MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hypo
FS2004 ben nincsenek termik bar van nehany helyen ahol le lehet tolteni valami hasonlot, amugy glideral fs2004 ben slew modban tudsz felszallni. FSX ben vann csak vontato gep.
leiras

sziasztok! Megtudná nekem valaki mondani,hogy melyik az a billentyü parancs,amive fel lehet szálni vitorlázoval?Nagyon szépen köszönöm!
"egynek van beírva a sors könyvében"

Ez valami kálvini predestináció? :-D

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

polluxware
Igen erre szokták mondani hogy a statisztika szerint sokkal többen szenvednek közúti balesetet mint légit. Ez így szép is, csak azt nem veszik számításba hogy egy normálisabb gépen 100utasból elég ha csak egynek van beírva a sors könyvében hogy neki mostan egy karambolozó autóban kéne ülnie repülõgép helyett.... akkor biza a többiek is társulnak az eseménybõl akiknek ez mondjuk a sztáticski alapján más napra esne.

g0a
hat nekem repuloben sosincs olyan halalfelelmem mint autoban 😊

Hypo
😊) a koszonet a hala es a felelem nem all messze am😊)))

ismerek olyat aki fent jobban erzi magat mint lent😊))

CptSAB
Szép dolog biztos. De ne felejtsük el, a biztos anyaföld elég messze kerül a repülés idõtartama alatt.
Most találtam csak a rá a neten a Christen Eagle II-re. Ez is nagyon jópofa kis gép! :-D Igaz, hogy csak VFR, de akkor is.

Hypo
Regi szokas ez mar, jelen van az utas repultetes kezdete ota. tisztelet es hala kifejezese a szemelyzet a pilotak fele. Szerintem szep dolog megkoszonni az utat igy.

g0a
igen es kozben kijon a pilota meghajolni a gep meg megy a fak koze 😊

CptSAB
Be voltak sz**va.. Tréfát félretéve, ez a tapsikolás a felfokozott, izgatott szorongó állapot levezetése. Megkönnyebbülés szerintem. Az a gáz persze, ha a földet érést követõ tapsikolás után történik valami..
polluxware
olyan hangoskás picit.. meg mintha ütne a gyújtás elosztó tengelyének csapágya

(zumm-zumm-kihagy-zumm-zumm-kihagymajdnem leáll-3as épphogy elkapta-zumm-zumm-5ös nemvolt-zumm-zumm<#nyes><#nyes>)

exTrem
Ez volt az egyik legemlékezetesebb utam 😊, classic hajtómûhangjainál már csak a cfm56-7B hajtómûvek jobbak 😛

polluxware
francnak tapsolnak a népek minden leszállás után? ennyire lutri volt az út? <#idiota>

exTrem
Na felraktam youtube-ra a nyári repüléses videókat, Karthago Airlines 737-300 seat 3F oda-vissza 😊, jó szórakozást 😊 Találtok még egy pár fs-es videót is amiket még régebben raktam fel .

Ferihegy felszállás
Monastir leszállás
Monastir felszállás hajnali 4kor
Ferihegy leszállás reggel 7:25

polluxware
sztem nem sért senkit.. árakat is beírhatod

Sziasztok!
Senki félre ne értsen, nem "börzét" szeretnék csinálni a fórumból, hanem csak jelezni szeretném, hogy nálam van pár eladó kiegészítõ a Flight Stim 2004-hez. Remélem nem haragszotok meg, ha leírom hogy mik is ezek:
PMDG 747-400, PMDG 737NG, LEVEl-D 767-300ER, MyTrafficX, Airbus Holiday Destination. Mindegyik kiegészítõ sértetlen, minden papírja megvan. Ha valakit érdekelné valamelyik kiegészítõ, akkor az írjon egy e-mailt az " adiker{kukac}citromail.hu mail címre.
Mégegyszer elnézést, ha OFF voltam, csak gondoltam valakit érdekel.

Üdvözlettel!.
adiker!

I\'m a Pilot

polluxware
felecsleges...

ha vistád van akkor azzal érdemes egy olyat prószálni hogy amikor elindítod a flight-ot (tehát nem menüben), akkor kiszeded az egyik magot, leokézod majd visszapipálod.

nálam ez múkszik.. ilyenkor a teljesítmény ablakban a kattogás után mindkét magon 80% feletti értéket mutat.

ugyanakkor én ablakban futtatom és ennek is van jelentõsége fps-t tekintve..

ki kell próbálni

Hypo
ja

A Set Affinityvel lehet átrakni a másik magra az FS-t? Nekem ugyan csak 2 magos procim...

Viszont a Do-27 fórumán láttam, hogy a csóka beszerkesztett egy modernebb mûhorizontot a Do-ba, és azt írta, hogy freeware, csak a forrás nincs megnevezve. Nem tudjátok véletlenül, hogy honnan lehet ilyen freeware mûszereket letölteni?

Hypo
hat nem nagyon fog muxeni mivel nem tamogatja, azt tudod megcsinalni hogy egyik core al megy az fs9 a masik coreokhoz meg a tobbi programot amit hasznalsz egyidoben vele.

Pl nalam fs9 megy egyik core active sky masik, fs flightkeeper 3 es a tobbi meg a negyedik.

itt olvass bele

Hypo
na igen erre emlekeztem meg nem is rossz a kez😊)

w77d
srácok nem lehet valahogy az fs9-et megkérni arra hogy a Processzor mind a négy magját használja ne csak 1-et??

Egyébként a Do-ban van kézi GPS, és Shift+3-mal hívható elõ. Lehet, hogy annyira nem fogo bizgetni.

Hypo
en csak sima windowba raknam be es shift+x el hivnam elo a gpst ha kene, ha meg is vc akkor talan erdemes a realityxp be beruhazni azt azert jol be lehet rakni

Tudom, hogy nem egyszerû, de ha nem sikerül, akkor maximum visszacsinálom az eredetit. :-)

polluxware
ha már csináltál ilyen panel szerkeszgetést akkor jó... de ez bonyibb ám annál hogy csak úgy a kezelõ proi majd megkérdezi hova parancsolod😊

másrészrõl VC-ben kérdéses hogy jól látod e majd. egyébként persze mûködnie kéne, csak hát nem lesz olyan hûde olvasható, ha csak rá nem nagyítassz...

én személyszerint VC-ben csak azért teszek be mûszert hogy ne üssön el a 2D-s paneloktól, amúgy totál használhatatlan ott.

Köszi. A 430-ast megpróbálom. Ez elvileg VC-ban is mûködik?

Hypo
mondjuk at lehet meretezni a panelt, de gondolom neked a keskenyebb kene.

probald ki ezt

Igazából a Do-27-be raknék be egyet, csak a default GPS túl nagy, valami olyasmi lenne jó, ami egy régi ADF panel helyére befér.

Hypo
Mire gondolsz? Mit tudhat mast egy masik gps? A fizetosek se sokkal jobbak, max frissebb az adatbazisuk.. Az FS ben levo szerintem arra jo amire kell, ha meg azt szeretned hogy meg jobban hasonlitson funkcioiban az eredetihez akkor pedig sajnos csak a realityXP a jo valasztas.

itt egy ismereto rola

Létezik jó freeware GPS FS2004 alá? Mármint az FS2004 alap Garmin készülékén kívül. :-)

Hypo
<#eljen>

w77d
ez volt a hiba 😊

Amiga
Eladó egy eredeti elsõ kiadású FS2004 + Balearok Islands kiegészítõ minden földi jóval, egyben 2500 Ft.-ért. Ha érdekel valakit, írjon privit!

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Hypo
illetve ha 9 nel tobb a window azt hiszem akkor nem tudod milyen gombal megjeleniteni ergo a visible-t allisd 1 re

Hypo

ide is beirtad?

w77d
hát valahogy ez nem jön össze pedig gyönyörûen berakptam a panel cfg-be a számokat is elrendeztem de cseszik megjelenni a GPS...

Clidey
Huvazzeezdedurvajólnézki!!! Gyorsan egy publik bétát!! <#idiota>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Mert a CS Albának nincs csak 2D kokpitja. Javaslom nézz körül itt.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

CptSAB
Szép lesz Pista bácsi! Azért ha Debrecen is elkészûl majd kiépítve a hazai Regional sort, szerintem ne álljatok le. Van még pár neves civil röptér..
Ryan1991
bocs nem Yak-52-nél volt a baj hanem aZ L-39 albatros-nál

Hypo
nezz meg egy olyan gep panel.cfg jet ahol van gps window pl: c172

size_mm=456,378
window_size=0.5
position=8
BACKGROUND_COLOR=0,0,0
VISIBLE=0
ident=GPS_PANEL

gauge00=fs9gps!gps_500, 0,0

Na neked valami hasonlo kell a masik gepbe is csak ott ugye joval tobb window van tehat a legutolso helyre

w77d
csak úgy kell XD

hova kell mit bebütykölni a panel.cfg-ben?

Ryan1991
az miért van hogy be raktam a játékba a Yak-52 repülõt , és nincs neki fedélzeti nézet :S:S ????

Ryan1991
A Fs2004 fogom használni , mert eddig is azt használtam és nagyon be jött ! nem rég rendeltem játék vezérlõt is hozzá hogy könnyebben legyen , meg élethûbb legyen ! 😊

Hypo
hat oda minek? amugy hozza kell adni a panel.cfg ben

w77d
srácok olyan gépen ahol alapban nincs GPS (pl: PMDG MD11) nem tudok mégis elõvarázsolni egyet?

fsx=fs10, ami 2008-ban jelent meg
fs9=fs2004
fs9 hez sokkal több addon jelent meg eddig és egy mai erõsebb gépen szépen fut
fsx kezd nagyon jó lenni addonok terén, de még mindig paks kell hozzá, hogy teljes pompájában fusson.
ha a simulátorozás érdekel akkor tök mind1 melyiket használod
ha a grafika érdekel akkor egy erõs gépre a 2004-et ajánlanám, sok sok addon-al, ha pedig paks-on élsz akkor fsx