MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez miben nyilvánul meg? Mert akkor lehet, hogy nálam is gebasz lesz.
huh ez nekem is nagyon jól jönne, de sajna nálam Budapest 2007-el nem fér össze😞
w77d
ez elméletileg egy kicsit benépesíti a Balaton környékét nem??

Hypo
<#worship>

Clidey
Úúúúha, ez aztán a nem semmi!!! Pláne ha - mint emlitetted - már fagyni sem fog...!!! WOW!!! <#eljen><#taps>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
VATSIM vagy IVAO-n repulsz ott igazi hus ver iranyitok vannak.😊

"online iranyitas"

:-O Az meg milyen?

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Hypo
Radar contact pl, de abba is van azert bibi, szoval akkor mar lehet inkabb online iranyitas.

Mellesleg erre a hang problémára azt írják a Microsoft oldalán, hogy DirectSound-ban a hardveres gyorsítással kell manipulálni. Érdekes módon csak az ATC hangja nagyon halk, a motorok azok mennek rendesen. Csak azt nem tudom, hogy ez a probléma miért csak most jelentkezett. Illetve tudom.... Vindóz! :-D Vagy lehet, hogy valamelyik kiegészítõtõl zavarodott meg.

Korábban írtad, hogy az ATC nem ismeri a SID STAR-t. Most néztem, hogy vannak ATC add-on-ok is, ezek közül van olyan, amelyik tudja?

Hypo
Meglepõdnél😊)

CptSAB
ui.. ezek képek, amiket Laci bácsi ma küldött
CptSAB
Nagyon köszönjük Laci bácsi munkáját. A képi megjelenés már eddig is kitûnõ volt.
polluxware
LHSM???

az is jól jönne ám😊

L Viper
L Viper
CptSAB
Hamarosan a Hungary2009 VFR scenery legfrisebb, immáron javított fagyás nélküli verziója is tölthetõ lesz. Laci bácsitól megtudtam, hogy úgy néz ki megvannak a fagyásokat okozó problémák, javítva is lettek, így több teszternél is mûködik. A legfrissebb áttekintõ képek magukért beszélnek.. amn idõm engedi felteszem ide is.
polluxware
én meg nem azért mondottam... <#eplus2> méééér venném sértésnek???

rettentõen türelmes ember vagyol😊 nem mondták még?

te mostan vagy valami napkeleti bölcs saolin papp vagyol / vagy sorozatgyilkos

ezt a kettõt tudom elképzelni<#hehe>

napokban is olvasom hogy sávez kiosztott azért mert több mondatban próbáltál segíteni neki... no mind1😊 szóval türelmes vagyol, meg gyólelkû

Hypo
nem bántom a cheyennet félre ne érts szeretem sõt😊

Hypo
settings sound nal probaltad?

polluxware
amióta kint van a 4.0 két bajom volt eddig vele:

1. cheyenne IA verzsönnél graf bug volt a szarvkormánynál -> ezt kiharcoltam hogy kijavítsák😊 <#eljen>

2. TCAS rendszer totál nem mûködött eddig.. -> napokban sikerült orvosolni a hiányzó trafficinfo.dll-l <#eljen>

a trimble gps tökéletesen megy az AIRAC 0906-al.. bemásolt freeroute-s utak, sid-star

ami hiba maradt az annyi hogy bekapcsolt autopilótánál nem szabad cage-elni a copilot mûhorizontját.. (ezt max turbolens fellegek között tenném amúgy is)

ennyi

Hiába van a hangszóróm full hangerõn, akkor is halk a progi. Nem lehet valahogy az FS9.CFG-ben feljebb venni a hangerõt?

m814
IFR-nél európa ezen a részén 0-180*-ig páratlan egészen repülünk pl. FL230-250 stb.

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

w77d
szerintem FSX

ez fs2004?
Köszi.

Hypo
Itt ha jól látom a FL-t kell megadni. Így ha pl. Münchenbõl repülök Budapestre, akkor a 0-179 fokig lehet FL-t választani, a gépem "tudásának" megfelelõen. Mivel pl. az ATR-nek 24900 láb a csúcsmagassága, akkor célszerû az FL246-ot, vagy az alatta levõ FL226-ot választani.

Hypo
ott nyomjal egy IFR Direct routot akkor beken hagy az atc es ha mar a cel repternel vagy es jok a latasi viszonyok akkor torolheted a flight planet es kerhetsz vizualis megkozelitest

Köszi. De akkor a flight plannerben ne is csináljak semmit, csak úgymond üljek be a gépbe és induljak? :-)

Hypo
hasznald ezt http://rfinder.asalink.net/free/

amit itt legeneralsz azt ird le papira es vidd be az fmc be

Ez is gyönyörû!

Korábban írtad, hogy az ATC a játékban nem ismeri a SID-STAR-t, de engedi lerepülni az útvonalat. Pillanatnyilag még nincs kedvem az FSBuild-del bíbelõdni, így gondolom, ha a flight plannerben kiválasztom az IFR-t, és a high altitude ariwayst, utána meg a FMC-be betáplálom az útvonalat, akkor ez is megteszi kezdetnek. :-)

Hypo
Ez se lesz semmi huha

Hypo
jo kis gep az is.

B200 al nem tudom mi a baj kulsore gyonyoru belul meg hat kerem ilyen az eredeti gep is, viszont no fps hit, megy minden rajta, csak repulni kell, cheyenne is gyonyoru sot az egyik legszebb de hat mint tudjuk egy bugtanya azert lehet repulni vele is😊

pateszi
Csak belekotyogásként (mert nem tudom, hogy hogyan kezeli a 64 bites oprendszered a virtuális memóriát.) : a Vista 64bit hozzáfér a 7GB szabad lemezterülethez, mint virtuális memóriához? Nem korlátoztad le a lapozófájlt esetleg kisebb méretre, vagy jelölted ki egy másik partícióra? (Amúgy a jelenség bugnak tûnik.)

E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2

Most néztem pl. a Flight1-es Super 80 review-t az AVSIM-en. Ebben pl. van training guide a pilótafülkében. :-) Kis ablakokban írja, és nyíllal mutatja, hogy mit mikor kell csinálni.

polluxware
elég sok kieget prószáltam annó... (tipp)

egyszerû natúr VFR: Carenado Cessna 172N

bonyis VFR: DA Do-27 Dornyiéé

lassú IFR: Dreamfleet Archer3

gyors IFR: DA Piper Cheyenne

bonyisabb gyors IFR: Aeroworx B200 King (grafikailag sztem már picit koros 2005')

turboprop teteje: F1 ATR 72

kezdõ utasszállító: PMDG 737 (rengeteg tutorial van hozzá), Wilco E-jets (realatíve szép, és könnyen tanulható)

bonyisabbak: DA Fokker70, CS 757, Level-D 767

military: CS C-130, VRS F-18E

Hypo
Ja felre ne ersd franko nagyon csak nem olyan konnyu mint elsore latszik😊

Hat en a fokozatossag elvet szeretem, szoval ha mar cessnaval megy minden lehet tovabb lepni.

flight1 PC-12
Cheyenne
Aeroworx B200
Seneca

Aztan johetnek a nagyobb vasak, DC2, DC3 ha regieket reszesited elonyben, Constellation. AN-26, PSS DASH, CRJ

w77d
erre nincs valakinek ötlete??

Akkor melyik gépet ajánlod?

Hypo
FSBuild-ben van lehetoseg nem csak a gepbe hanem magaba az fs be is be rakni a plant igy az felismeri, az atc egy mas kerdes az ugye sid starokat ne ismer, de nagyjabol haygja hogy lerepuld az utvonalat.

ATR be is tudsz kozvetlenul importalni flight plant, bar talan erdemesebb lenne egy masik geppel kezdeni mert ATR amellett hogy gyonyoru gep es nagyon jol megcsinaltak a flight1 nel, de nem is egyszeru. Foleg a power managment ami neha okozhat gondot.

Hát a Flight1 ATR-jének a könyvét olvasgatom. :-) De azért még a repüléstõl messze vagyok. Van benne egyébként tutorial flight is, ha jól emlékszem.

Ha mondjuk az FSBUILD-del készítek egy flight plant, és az betöltöm, akkor az ATC ugyaúgy tudja (és irányít), hogy hova akarok menni, mint amikor a beépített tervezõt használom?

Hypo
FS2004 ben a jetwayek nem mennek, illetve par addon repteren igen.

Altalaban High alt airways-t hasznalnak, mivel ezek a gepek akkor fogyasztanak optimalisan ha magasan repulnek. egy jo tanacs nem tudom milyen geppel repulsz default vagy valami bonyolultabb addon, de erdemes kulso plannert hasznalni, van ingyenes is es van fizetos FSBUILD abbol az utvonalat be tudod importalni fs be es a repcsi fmc jebe is.

Jó reggelt Mindenkinek! Lenne egy pár kérdésem. :-)

- Ha jól sejtem, akkor az FS-ben nem lehet az utashidat a géphez "hívni", ugy?
-A "flight pallner"-ben van a "high altitude airways" és "low altitude airways", gondolom, hogy az utaszállítók többnyire ezeket használják, nem?

Hypo
Most nincs fent a progi megnezem de emlekeim szerint a hivatalos oldalon van egy progi ami a flight palnt belecsuri vagy gps be vagy fmc be es akkor koveti. privatba elkuldod a manualt megnezem neked pontossan.

Hypo
Nem kerul bele, de vannak tipusok amiknel be tudod tolteni pl PSS 777. PMDG 737 nel vagy kezzel viszed be az RTE oldalon. vagy pl fsbuild el generalod a flight plant.

w77d
srácok megvettem az Innsbruck Approach sceneryt és lenne egy kis problémám vele. Pályamegközelítésnél a leszállások 80%-ánál kivág az FS az asztalra azzal, hgoy elfogyott a virtuálsi memória..... a meghajtón még 7 giga szabad hely van, ennyit csak nem eszik meg a scenery....

CptSAB
Ha nem fotóscenery, akkor Landclass a mi emberünk. Az FS terrain 256x256 pixeles 4,7m/pix felbontású textúranégyszögekbõl áll. A landclass meghatározza, hogy adott helyen milyen textúra álljon. Egy jó landclass már élethûbben tudja imitálni a valós felszinképet, de ne felejtsük el, ezek a textúraszetk nem ismerik sem a földrészlethatár, sem az utca fogalmát. Vagyis pl. Balatonlelle, Dömsöd, Orosháza és az ország többi 3200 települése sem fog önmagára hasonlítani. Lehet ugyan trükközni, lássátok a Hungary 2004 sceneryt, aol az eredeti fotókat bemontírozták az FS textúrákba, így aki az origin default textúrákat hználja, annak nem üt el a fotóscenery széle.
CptSAB
Annyi az esély, mint eddig is volt. Nem javultak a pozíciók.