MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt hiszem elég az OFF-ból <#vigyor3>#vigyor3>
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Tudom igazolni. Nekem HP-m van.
A tinta meg drágább mint a human blood.
A tinta meg drágább mint a human blood.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Abból az okból, hogy vegye meg az ember színes patront is, sajnos csak akkor mûködik rendesen, ha mindkét patron a helyén van. "Elvileg" a színest is felhasználja a FF nyomtatáshoz.
A HP is ilyen, ismerem a szitut.
A HP is ilyen, ismerem a szitut.
Epson az ilyen sajna. Vedd ki a patrónusokat, rázzd fel õket. Leszedted a matricákat oldalról. Nekem 105-öm van. Ha egy szin kimegy, akkor bizony no printelés, amíg ki nincs cserélve. Ilyenkor lehet BW stb. állítani, csak villog, és kiírja, hogy vegyek patront.
OFF
Nyomtatómból kifogytak teljesen a cián,sárga, fekete és a kék színek de vettem bele teljesen új a nyomtatóm számához megfelelõ fekete tintapatront mivel a színesek nem érintenek. Átállítottam a nyomtatási beállításokban, hogy csak a fekete tintával nyomtasson de amikor elkezdene nyomtatni ez a rohadt epson kidobja, hogy elfogyott a 3 szín ( a feketén kívül, amit persze mutat, hogy tele van ... ) és nem engedi a nyomtatást. Kérem aki ért ehhez az írjon 😊
ON
Nyomtatómból kifogytak teljesen a cián,sárga, fekete és a kék színek de vettem bele teljesen új a nyomtatóm számához megfelelõ fekete tintapatront mivel a színesek nem érintenek. Átállítottam a nyomtatási beállításokban, hogy csak a fekete tintával nyomtasson de amikor elkezdene nyomtatni ez a rohadt epson kidobja, hogy elfogyott a 3 szín ( a feketén kívül, amit persze mutat, hogy tele van ... ) és nem engedi a nyomtatást. Kérem aki ért ehhez az írjon 😊
ON
gyerekek így beszámolóka alpján egyre inkább kedvet kapok én is az Fspassenger-hez 😄 lerészegedés?? tényleg van ilyen szimulálva vagy csak poénkodtok? 😄
biztos angolok voltak <#hehe>#hehe> egyszer jártam én is úgy, hogy berúgtak a polgárok de az kisgépen volt. telezabáltattam õket a hûtõtáskából elõszedett szendvicsekkel, meg kaptak piát, amikor turbulenssé vált az idõjárás, be voltak tojva, én meg adtam nekik lélekmelegítõt, 2 x egymás után <#nevetes1>#nevetes1>
Sajnos két utas az út végére lerészegedett õk szerintem valahol egy krétai kórházban tértek magukhoz 😊
Emberekre gondolsz??? olyan nincs, fs nek az emberabrazolasa igy is eleg szar, ez masra van. Olyan letezik hogy pushbackcar meg minden gepkiszolgalo egyseg jon mozog csinalja a dolgat ez AES penzbe kerul.
Van ami a gepen a kiserok es az utasokat szimulalja a hangjukat a kiszolgalast stb fspassenger,
FDC, ezek fizetosek.
Avsim.com oldalon talalhatsz kabinhang kiegeszitot az ingyenes ott a taxi alatti safty message-ket hallhatod stb/
Aztan van ami a pilota az utaskisero es a masodpilota munkajat szimulalja FS2crew
Van ami a gepen a kiserok es az utasokat szimulalja a hangjukat a kiszolgalast stb fspassenger,
FDC, ezek fizetosek.
Avsim.com oldalon talalhatsz kabinhang kiegeszitot az ingyenes ott a taxi alatti safty message-ket hallhatod stb/
Aztan van ami a pilota az utaskisero es a masodpilota munkajat szimulalja FS2crew
Más: ha valaki tud ingyenes (!!!) oldalt, ahonnan scenery-ket, ill. olyan csomagot tudok letölteni, ami szimulálja a reptéri utasforgalmat, azt megköszönném! Gyûjtõöldal is megteszi!
Hol tárolja az Fs2004 az assignment-eket és a grafikai+egyéb beállításokat?
Nem kis idõmbe telt az otthoni gépemen beállítani, viszont egy-két kisebb útra hétközben is szívesen elindulnék és egyszerûbb lenne mindent egyben áthúzni ide.
Nem kis idõmbe telt az otthoni gépemen beállítani, viszont egy-két kisebb útra hétközben is szívesen elindulnék és egyszerûbb lenne mindent egyben áthúzni ide.
lehet drágán adod a jegyet😄
De hát mit csináljak, ha ennyi utas választja a légitársaságomat....<#confused>#confused>. Kicsit telezsúfoltam az utasteret, a másodosztályon most egy picit szoronganak.<#smile>#smile>
Egy kép, csak úgy:
Útban LSZH-EHAM járaton:

Útban LSZH-EHAM járaton:

Szép! Grat!<#smile>#smile>
Azt hiszem igen, SP1es REX. Itt most eléggé csúnyácska de amúgy nem rossz. De lehet visszarakom a free HDE-nek a reflectionjét, az jobb volt. 😊
Vagy milyen textúrát ajánlasz hozzá?
Vagy milyen textúrát ajánlasz hozzá?
http://goo.gl/gd6Zi5
Hm, gondoltam tekergetem kézzel a rádió frekiket a PMDG737en, de késve reagál nagyon. Megnyomom és van amikor 3 másodperc múlva teker csak egyet és így tovább. Van valakinek valami ötlete mitõl lehet?
Bakker! Kinyúvadt a vinyóm, cserélni kell. Mi lesz így velem FS nélkül? :-)
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Hát ezt maximum nyáron. 😊
Eger baromi messze van, de Dunakeszirõl is volt szó korábban.
Más: Akit érdekel azt olvasom az Aerosofton hogy a MA Amsterdammal használható a Cloud9 city scenery.
#23622: Igen is értettem, az ügyvédedet pedig várom. 😄
Eger baromi messze van, de Dunakeszirõl is volt szó korábban.
Más: Akit érdekel azt olvasom az Aerosofton hogy a MA Amsterdammal használható a Cloud9 city scenery.
#23622: Igen is értettem, az ügyvédedet pedig várom. 😄
fórumtali király lenne részemrõl is
józan ember.. 😄 Én is most paccsoltam el 7 üveg sört egy havernak, még lagziból maradt meg. Nálam 1 év alatt sem fogyott volna el. Tibi, privire mite mondasz? reggeli mail..
Na szal . Amikor már jóra fordul az idõ itt sátortéma minden lehet! Simán lehetne 2 napos üdülés is 😊
Igen igen 😄 Abban a kisházban lakok ott a kép baloldalán 😊 4 kicsi tetõtéri ablak 😄
Nos, amirõl szó van, az nem került fel az avsim.com-ra, tehát mindenképpen az illegális beszerzés eszközlésének ténye forog fenn! Javaslom ne tetézd tovább az immár amúgy is tetemes 30EUR költségedet még további plusz költséggel! Amennyiben negatív hozzáállásod továbbra is fenntartod, rügyvédeim fognak megkeresni, mi pedig legközelebb egy párás hajnali idõpontban fogunk találkozni egymástól húsz lépés távolságra...ha érted mire célzok... 😛
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Nini, látom az ablakod!! 😄
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...