MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

spyy55
Szép!!! <#eljen> Csak pár kilométer választ el onnan...

spyy55
#21659: "És ami még fontos, hogy a Scenery/World mappából ki kell törölni a default traffic BGL fájlját."
Keresi a gépem ezerrel de sehol nem talál "default traffic" nevü file-t...
Másképp hogy szedjem ki az alap gépeket? Hmmm?

"Hogy itt milyen qrwa rendes emberkék fórumoznak................"
Ti tudtátok, hogy az ember nem úgy pottyan ki a kbsztt világra, hogy mindent tud? Azt hittem tanulnia is kell az embernek, hogy elsajátítsa a dolgokat. Reméltem, hogy ezen a rohadt fórumon legalább segítõkész emberkéket találok (tisztelet a kivételnek...), de nem mindig sikerül...
Nyögjétek!!!

[HUN]FaTaL
<#eljen> 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

polluxware
<#eljen><#worship>

CptSAB
Egy kis fotócska a legfrissebb bungimról.. 😊
Hypo
Fu nem egyszeru a kerdes mivel nem mindig ugyan azt jeloli, ugye ez az a magassag ahol meg a gep elvileg tud mukodni es nincs stall, multi engine nel azt adjak meg ahol egy motorral meg nincs stall. Van olyan performance chart ahol a service celling a nyomasal van kapcsolatba, ergo amelyik gepen van tulnyomas ott az a magassag van megadva amit az meg tartani tud.

"..The height at which, under standard atmospheric conditions, an aircraft is unable to climb faster than a specified rate (100 feet or 30 meters per minute in the United States, Great Britain, and Canada). ..."

Hát majd a jómunkásemberek válaszolnak néked. :-D

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

polluxware
KÉRDÉS!

sok kis röpzi esetében megvan adva hogy service szíling : 14-18000lábas

namostan... ebbõl mi az igazság? példul ha veszek egy archer2-3, vagy bonanza gépet aminek nincs tyúrbója, az maximum 8000-10000lábig érzi magát jól mert utána hiába buherálom a keveréket akkor sincs megfelelõ csûrûségû zoxigén amit kivonhatna a motor a légkörbõl (amúgy vízbõl)

kérdésemet kifejezetten a valóságos életben is repülõ (kisgéppel repülõ) h.* pilótáknak szegeznék

* (hantás) <#awink>

w77d
XXXD

polluxware
miabajod a map-mip-pongommal? mi???

w77d
én is remélem XXXD

Hypo
poén volt szerintem - remélem - 😊))

w77d
mipmapping te XD te sem álsz a helyzet magaslatán ahogy elnézem XXD

polluxware
van itt Bajai illetõségû emberke?

polluxware
videókártya beállítópultjánál pipáld be az anizótrópot, megazta másik valmi valmi anti-anál mittomén mit

ja és map-mippongot is legyen fent

[HUN]FaTaL
pfajj de rusnya😄

AA, AF 😄

w77d
teatyaég micsoda recés randa kép... élsimítás????

spyy55
Na végre! Pedig ugyanazt csináltam, mint tegnap...<#vigyor2>

Hypo
😊))) FSX ala van cucc, Boeing 377 Stratocruiser azt aztan lehet figyelni, tobb olajat eszik mint benyat😊))

Én mondjuk csak a film miatt repülném, arra én se szoktam repkedni általában, egy PANC-PADQ utvonal sokkal érdekesebb, fõleg ha fent a freeware panc scenery és kodiak is eleg jó fs9 alá szóval az már jobb ut, majd ha megvan yellowknife scenery majd akkor repkedek kicsit😊

Papirzacsi
Addig oké, csak belegondoltam, hogy elkezdi majd nagy fanatikusan lerepkedni a nyílegyenes 800km-es Yellowknife-Fort Good Hope járatokat, nemkicsit fog zsibbadni a segge... :-D Ráadásul az eléggé egyhangú táj felett. :-)))

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

polluxware
Hypo fánátikus tundramánus... neki ezek kellenek

perpill filózgatok én is mostan egy Do-27 - Tongass repkedésen (természetesen fs9 alatt)

polluxware
2d-s kabin képe van? ezamúgy valmi freewééres cucc ?

FSX alá kéne ilyesmi félroncs olajfolyós cucc +accusim... mekkora volna már állandóan 1 vagy 2 motorral repkeni😊

Papirzacsi
Nembaj... :-) Tudom kinek a pap, kinek a papné, de a táj se szép arrafelé, ráadásul amilyen "közel" vannak egymáshoz a repterek, órákig ülhetsz a gép elõtt a szarvat markolászva, szóval felejtõs ez mindenhogy.:-))))

Hypo
Jaja, az a 2 ben van jo prop textura a tobbiben szar, de mar megoldottam, szep kis madar ez kivulrol sajna a panel es a vc a szokásos hányinger de hát ez van

Clidey
Most nézem, hogy a base packban sem egyformák a prop-textúrák az egyes liveryknél. Így szemre az Aerocondor meg az USAF-é tûnik a jónak. A többinél - beleértve a Buffalo-s repaintot is - a (szerintem) rossz légcsavarkör textúra van. Na majd otthon megsasolom efesbe mit mutat. 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Papirzacsi
És ehhez az fsnek kb. annyi köze van, hogy ez is valami repülllõs dologról szól... :-)

Ilyen több reptéren is elõfordul. Engem annyira nem zavar. :-)

spyy55
Másoknak is feltûnt MEGA Bp.-en, hogy ha IFR-t repülsz, és megállsz a xxRWY elõtti vonalnál, hogy a torony nem elérhetõ, csak ha (sokkal) közelebb gurulok a pályához? Tehették volna odébb is azt a vonalat, mert így romlik a valóságérzet <#szomoru2>

[HUN]FaTaL
Jók, bár éjszakára zinertek is fent van mellette. 😊

Hypo
😊) nem sokara elkeszul Yellowknife scenery szoval lehet nyomni a szokaso Yellowknife - Hay River utat😊

Kepek itt

És GE éjszakai textúrái is jók, mert a defaultól hányni tudnék. :-)

Én csak azt a részt láttam az ATR-ekkel kapcsolatban, amikor egy 42-es üzemanyagszint kijelzõjét építették be egy 72-esbe, és mikor csont száraz volt a tank, akkor is azt mutatta, hogy 1800 kg üzemanyag van a fedélzeten. Bele is estek a tengerbe Palermo közelében.

Clidey
Na igen, épp most nézem én is, megtaláltam a flightsim.com-on, és azokon a preview shotokon viszonylag jónak néz ki a légcsavar textúra.

Így azért jobb már egy fokkal nálad is... 😉

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

[HUN]FaTaL
Az új GE-nek van ege. 😊 Sky themes (2.13)

Hypo
Na kicsit buzeraltam a file-t ilyen lett jobb egy kicsit, a gond ay hogy a repianteknel valaki elcseszte az alap filet es azt copyzak mindenhova. en hulye felulirtam😊

polluxware
GE -nek nincs se ege, se víze...

csak talaj

FE-nek meg sky TOD-jai (a'lá Falcon 4.0), meg felhõi vannak😊 ,esetleg napocska shájni

Hypo
ja már néztem van egy spin_prop.bmp az a fos,

polluxware
vagány😊 <#eljen>

néha azért megkérdõjeleztem a normalitásukat ,hogy ilyen körülmények között egyáltalán képesek ilyen "roncsokkal" levegõbe emelkedni...

polluxware
ott nem a csûrõk fagytak bé😊 discovery-n volt errõl szó ATR-72-el kapcsolatban

deice boots utáni szárnyrészre ha rakódik jég, akkor ez a jelenség hogy turbolens gyomás nehezedik az vmelyik oldali csûrõre ami ezáltal kitér és képtelenség egyenesbe hozni.

vagy ilyesmi..

erre igazából olyan tudna mit mondni aki repült ilyen közegben😊

[HUN]FaTaL
GEPROban csak ég van és talaj, FE-ben van víz ég és egyebek. Elõbb tedd a GEPRO-t, utána a REXet. Ha fordítva csináltad akkor rexbõl az eget tedd fel újra és kész is. 😊 Amúgy a GE ege nekem tetszett, amíg nem volt REX.

REX elõtt Zinertek vizet, GE eget és HDE felhõt használtam.

Azt tudom. Én arra gondoltam, hogy a GEPRO-ban is van égbolt, víz, felhõ, ha jól látom.

Clidey
Gyanítom mert b*szott bemappolni a készitõje...legalábbis errõl a screenshotról úgy nézem, csak sima polygon transparency van rajta, mapping/textúra egy szál se...
Nézz körül a texture mappában, hátha találsz valamit...bár az opacity akkor is szar, szóval sokkal elõrébb nem leszel sajna... 😞

[HUN]FaTaL
Nem. A REX nem tartalmaz talajtextúrát.

És az nem vész össze a REX-szel?

[HUN]FaTaL
Semmit, utak folyók vasutak. Talajtextúrához GEPRO.

Hypo
Most szedtem le a dc3 as livery-t ott nagyon szep a buffalo airways😊)) sajna a c46 nal a prop textura valamiert ilyen fosi😞( syoval aki akar repkedhet egy kis ice pilots ot.

Papirzacsi
Emlékeim szerint nem rak semmit. Default vackokkal operál.

Az Ultimate Terrain az talaj textúrákat is rak fel, vagy csak utakat, folyókat, meg vasútakat?

Hú, talán a config managernél van olyan, hogy "icing".

Lehet, hogy mazsola vagyok, de ezt akkor sem értem. Van egy forgató kapcsoló a roboton, amivel bedönöttem 10 fokba a gépet, utána meg visszacsavartam közép állásba.