MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polluxware
én meg 800as értéket dobtam a 256megás x1950-re <#zavart1>

köszi!

Hypo
fs9 nel 100-400 kozott a jo, fsx nel ez mar nem igy mukdik ott a 400 tok felesleges max 100 de inkabb a default 40 es kornyeke.
olvasni valo a temaban 1

Olvasni valo a temaban 2

polluxware
Fs9.cfg-ben van egy olyan sor hogy max texture bandwith multiplier vagy mifene... ha jól láttam te csak TBM-nek nevezed.

van errõl valmi hivatalos infó hogy milyen értékeket lehet ennek adni?

láttam már olyat hogy 40, 120, 100, 400, 800 meg ennél vadabbak is

bocsánat ha már volt errõl szó régebben, de valmi pontos adat kéne errõl

Hypo
Koszike!

foglaljuk össze az eddigi tapasztalatokat:

a Dash 8 Q 400 telepítõben javításra kerültek a következõ problémák:

a gauges könyvtárban a vasfmc gau file
a vasfmc+ a mi átalakításunk + az airac 0609 ami a vasfmc telepítõhoz legálisan jár:
HA-LQB festés + aircraft.cfg update
FSUIPC 3.9 opcionálisan legyen telepíthetõ (szerintem nem akad össze korábbi verzióval)
a tolóerõkarok update panel.cfg
transponder visszaugrik S-be (\Modules\sb3gaugebridge.dll)

összecsomagoltam, feltöltöttem rapidshare-re. Figyelem ez nem telepítõs verzól még, hanem be kell másolni ! Kérlek ti is próbáljátok ki, http://rapidshare.com/files/250466035/Dash8_Q400_Malev_V2_0.rar

polluxware
amennyiben valki fresh intallal rakja fel az új pipper sájent:
afterpeccs

ahogy nézem megint változtattak az autopilótán:
felszállás elõtt be kell állítani a kívánt step magasságot ARMOLNI, majd utána a levegõben már lehet Z-t nyomkodni. ez elõtte pont fordítva volt..😊 ergó földbe paszternák ha 0án hagyod

friss airac-al azért sikerült ctd-tetni az új gps-t is😊 ugyan lehet a túl sok kattogtatás az oka, de még így sem 101%os ez a trimble😊

veszedelmes hogy amióta kint van, azóta mindenki a buglistát küldi <#zavart1>

egyébként kellemesen 'stábil' eddig

polluxware
pont ezért tetszik😊

egyszerû nem bonyis... wilco legacy hasonló ,de ott nincs érintõképernyõs mfd valmint a tekerentyûket is úgy lehet csak pörgetni amerre a clickspot néz (logitech vx-nek jól jön a lendkereke ilyenkor😊

Falconer
A spórolós buzik<#idiota>, pedig a ledek helye ott van . Na mind1. Azért tényleg egy nagyon barátáságos gép. Én sokkal jobban szeretem, mind mondjuk egy 737et. Valahogy átgondoltabban van elehelyzve minden a cockpitban.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Papirzacsi
Nem én írtam, csak átírtam, mert viszonylag régen készült a forgalom, és volt benne pár nem aktuális dolog, mint pl a budapest 2003-as scenery.:-)) A lényeg viszont az, hogy az addon scenery a scenery libraryban a Budapest scenery alatt legyen.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Nálam most mind a throttle(bár azzal nem is volt gondom), mind az FMC, mind a PFD, mind minden más nagyon jól mûködik. Nálam úgy mûködött, hogy Dash 8 install, vasFMC install, majd airdaddy által feltöltött *.gau és vasfmc-t felülírtam és így minden jó lett.
Ezek azok:
http://rapidshare.com/files/250106258/vasfmc.rar

http://rapidshare.com/files/250095643/vasfmcgau.gau

Üdv.

igen😞
Hali!

Inkább nagygépes repülés, A Germany sorozat szinte teljesen megvan. Germany Scenery és Germany Airport is, szinte az összes, de azért kérdeztem az addonokat, mert van elég sok érdekes textúra, ami nem igazán mondható szépnek. Majd teszek fel képeket.

Szóval elkapkodtam.
Felülírva egyáltalán nem jelenik meg a TR panel.
Hypo
akkor ha muxik lehetne esetleg osszedobni hogy mit hova rakjunk ,mert ost egy par postbol kene kihamozni, na nem lustasag csak hogy elkeruljuk a felreerteseket.

daddy, daddy coool, daddy, daddy cooool
Köszi Laci!
<#eljen>
polluxware
nem is gondoltam volna hogy nvidiás kártyákkal vannak ilyen gondok...

6600GT-t szerettem.. jó erõs kártya volt a maga idejében

ma meg úgy hangzik mint a Geforce2 GTS 😊

Sziasztok!

A Dash8 Q400 throttle panelrõ nem látszanak a szabályozó karok!
kérem, hogy az alábbi részt írjátok felül a panel.cfg-be.
Köszönöm.

file=Throttle_Quadrant.bmp
size_mm=600
position=8
visible=0
//ident=THROTTLE_PANEL
ident=12355
window_size= 0.5
gauge00=Dash8_400!THROTTLE_QUADRANT, 0,0
gauge01=Dash8_proplever!HMOLINA, 390,-20,128
gauge02=DASH8_THROTTLES!hmolina, 195, -125, 155,350

L Viper
Köszi ezt a remek kis cuccot, a rídmi fájl is különösen jóra sikeredett <#vigyor3><#eljen>
Kerestem is, de az a néhány tucat hozzászólás kicsivel több, mint 5000 volt. :-(

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

Köszönöm szépen.

Hypo
global cuccok helyett szerintem kisebb teruleteket erdemes. Mondjuk Aerosoft Germany cuccai nagyon jok plusz még a Mega Airport sorozat. Nagygepes repules erdkele mert akkor inkabb a repterekre fokuszalj.

exTrem
Néhány tucat hozzászólással lejjebb.
KERESNI, KERESNI, KERESNI.
Alert! Volt egy beállítási segédleted AA-val kapcsolatban NVIDIA kártyákhoz, azt hol találom? FAQ-ban nem találtam.

Tökéletesen igazad van, láma voltam, most már rádióm is van.
throttle ablakba nálad minden ok?
fs global és ute-n kívül nekem is fent van minden azok közül amit felsoroltál, számomra elég szép, Austria pro nagyon csini. Régebben próbáltam UTE-t de sok problémám volt vele, csak az Alaskait használom belõle.
polluxware
gyárilag nincsenek ott jelzõ fények se nappal se este...

de ettõl sztem még repülhetõ (tény! azért tehettek volna oda mûködõ ledeket, valamint picit nagyobb betûkkel írhatták volna a feliratot)

pont ez az egyetlen hibusa (szokható)

Hali!

A rádió lehet, hogy azért sötét, mert nincs bekapcsolva. 😊 Nálam se ment. Próbáld meg a Rádió képernyõjénél a jobb alsó gombra kattintani, elméletileg az kapcsolja be a rádiót. De az Aircraft mappába ahova instaláltad, ott van egy Doc mappa amiben van egy szép kis tutorial, abban benne van minden.

Sikerült feltelepítenem tökéletesre, igaz nem volt egyszerû, de most minden megy. Újra telepítettem az FS-t, utána telepítés után feltettem egybõl a Dash-t, amikor rámentem a FLY gombra azonnal kifagyott az FS. Gondoltam felteszem a PMDG-t mert korábban az se ment, "warez szerû" problémám volt. 😊 Minden mûködik, feltettem újra a Dash-t majd a vasFMC-t, ez is mûködött, ment a jobb oldali PFD csak az FMC-ben nem voltak a helyén a gombok, akkor bemásoltam az airdaddy által feltett vasfmcgau.gau-t a FS9/gauges könyvárba, majd az FS könyvtárba az airdaddy-s vasfmc-t. Így már minden tökéletes. Azért írtam mindezt le, mert hátha másnak is jól jön.
Valószínûleg a sok feltelepített addon kevert be. Ezért egy kérdésem lenne, mit tanácsoltok mit telepítsek? Van FS Global 2008, van Ultimate Terrain Europe, amit nem szívesen teszek fel, mert a Balaton nagyon csúnyán van kidolgozva, biztos tudjátok mire gondolok. Ezen kívül Ground Environment Pro, Real Environment Pro, ActiveSky 6.5. Fõleg Európában repkedek, Magyarország, Ausztria(Austria Pro fent van), Németország. Mit tanácsoltok, miket tegyek fel, hogy szép legyen az FS-em. 😊

Elõre is köszi, Üdv.

Falconer
Akkor nevezzük nevén, "Feelthere". Csak mert a Feelthere a developer, pl a Legacyt kiadta a Flight1 is.

Pollux:
Az E-jetsen neked mûködnek az autopilot panelen a gombok felette visszajelzõ fények nappal? Nekem vhogy nem, és irtó idegesítõ, hogy a PFDröl kell lenézni, hogy milyen módban is van. Pedig 1.6os version.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Köszönöm szépen, sikerült az elsõ 10-be kerülni. :-)

Nashgaar
Köszönöm szépen!

Papirzacsi

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Drukkolok neked, hogy más baja ne legyen a gépednek, sajnos már én is jártam így anno.

Meg tudja valaki mondani hol tudom leszedni a Serverinfo programot?
hali
beraktam a .gau-t meg az általad felrakott vasfmc-t, de minden hiába, sötét rádió panel, throttle panel hiányos, nem értem.
Nashgaar
Az utsó 3at nem ismerem, nem is találtam róluk szinte semmit, shareware cuccok?

polluxware
elõbb írtam😊

Hypo
PMDG 737 ETALON barki is mondjon barmit, az a cucc meghatarozo az fs tortenelemben.

Wilcotol en szemely szerint irtozom de ez szubjektiv velemeny. javaslom erre nezzel ra nem rosz kis madar Eaglesoft Cessna Citation x 2.0

polluxware
kicsit más..

Wilco E-jets kezd egyre jobban megtetszeni😊 Tudom hogy nem túl bonyi a ramp start-ja, meg a vhedör radar is gyengusz, viszont rettentõen kézreálló gép...

szinte csak kiguruláshoz kell a joy-t használni

prószáltam a PMDG 737est is, le is döbbentem hogy ahhoz képest hogy 2004es, az malév festéssel irtó realisztikus.
VC kabin is szép...

L Viper
Akarom mondani Simviationról 😄
L Viper
Köszi, már szedem is a Simaviationról <#eljen>
Hypo
igen az egy ingyenes cucc 100+ repteret tartlamaz alaskahoz, erdemes letolteni ha erdekel a kornyek, csak arra kell figyelni hogy ha megvan a tongass x akkor az legyen a scenery libraryben legfelul es alatta a snow dog tours

L Viper
Gondolo ma Snow Dog Tours is FSX-hez van.
Hypo
varj nekem nincs fent ez az update, fs9 ben 3.4 van annal nalam nincs ctd, bar teny hogy nem hasznalok annyi autopilot dolgot, szeretek kezzel repulni.

polluxware
lehet.. habár úgy rémlik mindkét verzsön fent van a cd-n... egyben árulják õket

mind1..

Ha jóóóól sejtem gyakorlatilag csak az RC 2.0-ból csináltak egy új telepítõ csomagot, ergó maradt benne pár kisebb bug:

altitude preselector néha 99999999lábra akar emelkedni
GPS az aprócs leg-re nem pontosan fordul
valalmint az IA változatban a VC kabinban a szarvkormányt kétszer teszi be mindkét helyre és gyakorlatilag egymás hegyén hátán állnak.

ha valkit érdekel én kiírtam az RC 2.0 beta peccset valamint az SP4'A' beta-t is! (mindkettõt leszedték azóta a DA honlapról magyarán ez van a peccsben)

neked nem ctd-zik???? akkor az autopilótát meg a gps-t be sem kapcsolód.... SP4-es 5percenként ctd-zett annó

RC 2.0 ezektõl a kisebb hibáktól eltekintve iszonyat stabil, max akkor volt ctd-m amikor az aprócsok között hirtelen tekergettem a választó knob-ot "balra", ott mindig kiugrik.

Hypo
hmm szerintem valamit felre ertesz, a 22.95 ha fs9 verziod van es akarod fsx est akkor ennyit kell fizetned...

Elotte le kell szedni a regit es full install, forumon azert belefutottak iy is ctd be, nalam fs9 alatt nincs gond ugy hogy en nem frissitem jo ez igy😊

polluxware
Piper Cheyenne? jaja 2.0 verzsönt tegnap rakták fel..

gyakorlatilag ez egy peccs amivel végre "elvileg" tökéj a gép, namost újra le kell szedni a csomagot nincs peccs.exe csomag hozzá.

szinte ugyanaz lesz sztem mint ami Public BETA 2.0 RC néven futott...

22,95ért akinek megvan a letöltõs jutányos áron felfrissítheti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ergó fizethetsz azért hogy az egyszer megvásárolt géped hiba mentesen futhasson

szóval "W." részemrõl, azért se fogom most már megvenni

FSX!!! Ha valkinek megvan a PUBLIC BETA RC 2.0 FSX az tegye már fel valhovááááá (este már azt is törölték a fórumból)

Hypo
fs9 alatt is jo sot.... fs9 ala megvan az osszes letezo kabin a kornyeken amiket latogatni lehet es max csonak vagy repcsivel lehet megkozeliteni.

rengeteg unlisted airfield is van, szoval egy elet is keves hogy felterkepez mindent, fsx alatt csak most kezdodik ez a fajta felterkepezes. Tongass x rol majd a masik forumon, de persze egy ket fps-t veszthetsz de nem szamottevo es a latvany magaert beszel

polluxware
gondlom ezeket csak FSX alatt van értelme repkedni a "víz" miatt...

hááát lehet hogy a seneca 2 miatt úgyis felrakom az fsx-et

(gyakorlatilag másra nem is jó csak GA gépek reptetésére - csomó jó reptér nincs meg még fsx alá)

Tongass X mennyire harap bele a gépbe?