MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha csak Laci bácsi Hungary2009-e van bekapcsolva akkor teljesen jó a Duna a BP részen
ha csak Laci bácsi Hungary2009+BP city akkor már gebasz van
érdekes, hogy valami mesh van nálam fent, de lehet, hogy az nem jó?
mesh nélkül is hibátlanok ott a magasságok?
akinek mûxik annak milyen mesh van fent? van ingyenes használható?
mert az enyém bekapcsolva és kikapcsolva is ugyanazokat a hibákat hozza
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Ezt megcsinaltad amugy?:
Set both VHF radios to the same ILS frequency (any ILS frequency will do). (Click the
lower left number to switch between the two VHF radios)
Set both course readouts to the same course (any course will do).
Set the FD switch to FD.
Check that the NO AUTOLAND light on the FMA is out.
Press the AUTO LAND button.
Check that the NO AUTOLAND light flashes for a short while. If the light comes on
steady, the test has failed. If the light goes out, the test has completed successfully
Egyébként eddig sehol nem fagyott ki, ahol eddig gondok voltak. Remek munka.
elképzelhetõ, hogy a mesh amit használok rossz?
van más ingyenes alternatíva?
Nálam ilyen hiba nem jelentkezett. Úgy tûnik, hogy Nálad az eredeti Bp 2007 -ben alkalmazott Duna szintmagasság keveredik az én általam használt magassággal. Egyelõre nem tudom, hogy ez mitõl lehet. Próbálom megfejteni a titkot, ha sikerült jelentkezem.
Üdv: Laci bácsi
ezen kívül megvan még a ground env. pro
kitöröltem a bpmesh.bgl-t és egy másikat használok, már nem tudom melyik, valami ingyenes 2 file van benne:Hungary.bgl Hun-Landmarks.BGL
amit még csináltam, hogy kikapcsotam a következõ filokat a Eure, Eurw könyvtárból:
HP953140.bgl
HP953150.bgl
HP952140.bgl
HP952150.bgl
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#taps>#taps>
ezekrõl beszéltem, nálatok is ilyen?
flight SK2779 Stockholm- Budapest
Gyõr-Pér, Gyõrszentiván-Bõny, Szombathely, Nagykanizsa, Zalakaros, Börgönd, Kecskéd, Esztergom, Gyúró, Dunaújváros***, Érsekcsanád, Öcsény, Baja, Szeged, Jakabszállás, Matkópuszta, Miskolc, Gyöngyös-Pipishegy. Ezek azok, amelyekkel még van értelme textúra ügyileg foglalkozni. Az más kérdés, hogy gyaníthatóan jó részükhöz nem lesz elérhetõ FSET-ben a textúra. Ezek a tervek 2010-re vonatkoznak, vagyis kár elõre örvendezni. Szeged lényegében készen van, ott a probléma a kitörölhetetlen FS repülõtér. Ez a repülõtér még tavaly nyáron elkészült, elõbb mint a Kaposújlak.
mondjuk ennyi kompromisszumot megér simán, de nálatok is ilyen?
De csak katonai repterekben gondolkozol? Én szívesen látnék mondjuk egy Esztergom vagy Gyúró vagy hasonló cuccot... Az hogy épületileg nincs ott semmi vagy generic objektek vannak, az lényegtelen - ha már a levegõbõl frankón néz ki, meg van rajta tuti autogen, már azis üdvözítõ volna...! 😉
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Hamarosan elkészül a Pápa VFR is. Ezt a sceneryt is rátok bízom, ki ki igénye szerint építgesse be a repülõteret. Sajnos a textúrák minõsége nem a legjobb, nem üti meg Szentkirályszabadját, de ez van a 2m/pixeles alaptól csodát nem szabad várni, az ugyanis a 4,7 m/pix. alakítás után minden csak nem jó.
Már másodszor futok bele az "Out of memory" hibába. Kb. 1 óra repülés után adja meg magát az FS.
Telepített kiegészítõk: Ultimate Terrain Europe, Flight Environment, meg pár reptér scenery.
PMDG 737-et repülöm.
A gépem 2 giga memóriával rendelkezik. Nem értem.
Ez valamelyik kiegészítõ hibája lehet?
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...