MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A zsírzáson csak annyit akartam, hogy elsõkézbõl kaptam a bontatlan dobozt, de nem ez a lényeg. Ha tényleg érdekel, akkor annyi, hogy nem történt vele semmi. Pont nem raktam fel rá semmit. Ezért is nem lehetne az, hogy felraktam másik vinyóra, tök nyersen, és úgyis semmi. A windózt meg csak ezért kéne újra rakni? Aligha. (remélem) De ettõl még lehet, hogy megsérült valami, ami nem tudja elindítani a progit.
Kiváncsi lennék, hogy lehetséges az ilyen...?
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Idézlek "Sehogy sem tudom megtörni". Ebbõl azt gondol(om)tam nem eredeti. Mint tudjuk no warez híjör.
Hogy segítsek is, gondold át milyen gépet, scenery-t raktál fel utoljára, egyáltalán mit csináltál a géppel és ott lesz a megoldás. (Van már az xp-nek visszaállítás funkciója, Norton Ghostot is feltalálták már.)
Másfelõl semmit nem írtál le mi a probléma, azon kívül hogy nem indul.
C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Megtörtént a katasztrófa :-( Nemindul az FS.
Sehogy sem tudom megtörni. Kétszer is uninstall...semmi. Meg se mozdul.
Valami tanács? :-(((
A Xomer féle AN-2-t honnan lehet letölteni, mer mindenhol csak az updatet találtam a basepack-et sehol.
Bár én nem magamra/magunkra, hanem elsõsorban a keleti skacokra gondoltam (PT Tu-154, An-2 by Xomer és társai), amik azért erõsen odateszik magukat, haddnemondjam lazán kenterbe vernek pár fizetõsnek kikiáltott okádékot.
Na jó, azért szerintem nekünk sem kell szégyenkeznünk...aki esetleg nem ismerné... <#hawaii>#hawaii>
Nana! <#ravasz1>#ravasz1>
(F1 727-el repültem egy hosszabb utat, ha valakit szereti a mûszeres repülést, feltétlenül ajánlom)
Airbushoz nagyon jó leírás a FAQ-ban, tessék átnézni, mert tök más mint a Boeing!!!
These are reskins based on Dean Reimers US/RAAF payware package. The main file can be purchased from.
http://www.aerialfoundry.com/home.htm
VMFAT-101 is based out of MCAS Miramar, CA (KNKX) They are a training unit for both Navy and Marine pilots. CAG and 2 non CAG skin provided
Copy contents of common folder into fa_VMFAT101-01, fa_VMFAT101-210 & fa_VMFAT101-210 texture folders, cut and paste the VMFAT101-01 into F-18C main folder, the other 2 folders go into the F-18D folder
Home website
http://www.3maw.usmc.mil/mag11/vmfat101/default.asp
Great site for a walk around shots
http://www.warbird-photos.com/walk-f18dhornet/index.html
number accordingly.
title=VMFAT-101 "Sharpshooters" 01 Mk84's
sim=fa18chornet
model=fa_mk84s
panel=
sound=
texture=fa_VMFAT101-01
kb_checklists=
ui_manufacturer=McDonnell-Douglas/Boeing
ui_type=U.S. F/A-18/C
ui_variation=VMFAT-101 "Sharpshooters" 01 Mk84's
atc_heavy=0
atc_id=165402
atc_airline=MARINE
atc_flight_number=01
atc_type=Boeing
atc_model=F18
description=McDonnell-Douglas\/Boeing F\/A-18\/C Hornet\nUnited States Marine Corp\nVMFAT-101 "Sharpshooters"\nMarine Fighter Attack Training Squadron\n\nCreated by Dean Reimer\nwww.aerialfoundry.ca\[email protected]\nCopyright (c) 2004 aerialfoundry
Painted by Dave O'Brien
title=VMFAT-101 "Sharpshooters" 210 clean
sim=fa18dhornet
model=fad_clean
panel=
sound=
texture=fa_VMFAT101-210
kb_checklists=
ui_type=U.S. F/A-18/D
ui_variation=VMFAT-101 "Sharpshooters" 210 clean
atc_heavy=0
atc_id=162870
atc_airline=MARINE
atc_flight_number=01
atc_type=Boeing
atc_model=F18
description=McDonnell-Douglas\/Boeing F\/A-18\/C Hornet\nUnited States Marine Corp\VMFAT-101 "Sharpshooters"\nMarine Fighter Attack Training Squadron\n\nCreated by Dean Reimer\nwww.aerialfoundry.ca\[email protected]\nCopyright (c) 2004 aerialfoundry
Painted by Dave O'Brien
title=VMFAT-101 "Sharpshooters" 242 Mid Range
sim=fa18dhornet
model=fad_mrng
panel=
sound=
texture=fa_VMFAT101-242
kb_checklists=
ui_type=U.S. F/A-18/D
ui_variation=VMFAT-101 "Sharpshooters" 242 Mid Range
atc_heavy=0
atc_id=163441
atc_airline=MARINE
atc_flight_number=01
atc_type=Boeing
atc_model=F18
description=McDonnell-Douglas\/Boeing F\/A-18\/C Hornet\nUnited States Marine Corp\nVMFAVMFAT-101 "Sharpshooters"\nMarine Fighter Attack Training Squadron\n\nCreated by Dean Reimer\nwww.aerialfoundry.ca\[email protected]\nCopyright (c) 2004 aerialfoundry
Painted by Dave O'Brien
thanks to Vinh Luu & NAVYSNFO for their help in gathering pictures and information
any questions please email me,
Dave O'Brien
[email protected]
A PFD-t és a többi lcd-t úgy kapcsolod be, hogy ráviszed a kurzort a kijelzõre és felfelé tekered az egér görgõjét.
Ha hátrahúzod a joyt akkor nem a spilereket nyitja ki, hanem az airbusnak több részbõl áll a kormánya.
Alert:
apróságok amik tetszenek: pushback közben a pedállal tudok kormányozni, ezt még egyik gépnél sem fedeztem fel (lehet, hogy van).
a vc szerintem egész jó, repülni is jó vele bár az airbus még nem a berepült gépem (nem mintha a többi az lenne :-)) ). néha kihalt az fs repülés közben (fekete pont)
több figyelmeztetõ hang mint amit eddig airbusoknál tapasztaltam.
a modell szerintem szép
még nincsenek festések
hát kb ennyi
C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25
Azzal kezdõdik, hogy nem mûködnek a mûszerek, ha hátrahúzom a joyt, akkor kinyitja a spoilereket, a külsõ modell elég ganyi... szóval még gyúrni kell rajta.
Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Valaki tudja, hogy az FS hol tárolja a View options-ökre vonatkozó beállításokat? Csak mer a konfig file-ban nincs ilyen. Történetesen az érdekel, hogyha a view options-ben beállítom, hogy a spot view-hoz tartozó zoom x legyen, akkor azt jegyezze meg. (mer eddig még nem tette)
Üdv
Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit
Azt sem mondja mikor süjjedjek (pl:F190-rõl F150-re)nem tudom hogy csináljam meg!?LEGYETEK SZÍVESEK ÍRJÁTOK MEG MEGOLDSAITOKAT KÖSSZ SZIASZTOK.
I\'m a Pilot
A scenery még nagyon messze van a késztõl - épp ezért letölteni sem lehet sehonnan. Hacsak meg nem hekkeled a gépem... <#zavart1>#zavart1>
Életkor: 35-40 között
Neme: fiú
Város: Bugyi