MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Keresi a gépem ezerrel de sehol nem talál "default traffic" nevü file-t...
Másképp hogy szedjem ki az alap gépeket? Hmmm?
"Hogy itt milyen qrwa rendes emberkék fórumoznak................"
Ti tudtátok, hogy az ember nem úgy pottyan ki a kbsztt világra, hogy mindent tud? Azt hittem tanulnia is kell az embernek, hogy elsajátítsa a dolgokat. Reméltem, hogy ezen a rohadt fórumon legalább segítõkész emberkéket találok (tisztelet a kivételnek...), de nem mindig sikerül...
Nyögjétek!!!
"..The height at which, under standard atmospheric conditions, an aircraft is unable to climb faster than a specified rate (100 feet or 30 meters per minute in the United States, Great Britain, and Canada). ..."
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
sok kis röpzi esetében megvan adva hogy service szíling : 14-18000lábas
namostan... ebbõl mi az igazság? példul ha veszek egy archer2-3, vagy bonanza gépet aminek nincs tyúrbója, az maximum 8000-10000lábig érzi magát jól mert utána hiába buherálom a keveréket akkor sincs megfelelõ csûrûségû zoxigén amit kivonhatna a motor a légkörbõl (amúgy vízbõl)
kérdésemet kifejezetten a valóságos életben is repülõ (kisgéppel repülõ) h.* pilótáknak szegeznék
* (hantás) <#awink>#awink>
ja és map-mippongot is legyen fent
Én mondjuk csak a film miatt repülném, arra én se szoktam repkedni általában, egy PANC-PADQ utvonal sokkal érdekesebb, fõleg ha fent a freeware panc scenery és kodiak is eleg jó fs9 alá szóval az már jobb ut, majd ha megvan yellowknife scenery majd akkor repkedek kicsit😊
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
perpill filózgatok én is mostan egy Do-27 - Tongass repkedésen (természetesen fs9 alatt)
FSX alá kéne ilyesmi félroncs olajfolyós cucc +accusim... mekkora volna már állandóan 1 vagy 2 motorral repkeni😊
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Kepek itt
Így azért jobb már egy fokkal nálad is... 😉
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
csak talaj
FE-nek meg sky TOD-jai (a'lá Falcon 4.0), meg felhõi vannak😊 ,esetleg napocska shájni
néha azért megkérdõjeleztem a normalitásukat ,hogy ilyen körülmények között egyáltalán képesek ilyen "roncsokkal" levegõbe emelkedni...
deice boots utáni szárnyrészre ha rakódik jég, akkor ez a jelenség hogy turbolens gyomás nehezedik az vmelyik oldali csûrõre ami ezáltal kitér és képtelenség egyenesbe hozni.
vagy ilyesmi..
erre igazából olyan tudna mit mondni aki repült ilyen közegben😊
REX elõtt Zinertek vizet, GE eget és HDE felhõt használtam.
http://goo.gl/gd6Zi5
Nézz körül a texture mappában, hátha találsz valamit...bár az opacity akkor is szar, szóval sokkal elõrébb nem leszel sajna... 😞