MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hypo
Szimhez tokeletes😊))

w77d
nna és hogy van ez a módosítás?? XXD nem tudok egy rendes videót készíteni a bagurulásról mert fékezgetéssel bukdácsol vagy pedig kacsázik a gázkarral XD

[HUN]FaTaL
Aki TV-n Pczik az bolond, lévén 3x annyiba kerül. Meg pl. szerintem fél méterrõl a 70centis szart bámulni nem túl értelmes dolog.

http://goo.gl/gd6Zi5

Hypo
PC-n! igaz. De már csak pár év és lassan mindenki tv-n pc zik, lcdk mar eleg jok,, persze aki munkára használja annak lessz professionalis monitor, bár ott meg nem a wide a feltétlen domináns, ott inkább a két 3 monitoros konfigok a nyerõk, utómunka az megint más.

Én igazából a sok szabványt utálom, felesleges parasztvakitas.Na mindegy szóval jöjjön awide screen panel😊

[HUN]FaTaL
PC-n a 16:10 jóval elõbb elterjedt, mint a 16:9. Sokkal hamarabb voltak 1280x800, 1440x900, 1680x1050 és 1920x1200-as monitorok, és szerintem sokkal jobb is, mint a 16:9. 16:900nél pl. 1600x900 képpont van és az a 900 képpont függõlegesen szerintem nevetségesen kevés.

Köszönöm szépen! Sokat segítettél! A.
Hypo
igen a full HD 16:9 1920x1080 sajnos kezdik a 16:10 et is elterjeszteni bar ertelmet nem latom jobb a kevesebb szabvany mint a tobb.

Igazából 16:10 arányra készül, és az 1920x1080 pedig 16:9 ha jól számolom, de az eredetinél jobb lesz szerintem.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Hypo
jaja szep mar varom 1920x1080 ban csak jol mutat😊))

Így azért szebb, mint a tojás alakú mûszerekkel. :-)

Ime:

Hypo
😊)) valami beta kep nincs rola, maam forumon van?

Jó hír a MAAM DC-3-as tulajdonosoknak: a wide-screen panel béta tesztelése folyik. :-)

Hypo
Gazkaral jo csak kicsit szokni kell, kis fordulat eleg egy kicsil okes neki, ha egyenesen mesz tailwheel lock ha fordulni szeretnel akkor unlock

Hát van rá mód, hogy kis módosítással az oldalkormánnyal lehessen kormányozni, csak akkor nem annyira valósághû.

Hypo
gazkar

w77d
DC3-al a taxizást nem tudom megszokni.... ti a fékezgetõs módszert használjátok vagy a gázkarosat??? a fékezgetõssel pontatlan a kanyarodás meg billeg is a gép, a gázkarba meg bele lehet bonyolódni XD

Ingyenes víz, meg idõjárás addonokat találtam egész jókat.

Van olyan freeware addon, ami az Ultimate Terrain-hez hasonló?

[HUN]FaTaL
Nem lehet valahogy megcsinálni, hogy ablakot váltok és nem az FS9 az aktív, akkor is halljam a játékot?

Hypo
en nem tapasztaltam lassulast, amugy meg egy magot ra kell kuldeni az fs9 re egy masikat active sky vagy barmi futo fs9 es alkalmazasra a maradek kettot meg hasznalja a winfos. igy azert nem rossz😊

Shortstop
kösz.

Papirzacsi
Mivel az fs2004 csak egy magot használ, így az AI meglátszik a teljesítményen, bár mondjuk az fsx default AI-val összhasonlítva mondhatnám azt is, hogy egyáltalán.:-DDD

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Shortstop
én azt tapasztaltam hogy mûködik benne. más volt 25-nél mint 90-nél, egyszer kipróbáltam. 😊
PMDG-rõl beszélek

Shortstop
ez a world ai traffic mennyire veti vissza teljesítményben a gépet mik a tapasztalatok?

Papirzacsi
Az Active Skynak az MD11-nél mindig 470kts-t adok meg TAS-nak (747-nél ha jól emlékszem 490-et szoktam adni, 767-nél szintén 470-et). Ha nem AC-vel számoltatom az idõt, akkor is ezzel az értékkel szoktam számolni(és ebbõl vonom le a szelet). Jelentõs idõmegtakarítást nem lehet elérni a sebesség növelésével, mert közel van már az Mmo, csak fogyasztást lehet növelni, ezért nem is szoktam újabban 80-tól eltérõ CI-et megadni. Ha unom magam, vagy valami, akkor manuálisan növelem a sebességet, de sosem okoz gondot a végén a többlet fogyasztás, mert mindig van elég tartalék.:-)))

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Hypo
<#eljen>

polluxware
nem is olyan rossz már így második látásra ez az Ariane gép... 😊

csunya a Vc-je, de jók az MFD-k... szóóóval azért érdemes pár percet rászánni

Hosszabb ideje kísérletezek a spoiler vezérlésének beállításával. Van egy felesleges axisom, erre a célra pont jó lenne. Csak úgy tudom azonban beszabályozni, hogy vagy félig nyílik csak ki és akkor még vissza tudom húzni, vagy ha teljesen nyílik akkor már csak a billentyû parancsával tudom visszavenni.
Végigzongoráztam már a sensetive és nullzone sávokat. Ez lehet, hogy tudatos, vagyis légfék esetén fél állásban célszerû használni, földet éréskor pedig fullban? Most konkrétan PMDG 737-rõl van szó, de más gépekkel sem volt eltérõ a helyzet.

Coolermaster RC-922M-KKN1-GP HAF,CORSAIR CX600W , GIGABYTE GA-P55A-UD3, INTEL Core i7-870(OC), Cooler Master Hyper 212 Plus, KINGSTON HyperX CL9 blue 1600Mhz 4x2Gb (OC), GIGABYTE GTX460SE 1GB

polluxware
valhol találtam 28as értéket... asszem jó lesz😊

azt se akarom hogy nagyon fehér színûre égjenek ki a gyertyák....<#idiota>

alert
Lehet, hogy én emlékszem rosszul, de úgy rémlik, hogy mindkettõben le van szimulálva valamilyen szinten (talán PMDG-ben tényleg nincs). Ha tévedek bocsi. A valóságban ez az egyik legfontosabb adat a repüléshez, 10 és 50 között változik az értéke b737 esetében, ami rengeteg mindentõl függ, de a légitársaságok döntenek róla. Nagyon röviden arra hivatott, hogy a repcsi a legoptimálisabb üzemanyagfelhasználással üzemeljen az adott körülmények (üzemanyag ár, szükséges tolóerõ, súly, környezet) és egy csomó más paraméter figyelembevételével. Képletekkel és a körülmények figyelembevételével megállapítják a cost indexet, ami alapján az FMC vezérli az emelkedést, utazást, süllyedést, tolóerõt, stb.

Kicsit bõvebben itt és itt.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Hypo
Cost index= ez cegenkent valtozik PMDG ben nincs leszimulalva ezAriane be sincs szerintem ergo 80-90 korul irhatod.

Reserve= igen az a tartalek

polluxware
mind1... legalább tanultam ettõl a géptõl is valmit

FMC kérdés:

cost index= ?

reserver = ez valmi takarék üz.anyag?

[HUN]FaTaL
😄

Hypo
VFR BAZD😊)))))))))))))))

polluxware
kérdés:

hogy lehet egyáltalán repkedni ezzel ha nincs AIRAC update-je? ugyértem se útvonal, se sid/star

marad vor/vor?

vagy hogysmint?

polluxware
kérdés:

Ariane 737/700 FS9-hez tud valki HI-RES VC textúra készletet? a FAQ pdf-ben utalnak rá hogy le lehet tölteni... de honnan?

ha valki tud... segííjen

<#vigyor3>

Hypo
[HUN]FaTaL
Oks, köszi az infot. 😊

Hypo
hat az idei se tert el attol es az a siteon elerheto.
Krako lett egy uj desztinacio.

[HUN]FaTaL
Meg lehet nézni valahol légitársaságok tavalyi menetrendjét? Konkrétan a Germanwings érdekelne, hogy tavaly nyáron mikor, hova ment gépe.

Hypo
sose vettem volna eszre😊 sose mentek

polluxware
én az alap Tongass-t nyomom amíg nem lesz picit erõsebb gépem... egyébként van egy pici bug a float verzsönnél.. elmentés betöltése után összetöri magát a gép😊 Scott dolgodzik már rajta...

Hypo
Ja persze, akik ismerkednek a szimmel a tobbseguk eleg fiatal es a grafika fogja meg oket azert jonnek aztan vagy maradnak ha sikerul elfogadhato fps-t vagy lemorzsolodnak, es csak egy keves % az aki atan rakap a dologra na azok tobbsege fel is rak fs9 et is mert a ketto egyutt a tuti😊

En fs9 hez mondhatom a legtobb repter megvan ugy hogy en nagygepezem sok ai val fs2crew radar contact stb.

Aztan atulok fsx beulok egy csajjal a cub-ba es Telegraph creek bol felszallva bolyongok😊)

de van több ami már csak fsx-re jön (pl dreamfleet DC-8), szóval a tendencia mindenképpen fsx felé mutat

Hypo
hat ha arra on ki uj, fs9 re mar eleg sok dolog megvan nehez ujat csinalni. MD11 van 😊

nem rég volt valami cikk (valahol 😄), h több fsx-es addont adnak el (vagy adtak el a közlemúltban)
esetleg pont ide volt belinkelve?

[HUN]FaTaL
Nincsenek benne szerintem, mert szeptember 30.-i állapot, a Malév sem volt benne. Ha feltöltenéd egybezippelve, akkor tényleg imába foglalnám a neved. 😄

polluxware
jahogyúúgyámja