MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
olvasni valo a temaban 1
Olvasni valo a temaban 2
van errõl valmi hivatalos infó hogy milyen értékeket lehet ennek adni?
láttam már olyat hogy 40, 120, 100, 400, 800 meg ennél vadabbak is
bocsánat ha már volt errõl szó régebben, de valmi pontos adat kéne errõl
a Dash 8 Q 400 telepítõben javításra kerültek a következõ problémák:
a gauges könyvtárban a vasfmc gau file
a vasfmc+ a mi átalakításunk + az airac 0609 ami a vasfmc telepítõhoz legálisan jár:
HA-LQB festés + aircraft.cfg update
FSUIPC 3.9 opcionálisan legyen telepíthetõ (szerintem nem akad össze korábbi verzióval)
a tolóerõkarok update panel.cfg
transponder visszaugrik S-be (\Modules\sb3gaugebridge.dll)
összecsomagoltam, feltöltöttem rapidshare-re. Figyelem ez nem telepítõs verzól még, hanem be kell másolni ! Kérlek ti is próbáljátok ki, http://rapidshare.com/files/250466035/Dash8_Q400_Malev_V2_0.rar
afterpeccs
ahogy nézem megint változtattak az autopilótán:
felszállás elõtt be kell állítani a kívánt step magasságot ARMOLNI, majd utána a levegõben már lehet Z-t nyomkodni. ez elõtte pont fordítva volt..😊 ergó földbe paszternák ha 0án hagyod
friss airac-al azért sikerült ctd-tetni az új gps-t is😊 ugyan lehet a túl sok kattogtatás az oka, de még így sem 101%os ez a trimble😊
veszedelmes hogy amióta kint van, azóta mindenki a buglistát küldi <#zavart1>#zavart1>
egyébként kellemesen 'stábil' eddig
egyszerû nem bonyis... wilco legacy hasonló ,de ott nincs érintõképernyõs mfd valmint a tekerentyûket is úgy lehet csak pörgetni amerre a clickspot néz (logitech vx-nek jól jön a lendkereke ilyenkor😊
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Ezek azok:
http://rapidshare.com/files/250106258/vasfmc.rar
http://rapidshare.com/files/250095643/vasfmcgau.gau
Üdv.
Inkább nagygépes repülés, A Germany sorozat szinte teljesen megvan. Germany Scenery és Germany Airport is, szinte az összes, de azért kérdeztem az addonokat, mert van elég sok érdekes textúra, ami nem igazán mondható szépnek. Majd teszek fel képeket.
Felülírva egyáltalán nem jelenik meg a TR panel.
<#eljen>#eljen>
6600GT-t szerettem.. jó erõs kártya volt a maga idejében
ma meg úgy hangzik mint a Geforce2 GTS 😊
A Dash8 Q400 throttle panelrõ nem látszanak a szabályozó karok!
kérem, hogy az alábbi részt írjátok felül a panel.cfg-be.
Köszönöm.
file=Throttle_Quadrant.bmp
size_mm=600
position=8
visible=0
//ident=THROTTLE_PANEL
ident=12355
window_size= 0.5
gauge00=Dash8_400!THROTTLE_QUADRANT, 0,0
gauge01=Dash8_proplever!HMOLINA, 390,-20,128
gauge02=DASH8_THROTTLES!hmolina, 195, -125, 155,350
Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
KERESNI, KERESNI, KERESNI.
throttle ablakba nálad minden ok?
fs global és ute-n kívül nekem is fent van minden azok közül amit felsoroltál, számomra elég szép, Austria pro nagyon csini. Régebben próbáltam UTE-t de sok problémám volt vele, csak az Alaskait használom belõle.
de ettõl sztem még repülhetõ (tény! azért tehettek volna oda mûködõ ledeket, valamint picit nagyobb betûkkel írhatták volna a feliratot)
pont ez az egyetlen hibusa (szokható)
A rádió lehet, hogy azért sötét, mert nincs bekapcsolva. 😊 Nálam se ment. Próbáld meg a Rádió képernyõjénél a jobb alsó gombra kattintani, elméletileg az kapcsolja be a rádiót. De az Aircraft mappába ahova instaláltad, ott van egy Doc mappa amiben van egy szép kis tutorial, abban benne van minden.
Sikerült feltelepítenem tökéletesre, igaz nem volt egyszerû, de most minden megy. Újra telepítettem az FS-t, utána telepítés után feltettem egybõl a Dash-t, amikor rámentem a FLY gombra azonnal kifagyott az FS. Gondoltam felteszem a PMDG-t mert korábban az se ment, "warez szerû" problémám volt. 😊 Minden mûködik, feltettem újra a Dash-t majd a vasFMC-t, ez is mûködött, ment a jobb oldali PFD csak az FMC-ben nem voltak a helyén a gombok, akkor bemásoltam az airdaddy által feltett vasfmcgau.gau-t a FS9/gauges könyvárba, majd az FS könyvtárba az airdaddy-s vasfmc-t. Így már minden tökéletes. Azért írtam mindezt le, mert hátha másnak is jól jön.
Valószínûleg a sok feltelepített addon kevert be. Ezért egy kérdésem lenne, mit tanácsoltok mit telepítsek? Van FS Global 2008, van Ultimate Terrain Europe, amit nem szívesen teszek fel, mert a Balaton nagyon csúnyán van kidolgozva, biztos tudjátok mire gondolok. Ezen kívül Ground Environment Pro, Real Environment Pro, ActiveSky 6.5. Fõleg Európában repkedek, Magyarország, Ausztria(Austria Pro fent van), Németország. Mit tanácsoltok, miket tegyek fel, hogy szép legyen az FS-em. 😊
Elõre is köszi, Üdv.
Pollux:
Az E-jetsen neked mûködnek az autopilot panelen a gombok felette visszajelzõ fények nappal? Nekem vhogy nem, és irtó idegesítõ, hogy a PFDröl kell lenézni, hogy milyen módban is van. Pedig 1.6os version.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
beraktam a .gau-t meg az általad felrakott vasfmc-t, de minden hiába, sötét rádió panel, throttle panel hiányos, nem értem.
Wilcotol en szemely szerint irtozom de ez szubjektiv velemeny. javaslom erre nezzel ra nem rosz kis madar Eaglesoft Cessna Citation x 2.0
Wilco E-jets kezd egyre jobban megtetszeni😊 Tudom hogy nem túl bonyi a ramp start-ja, meg a vhedör radar is gyengusz, viszont rettentõen kézreálló gép...
szinte csak kiguruláshoz kell a joy-t használni
prószáltam a PMDG 737est is, le is döbbentem hogy ahhoz képest hogy 2004es, az malév festéssel irtó realisztikus.
VC kabin is szép...
mind1..
Ha jóóóól sejtem gyakorlatilag csak az RC 2.0-ból csináltak egy új telepítõ csomagot, ergó maradt benne pár kisebb bug:
altitude preselector néha 99999999lábra akar emelkedni
GPS az aprócs leg-re nem pontosan fordul
valalmint az IA változatban a VC kabinban a szarvkormányt kétszer teszi be mindkét helyre és gyakorlatilag egymás hegyén hátán állnak.
ha valkit érdekel én kiírtam az RC 2.0 beta peccset valamint az SP4'A' beta-t is! (mindkettõt leszedték azóta a DA honlapról magyarán ez van a peccsben)
neked nem ctd-zik???? akkor az autopilótát meg a gps-t be sem kapcsolód.... SP4-es 5percenként ctd-zett annó
RC 2.0 ezektõl a kisebb hibáktól eltekintve iszonyat stabil, max akkor volt ctd-m amikor az aprócsok között hirtelen tekergettem a választó knob-ot "balra", ott mindig kiugrik.
Elotte le kell szedni a regit es full install, forumon azert belefutottak iy is ctd be, nalam fs9 alatt nincs gond ugy hogy en nem frissitem jo ez igy😊
gyakorlatilag ez egy peccs amivel végre "elvileg" tökéj a gép, namost újra le kell szedni a csomagot nincs peccs.exe csomag hozzá.
szinte ugyanaz lesz sztem mint ami Public BETA 2.0 RC néven futott...
22,95ért akinek megvan a letöltõs jutányos áron felfrissítheti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ergó fizethetsz azért hogy az egyszer megvásárolt géped hiba mentesen futhasson
szóval "W." részemrõl, azért se fogom most már megvenni
FSX!!! Ha valkinek megvan a PUBLIC BETA RC 2.0 FSX az tegye már fel valhovááááá (este már azt is törölték a fórumból)
rengeteg unlisted airfield is van, szoval egy elet is keves hogy felterkepez mindent, fsx alatt csak most kezdodik ez a fajta felterkepezes. Tongass x rol majd a masik forumon, de persze egy ket fps-t veszthetsz de nem szamottevo es a latvany magaert beszel