MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Gépekbõl nekem a PMDG és Carenado gépek vannak fent, leveld 767 meg wilco airbus, erjv2. Ennyi 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Falconer
Nekem ezek külön vannak a "Microsoft Games" mappában 😊
Amúgy nagyon sok reptér van fent, gépekbõl viszont kevés, mert nem akartam minden vackot felrakni amit úgysem használok sosem.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Az 50 giga az az alap 😄
[HUN]FaTaL
Én egybe számoltam az egészet, mert be van hányva minden az FS9be, még a JeppView is. 😊

Falconer
33.5 GB az FS9 mappa
11.1 GB az FSGlobal 2008
6.08 GB az egyéb külsõ programok, FScommander, REX, stb....

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

[HUN]FaTaL
Nem tudom, találkoztam vele, de nincs kedvem emiatt az összes angol kieget újratelepíteni, hogy kompatibilis legyen vele: Pl. VFR London stb. 😊

Hypo
hatha szereted a photosceberyket igen, en nem rajongok ertuk valahogy nekem csunyak

Van a horizon simunak az a alig 90 giga Vfr photography scenery azt vajon érdemes felrakni próbálta már valaki?
😄 elhiszem..
[HUN]FaTaL
Passz, lapozz vissza. 😄 Bár akkor a sceneryket csak visszamásoltam. Rendesen telepítve talán 3 hónapja volt, de nem szándékozom újra. 😊

Az rendes! 😄 Mikor telepítetted utoljara? 😄
[HUN]FaTaL
133,8G

Kinek mekkora helyet foglal a simu ? 😊
polluxware
Õszinte! 😊
ehh, ez szívás
Tibetan
Huhh, szerintem én vagyok a nap lúzere!
Tegnap esti indulással repültem egy VHHH-KIAD utat PMDG MD-11-el, ami azért érdekes, mert kb. 13 400 kilométer, s elvileg a repcsi hatótávjának a határán van. Az FMC szerint nem is volt elég a keró, de valahol a 15. óra környékén már épp elértem volna a Dulles 01R pályáját, amikor úgy döntöttem, hogy én bizony most kézzel teszem le a vasat. Nos, nagyon finoman, de sikerült odacsapnom... <#falbav>

Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1

Hypo
😊 koszike, egyik team mate csinalta😊 en is epp ilyeneket probalok gyartani😊

[HUN]FaTaL
Hyponak:

Nézz körül a mai avsim fájlok között, Tongass Remote Airfield (RATR) - for "Tongass Fjords" (FS9) 😊

Hát, úgy 200 környéke! Amit itt láttok abból csak a kormány és a pedál csak az amit nem én csináltam.
<#wow1>Voahhhhhhhhhh!

<#wow1>Irigyelek, nagyon állat. Eddig mennyiben van?
Csak gratulálni tudok hozzá. <#taps>

Tibetan
OK, köszi!

Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1

[HUN]FaTaL
Nice <#eljen>

w77d
óóóbazd ezt szép

Hypo
<#eljen><#eljen><#eplus2>

Hali!

Kb. Egy fél éve írtam, hogy 747-es MCP panelt csinálok diplomamunkának. Gondoltam, felrakok néhány képet hol tartok azóta.

Hypo
idojaras szvsz a legfontosabb dolog amit repules elott alatt figyelemel kell kiserni.

Biztosan nem. :-) Ezt én sem gondoltam, de azért mégiscsak érdekes.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Hypo
atfogom sorry csak upc az idegeimre ment se netem se telefonom se tv-m otthon

Falconer
Too dangerous to plow
"extremely dangerous" and "life-threatening blizzard"

Legközelebb jobban megnézem az idõjárást mielõtt repkedek valahova. Gondoltam az a baromi nagy zöld folt a térség felett semmi extra... <#idiota>

Falconer
Ott van, hogy hogyan szálltam le 😊 Teljesen esélytelen volt még így is, valami taxiwayen sikerült megállnom a runwaytõl pár száz méterre. (mondanom sem kell, hogy semmilyen minimum nem volt meg)

Ráadásul bejött még valami bug, ami miatt biz szögekbõl nézve eltûnt a runway, tehát totál semmit nem lehetett belõle látni. Aztán, van valmi másik bug most minden géppel, ami miatt a világítás elõrevetít egy nagy világos kúpot, ami miatt VC-ból szintén nem látni semmit. Úgyhogy holnap megpróbálom a világítást megcsinálni, aztán ha javul az idõ akkor megyek tovább Bostonba.

eyecandy
Valóban szörnyû volt ma arra az idõ, a haverom ment volna New Yorkba , de törölték és lehet, hogy holnap se megy...

Papirzacsi
Gyönyörû idõ! Remélem manualba szálltál le. :-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

polluxware
ha már wilco akkor e-jets😊 nekem az új madárka vhogy nem annyira tetszik...

Falconer
Thx, smartcockpiton csak egy két dolog van. Máshonnan sikerült szereznem egy E170 POH-ot, gondolom a 190 is kb ugyanaz, kivéve persze a performances részt.

Repültem egy Atlanta - Washington Dulles utat, volt egy két érdekes dolog.
Elõször is a baromi nagy szél FL310-en, aztán meg Washingtonban akkora havazás volt, hogy nem láttam semmit.

FL310 winds cockpit

APP 200feet AGL

Külsõ nézet Washington approach

RWY touchdown

Tibetan
Hahó Hypo! Nem akarlak zargatni, csak érdeklõdöm: nem nézted még át az FS9.cfg-met? 😊

w77d
az tuti, holtan fordulna le 8 óra alatt a székrõl XXXXXXXXD

CptSAB
na ne hidd hogy végig rajta tartotta a szemét..
Hypo
Great😊)<#eljen><#eplus2>

Töröltem az FS9.cfg-t és most már elindult végre! Nagyon szépen köszönöm a segítséget!!! 😊

Üdv.

Hypo
Erdekes mert alapbol egy default beallitast rak be es csak az elso inditas utan lehet allitani.

Esetleg ha torlod az fs9.cfg-t akkor ujrageneralja probald meg ugy. Esetleg vga driverben defaultra mindent egyenlore

Nem, most indítottam elsõnek, és nem indult 😮 Lehet valami videókártya hiba esetleg?

Hypo
akkor egyszer mar elindult alapbol?
Mert install utan 1024x768 on van altalaban

Mode=1280x1024x32

Erre van állítva úgy látszik 😞

Hypo
fs9.cfg ben a felbontas min van mert install utan valami defaultra rakja es lehet az a gond, allist at benne kezzel a nativ felbontasodra hatha,

Két vinyóm van, az egyiken a Windows a másikon az FS. Install igen rendesen lement. 9.1-es patch fennt van. FS9 mappa van igen az Application Data-ban, azon belül pedig van FS9.cfg LCD monitor 17 colos.
Ati Radeon HD 2600 PRO videokari, és a felbontás 1280x1024.

Üdv.

Hypo
Hmmm erdekes, hova raktad? install lement rendben? No CD patch? Dosuments and settings ben applications /microfos alatt van fs9 dir? van benne fs9.cfg? vga felbontasa? tft-d van?

Sziasztok!

Egy problémám van az FS-el. Amikor indítom , ugye bejön az a kis négyzet alakú cucc mindig az elején, a monitor közepén. Nos sajnos nekem itt megáll az egész, igaz tölt, de soha nem tölti be a szimulátort. Itt marad végig. Leformáztam a vinyót amin volt, újraraktam, de így se akar elindulni. Nem elsõnek csinálja ezt.

Valaki kérem segítsen mitõl lehet, vagy esetleg volt már Neki is??

Köszi elõre !

:-)

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Hypo
hat kinek mi adja a boldogsagot...