45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#41856 "...bementem a viragboltba mert itt olvasva mindenki ott veszi a programjait de pipacsokat akartak ramsozni B737 helyett......" -
#41855 Jól van na, én még nem jáccottam ki a játékot és valamiért nem találom a géppuskának a gombját! Bombázni már tudok, csak a leszállással vannak még problémák! Valamiért mindig felrobbanok! Lécci aki tud, az segítsen, mert nagyon idegesít már a game... -
#41854 Holamagyarítás?? :D -
#41853 Én spec bele sem merek gondolni mennyi mókolt kacatom van amit az életben nem publikoltam.. :P Esetleg itt ott egy-egy fotót közöltem. Még két hét és újra munkába állok, így most pl. azzal ütöm az időmet, hogy írok ki mindent dvd-re. Sok érdekes fotóalap van, pl. az összes bulgáriai katonai repülőtérről, vagy pl. a csehek álltal készített Prága repülőtér sceneryhez egy fotóalap fullosan, repülőgép pingálások, a nyavalya tudja mitől sok-sok giga az FS, meg van mindenhol olyan könyvtár ami tele van szerkesztett psd és bgl állományokkal.. De annak ellenére biztos, hogy nagyon sok az életben nem lesz feltöltve sehová sem, mert tényleg csak saját szórakozásomra készítettem, és csak bizonyos időszakokban használom (rakás régi scenery.. amelyeket újra kellene színezni stb.) -
#41852 A Tomi féle festést is próbáld ki, ha még nem lenne meg!
-
#41851 "...Szerintem elő kerülhetne egy csomó olyan dolog, ami saját magunknak természetes, de mások még nem is hallottak róla...." - Például a joystick? :))))) -
Frenky #41850 Hi! Az L-29 géphez kellene füst effekt, mikor ugye +nyomom az i_t. Nagyon macerás megoldani, vagy nézzek más gépet..? -
Frenky #41849 Hi! Megírtam az FB csoportban :-) De ezzel kellene,
köszönet L Viper nek!
-
#41848 Csatlakozom Hypo véleményéhez, nem véletlen a nagy "érdeklődés"... :-)) -
#41847 Az én festésemet tuti nem nyúlnák le...
Gondoljuk át az "FS Családfa" össze írását...
Szerintem egy Exce-l kezdjük!
Akinek van ötlete legyen szíves ossza meg velünk!
Szerintem elő kerülhetne egy csomó olyan dolog, ami saját magunknak természetes, de mások még nem is hallottak róla... -
#41846 azért az eredmény ha amit csináltál lopják:) -
#41845 Pedig még tán nincs egy hónapja sem hogy ugyanígy szedettem le az L-410-esünket is - na ott a csávó kb MS Paint minőségben összegányolt valami textúraféleséget, majd műszerekkel-modellel-mindennel együtt kirakta mint saját munkáját. Na az mégdurvább volt mint ez a mostani! De hálaégnek ugyanilyen gyorsasággal szedték le azt is, mikor írtam a modinak. -
#41844 Sajnos ez a divat az elmúlt években :( -
#41843 Mostanában ez a divat...
Más tollával ékeskedni! -
#41842 Hehe...nagyon rendesek a modik az avsim.ru-n, ma felrakott valami kölök Malévos iFly NG 600-as festéseket úgy, hogy tulajdonképp az én 600-as textúrámon csak átirkálta a lajstromjel utolsó betűjét.
Még nem is lett volna ezzel bajom, ha legalább egy nyomorult readme-ben odaírja hogy honnan-kitől lopta a textúrákat...de ez nem történt meg. Ott bukott meg hogy vagyok olyan háklis hogy felismerem a saját magam által gyártott textúrákat... :)))
Így szóltam a fájlt kirakó modinak priviben hogy szedje már le lécci, és szinte percek múlva már jött is a válasz hogy "removed" :)
Ezt nevezem! ;) -
jakugerik #41841 Helló Franky
én szivesen mennék de milyen géppel? -
#41840 Létezik United Airlines-hoz friss(ebb) Flight Plan (AI traffic) ?
Nem találok sehol, de már nagyon zavar, hogy ott áll Pesten, ráadásul már a Continental Airlines is hozzá kapcsolódna... -
Frenky #41839 Sziasztok!
Keresek olyan tagokat,játékosokat, akik jönnének akár rendszeresen is Online repkedésre, kötelék gyakorlásokra az FS2004 szimulátorral. Van egy csoportunk a FB_n is! Aki úgy érzi csatlakozzon és repüljünk együtt!
Flight Simulator 2004 Magyar felhasználók! -
#41838 :)) erre nincs nekem turelmem azt hiszem ezert nez ki ugy ahogy:))))) egy install es minden kesz esetleg egy kis ftx central fele......na de almodok tovabb -
#41837 Hát elég pepecs, mire mindent felrakosgatsz. Szerencsére sokkal jobb a helyzet, mint pár éve. Érdemes pár "mező" textúra készletet is összeválogatni terület szerint is, amit lehet cserélgetni. -
#41836 szép nekem sose sikerult igazan beloni magyarorszagot hogy ne ugy nezzen ki mint egy rakas szar, de ugy latom akkor a hiba bennem van:)) mondjuk nem is repulgetek erre ezert is.
Na majd egyszer nekiesem lehet de jo lenne egy installbol megoldani:))) -
#41835 Tényleg ezt a pajintot eddig nem is láttam.. -
#41834 Nagyon szép Scenery, imádom
@Tomi: Pedig nagyon frankó az a Nyíregy munkád, csak az ***Lm.bmp fájlok nélkül használom, ahogy a priviben írtam. Nagyon jó a hajnal és az alkony is így. Persze örülök, ha lesz új és szebb
@Tibibá nagyon cép a Zlinke -
#41833 Nájsz piccsörz! :)
De honnan van neked SGK paintod?? :-O -
#41832 Tegnapelőtt kukáztam a nagy Nyíregyháza fotó alapot, a teljes várossal. -
#41831 Jó képek :) -
#41830 Köszi az infót! ;) -
#41829 Pipiskedünk, Pipiskedünk....:-)) -
#41828 Igen, fizetős, Digital Aviation Katana DA-20-100, a festése meg saját készítmény, de csak priviben, mert csak magamnak pingáltam, legyrn már magyar festésű is. Egyébként Tököli madár. -
#41827 Én csak erre jártam :)
Meg erre:
-
#41826 Ez a gép letölthető vhonnan? -
#41825 Nem-nem...
Én LHDC aszfaltját koptatom! :) -
#41824 Mindenki nyaralni ment ?
[IMG][/URL[/IMG]
És a 74-es és 66-os Mig-ek rádiója :
[URL=http://kepkezelo.com/] -
ladiszlausz70 #41823 Igen UT objektumok voltak -
#41822 Lehet hogy UT objektumok voltak hozzárendelve ahhoz amit keresett? :) -
#41821 -
Matth3w #41820 A problemajat :D ne keress szerintem logikat! -
#41819 ? mit old meg? -
ladiszlausz70 #41818 Azt hiszem ez program mindent megold:Ultimate Terrain: Europe DVD Edition (FS2004) -
#41817 ha érdekelne meglennének a sceneryk, de mivel nme érdekel igy...:)))