MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit
hátha ettõl okosabb leszel...
IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm
Vki segítsen mert nem sok haj maradt a fejemen az elmúlt napok alatt. Újra raktam a windózt, majd az FS-t is. Semmi kiegészítõ, csak az alap FS, ahogy megírták. Na most amint hozzányúlok a graf beállításokhoz a gép újraindul, mintha a reset gombot nyomtam volna. Fent van az SP2 meg a 9.1 update. A vidkártyára gyanakodtam, ezért letöltöttem a legfrisebb drivert, de a hiba nem szûnik meg. A régi rendszerrel ment minden simán. Pedig most is ugyan azok vannak telepítve.
Elõre is köszi az építõ jellegû hozzászólásokat (meg azokat is amelyek mégsem visznek elõre)
A számítógép nem hülye! Csak azt csinálja, amit parancsolnak neki.
Ne gorcsolj mar ezen ennyit! Vegyel egy olyan joyt ami ki tudja elegiteni az extra igenyeidet! Ja, hogy az draga?? Ez van. Extra igenyhez, plussz love kell. Szarbol nem lehet varat epiteni.
Vagy epitsd meg magadnak: http://home.wanadoo.nl/norbert.bosch/throttle.html
A Saitek programjában kinevezed valamelyik gombot F2-nek, és máris megoldódott a kérdésed.
Üdv: L.J.
\"Sejtettem, hogy amit keresek, a dolgok mögött rejlik..\" Antoine de Saint-Exupéry
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit
Bocs, de tudna valaki valami érdemit válaszolni?
+
Joy-jal megoldható valahogy a reverse thrust vagy csak az F2 az egyetlen megoldás? Csak mer vennék egy komolyabb joy-t, de érdekel hogy hogyan tudnám használni. Természetesen a joyos reverse thrust esetén nem azt értem hogy az egyik gombra ráprogramozom, az nem nagy mûvészet, az már majdnem F2.
kösz
Nagyjából tíz éve volt egy Microsoft szimulátor, a neve: SPACE SIMULATOR.
Eléggé érdekes program volt, de valamiért a Microsoft többi szimulátor programjai közül csak az FS lett sikeres...
Üdvözlettel: lénárth János
\"Sejtettem, hogy amit keresek, a dolgok mögött rejlik..\" Antoine de Saint-Exupéry
Amúgy fs-en belüli ablaknyitásról beszéltem. A videodriverem lehet az oka, mert azzal sok a gond, változtatni sajna nem tudok rajta, mert kicsit "kényes" a kártyám, és most az van telepítve, amelyikkel elvileg a legjobb, csak más programnál ilyet nem tapasztaltam, na mindegy, majd lesz valami.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Amúgy néha olyan fura nekem az fs, ha vmi új ablakot nyitok meg, vagy lehozom a menüt, össze-visza vibrál meg ugrál egy másodpercig, aztán bejön, elég fura, meg nagy ritkán lefagy egy 5-10 mp-re, és a hang is befagy közben 1-2 mp-re, nem tudja vki, hogy mitõl lehet ez?
Egy kis OFF 😊
Aminap pont azon járt az eszem, hogy olyan progit kéne csinálni mint az FS, csak az az ûrben játszódna. De nem tudtam, hogy ilyen már van 😊
http://orbit.medphys.ucl.ac.uk/
De eszméletlen bonyolult <#nemtudom>#nemtudom>
A számítógép nem hülye! Csak azt csinálja, amit parancsolnak neki.
Más: lenne egy PMDG kérdésem. Ha van tolóerõs joy-om, akkor joy-jal tudok produkálni TO/GA tolóerõt úgy, hogy a gép is TO/GA módban induljon neki a felszállásnak? (azaz van FD és automatikusan hozzáad a kiválasztott sebességemhez 20 KTS-t ha V2-re tekertem be). Csak mer ha billentyûzettel nyomok egy F4-et, attól nem lesz TO/GA, viszont a CTRL+G-s megoldás nekem elég favágónak tûnik. köszi
IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm
Tudnátok arra megoldást , hogy miért van az ha az fmc-be betáplálom az útvonalat akkor van olyan pont amire azt írja nem találja az adatbázisban ... ilyen problémám nem volt eddig és nem tudom mit kéne tenni . Ha már volt akkor bocsi
Elõre is köszi : Máté
Valaki megtudná mondani, hogy a Level-D 767 nél hogyan lehet kiszámítani hogy egy adott útra menyi üzemanyag kell?
Elõre is köszi
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
www.lhbpscenery.com/fs2004faq/resizedtext.rar
Zacsi, megnézem, kösz!
leho, netrõl szer csak fizetõs letöltõrõl lehet. Vagy ingyen ott a dc, vagy emule, dc-rõl nekem két nap alatt lejött.
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
De még mindig keresem azt a textúra átszabó progit, mert ha komolyabb gépekkel megyek mondjuk egy város felett, akkor bizony odavág az fps-nek, az pedig pont a házak, felhõk megjeleníthetõségén könnyít asszem, szóval jól jönne.<#circling>#circling>
Amúgy Alert érdelelne az a program, ami kicsit átszabja a textura kezelést, a felhõkben, meg a házakban, és kissé megdobja az fps-t, vmi texture reduction pack. Korábban írtad(jó régen), csak már nem találom. Honnan lehet ezt letölteni?
Próbáld az F9-F10-et. Elméletileg a concord nose billentyûk kezelik. Extand és Retract.