MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudnál segíteni abban, hogy mi volt a gond a PMDG 737 telepitesenel?? Mert en is elakadtam pont itt, pont most. 😞
Elore is koszi!
Mar lattam mar szamtqalanszor, hogy emberek ugy repulnek, hogy a legiiranyitas adja a magassagokat, vektorokat, tole kell kerni ha valtoztatni akarsz, stb. Na ezt nekem meg sosem sikerult elernem. Ez hogy jon elo? En FSBuild-ben meg szoktam tervezni az utvonalat, es az felviszem szepen az FMC-be. Gondolom ez az egyik ok, mert igy van kesz flightplan. De mivan akkor, amikor nem toltok fel semmit, mert mondjuk a LearJet-tel repulok. Akkor hogy tudom elerni, hogy az ATC adja a parametereket?
Udv, neu
Csak egy egyszeru kerdesem lenne a rutinosabb jatekosokhoz 😊 Mar sokszor talalkoztam a problemava, de a tegnapi EGLL-LFPG utam sarkallt ra hogy feltegyem a reg felmerult kerest 😊 Mikozben kozelitettem Parizshoz, szepen atneztem az osszes chart-ot, hogy milyen megkozelitesi eljarasok vannak, hogy ne erjen semmi meglepeteskent. Az utvonal fel volt programozva az FMC-be, termeszetesen a megkozelites nelkul, mivel ehhez tudnom kellene hogy melyik palyara fogok leszallni. A problema az, hogy ezt csak akkor tudom meg, ha megkapom a toronytol, viszont ahhoz bizonyos kozelsegben kell lennem. Csak a pelda kedveert ez legyen 50nm. Miutan megvan a radiokapcsolat, megkapom a palyat, elkezdem bevinni az adatokat az FMC-be, beallitom a megkozelitesi eljarast, de kiderul, hogy az adott STAR elso pontja mar vagy 40 merfolddel mogottem van. Na ilyenkor mi van? Van arra mod hogy maharabb kapcsolatba lepjek a tornnyal valahogy? Mi a megoldas arra, hogy megkapjam idoben a palyat es az adatokat?
Udv, neu
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Napok óta keresem a megoldást, sehol semmit nem találtam a témában, ha valaki tudna segíteni megköszönném:
Windows Vista alatt PSS777-en cockpitjában valami probléma van. Semmilyen adatot nem jelenít meg, se magasság, sebesség, flaps állás, semmit sem. Csináltam egy képet róla kep!
Létezik valami patch, ügyeskedés, vagy Vista alatt halott a dolog teljesen?
Köszönöm
Egy kis szoftveres segítség kéne. Új gépem van és újra rakom az fst. A PMDG 737/600-700 installálásakor sajnos lefagy az install. Több verzióval is próbálkoztam de az install elején, pontosabban [/img]itt. Nem egészen értem, hol lehet a hiba, de gondolom, a winsowsnál. Ha valakinek van ötlete légyszi írja meg. Kösz
Most álltam neki a San Diego-St.Louis útnak és van benne kihívás.A súlyos géppel emelkedni nehéz és a magas hegységeken sem könnyû átvergõdni.A FSX is megvan,de hiába eredeti mindíg kéri a regisztrációt anélkül kidob fél óra után.Ez hülyeség mert még nincs netem így hogyan regisztráljak-hogy kell egyáltalán?Mi szükség van erre ha erdetit vettem meg?Meg kb.75%-os beállításokkal tud csak normálisan futni,pedig eléggé erõs a gépem.(A REd Bullos pályát így is lerepültem realisztikus beállítással.)
Lesson az egy speciális mód, közben nem tudsz replayt kérni, mivel a progi nem tudná pont onnan folytatni, ahol abbamaradt a repülés. 2 megoldás van. Az instant replay alatt van egy flight video opció is amivel rögzítheted is a repülést és késõbb a teljeset visszajátszhatod. Viszont ez elég szar, nem rögzít egy csomó mindent. Van helyette egy ingyenes modul, FS Recordera neve. Ez már képes rögzíteni szinte mindent a kormányfelület kitéréseitõl kezdve... Ebben is van instant reply ami a lesson módban is használható, de magad is látni fogod, hogy habár a visszajátszás megkezdõdik maga az oktató mód is fut tovább és összezavarodik az egész. Tehát oktató módban csak rögzítsd a videót és majd késõbb játszd vissza.
Tudtok segíteni?
Üdv, Füge
Köszi, Füge
Annyi tûnt fel, hogy ILS helyett Loc szerepel, illetve offset-et jelez.
Gyakorlatilag 1 mérföldre a localizertõl vizuális eljárás alkalmazandó a térkép szerint. Tejfölös megközelítés gyakorlásához mindenesete kiváló a helyszín.
Üdv
Elõször is Boldog Új Évet Mindenkinek!
Azt szeretném kérdezni, van-e mód a scenery mozgatására, mert nincs a helyén, sem vertikálissan, sem horizontálissan!
Köszönöm!
Üdv Hont!
Nos ha nem a pálya irányába visz a localizer Innsbruckban, akkor jól mûködik.
Bár ha van térképed, erre gondolom magadtól is rájöttél már.Mivel az
Innsbrucki "leszállást segítõ rendszer" un.LOC/DME.
A másikra peddig az Active Sky nevü, sajnos nem ingyenes progi jelent némi orvosságot.
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
1.
Biztos már többen tapasztaltátok, hogy LOWI-n a 111.1 freq-en található localiser ill. glideslope értékek nem a kifutóra irányítanak. Egy afcad csere megoldja a dolgot, vagy mit javasoltok? Aktuális chart-nak megfelelõen szeretném letenni a gépet.
2. Sûrûködös felhõkkel teli idõjárás esetén, miért látszik 10.000 lábnál
tisztábban a talaj, mint egész közelrõl? Szeretnék csak felhõzetet látni alattam. Milyen beállítást alkalmazzak? (Flight Environment-et használok)
Köszi a válaszokat, és boldog, átstartolásokban gazdag újévet kívánok😊
Egyébként nem értem miért erõlteted ezt a gépet, kilátni nem lehet belõle, ráadásul olyan unrealisztikusan szarul repül, hogy 5 percnél többet nem tudtam elviselni belõle. Ez volt a második s egyben utolsó 5 perc az FS2004 megjelenése óta, amit erre a fosra fecséreltem. 😊
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Nekifutok a pályának full gázzal hagyom hogy jó alaposan felgyorsuljon egész a pálya végéig aztán óvatosan felemelem.Emelkedik is egy ideig próbálom óvatosan megtartani az orrát de hiába a full gáz,próbáltam a trimmelést is de mindenhogyan elkezd lassan csökkenni a sebessége és a magassága is,végül becsapódik.Vagy elkezd oldalazva sodródni és így veszti a magasságát-hiába kormányzok ellen az oldalkormánnyal.Miért van ez az egész?Más gépekkel tudok repülni.
IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm
FS9+FlyTampa Vienna

IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm
Kellemes ünnepeket, rengeteg kérdésem lesz, 😊 remélem ezután is legalább ilyen aktív marad a lista.
Én is csatlakozom az elöttem szolokhóz. Mindenkinek kellemes üneppeket és kicsi T/D ratetek kivánok a következõ évre 😉!
És akkor ez úton szeretnék minden FS2004-es fórumozónak nagyon Kellemes Karácsonyt és Boldog ÚJ Évet kívánni!
Az iFDG-nek nincs is LPJ-je😊 Valamiért úgy rémlett, hogy az nem Project Airbus volt, hanem iFDG😊