrendeket tartalmazza, kiegészítve néhány hasznos utility társaságában. Összessen 156 modell (FSP, AIA, HTAI, PAI, CIS, SKA..) kapott helyet. 4,49GB. Én annyiból örülök neki, hogy pont nemrég kezdtem el letöltögetni az AI traffic kiegeket.. de most törlöm őket, mert így felesleges.
  • alert
    Scenery, mesh, landclass van telepítve?
  • CptSAB
    Kipróbáltam úgy is, hogy Klisa-ból felszállva előszőr északnak fordultam, majd a Dunához közeledve 100 fokra fordultam, és paff már el is szállt.
  • CptSAB
    A segítségeteket szeretném kérni! Az FS2004 Sombor (Z27V) és Klisa (LDOS) között, átlépve a horvát légtérből a szerbiaiba kifagy. És ezt már 3x! Egy útvonalat teszteltem.
    Légyszives valaki ellenőrizze:
    TO: LHTA RWY16 - SMI 117.0MHz FL070 - R49 omaka - R49 kopuk - LYBE
    Klisa és Cepin között az eszéki légiirányító majd utasít: ILS12 HDG:100
    68 nm-re az ILS12 bevezető pontjától fagy.
    Arra vagyok kíváncsi, egy általános hiba van-e a programban, vagy más a gond.
  • exTrem
    Nem én csináltam a képet, de most fogom kipróbálin megnézzük :)
  • alert
    A fékszárnyak, kormányfelületek, spoilerek animáltak???
  • exTrem
    www.imagehosting.com/show.php/292184_traffic02.jpg.html
  • exTrem
    Kép

itt egy kép
  • jtompi
    Sziasztok!

Valaki tudna dobni egy linket a skAI traffic honlapjára, mert sehogy nem találom a neten. Nagyon érdekelne hogy is néz ki mielőtt beszerezném. Köszi előre is...
  • HASLZ
    koszi
  • ToMy_
    vatera.hu apronet.hu
  • HASLZ
    Hi!
    Elado joystick-et hol tudom meghirdetni?
    Van egy Microsoft Sidewinder Force Feedback-es joyom, de nem tudom hova erdemes felrakni????
    Ha van otletete, segitsetek, pls!

Udv
    SLZ
  • frecc
    Hi! A skai traffic gépei tényleg sokkal szebbek mint amivel eddig találkoztam (Ultimate T.,Traffic2005, Mytraffic2004, PAI).
    Sircsi!
  • CptSAB
    Összegezve:
    1.1-es Update a Vector Europe sceneryhez van. Az FS X-ben a hiba nem a mesh fájllal van, mert igen, ott megvannak a hiányzó folyómedrek.. A gond a textúrázásban van. Már az Ultimate Terrain Europe kiegészítő sceneryben is volt ilyen baki, de ott a hiba forrása a Balatonról készűlt rossz időben rossz műhold felvétel, aminek köszönhetően a Balaton déli partja a tó közepén van. (talán emlékszik még mindenki arra, amikor azon törték a szakemberek a fejüket, hogy honnét pótólják a tó hiányzó vízmennyiségét, mert akár 2-300 méterre is szinte száraz lábbal be lehetett sétálni) Az FSProject oldalán olvasva az infókat, úgy fest, nekik is gondot okozott kicsiny hazánk felszine. Amúgy én is halottam róla, hogy lesz SP1 az FS10-hez, ami azért siralmas, mert elviszi majd a zömét a DX10, új gépek és kiegek na és persze az USA foltozások.
  • Ombika
    :))

Fs2004-be is bugos vagy mar nem?
  • Papirzacsi
    Ha lenne se hiszem, hogy nagyon foglalkozna vele az MS, jellemző ,hogy oylan hibák vannak az egyes fs részekben amik már korábbi részben is benne voltak, és nagy tehetséggel még gyártanak ezek mellé újakat.

Amúgy az a magyarországi probléma elég sok más helyen megvan, szóval attól tartok, ha az sp1-ben javítanak is vmit ezen a bugon magyarország tuti kiesik a szórásból. :-)
  • Ombika
    Van online hibafelvevo honlap FSX-hez amugy?
  • alert
    Ezt én sem értem, nincs 1.1-es update FSX-hez. De mint mondtam, Magyarország és jópár egyéb terület is elég jol benne van, csak a bugos engine nem rajzolja ki. Az SDK feltelepítése után erröl magad is meggyözödhetsz ha megnézed a mellékelt progikkal a vektoros adatbazist.
  • Ombika
    FSX ala nem igazan van 1.1-es!! :)))