MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
leiras
Ez valami kálvini predestináció? :-D
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
ismerek olyat aki fent jobban erzi magat mint lent😊))
(zumm-zumm-kihagy-zumm-zumm-kihagymajdnem leáll-3as épphogy elkapta-zumm-zumm-5ös nemvolt-zumm-zumm<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>)
Ferihegy felszállás
Monastir leszállás
Monastir felszállás hajnali 4kor
Ferihegy leszállás reggel 7:25
Senki félre ne értsen, nem "börzét" szeretnék csinálni a fórumból, hanem csak jelezni szeretném, hogy nálam van pár eladó kiegészítõ a Flight Stim 2004-hez. Remélem nem haragszotok meg, ha leírom hogy mik is ezek:
PMDG 747-400, PMDG 737NG, LEVEl-D 767-300ER, MyTrafficX, Airbus Holiday Destination. Mindegyik kiegészítõ sértetlen, minden papírja megvan. Ha valakit érdekelné valamelyik kiegészítõ, akkor az írjon egy e-mailt az " adiker{kukac}citromail.hu mail címre.
Mégegyszer elnézést, ha OFF voltam, csak gondoltam valakit érdekel.
Üdvözlettel!.
adiker!
I\'m a Pilot
ha vistád van akkor azzal érdemes egy olyat prószálni hogy amikor elindítod a flight-ot (tehát nem menüben), akkor kiszeded az egyik magot, leokézod majd visszapipálod.
nálam ez múkszik.. ilyenkor a teljesítmény ablakban a kattogás után mindkét magon 80% feletti értéket mutat.
ugyanakkor én ablakban futtatom és ennek is van jelentõsége fps-t tekintve..
ki kell próbálni
Pl nalam fs9 megy egyik core active sky masik, fs flightkeeper 3 es a tobbi meg a negyedik.
itt olvass bele
másrészrõl VC-ben kérdéses hogy jól látod e majd. egyébként persze mûködnie kéne, csak hát nem lesz olyan hûde olvasható, ha csak rá nem nagyítassz...
én személyszerint VC-ben csak azért teszek be mûszert hogy ne üssön el a 2D-s paneloktól, amúgy totál használhatatlan ott.
itt egy ismereto rola
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
size_mm=456,378
window_size=0.5
position=8
BACKGROUND_COLOR=0,0,0
VISIBLE=0
ident=GPS_PANEL
gauge00=fs9gps!gps_500, 0,0
Na neked valami hasonlo kell a masik gepbe is csak ott ugye joval tobb window van tehat a legutolso helyre
fs9=fs2004
fs9 hez sokkal több addon jelent meg eddig és egy mai erõsebb gépen szépen fut
fsx kezd nagyon jó lenni addonok terén, de még mindig paks kell hozzá, hogy teljes pompájában fusson.
ha a simulátorozás érdekel akkor tök mind1 melyiket használod
ha a grafika érdekel akkor egy erõs gépre a 2004-et ajánlanám, sok sok addon-al, ha pedig paks-on élsz akkor fsx