MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondoltam hogy a Budapest körüli reptereken az összesen leszállva megyek egy kört, Budaörsrõl indulva és végül oda érkezve. De mikor Gödöllõrõl felszálltam kitaláltam hogy Ferihegyet nem VFR szerint kéne megközelíteni hanem VOR/DME szerint, tehát mûszeresen. Betettem 2D-be a nézetet még véletlen se lássak semmit a mûszereken kívül. Carenado C172-vel repültem és akkor látom hogy nincs DME a gépen. Na mondom szép, Carenádóéknál nem telik egy DME rádióra. És ekkor botlottam abba a problémába hogy nem tudtam hol is vagyok pontosan, mert irányt TPS-hez belõttem valamennyire de hogy mikor forduljak jobbra a pályairányra arról fogalmam sem volt. Beugrott hogy talán a második NAV rádióval is be kéne állítani egy frekit,ki is néztem a térképen Budapest TVOR-t és a Course-t a pálya irányra állítva figyelnem kellett hogy mikor kezd el bekúszni a mutató középre, így aránylag pontosan tudtam pályairányra fordulni. Forduló után megnéztem és valóban elõttem volt a pálya. Na most a kérdésem hogy ez rendes eljárás ? Vagy mit szoktak ilyenkor tenni ?
Késõbb filóztam hogy NDB és VOR keverékével is lehet megközelíteni.
Sõt 1 sima NDB-vel is ha ügyes az ember... erre mi a helyes eljárás? Mert van egy képzetem róla de az nem biztos hogy helyes. (én úgy oldanám meg hogy rárepülök a megfelelõ kurzuson és amikor átfordul az ADF mutató akkor vagyok kb az NDB fölött.Ehhez még az kell hogy pályairányon legyen az adó.)
Még egy kérdés: a térképen van TPS ami DVOR jelzésû és van Budapest ami TVOR. Melyik mit jelent? Köszi!
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
PMDG FMC-jében be van állítva hogy a repülési magasságom 17000ft viszont mikor a VNAV-et bekapcsolom akkor gyakorlatilag tartja az éppen akkori magasságot és nem emelkedik a gép... Ekkora VNAV kikapcsol és beállítok mindent kézzel a dashboardon. Érdekelne hogy miért nem mûködik mikor eddig ment minden rendesen, de most KSFO-ból felszállva nem....😞
-azóta feltettem a PMDG737-et, de gondolom ennek nem kéne bekavarni...
Elõre is köszi a választ
PMDG 737 NG-nek a TCAS-ja nem mûködik online mikor repülök a VATSIM-en.
Nem mutatja a Traffic-ot ami körûlöttem van.
Valaki tud rá megoldást?
Köszi
SLZ
ezen az oldalon a harmadik
FSx ben azt hiszem van.
a PMDGhez készült engine blur effectet nem lehetne valahogy rábuherálni
egy POSKY masinára? Vagy igen bonyolult (nekem biztos) írni egy újat?
Igazából 2 effekt hiányzik nekem ahhoz, hogy egy -nekem- tökéletes gépem legyen. az egyik a hajtómû mögötti hõ effektus, a másik meg a turbinalapátoknál párás idõben high rpmnél látható páraképzõdésszerûség, valamelyik videóban ilyet is láttam.
PC: Intel Celeron G530 2x2.40GHZ / RAM: 4GB 1333mhz DDR3 / VGA: Nvidia 440GT 1GB DDR3 / 22.5\' FULL HD LED Monitor!
Amugy meg BPA... Ha valaki kiad ilyen munkát a keze közül az ne várjon jobb kommenteket. Az a weblap esetleg pre-alpha verziónak jó barátoknak megmutatni, hogy mit kéne vele csinálni.
De flame over pls.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
PC: Intel Celeron G530 2x2.40GHZ / RAM: 4GB 1333mhz DDR3 / VGA: Nvidia 440GT 1GB DDR3 / 22.5\' FULL HD LED Monitor!
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Fsairline helyett jo otlet a FlightKeeper VA verzioja tokeletesen megfelelne az igenyeiteknek, es abban a pirep is szuperul muxik akar emailbe akar serverhez kapcsolodva, es a logbook is mukodik jol.
Nem tudom hasznaltal e css-t de nem nagyon latok egy globalis stylet amit hasznaltal volna, jo lett volna egy kisebb header es ala valami udvozlo hogy hol is jar az ember, a font valasztas szornyu. a beszurt tablazat nem hangsulyos es eleg osszevissza es nem egyseges a menuben van times new roman es verdana.
A regisztracio angolul van az fsairlines al karoltve nem ertem miert. a menuk angolul vannak a tobbi magyarul es igy tovabb.
a hangarba inkabb thumbnailes kepeket raktam volna be az egyes gepekrol melle kis magyarazat. Download resznel detto.
alapjaban nem userfriendly a dolog, es eszmeletlen lassu valoszinu a kulso dolgok miatt.
Ide nem érvek kellenek, hanem egy kvanagy ban!<#banplz>#banplz>
Eloszor is ha mar nyilvanosagra hozol barmit a neten el kell fogadni hogy nem mindenkinek fog tetszeni. Ha igy alssz hozza hidd el sok kellemetlensegtol megovod magad.
Nem baj az ha egy Va-t csinalsz sot orvendetes, de en mindig azt mondom ha mar csinal az ember valamit miert nem csinalja profin, az oldalbol ez nem jon at inkabb ilyen ad-hoc szeru nesze gyerunk legyen meg egy VA.
A masik resze meg, itt persze elofordulnak veszekedesek, de azert ez mar egy evek ota itt beszelgeto tarsasag, en szemely szerint de sorolhatnam a neveket meg mindig probaltam segiteni ha tudtam.
Es ezert is szar amikor csak igy le gyurcsanyozol itt mindenkit.
tudod vannak itt am olyanok akiknek ez a szakmaja, vagy epp tervezo grafikusok es sorolhatnam szoval nem mindenki hulye am. es ezert meg is van a velemyuk.
Az evek alatt lattam en mar sok "fel langolast" de amilyen gyorsan jottek ugy is tuntek el, mert hidd el ahhoz hogy valami mukodjon kell a profizmus.
Gondolj bele ha te egy online kozosseghez szeretnel tartozni akkor te az oldalad alapjan belepnel oda? en kotvehuiszem, zsirpapirba a belszin is szrul mutat.
Na de ne vedd sertesnek inkabb konstruktivnak.
"...Any idiot can get an airplane off the ground, but an aviator earns his keep by bringing it back anytime, anywhere, under any circumstances that man and God can dream up..."
— Walter Cunningham, 'The All-American Boys,' 1977.
Azonban javaslom újreg, a jövõben tartózkodj az ilyen jellegû beböfögésektõl, arra találsz a neten ezer más fórumot. EZ NEM AZ A HELY! De még mindezek elõtt tanulj meg helyesen írni, és egy kis kultúrát, civilizált magatartást magadra erõszakolni.
Akár tetszik akár nem, ez itt egy nyílvános fórum, ahol bárki elmondhatja a véleményét a_topik_keretein_belül. Amennyiben ezen apró tényt nem tudod magadévá tenni, lehet eltávozni más fórumokba. Senkinek sem fogsz hiányozni ezt bizton állíthatom.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
Legalább tanulj meg magyarul fogalmazni!
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Most újraraktam az egész FSt aztán jól jönne, de sehol nem találom neten.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)