MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
:-O Az meg milyen?
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
rettentõen türelmes ember vagyol😊 nem mondták még?
te mostan vagy valami napkeleti bölcs saolin papp vagyol / vagy sorozatgyilkos
ezt a kettõt tudom elképzelni<#hehe>#hehe>
napokban is olvasom hogy sávez kiosztott azért mert több mondatban próbáltál segíteni neki... no mind1😊 szóval türelmes vagyol, meg gyólelkû
1. cheyenne IA verzsönnél graf bug volt a szarvkormánynál -> ezt kiharcoltam hogy kijavítsák😊 <#eljen>#eljen>
2. TCAS rendszer totál nem mûködött eddig.. -> napokban sikerült orvosolni a hiányzó trafficinfo.dll-l <#eljen>#eljen>
a trimble gps tökéletesen megy az AIRAC 0906-al.. bemásolt freeroute-s utak, sid-star
ami hiba maradt az annyi hogy bekapcsolt autopilótánál nem szabad cage-elni a copilot mûhorizontját.. (ezt max turbolens fellegek között tenném amúgy is)
ennyi
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
amit itt legeneralsz azt ird le papira es vidd be az fmc be
Korábban írtad, hogy az ATC a játékban nem ismeri a SID-STAR-t, de engedi lerepülni az útvonalat. Pillanatnyilag még nincs kedvem az FSBuild-del bíbelõdni, így gondolom, ha a flight plannerben kiválasztom az IFR-t, és a high altitude ariwayst, utána meg a FMC-be betáplálom az útvonalat, akkor ez is megteszi kezdetnek. :-)
B200 al nem tudom mi a baj kulsore gyonyoru belul meg hat kerem ilyen az eredeti gep is, viszont no fps hit, megy minden rajta, csak repulni kell, cheyenne is gyonyoru sot az egyik legszebb de hat mint tudjuk egy bugtanya azert lehet repulni vele is😊
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
egyszerû natúr VFR: Carenado Cessna 172N
bonyis VFR: DA Do-27 Dornyiéé
lassú IFR: Dreamfleet Archer3
gyors IFR: DA Piper Cheyenne
bonyisabb gyors IFR: Aeroworx B200 King (grafikailag sztem már picit koros 2005')
turboprop teteje: F1 ATR 72
kezdõ utasszállító: PMDG 737 (rengeteg tutorial van hozzá), Wilco E-jets (realatíve szép, és könnyen tanulható)
bonyisabbak: DA Fokker70, CS 757, Level-D 767
military: CS C-130, VRS F-18E
Hat en a fokozatossag elvet szeretem, szoval ha mar cessnaval megy minden lehet tovabb lepni.
flight1 PC-12
Cheyenne
Aeroworx B200
Seneca
Aztan johetnek a nagyobb vasak, DC2, DC3 ha regieket reszesited elonyben, Constellation. AN-26, PSS DASH, CRJ
ATR be is tudsz kozvetlenul importalni flight plant, bar talan erdemesebb lenne egy masik geppel kezdeni mert ATR amellett hogy gyonyoru gep es nagyon jol megcsinaltak a flight1 nel, de nem is egyszeru. Foleg a power managment ami neha okozhat gondot.
Ha mondjuk az FSBUILD-del készítek egy flight plant, és az betöltöm, akkor az ATC ugyaúgy tudja (és irányít), hogy hova akarok menni, mint amikor a beépített tervezõt használom?
Altalaban High alt airways-t hasznalnak, mivel ezek a gepek akkor fogyasztanak optimalisan ha magasan repulnek. egy jo tanacs nem tudom milyen geppel repulsz default vagy valami bonyolultabb addon, de erdemes kulso plannert hasznalni, van ingyenes is es van fizetos FSBUILD abbol az utvonalat be tudod importalni fs be es a repcsi fmc jebe is.
- Ha jól sejtem, akkor az FS-ben nem lehet az utashidat a géphez "hívni", ugy?
-A "flight pallner"-ben van a "high altitude airways" és "low altitude airways", gondolom, hogy az utaszállítók többnyire ezeket használják, nem?