45215
  • spyy55
    Köszi :)
  • [HUN]FaTaL
    Ez alert videója, ha jól tudom ez sima virtual cockpit és Active Cameraval vagy DBS Walk&Followal tudsz benne mozogni. Vagy TrackIR-rel mint a videón :)
  • spyy55
    PMDG-737-600/700-as gépem van. Tudna segíteni valaki, hogy ezt a kamera nézetet hogy érhetem el?
  • HASLZ
    Egyébkánt nem vitázok.Lépcső ügy lezárva-behúzva.
    :-)
  • HASLZ
    Ezt úgy mondod mintha saját tapasztalatod lenne.
    Jómagam elég sok időt töltök az airstair "állapot megóvásával", de ilyen irányú tapasztalatom nem nagyon van. KB egy fél nap két embernek hogy a rutin karbantartás megcsinálja, ami mondhatnánk hogy semmi.
    A beragad, beázik, stb... meg minden alaktrészre igaz lehet.
    Nem véletlen hogy a fapadoséknál ahol minden penny számít, kiszámoltál
    hogy milyik jobb, csápra állni vagy lépcsőzni.
    Eredményt tudjuk, csak ki kell nézni Ferihegyre.
  • alert
    Nem :D
  • polluxware
    létrát kell alá tenni... egyébként sokban rontaná a gép reptulajdonságát ha folyamatosan kint lenne?
  • Hypo #29716
  • alert
    Ennél is jobb, amikor ketyeg a rampa idő meg a slot, de a lépcső félúton se ki, se be :P És amikor ezt minden héten eljátsza... na az az igazi :D Ennyi a véleményem az airstair-ről.
  • alert
    Mert vadi újak a gépek és van pénz. Az összes többinél, ahol viszont csóróság van vagy régebbiek az NG-k nem kér bele senki, mert állandóan beázik, tönkremegy, beragad, stb. Ahol van/volt, ott is deaktiválták, mert olcsóbb a lépcső meg a csáp, mint havonta javítgatni és amikor beszarik, a következő javításig úgyis lehet csápra állni. Gép állapot és desztináció függő. Van olyan társaság, amelyik csak meleg éghajlaton engedi ki a lépcsőt :) Persze vannak kivételek...
  • HASLZ
    Europa legnagyobb NG flottájával rendelkező cégénél minden repülőben van airstair.Az indok egyszerű, olcsóbb a gép földi kiszolgálása és gyorsabb ha nem áll kapura ahol csáp van.
  • [HUN]FaTaL
    thx

Új iFly hangok (nem csak hajtómű elvileg, még nem néztem, valaki próbálja ki őket) Link :)
  • Hypo #29711
    REX SP3 FS2004 akit erint
  • [HUN]FaTaL
    Igen MM = Media Markt.
  • chicco
    Air stair csak opcio.Nagyon sok legitarsasag nem keri.Felaras plusz Maintenanace=nel is elmegy vele 50-60 mhr.Tehat csak plusz koltseg.AGround handlingert meg ugy is fizetsz mindenhol.
  • Big Blaster
    Az MM a Media Markt akar lenni? Ha igen, akkor holnap megnézem a helyi üzletben. Hátha van nekik. 2000-ért jó vétel lenne.

Egyébként ahogy látom, már nem sok helyen lehet kapni az EVO-t. Gondolom már kifutó típus.
  • Papirzacsi
    Az említett hátrányát lesázmítva amúgy egész jól összerakott joy, bár ezt minden eddig általam nyúzott saitekről elmondhatom.
  • [HUN]FaTaL
    Az árát nem is néztem, 5k? Pár hete még 2k-ért dobálták az evot az MMben, mondjuk én 6ért vettem februárban.
  • Papirzacsi
    Nekem az egyik joyom ilyen, csak Platinum, ami kb. annyiban különbözik ettől, hogy más a színe és későbbi kiadás. Viszont két okból nem ajánlom, az egyik, hogy kör alapterületen mozog a négyzet helyett, valamint ez használt, ami az árát tekintve sztem nem nyerő. Inkább ahogy fatal is mondja, keress egy eladó nem használt cyborg EVO-t.
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem a cyborg evo jobb.
  • Big Blaster
    Szerencséd volt akkor, hogy nem futottál bele ugyan ebbe a pofonba. Egyébként azóta találtam pár topicot ahol emberek kérdezték, hogy mennyire jó ez a Logitech Force 3D joy a Flight Silmulátorhoz. A válaszolók általában ugyan azokat a negatívumokat írták, amiket én is tapasztaltam, tehát nem az én példányom rossz, hanem úgy eleve nem jó ez a cucc erre a célra.

Vaterán találtam egy ilyet: Saitek Cyborg 3D Gold

Szerintetek megéri?
  • [HUN]FaTaL
    Én meg azt mondom hogy PMDGvel sem lehet. Nyomd meg a disengaget 50feeten aztán kész :)
  • napstR
    érdekes :O nekem sem csinálja amit mondasz :O pedig jó lenne ha így lenne :D lehet valamit elcseszek :S
  • HASLZ
    Pont ezt mondom,nem lehet úgy leszállni.
    A lényege az hogy szép turbulens, vagy oldalszeles időben fogod két kézzel a szarvat,és az A/T lekapcsol amikor kell, majd leszállás után
    csak sugárfék kell.Így működik a Malév szimulátora is, és a PMDG is megcsinálja.Kár hogy a iFly nem.Na mindegy, nem erőszakoskodok. :-)
  • [HUN]FaTaL
    Próbáltam még anno, nem vette le tartotta a sebit és aztán elkezdett emelkedni, nem lehetett kilebegtetni :D Amúgy meg úgyis kikapcsolom 2-300 lábon az egészen szóval mindegy :)
  • HASLZ
    Probáld ki!
    Debizony leveszi, ha úgy csinálod ahogy leírtam.
    Az összes 737-es classic, NG ilyen.
  • [HUN]FaTaL
    PMDG sem veszi le 50 feeten a gázt.
  • HASLZ
    Igazad van.

1) Tényleg bejön a futó.
    4) Nem erre gondoltam. Az igazi és a PMDG 737-esben is van egy olyan szituáció mikor A/P off, kézzel jössz be és szállsz le, de az A/T be van kapcsolva, es kb 50 feet-en alapgázra jön le a motor, és tochdown után már csak revers-t kell kapcsolni. Nekem ez nem müködik. Sajnos.
    5) Való igaz, nem néztem a config managert, így már minden oké.

Köszi a segítséget.
    SLZ
  • [HUN]FaTaL
    1. 2Dben is lehet, click az OFF feliratra.
    2. Passz.
    3. Nem tudom
    4. Ki lehet mindent kapcsolni. Ha meg autolandet akarsz akkor a CMD B-t is be kell kapcsolni.
    5. Az asztalra tett egy config managert ott kiválasztod a modellt, és bekapcsolod rajta a wingletet.
  • HASLZ
    Helló!

Pár kérdés,illetve észrevétel az iFly737-essel kapcsolatban.

1) Gear lever-t csak virtual cockpit-ban lehet OFF-ba rakni. Miért?
    2) Airstair miért nincs, csak a BBJ-ekben találtam?!
    3) Leszállási minimumot nem lehet beállítani csak elég alacsonyan.???
    4) Le szeretnék szállni úgy hogy A/P kikapcsolva de az A/T be van kapcsolva és tartja is a sebbit, de aszem úgy 50 feet-en le kell hogy menjen alapra.Így nem lehet normálisan kilebegtetni a madarat, csak a betonnak nekivezetni. Nem a legjobb leszállási taktika.
    5) Livery install után nem nem találom a wingletes festést, mintha már lett volna erről szó, de nem találtam meg a megoldást.

Ezekre van megoldás, vagy később lesznek javítva?

SLZ

• polluxware
    mák hogy annó nem azt vettem amit te.. azon filóztam megéri e a többletet.. aztán csak az döntött hogy úgy se használtam volna a vibrát (hdd nem hiszem hogy élvezte volna)
  • Big Blaster
    Köszi mindenkinek a tanácsokat. Így már van valami sejtésem, hogy merre induljak el. Saitek cuccok eléggé tetszenek és ha az élettartamukkal sincs gond, akkor lehet azok közül választok. Mondjuk a Speed-Link Black Widow Flightstick is nagyon szimpi és az ára is teljesen baráti. Jó lenne megnézni egy olyat is közelebbről.
  • polluxware
    nááájsz
  • Hypo #29690
    szep bar a regi se csunya:)
  • Hypo #29689
    2009 spring a megjelenes?:))
  • alert

• alert
    Mega Airport Munich :) FSX + FS2004
  • Hypo #29686
    Miert lesz uj? ja Munich X:) Nem ez a GAP1 ben levo EDDM ami anno fs2002 hoz volt aztan kijott belole patch fs9 re
  • alert
    EDDM már megjelent????
  • alert
    Nekem nem remeg a gázkar :)