MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért írtam, mert pont azok szoktak ilyeneket írni, akik szeretik túljátszani a szerepüket, csak hogy legyen valami okoskodás itt...(de nem akartalak megsérteni - utólag)
A zsírzáson csak annyit akartam, hogy elsõkézbõl kaptam a bontatlan dobozt, de nem ez a lényeg. Ha tényleg érdekel, akkor annyi, hogy nem történt vele semmi. Pont nem raktam fel rá semmit. Ezért is nem lehetne az, hogy felraktam másik vinyóra, tök nyersen, és úgyis semmi. A windózt meg csak ezért kéne újra rakni? Aligha. (remélem) De ettõl még lehet, hogy megsérült valami, ami nem tudja elindítani a progit.
Kiváncsi lennék, hogy lehetséges az ilyen...?
alert
Jókérdés 😄

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Repülõ byte-okkal mi történt?

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Clidey
Ohhh...I see... 😊))

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Goliath
Nos nem gondolkodtam sokat rajta. Gyári zsírozást féktárcsán láttam már, cd-n és játék dobozon még nem. Biztos special edition.

Idézlek "Sehogy sem tudom megtörni". Ebbõl azt gondol(om)tam nem eredeti. Mint tudjuk no warez híjör.
Hogy segítsek is, gondold át milyen gépet, scenery-t raktál fel utoljára, egyáltalán mit csináltál a géppel és ott lesz a megoldás. (Van már az xp-nek visszaállítás funkciója, Norton Ghostot is feltalálták már.)
Másfelõl semmit nem írtál le mi a probléma, azon kívül hogy nem indul.

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

Aha. Igen? Sokat gondolkodtál ezen a válaszon? Nos, szentatyám, mielõtt jó útra akar téríteni, közlöm, hogy az FS-en még rajta volt a gyári zsírzás, mikor megkaptam. Ráadásul másfél éve nem kellett újra rakni...
Goliath
Vedd meg

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

alert
Nem, az a haverom volt, én a másik vagyok a képen 😄

Clidey
Basszus Alert, most nézem a képeidet a wiwen...nem veled találkoztam a közelmúltban LHDK-n? Mikor az Erick kölök is ott volt...te meg asszem a szüleiddel jöttél... hmm? 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Sziasztok!
Megtörtént a katasztrófa :-( Nemindul az FS.
Sehogy sem tudom megtörni. Kétszer is uninstall...semmi. Meg se mozdul.
Valami tanács? :-(((
Ombika
Ti a levegoben teamspeaken keresztul beszeltek vagy a gyari beepitett radion azonons frekin?

köszi
Clidey
Mármint az avsim.com-on... 😊

Clidey
Download ID: 25256

Cidey
A Xomer féle AN-2-t honnan lehet letölteni, mer mindenhol csak az updatet találtam a basepack-et sehol.
Clidey
Akkor nem okoztam csalódást, jólvan! <#buck>

Bár én nem magamra/magunkra, hanem elsõsorban a keleti skacokra gondoltam (PT Tu-154, An-2 by Xomer és társai), amik azért erõsen odateszik magukat, haddnemondjam lazán kenterbe vernek pár fizetõsnek kikiáltott okádékot.

Na jó, azért szerintem nekünk sem kell szégyenkeznünk...aki esetleg nem ismerné... <#hawaii>

alert
Erre számítottam <#vigyor>

Clidey
"...van bár a fizetõsekben mérföldekkel több a realitás..."

Nana! <#ravasz1>

alert
Mindegyikhez? Rosszul keresel. Ki lehet választani, hogy komplett repülõk között tallózol vagy csak festéseket keresel vagy scenery-t vagy bármit. Kb 1 millió fájl van a szerverükön. Rengeteg ingyenesen letölthetõ kiegészítõ van bár a fizetõsekben mérföldekkel több a realitás.

Boconadi
aha, kösz. De az avsimrõl töltöttem le ilyen cuccokat. Mindhez csak hülye festések vannak. És persze mind1ikhez adnak egy mellékelt avsim.diz file-t. Hmmm, nem értem.
alert
Szia! Ez csak egy festés az errõl a címrõl megvásárolható repülõgéphez. Csak akkor tudod használni ha megveszed.

eyecandy
Sajnos nekem betöltésnél crashel az FS9 😞 Ha valakinek van ötlete mivel akadhat össze írja meg. Kösz
(F1 727-el repültem egy hosszabb utat, ha valakit szereti a mûszeres repülést, feltétlenül ajánlom)

Airbushoz nagyon jó leírás a FAQ-ban, tessék átnézni, mert tök más mint a Boeing!!!

Boconadi
Hy all. Letöltöttem egy F18-ast, aminek a mappájában nem volt .air és .cfg file. Van read me-je, de nem értek nagyon angolul. Szeretném berakni, mert rettenetesen tetszik, de nem tudom hogy van. Pls segítsetek. Ez van a read me ben:

These are reskins based on Dean Reimers US/RAAF payware package. The main file can be purchased from.
http://www.aerialfoundry.com/home.htm

VMFAT-101 is based out of MCAS Miramar, CA (KNKX) They are a training unit for both Navy and Marine pilots. CAG and 2 non CAG skin provided

Copy contents of common folder into fa_VMFAT101-01, fa_VMFAT101-210 & fa_VMFAT101-210 texture folders, cut and paste the VMFAT101-01 into F-18C main folder, the other 2 folders go into the F-18D folder

Home website
http://www.3maw.usmc.mil/mag11/vmfat101/default.asp

Great site for a walk around shots
http://www.warbird-photos.com/walk-f18dhornet/index.html

number accordingly.

title=VMFAT-101 "Sharpshooters" 01 Mk84's
sim=fa18chornet
model=fa_mk84s
panel=
sound=
texture=fa_VMFAT101-01
kb_checklists=
ui_manufacturer=McDonnell-Douglas/Boeing
ui_type=U.S. F/A-18/C
ui_variation=VMFAT-101 "Sharpshooters" 01 Mk84's
atc_heavy=0
atc_id=165402
atc_airline=MARINE
atc_flight_number=01
atc_type=Boeing
atc_model=F18
description=McDonnell-Douglas\/Boeing F\/A-18\/C Hornet\nUnited States Marine Corp\nVMFAT-101 "Sharpshooters"\nMarine Fighter Attack Training Squadron\n\nCreated by Dean Reimer\nwww.aerialfoundry.ca\[email protected]\nCopyright (c) 2004 aerialfoundry
Painted by Dave O'Brien

title=VMFAT-101 "Sharpshooters" 210 clean
sim=fa18dhornet
model=fad_clean
panel=
sound=
texture=fa_VMFAT101-210
kb_checklists=
ui_type=U.S. F/A-18/D
ui_variation=VMFAT-101 "Sharpshooters" 210 clean
atc_heavy=0
atc_id=162870
atc_airline=MARINE
atc_flight_number=01
atc_type=Boeing
atc_model=F18
description=McDonnell-Douglas\/Boeing F\/A-18\/C Hornet\nUnited States Marine Corp\VMFAT-101 "Sharpshooters"\nMarine Fighter Attack Training Squadron\n\nCreated by Dean Reimer\nwww.aerialfoundry.ca\[email protected]\nCopyright (c) 2004 aerialfoundry
Painted by Dave O'Brien

title=VMFAT-101 "Sharpshooters" 242 Mid Range
sim=fa18dhornet
model=fad_mrng
panel=
sound=
texture=fa_VMFAT101-242
kb_checklists=
ui_type=U.S. F/A-18/D
ui_variation=VMFAT-101 "Sharpshooters" 242 Mid Range
atc_heavy=0
atc_id=163441
atc_airline=MARINE
atc_flight_number=01
atc_type=Boeing
atc_model=F18
description=McDonnell-Douglas\/Boeing F\/A-18\/C Hornet\nUnited States Marine Corp\nVMFAVMFAT-101 "Sharpshooters"\nMarine Fighter Attack Training Squadron\n\nCreated by Dean Reimer\nwww.aerialfoundry.ca\[email protected]\nCopyright (c) 2004 aerialfoundry
Painted by Dave O'Brien

thanks to Vinh Luu & NAVYSNFO for their help in gathering pictures and information

any questions please email me,
Dave O'Brien
[email protected]
mcdu sorry<#beka3>
az msdu elég érdekeses.. vagyis nemtom mi a standard de néhány funkció gomb néha nem reagál, nem úgy kell programozni, mint a pss-t és még szegényes az adatbázis, a legfontosabb dolgok vannak csak, pl. lhbp alap változatban értem itt hogy nincs meg az összes sid/star.. ajánlani? talán az egyszer elkészülû orosz brigád gépe a simmersky-é de nemtom mikor lesznek meg vele:S:S:S
Goliath
Hát ezzel többet kellett volna foglalkoznod mert iszonyat butaságokat írtál..

A PFD-t és a többi lcd-t úgy kapcsolod be, hogy ráviszed a kurzort a kijelzõre és felfelé tekered az egér görgõjét.

Ha hátrahúzod a joyt akkor nem a spilereket nyitja ki, hanem az airbusnak több részbõl áll a kormánya.

Alert:

apróságok amik tetszenek: pushback közben a pedállal tudok kormányozni, ezt még egyik gépnél sem fedeztem fel (lehet, hogy van).

a vc szerintem egész jó, repülni is jó vele bár az airbus még nem a berepült gépem (nem mintha a többi az lenne :-)) ). néha kihalt az fs repülés közben (fekete pont)

több figyelmeztetõ hang mint amit eddig airbusoknál tapasztaltam.

a modell szerintem szép

még nincsenek festések

hát kb ennyi

Köszi Zolee22,megnézem.

A project opensky az ingyenes, és tyüdemegy csak úgy csapkodnak a szárnyai <#idiota><#zavart1>
Akkor bocsánat,nem tudtam.Viszont sajnos,már rosszul vagyok,hogy nem tudom elinditani...<#nemtudom><#nemtudom>

alert
Az sg fórumain nem lehet warezolni így törölnöm kellett sorry.

lehet rosszat irtam?

Ez a Wilco eddig nekem nem valami klafa.
Azzal kezdõdik, hogy nem mûködnek a mûszerek, ha hátrahúzom a joyt, akkor kinyitja a spoilereket, a külsõ modell elég ganyi... szóval még gyúrni kell rajta.

Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit

freeair és mit ajánlanál helyette?Ami megközeliti a 10est?Akkor megprobálnám azzal,hátha....

alert
Köszi! És a nav adatbázisa milyen? uptodate?

Hááát nem nagy szám😞((((((( a külsõ modell kb olyan mint a pss vagy egy picit feltuningolt pic a320 régi verzió... panel érdekes.. overheadon nem sok minden megy😞 mcdu eddig elfogadhatónak látszok, belsõ kabin alacsony/normál szintû... elsõ véleményem: 10/6,5pont, nem nagy szám, sokkal többet vártam😞 de hátha másnak jobban tetszik.......
alert
Így van.

sztem ez fizetõs kiegészítõ

Alert és honnan lehet letölteni?...ha 1áltlán le lehet..Köszi

alert
Megjelent a Wilco Airbus A320. Aki repül ilyenekkel írja meg, hogy mit tapasztalt 😊 thx.

exTrem
Na mi van gyerekek semmi téma ? Szép lassan kihalt a fórum <#integet2>

ColdFire
Air_traffic_control_Fs2004-Mkn.torrent

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Hali! Az FS útvonaltervezõvel is elkészítetted az útvonalat (és elmentetted)? Mert nekem akkor csinálta ezt amikor nem volt elkészített útvonal. És akkor nem fog tudni az atc irányítani a levegõben. Akkor csak magadra hagyadkozhatsz, meg a mûszerekre. Én akkor repültem így amikor offline próbáltam az internetes útvonaltervezõ szerint repülni( hát elég gáz!!!!). Most az fs útvonaltervezõvel tervezett útvonalat pötyögöm be az fmc-be! És ez elég jól mûxik!

Sziasztok!

Valaki tudja, hogy az FS hol tárolja a View options-ökre vonatkozó beállításokat? Csak mer a konfig file-ban nincs ilyen. Történetesen az érdekel, hogyha a view options-ben beállítom, hogy a spot view-hoz tartozó zoom x legyen, akkor azt jegyezze meg. (mer eddig még nem tette)

Üdv

Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit

Jaaah ,hogy te csinálod Clidey?..Elég fasza eddig amit láttam belöle...és tényleg hasonlit az igazihoz,mert én meg ott laktam a reptér mellett...és elég sokat láttam...és azt kell mondanom..nem rossz<#finom>

Sziasztok,a Flight Simulator 04-el megyek és amikor create flight-ba megyek akkor beütöm a GPS-be a reptér kódját (pl:LHBP) az útvonalat kiadja de a repülési magasságot viszont nem mondja, a traffic-se.
Azt sem mondja mikor süjjedjek (pl:F190-rõl F150-re)nem tudom hogy csináljam meg!?LEGYETEK SZÍVESEK ÍRJÁTOK MEG MEGOLDSAITOKAT KÖSSZ SZIASZTOK.

I\'m a Pilot

Clidey
Azt hiszem a topiklakók döntõ többségérõl elmondható, hogy falumbéli...szerintem te is... <#nyes>

A scenery még nagyon messze van a késztõl - épp ezért letölteni sem lehet sehonnan. Hacsak meg nem hekkeled a gépem... <#zavart1>

de azért megkérdezem ,honnan lehet leszedni a dunakeszis...repteret?

Clidey te irtad le... Vízöntõ
Életkor: 35-40 között
Neme: fiú
Város: Bugyi

Azon kívül FAQ és segédletek!