MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

spyy55
A REXben hol állítod be?

Papirzacsi
Mondjuk az eszedbe se jutott, hogy pl. nem annyit kapcsoltál vissza, mint oda? <#idiota>

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Hypo
Jó jó sajnos a modell ilyen, pedig meg a fix is fent van, de legalabb van ilyen gep is, na nem egy maamsim de nem rossz

Pontosabban én fordítottam, csak az autopilot TURN kapcsolójával, és hiába állítottam vissza középre, a gép húzott jobba.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Ö....hát éppen nem is nyúltam a joyhoz, autopilot fordította a gépet. :-)

Papirzacsi
Mondjuk bannolni téged a 3,14159265csába, mert átjön a szagod a szélessávon. <#idiota> <#zavart1>

Clidey
Be kéne kalibráld a joyod szerintem... 😛

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Mért, mit kellene még tennie a jégnek?
Sétafikál szépen fenn az égben, egyszercsak felkiált: "Nini, ott egy pitot! Hát én biza' betömöm!" És úgy is tesz legott, majd továbbmegy mint aki jól végezte dolgát. Hazaérve aztán leül a meccs elé egy pohár sörrel a kezében, és elgondolkodik: "Nem felejtettem én ma el valamit?"
<#zavart1>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Papirzacsi
Vagy inkább csak lett egy kis fuel imbalance...

Szárnyjegesedést utoljára az fs2002-ben tapasztaltam az akkori project tupcsin, amibõl hajlandó is volt lezuhanni. Azóta soha... Akkor is csak hosszas, folyamatos, OVC felhõben repülés után. Fs9-ben max. még egy kis porlasztójegesedést tapasztaltam a pitoton kívül, oszt annyi.

nekem is volt pitot jegesedés, de más soha
Clidey
még az a légcsavartextúra...! <#wow2>

Igen, de nekem egyszer a csûrõk is befagytak, és húzott jobbra a gép. :-)

Papirzacsi
AS esetén is mûködik. Bár a pitot eljegesedését még nem nevezném igazán jegesedés szimulációnak. :-D

A REX-ben beállítottam, hogy a jegesedést is szimulálja, és frankón mûködik is, ha pl. nem kapcsolom be a pitot fûtést. A kérdésem az lenne, hogy ez csak akkor mûködik, ha a REX idõjárás modulját használom, vagy ez ettõl független, és monduuk Active Sky esetén is mûködik?

Hypo
Na repultem is egy Valley Run-t😊)

Hypo
Hypo
de miert lenne igy?????

spyy55
Értem-értem... de akkor is vicces <#wink>

Tibetan
Sziasztok!

Tudtok olyan autókormányt, aminek a pedálja jó ruddernak és mûködik Win7 alatt is (rudderként, azaz a két pedál egy tengelyen van)? <#conf>Sajnos az én õsrégi Microsoft Sidewinderem Win7 alatt már nem használható így, csak XP alatt lehetett megcsinálni vele, hogy két pedál egy tengelyen legyen...<#wow3>

Vagy esetleg van valakinek kallódó rudderja, s eladó? (Jó áron)

Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1

[HUN]FaTaL
Mondom flight planek vannak. Ha 10 AA gép indulna ferihegyrõl és 2 malév akkor abban a pilalnatban úgy lenne.

http://goo.gl/gd6Zi5

Clidey
<#wow3>

Papirzacsi
Még a feltételezés is sértõ, hogy ha így lenne, akkor mernénk ajánlani a WOAI-t.<#idiota>

spyy55
Engem is, nyugi, csak azért az arányok szerintem ne legyenek széthúzottak.
Pl. vicces lenne ha Ferihegyen 10 American Airlines gép állna és csak 2 MALÉV 😊)))

Clidey
Engem spec zavarna ha csak Magyarországon látnék Malév gépeket...Németországban meg csak Lufthansa-t....

Papirzacsi
Használj Active Sky-t és regisztrált fsuipc-t. Abban tudsz állítani ezt-azt, amivel enyhítheted ezt a hatást, de nem fog eltûnni soha. Ahogy azt korábban is írtam, régen fs2002-ben még volt rendes OVC felhõzet, amivel ezt meg lehetett oldani. Fs2004-ben már nincs. FSX-ben már újra van valami megolás erre a dologra.

[HUN]FaTaL
Persze, flight planek vannak mellé. Valós (a plannek megfelelõ) menetrend alapján repülnek. A Malév menetrend elég régi, emlékeim szerint 2007es.

Hypo
FSCUIP regisztraltban van ra lehetoseg javitani ezen, illetve actrive sky ban is van ra opcio.

Mar linkeltem regebben avsim.com foruman van erro legy kulon topic Visiblity layer

spyy55
Ezt én is szeretném tudni.

spyy55
Egyébként az AI repülõket általánosságban a megfelelõ országba teszi az FS?
Magyarosrszág - MALÉV, Franciaország - AIR FRANCE, Németország - Lufthansa, Anglia - British Airways... stb. stb....???

Esetleg valaki nem tud mégis csak valami kiegészítõt vagy patchet fs9-hez, ami segít orvosolni a köd megjelenítését? Sajnos elég zavaró néha a jelenség, például: fent 4000 feeten minden tiszta egy szál felsõ sincs az égen, a talajt is gyönyörûen látom, ahogy viszont 4000 feet alá süllyedek, rögtön iszonyat köd lep el, minden irányba korlátozott látótávolsággal.
[HUN]FaTaL
A saab az asszem egy modellfrissítés, a másik meg arra való hogy ne mutassa a választható gépek között az AI gépeket.

spyy55
A WOAI-nál van még kettõ letölthetõ file!
Ezek mire valók?

Hypo
Amugy akit erdekel youtube on fent van az egesz sorozat:
http://www.youtube.com/watch?v=Fqd17LoZd5o

Hypo
Alapbol jo igy csinalni ennyi, bar en nem win7 ezek egyenlore de ezek mar vistanal se voltak jobbak😊

Mondjuk nem hiszem hogy olyan nagy ördöngösség lenne megirni a telepitõt win7 re

[HUN]FaTaL
De ha jól olvasom õ a program filesba telepített, nekem nem ott van a játék. 😊 A WOAI telepítõ nem ír a reg adatbázisba semmit, csak kitömörít, ahhoz meg minden programnak van joga, kivéve a program files és windows mappákat, c rootot. Többi mappában azt csinál amit akar. 😊 Mellesleg inkább moveolok egyet minthogy saját tulajdonba vegyek komplett mappákat ami órákig tart, mire a sok kis szar fájlon átállítja az attributomot, pláne egy ekkora monstrumnál mint az FS.

A tippet azért köszönöm, ha újra kell rakni az FS-t lehet hogy kipróbálom majd, addig most már így marad. 😊

Hypo
A sracnak ugyan az volt a gondja mint nektek, neki se volt bekapcsolva UAC, azert mert te kikapcsoltad az uac-ot az meg azert nem minden😊) na mindegy

[HUN]FaTaL
Ez szintén bekapcsolt UACra és Program Filesba való telepítésre vonatkozik. 😊

Mindegy mondom, totál lényegtelen. 😊

Hypo
WOAI forumrol:
Bad idea to allow FS to install in Program Files or Program Files (x86) on Vista or Win 7.

If you don't have many addons installed already - strongly recommend you remove FSX and reinstall in a new folder off the root of the hard drive - something like C:\MSGames.

Either way, right click on the folder holding the FSX.exe file. Select the Security tab and change the rights to the Users group to Full Control for the folder, sub-folders and files.

Also ensure that the WoA installer is set to Run As Administrator.

Papirzacsi
Az jó, mert nálam meg teljesen kompatibilis. Bár azért egy XP SP3 komp. mód sztem nem árt.:-)

[HUN]FaTaL
De van csak nálam egyrészt nem a program filesban van a játék, másrészt ki van kapcsolva az UAC így rendszergazda vagyok, a rendszergazdaként való futtatásnak így semmilyen szerepe nincs. Szerintem a telepítõ nem teljesen kompatibilis a win7tel aztán kész, egyáltalán nem zavart, egy f6-ot kibírtam. 😊

w77d
ezekszerint van, akkor érdemes a telepítõvel így próbálkozni hátha akkor a megadott helyre pakol..

Hypo
http://www.sevenforums.com/tutorials/11841-run-administrator.html

Papirzacsi
Nem arra gondolok! Mikor az elsõ csomagot feltelepíted, az installer mappában létrehoz egy file-t, amiben jegyzi mit telepített és hova, stb. Ha pl. újrarakod az fs-t és ezt a filet nem törlöd ki, majd elkezded telepíteni a csomagokat, folyton hibaüziket fog dobálni, mert nem találja azokat a dolgokat, amiket a korábbi telepítésnél ebbe a file-ba bejegyzett.

w77d
igen az, csak nem tudom hogy win7 alatt is van e ilyen...

Hypo
az instaler egy sima exe nem kell telepiteni tok mindegy mit csinalsz vele. nincs ini file ja csak arrol ami csomagokat felrakott, mindent on fly csinal.

Papirzacsi
Lehet persze, de ha ilyen csoportos telepítést végzel, akkor elõtte érdemes kitörölni a régebbi verziókat (ez kicsit babramunka a sok file miatt) és utánna már nagyon szépen megy minden.:-)

Hypo
jobb egergomb es run as administrator gondolom

Papirzacsi
Nincs valami buzi írásvédelmi problémája, vagy ilyesmi? Esetleg próbáld meg kitörölni az installer mappájából azt a file-t (aminek most a nevére így látatlanban nem emlékszem) ami tartalmazza a telepítési infókat. Lehet az a ludas, mert egyszer szarul állítottad be, azt elmentette, majd onnantól már nem írta felül az elérési utat. Bár lehet ennek a filenak a törlése hazabassza a WOAI-t, és ezért újra kell majd telepíteni. :-)))) :-P

w77d
win 7-nél nincs olyan lehetõség, hogy futtatás rendszergazdaként? Vista alatt néhány dolognál van ilyen, hogy ha nem rendszergazdaként cselekedsz, akkor szarik arra hogy te mit akarsz...

[HUN]FaTaL
Attól kiakad nekem is mint a kakkukosóra. Gondolkodtam is hogy hogyan fogok frissíteni, de ezekszerint lehet. 😊