45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#43692 Óóóó... meni tenksz Zolibá!!! -
#43691 MAESTRONAK HAPPY BIRTHDAY
-
#43690 faxa, kár hogy borús időben árnyékot vett a torony:)))) hogy az a szőrszálhasogatás k...va nénikémet:)))))) -
#43689 Igen-igen, valahogy sejtettem, azért vártam meg, hogy mondj rá valamit. :)
De szeretnék itt kuksolni. :)
-
#43688 Nagyon jó kép!! ;)
A MOG-ot majd releasélem ha késznek ítélem, addig non public. :) -
#43687 Valaki priviben tudna segíteni AES témában, mert nagyon-nagyon szeretném új BP-n is használni? :)))
(bocs a flood-ért!) -
#43686 Az melyik, az NVU? Mert ha igen, az nekem is kínai. :)
Egyszer kérdeztem, hogy itthon mi volt a bevett szokás, milyen módon repülték a 154-est, azt mondták, leginkább VORtoVOR-t repültek, hát, nékem is jó lett, NVU hagytam. :) -
#43685 -
#43684 Ez az IL-18 az:
IL-18D
Csináltam egy szedett-vedett manualt is hozzá:
IL-18 manual
A festés Maestro-tól van, de még beta verzió, tesztelgetem, nem tudom kiadhatom e. :)
Egy kis Tu-134-es éjszakai leszállás:
-
#43683 A 9.1 update-t explorerrel szedd le, majd futtasd.
Ha firefox-ot használsz, azzal hibát fog dobni.
Ne kérdezd miért, de ez van. -
Nyiri #43682 PT-154 B2-nél a I-21 navigation hogy megy? A manualban sincs semmi róla -
#43681 Na lereszeltem az egész gépet és felvarázsoltam a Win7 Home Editiont, FS9 felrak, FS9.1 update meg hibaüzivel elszáll, a nocd-t elfogadta amúgy meg műkszik. Ilyenkor mi van, van valakinek tapasztalata? -
#43680 Az én joysticomon is megadta magát a potméter. Szétszereltem és kivezettem a burkolaton kívülre, most már a két végpont között ki tudom "recsegtetni", ha kijön belőle a zárlat, akkor már viszonylag működik. A tekerője így most egy ásványvizes üveg kupakja. -
fs9pilot #43679 Meghót' a saitek gázkarom. Ez az. Már a deadzone se segít rajta. Erről ennyit. :( :( Fel se teszem az FS-t így. -
#43678 magnetic -
#43677 A szélirány után mit jelent az a rövidítés, hogy "Mag"? Ez valami szélerősségi skála? -
Nyiri #43676 IL-18 honnan van meg? VC, 2d is király? Livery hol találok? :)
Tudom sok kérdés csak érdekel a gép -
#43675 Kedves vagy! Ha oda jutok szólok mindenképp. -
#43674 Komoly csapat: :)
-
#43673 Tu-Tu... :)
-
ezsolti74 #43672 Leonardo SH a cég neve egészen pontosan. -
ezsolti74 #43671 Ha érdekelni fog a Maddog MD82 (flythemaddog-tól) és olcsón hozzá akarsz jutni akkor szólj bátran, nekem van egy eladó. A cool sky félét akartam megvenni és véletlenül (figyelmetlenségből) a fent nevezett cégét vettem meg. Csodálkoztam is, hogy miért nem megy rá a szép McPhat HD köntös az FSX verzióra. Hát ezért....... -
#43670 Van csak a simában nincs -
#43669 Na, akkor ismét egy gép a vitrinbe, amit ki kell próbálni. :) Annyi van már, hogy elmondhatatlan. Hát gondolj csak bele, még egy Maddog MD82-t, egy BAe 146-ost sem próbáltam még ki, pedig nem kicsit vannak kidolgozva azok is. :)
Már csak a spontán leállással kellene kezdeni valamit, mert repülés közben nem jó móka. :) Írnak valami center tank-ról, meg nem jól beállított üzemanyagszivattyúkról, de egyelőre nem tudom hol nézzem. -
#43668 Nem tudom, volt-e már linkelve, de itt is remek free cuccok vannak. A bőség zavara :) -
#43667 Klikk :) -
#43666 Ohh a Connie... :) Nagyon tetszik ez a gép. Felteszem az unalmas kérdést, VC van benne? :D Régen sokat szemeztem vele, csak ahhoz nem. :) -
#43665 Na, azt én is szeretnék, de nincsen egyáltalán. :(
Vagy legalább olyan lenne, amin a kapcsolók le vannak írva, hogy mi micsoda. Pl. hidraulika, üzemanyaszivattyúk, ilyenek. Mert szerintem ott lesz a gond a leállással, csak nem jövök rá. -
#43664 Egy ideje megvan ez is, de még nem merültem bele. Nagyon komoly ez is -
#43663 :))) mondjuk van egy pár nem orosz is ami komoly, de igaz inkabb a ruszki free cuccokra jelemzo a fizetos addon szint.
Ezeket ha meguntatok a ruszki technikat erdemes
http://www.calclassic.com/sconnie.htm
-
#43662 Egy jó angol manualod nincs véletlenül hozzá? -
#43661 Hihetetlen milyen minőségben tolják az oroszok a free cuccokat -
#43660 :D -
#43659 Én mondom öregem, élőben szebb, mint a képeken.
Tegnap már eljutottam iskolakör-ig. :))) Robot szokásos ruszki, bár van rajta VOR/ILS követés. :)
Elsőre egész kellemes besikléás, leszállás volt, bár kissé kisodródtam. Hiába na, ezt még tanulni kell.
Viszont volt két spontán leállásom. Látszólag minden okés volt, semmi hibajelzés, levegőben leáll minden. OFF. Kétszer csinálta tegnap, először hamarabb, később később. :)))
Ötlet, hogy mitől lehet, valamit nem állítok be jól?
-
#43658 MacGyver :)
Igazán profi munka. -
#43657 Ezért is szeretem a jó 3D piteket: Ezt ma tákoltam keresztfiamnak (12 éves FS fan)
:D -
#43656 Nagyon bejövős a 3D pit a képek alapján :)
-
#43655 Az jutott a hajam alá, hogy ha lesz időm (két költözködés van a nyakamon per pillanat minden fizikai és hivatali, ügyvédi stb. procedurájával)még néhány szakhapsival össze kéne dobni egy orosz-magyar rapülős-szótárt.
pl.: zapuszk => indítás, holadnaja => hideg , zapuszk holadnaja => hideg indítás (hideg átforgatás) ba...ik elindulni, csak átforgat stb... -
#43654 Azt orosz könnyebb, de most azért sem fogom átállítani a billentyűzetet és kitökölni melyik bötü melyik...... -
#43653 Elég szerintem. Bár nekem fent volt előtte, de úgy látom elég.
Már tudok motort indítani. :) Hogyan tudom hűteni a VSZU-t, mert ha egyszerre van rajta a hálózaton és ad bleed air-t, akkor kurva meleg lesz és leáll? :)
@Nyiri: Az mi az a KLN? :)