MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm a segítségeteket, de nem igazán jött össze a dolog. A gépbe csak 1 memóriamodul van. Azt hiszem jön teljes újrarakás. DirectX probléma csinálhat ilyeneket?
de akár még memória hiba is lehet... Vagy hogy két memória modul van a gépben és azok vesznek össze.

Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit

http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;837195
hátha ettõl okosabb leszel...

IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm

Sziasztok
Vki segítsen mert nem sok haj maradt a fejemen az elmúlt napok alatt. Újra raktam a windózt, majd az FS-t is. Semmi kiegészítõ, csak az alap FS, ahogy megírták. Na most amint hozzányúlok a graf beállításokhoz a gép újraindul, mintha a reset gombot nyomtam volna. Fent van az SP2 meg a 9.1 update. A vidkártyára gyanakodtam, ezért letöltöttem a legfrisebb drivert, de a hiba nem szûnik meg. A régi rendszerrel ment minden simán. Pedig most is ugyan azok vannak telepítve.
Elõre is köszi az építõ jellegû hozzászólásokat (meg azokat is amelyek mégsem visznek elõre)
Új design... <#hehe><#wilting>

A számítógép nem hülye! Csak azt csinálja, amit parancsolnak neki.

Sehogy.
Ne gorcsolj mar ezen ennyit! Vegyel egy olyan joyt ami ki tudja elegiteni az extra igenyeidet! Ja, hogy az draga?? Ez van. Extra igenyhez, plussz love kell. Szarbol nem lehet varat epiteni.
Vagy epitsd meg magadnak: http://home.wanadoo.nl/norbert.bosch/throttle.html

Szervusz!
A Saitek programjában kinevezed valamelyik gombot F2-nek, és máris megoldódott a kérdésed.
Üdv: L.J.

\"Sejtettem, hogy amit keresek, a dolgok mögött rejlik..\" Antoine de Saint-Exupéry

exTrem
<#idiota> cancel 😊

ColdFire
yoyo? az good játék 😄DDDD (vicc) 😊))

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

exTrem
Van egy eladó Saitek Cyborg 3D Rumble Force jojom. Ha érdekel akkor írj priviben. Teljesen jó állapotú bolti ár kb 12.000 de egy 7000-ért odaadom.

Ja, mondjuk én azért nem 28e ft-os X52-re gondoltam hanem pl Saitek Cyborg kategória, amin már van gázkar + 3D twist, de ezen kívül csak gombok vannak rajta, tehát a fene tudja hogy lesz ebbõl reverse thrust...

Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit

exTrem
Persze, hogy lehet 😊. Nekem Saitek X52-öm van és van egy kis csúszka gázkaron siám rálehet állítani.

Sziasztok!

Bocs, de tudna valaki valami érdemit válaszolni?
+
Joy-jal megoldható valahogy a reverse thrust vagy csak az F2 az egyetlen megoldás? Csak mer vennék egy komolyabb joy-t, de érdekel hogy hogyan tudnám használni. Természetesen a joyos reverse thrust esetén nem azt értem hogy az egyik gombra ráprogramozom, az nem nagy mûvészet, az már majdnem F2.
kösz

Szervusztok!
Nagyjából tíz éve volt egy Microsoft szimulátor, a neve: SPACE SIMULATOR.
Eléggé érdekes program volt, de valamiért a Microsoft többi szimulátor programjai közül csak az FS lett sikeres...
Üdvözlettel: lénárth János

\"Sejtettem, hogy amit keresek, a dolgok mögött rejlik..\" Antoine de Saint-Exupéry

exTrem
Alapbeállítás: On: CTRL+F11 OFF: CTRL+F11 és ha bevan kapcsolva akkor a numerikus billentyûkkel tudsz mozogni ( 4,6,2,8 ) Sok sikert

Deloi
Kösz a válaszokat, lehet azért nem nyikkan meg, mert nem vettem meg. Nem jó a crack? Azért majd visszaolvasgatok, hátha kibukik vmi.
Amúgy fs-en belüli ablaknyitásról beszéltem. A videodriverem lehet az oka, mert azzal sok a gond, változtatni sajna nem tudok rajta, mert kicsit "kényes" a kártyám, és most az van telepítve, amelyikkel elvileg a legjobb, csak más programnál ilyet nem tapasztaltam, na mindegy, majd lesz valami.

alert
Active cam: olvass vissza vagy használd a keresõt. (ha abszolút meg se nyikkan akkor lehet hogy azért mert "nem vetted meg"...) Furcsa hibád: hol nyitsz meg új ablakot, az FS-ben? Egyébként elsõsorban mindenképp video driver hibára tippelek, próbálj ki több fajtát, fs néha macerás ilyen szempontból sajnos.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Deloi
Uhh, hiába olvastam el a manualt, az Active camera meg se nyikkan. Elmondaná vki a legegyszerûbb módot(vmi bill kombó), ahogy vmi látványt ki lehet belõle csikarni. Komolyan nemtudom, én vagyok e ilyen béna, vagy vmi nem stimmel vele.
Amúgy néha olyan fura nekem az fs, ha vmi új ablakot nyitok meg, vagy lehozom a menüt, össze-visza vibrál meg ugrál egy másodpercig, aztán bejön, elég fura, meg nagy ritkán lefagy egy 5-10 mp-re, és a hang is befagy közben 1-2 mp-re, nem tudja vki, hogy mitõl lehet ez?

alert
Na ahhoz már kell tudni (angolul is)... itt az sg-n is van fóruma.

Sziasztok.
Egy kis OFF 😊
Aminap pont azon járt az eszem, hogy olyan progit kéne csinálni mint az FS, csak az az ûrben játszódna. De nem tudtam, hogy ilyen már van 😊
http://orbit.medphys.ucl.ac.uk/
De eszméletlen bonyolult <#nemtudom>

A számítógép nem hülye! Csak azt csinálja, amit parancsolnak neki.

Na király...
Más: lenne egy PMDG kérdésem. Ha van tolóerõs joy-om, akkor joy-jal tudok produkálni TO/GA tolóerõt úgy, hogy a gép is TO/GA módban induljon neki a felszállásnak? (azaz van FD és automatikusan hozzáad a kiválasztott sebességemhez 20 KTS-t ha V2-re tekertem be). Csak mer ha billentyûzettel nyomok egy F4-et, attól nem lesz TO/GA, viszont a CTRL+G-s megoldás nekem elég favágónak tûnik. köszi

alert
Emlékeztetésként mindenkinek: holnaptól (okt. 1) többé nem publikus a DAFIF vagyis nem lesz ingyenes navigációs adatbázis egyik FMC-hez vagy más kiegészítõ programhoz, ami eddig a Navdata-ról volt elérhetõ (AIRAC, SID/STAR-ok). A továbbiakban a navigációs adatbázis a Navigraph-ról vásárolható meg.

Rendben köszönöm szépen

Navdata.at ,és az utolsó airac, illetve ha sid-nél, star-nal kapod, akkor szintén errõl az oldalról kell lekapni a SID/STAR-okat. Üdv, Laci

IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm

Sziasztok
Tudnátok arra megoldást , hogy miért van az ha az fmc-be betáplálom az útvonalat akkor van olyan pont amire azt írja nem találja az adatbázisban ... ilyen problémám nem volt eddig és nem tudom mit kéne tenni . Ha már volt akkor bocsi
Elõre is köszi : Máté

Nem rossz, de gondolom kisebb fajta gépigénye van.
Hali!
Valaki megtudná mondani, hogy a Level-D 767 nél hogyan lehet kiszámítani hogy egy adott útra menyi üzemanyag kell?
Elõre is köszi
Papirzacsi

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

alert
Nem árt egy biztonsági másolatot csinálni a texture mappáról, kevesebb mint 100 MB.

Speedbreaker
thx

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

alert
Feltettem ide egy összeválogatott kicsinyített méretû texture packot:

www.lhbpscenery.com/fs2004faq/resizedtext.rar

Deloi
Ja, amúgy fura, de nekem is pattognak a gépek a kifutón. Azt nem tudom, hogy csak Ferihegyen e,de csak úgy füstölnek a kerekek. De mindegy ez már nem érdekel, majd nem váltok külsõ nézetbe,mert csak akkor csinálja. Mindenesetre vicces 😊

Papirzacsi
Ha böngészõd HTml-t szedne le a rar helyett, akkor eressz rá vmi letöltésvezérlõt. Az nem hibázza el. :-)

Deloi
Kolszal, küldtem privit, nézd meg légyszi, és kösz!
Zacsi, megnézem, kösz!
leho, netrõl szer csak fizetõs letöltõrõl lehet. Vagy ingyen ott a dc, vagy emule, dc-rõl nekem két nap alatt lejött.

Papirzacsi
2004-ben nincs szükség AFinstallerre. Ott az AFCAD fileok BGL-ben vannak. De visszalapozol a 6203-hoz, és ott van egy általam készített AFCAD file LHBPhez.

Papirzacsi
pl. a Mediamarkt polcáról...

leho94
sziasztok megtudja valaki honnan tudom leszedni a FULL verziót?

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Hello, a FAQ-ban még fennt volt anno, én is onnan töltöttem le, de most én sem találom... sztem Alertnek megvan (meg nekem is otthon, ha gondolod du. átküldöm). Laci

Deloi
Na okés, már megvan, majd ha lesz idõm próbálom megszerkeszteni.
De még mindig keresem azt a textúra átszabó progit, mert ha komolyabb gépekkel megyek mondjuk egy város felett, akkor bizony odavág az fps-nek, az pedig pont a házak, felhõk megjeleníthetõségén könnyít asszem, szóval jól jönne.<#circling>

Deloi
Jó nekem úgy is, csak akkor írjon vki egy nevet, hogy mit keressek, aztán megpróbálom kijavítani. Mi a neve ennek az AFCAD proginak, és hol található?

Nekem a Lago féle scenerynél az AFCAD progival pik-pak sikerült kijavítani!<#smile>

Deloi
Hát a BP2003 patchet próbálom, az javítja nem? A readme szerint bemásoltam mindent. Aztán írta, hogy az AFInstaller-be nyomjam be az AFCAD fileokat. Alapból nem is volt AFInstaller az FS-ben, pedig a readme szerint kéne, de letöltöttem, és a már megírt hibaüzit kaptam, és azóta meg vagyok lõve.<#fejvakaras>

Amúgy Alert érdelelne az a program, ami kicsit átszabja a textura kezelést, a felhõkben, meg a házakban, és kissé megdobja az fps-t, vmi texture reduction pack. Korábban írtad(jó régen), csak már nem találom. Honnan lehet ezt letölteni?

Papirzacsi
Mi nem mûködik?

alert
Nincs 😊 a patch mûködik, csak olvasd el az utasítást...

Deloi
Van különbség a Kozma féle, és a Lago BP scenery között? Mert akkor lehet azért nem megy a Patch. <#szomoru1> Nem tud vki vmi tanácsot adni?

MÛKÖDIK!!! Köszi all!!!!!!

Papirzacsi
Álítsd be a bill. kiosztásban, mert defaultból nincs neki billentyûje emlékeim szerint.

És még mindig nem mûxik!!!!!!!!!!!!!!!! Lehet, hogy valami aljas szerelõ odahegesztette a lépcsõt!<#boxer>

Kipróbálom! Köszi!<#worship>

Szia,

Próbáld az F9-F10-et. Elméletileg a concord nose billentyûk kezelik. Extand és Retract.