MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

97th Vampire
Nagyon szépen köszönöm!

polluxware
http://biztonsagostarhely.eu/stdesign

97th Vampire
Üdvözlök Mindenkit!
Nagy rajongója vagyok a '90-es évekbeli Magyar Légierõnek.
ALábbi videó miatt raktam fel újra az FS9-et... VFR Magyarország
http://www.youtube.com/watch?v=QKjQQpjfF-Q
Hihetetlen hogy mit nem képesek egyesek fáradságos munkával megalkodni!

Honnét lehet letölteni a Magyar Légierõvel kapcsolatos (gépek / texturák) addonokat? Illetve a fent látható Magyarország / katonai repterek scenery-ket?

Szoktatok repülni hálózaton 21-esekkel? Mondjuk valamennyire valósághû katronai / kiképzési doktrínákkal?

segítettem neki beállítani a VGA-t, FS-t hogy a legjobb legyen a teljesítmény, de amikor megtudtam hogy kevés a RAM, akkor gondoltam hogy valszeg az a baj, de mondtam neki hogy azért itt is kérdezze meg nehogy miattam vegyenek RAMot és ne legyen jó😊

Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB

Hypo
keves a ram, milyen beallitasokkal nyomod?

Framsen
gépem további adatai : Szabad hely 130 GB
Pentium 4
CPU3.00 GHz 3.00GHz

Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot

Framsen
Sziasztok !
Akadozik az FS mindig felszálláskor és leszálláskor.
És 768MB RAM om van ami elvileg kevés.
Ez a baj? + 2GB megoldaná ?

Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot

Hypo
[HUN]FaTaL
Áh, nem jöttem rá mitõl olyan fura. 😞

http://goo.gl/gd6Zi5

Clidey
Nemcsak a banner hanem a kommentdoboz szövege is missing 😞

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

w77d
azt bizony elvitte egy cargogép...

[HUN]FaTaL
A banner csak nálam nem jelenik meg?

Falconer
Teljesen mind1, én randomra használom, szóval ami neked tetszik. Életben is kissmillió féle van, nem véletlen van több féle a rexben is.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Hello!
Van egy eladó Saitek pro flight system gázkarral mindennel eladó, párszor használtam sajnos idõm nem engedi hogy repkedjek , ezért inkább eladom mintsem a helyet foglalja.irányára: 20.000 Ft (kb 5-6x használtam, eredeti dobozával stb.cd-papírok...)
Ha érdekel valakit hívjon fel, bármikor elérhetõ vagyok. 06/30814 45/40 . Jó repkedést😉
vá de láma vagyok 😄 most nézem h én csak kiválasztottam egy theme-t és kész 😄 na de most beállítom 😄 ti melyiket használjátok sunset-re?

Hypo
akkor fs9 tongass fjords es egy jo kis bush plane😊)))

Tibetan
Hardverileg most rendben lennék (igaz a procim csak kölcsönben van... az enyém talán holnap jön meg), én most az újratelepítés miatt tépem a hajam... Ma nem nagyon akartam melózni, de eddig azt csináltam, s nem tudom, lesz-e kedvem nekikezdeni...
De az tény, hogy rámférne már egy jó kis kiadós, nyugodt repkedés. Órákon keresztül... Elfelejtve mindet. Olyan ez mint a valóságban: egyszer egy hatalmas hóesést követõen több óra alatt sikerült kiérni Ferihegyre, útközben mindenki csúszkált, az autósok dudáltak, szó szerint gyilkolták egymást, több koccanást is láttam. Rémálomnak tûnt. Aztán mikor végre a gép a fedélzetén felszálltunk, s már a felhõk felett lágyan siklottunk, minden olyan egyszerûnek, nevetségesen nyugodtnak tûnt. Nem is értettem, hogy lehetett ott lent az a sok-sok õrültség...
Valahol ez az egyik szépsége a repülésnek... S most erre vágyom, még ha csak virtuálisan is...

Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1

Hypo
😊)
nem lehetne hogy allami tamogatast kapjunk szeretett jatekunk hardwares tapolasahoz?😊))

kene mar updatelni de akarhogy szamolom egy vagyon😊

Tibetan
Na, nem akarok tovább offolni...
Nincs harag, pláne veled nincs. Meg amúgy is úgy néz ki, a lényeget tekintve egyet értünk. S én is azt vallom, pár ezresért nem megyek a bizonytalanba bele. Pl. az a hely, amit ajánlottam, nem drága, de léteznek olcsóbbak is. De én inkább náluk vásárolok, mert tudom, hogy rájuk számíthatok, ha gond van...
Szóval, minden OK!

ON!

Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1

De ez egy naplemente.
Hypo
THEME CREATION vagy valami hasonlo menupontnal sajat themet tudsz letrehozni kivalaszthatod az eg szinet minden napszakra stb javaslom ott allisd be aneked megfelelot.

vzsolo
Olyan színû lesz az ég, amilyet kiválasztasz.

MD-11, Fokker segédletek: http://vzsolo.uw.hu/fs/ OMSI segédlet: http://vzsolo.uw.hu/omsi/

exTrem
rengeteg variáció van, próbálkozz 😊 ennél többet nem nagyon tudok segíteni :]

sziasztok! REX-el csak nekem ilyen színû az ég felhõs naplementénél? az egész olyan lilás......
kép
bár a rex honlapján is valami ilyesmi: link

nem lehet ezzel valamit kezdeni? vagy így kell h kinézzen?

Hypo
Nyugi nyugi 😊) egyebkent majdnem meg is valaszoltad a kerdet"...Ha nem kell ezer hely bõvítõkártyáknak, akkor tökéletes... " es en mondtam hogy EN SZEMELY SZERINT NEM, nem azt hogy SENKINEK NEM AJANLOM...nagy kulonbseg😊

"...Hmm, jó helyen kell venni... Haha! " - nem vicces szerintem, de mint mindenel barmit amit veszel valahol az lutri, ergo tapasztalat alapjan probalja az ember megvalasztani mit hol vesz, markakereskedonel is atvaghatnak egy uj kocsinal, nem hogy egy computer boltban.

Szoval itt nincs vita kettonk kozott en azt mondom, ahol jo tapasztalatom van azt nem cserelem le 4 ezer ft miatt mert masutt olcsobb valamivel.

Igen is bizonyos szolgaltatasokat meg kell fizetni. Sokat vagyok kulfoldon es pl Londonban is van par bolt ahova visszajarok egyszeruen azert mert hihetetlen jo szolgaltatast nyujtanak meg ha kicsit dragabbak is mint a konkurencia.

Itthon a mediamarkt es tesco vilaga uralkodik, a computereknel meg a listarol mukodo computer boltok akiknek semmi arukeszlete nincs es mindent megrendelnek ugyan abbol a nagykerbol szolgaltatas meg smafu😊

Soval amit irsz a garirol az teny, de nem mindenutt ezt kell megerteni.
Az mondjuk egy mas teszta hogy nem veletlenul mennek kulfoldon is inkabb az epitett cuccok, dragabbak de a support sokkal sokkal jobb, persze azt se felejtsuk hogy az atlag juzer csak az ARAT nezi, es aztan csodalkozik amikor szart kap.

[HUN]FaTaL
Akkor biztos maradt nekik raktáron mert jelen pillanatban nettó 40 ezer forint a nagykerekben az ára 😊

Ha fizeted jöhet 😄

Tibetan
Néztem, 28 ezerért láttam az egyik kisker árlistájában E8500-at... Ha szeretnél egyet, garival, újonnan rendeljek? 😊

Tibetan
Ööö, miért is nem raknál i7 alá microATX-et??? Fejtsd ki légyszi! Egy évig használtam egy Asus Rampage II Gene-t minden gond nélkül, stabilan, tuninggal. Ha nem kell ezer hely bõvítõkártyáknak, akkor tökéletes... Garanciával megbízható helyrõl 40 ezer forintért lehet kapni. Én pl. ennyiért adtam el hibátlanul úgy, hogy még 2 év gari volt rá... Az új tulaj azóta is boldog vele...

Hmm, jó helyen kell venni... Haha! S honnan tudod, hogy a kisker, ahonnan vásárolsz, az melyik nagykerbõl veszi, s õt hogy szivatják? Igen nekik is és neked is vannak elméleti eszközeid a jogaid érvényesítésére, a gyakorlatban ez úgy mûködik, hogy sehogy... Mert amikor már egy hónapja gép nélkül vagy, s az 5 év garis Corsair garis tápodat (amelyik nem egészen egy év után hazavágott mindent a gépben) a nagyker elõször javítani akar, majd nem hajlandó cserélni, mondván nincs raktáron, akkor leszarod a fogyasztóvédelmet, mert már gép kell a munkához, játékhoz, FS-hez (megfelelõ kiválasztható), s úgyis belemész valami elõnytelen ajánlatba... Ja és akkor még nem beszéltem a tönkrement alaplapról, VGA-ról, ami ugy plusz 200 ezer forint...
Vagy hiába cserélnék ki a cuccot másikra (az tetszik a legjobban, amikor nincs abból a termékbõl nekik, amit vettem - tipikus eset, amikor a GTX280, GTX 285 VGA helyett az AMD HD 5xxx sorozatú kártyáit ajánlgatták, amlyekrõl tudjuk, hogy nincs használható driverjük FS9-hez, vagyis a számomra értéktelen vackok), olyat már nem tudnak adni, amilyet én vettem. S nem érdekli õket, hogy a cserére felajánlott számomra nem megfelelõ, õk csak az árcédulát nézik - ott is csak a saját beszerzési áraikat.
Ennyit a hazai gariról...
Kb. 10 évig én is azt hittem, hogy nincs semmi baj a számteches biznisszel, mert persze nem romlott el semmim. Aztán most már leginkább vagy olyan cuccokat vásárolok, aminek külföldön lehet érvényesíteni a gariját (vicces, de még a küldözgetéssel együtt is olcsóbb és megbízhatóbb ez a módszer, s ezerszer korrektebb), vagy egyetlen üzletbõl vásárolok (www.oaziscomputer.hu). Nekem eddig mindig kiharcolták a nagykernél az igazamat, s ha egy hónapba telt, akkor is adtak arra az idõre kölcsönterméket. Még ha nem is ugyanolyan teljesítményût... (õket ajánlom DETEKTIV5555-nek is).

[HUN]FaTaL
Néztél te mostanában árakat? 25ért nem igazán kapsz te Wolfdalet 😄

[HUN]FaTaL
"pl. az E8400 és E8500 procik már huszonezerrel kezdõdnek itt-ott újonnan is"

Néztél te mostanában árakat?

Hypo
Parlament?<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

polluxware
ez a garancia kérdés olyan......... szóval a cégek (akármekkora) nem feltétlen arra vannak rákattanva hogy mindenkit szopassanak..

vannak dolgok amiket gyorsan cserélnek, és vannak amiket javíttatni kell ami ugye idõ (szállítás ide-oda)

szóval ezt a 1hét alatt illik cserélni dolgokat "elmélet" olyan téves.. érdemes fogyasztó védelmi honlapre felnézni néha, csak hogy képbe legyen az ember

ha pedig bekövetkezik a legrosszabb hogy valmi tényleg garanciás -> higgadtan és emberi módon érvényesíteni azt

nem 1hét után csapkodni az asztalt

tudom a fórum tele van olyan helyekkel, hol nem szabad venni ezért és ezért... de mivel seperc alatt kihulló cikkekrõl van szó, sokan egy spec berendelt cuccot nem akar "benyelni" csak azért hogy pistike pár nappal elõbb legen boldog

Köszi mindenkinek a hozzászólást!

Hol van Budapesten olyan hely amiben 100% ig megbíztok??
Hypo
izlesek es pofonok egy i7 ala sose raknek micro atx et. Ami a garanciat illeti, hat keremszepen jo heleyen kell venni. nekem ose volt gondom gari ugyileg es megert par extra ezrest hogy normalisan bannak velem, Ergo lehet osszesegeben dragabb a gep 4-5 ezer ft al mint mashol de ezert normalis szolgaltatast kapok.

Tibetan
Na, pont ez volt az a Biostar lap, amit nagyon megvettem volna (de a márka csak egy példáa volt, Giga és egyéb márkájú alaplapok is kaphatók 35 ezer forint környékén, vagy egész divattá vált i7-ben a microATX, amibõl több gyártó is kínál nagyon jó kis alaplapokat - jó áron)... A garanciális, biztos helyrõl származó használt cucc szerintem nem gáz. Én ezekkel sosem szívtam, ellenben a garanciális, kiskerben (vagy nagykerben) újonnan vásárolt cuccokkal már többször is a garanciális ügyintézés hosszadalmas, idõnként megalázó, alkudozós, a végén úgyis az ügyfél jár rosszul hozzállás miatt. Ugyanakkor vannak termékek, amibõl csakis újat veszek, pl. vinyót az adatbiztonság miatt.

Hypo
Termeszetessen hasznalt az mas teszta. Mondjuk en I7 hez tuti nem vennek biostart de te tudod😊

a masik meg MOon a ahsznalt aru fogalma kicsit mas mint mashol😊)

Tibetan
Picit hadd üssem bele az orrom... Bár nem lesz évekre korszerû gép, de pl. az E8400 és E8500 procik már huszonezerrel kezdõdnek itt-ott újonnan is, s ezek 3,6 GHz-re könnyedén húzhatók (ami szükséges is a program jó futtatásához ha sok kiegészítõt használsz), de kis szerencsével a 4 GHz is meg van. Az ilyen procikhoz manapság már az alaplap sem egetverõen drága, szintén a huszonezres kategóriából lehet válogatni a legjobbakat, de hallottam már olyat, aki tizenezerért vett hozzájuk való alaplapot... Ramból minnél többet és nem a leglassabbat. Vinyóból nagyot, gyorsat és megbízhatót. VGA-ból pedig megintcsak jöhet a huszonezres kategória... Szerintem, ha szorosan is, de ki lehet jönni 100-120 ezerbõl...
i7-ben is lehet gondolkodni, ha mondjuk használt alkatrészek is szóba jöhetnek. Apróban láttam 40-45 ezerért is i7 920-as D0 procit, s épp most vittek el az orrom elöl egy garanciás Biostar alaplapot (ami nagyon jó tuningra, stabilitásra, mindenre) 30 ezerért. A többi összetevõ lényegében pedig ugyanaz, ramból egy kicsivel más a helyzet, de legfeljebb 30 százalékkal kerül többe az i7-hez a ram, cserébe több és gyorsabb memóriát kapsz. Ja és a géped is értékálló lesz még pár évig... Szerintem 140-150 ezer körül ki lehet jönni (mondom, használt cuccokban gondolkodva - csak újban esélyed sem lesz).

Hypo
"..De csak olyan ember válaszoljon aki tényleg ért hozzá 😊" lol😊)

Proci Memoria a fontos aztan egy jo vinyo es egy kozepes vga is megteszi.

Procinal kerdes a jovore nezve akkor inkabb i7 es tarsai vagy regebbi e8500 vagy egy quad, de a baj hogy 100 ezer ft bol ezt nehez lesz osszehozni. a proci a legolcsobb is 40 korul hozza az alaplap egy jo tap es a memoria es mar mindjart tulleptuk a keretet.

Nekem CH pedálom van lassan 6 éve, teljesen jól müködik, nem tudom a SAITEK milyen de jó dolog a pedál.
Sziasztok!!!

Lehet, hogy buta kérdésnek hangzik..de szeretnék összerakni egy PC-t kb 100-140 ezer Ft ból...és szeretném a maximumot kihozni , hogy a lehetõ legjobban fusson rajta az FS....
Van valami tippetek?? De csak olyan ember válaszoljon aki tényleg ért hozzá 😊 Köszi
Üdv: BALU
Hát én elvoltam a pedállal, de szerintem nem ér annyit amennyiért adják... én inkább nem adnék érte annyit.

Gegi86
Üdv. lenne egy kérdésem a saitek x52 pro mint ha azt olvastam volna, hogy lehet rajta állítani a rádió frekvenciát de ez az üzemmód mûködik az fs2004 alatt?
Szerintetek saitek pedált megéri megvenni vagy felesleges?

Választ elõre is köszönöm.
[HUN]FaTaL
Én már rutinos vagyok, 2-3 nap alatt 0ról újrarakom az egészet 😄

Kivéve a PMDG festéseket ki szoktam menteni mert beillesztgetni a sok avsimrõl származó festést baromi unalmas 😄

Tibetan
Köszönöm, megnézem. Holnap indul az FS9 teljes legyalulása, aztán újrarakása... Nincs is jobb szórakozás ebben a kánikulában... Majd mérem, mennyi idõ (értsd, hány nap, vagy hét) alatt végzek...

már rájöttem

exTrem
FAQ

Hogyan lehet a játékba berakni a letöltött repülõgépeket? elõre is köszi<#smile>

http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.php?a=4455&k=32

Egy eltávolító program, ami csinál egy rendszer visszaállítási pontot még uninstall elõtt, aztán futtatja az értelmezett telepítõt, ha azzal végzett vagy nem találja, akkor keres visszamaradt fájlokat különbözõ mélységekig, amiket lehetõséged van törölni. Nekem így általában mindent maradéktalanul eltávolít, van rajta több fokozat, biztonságos, közepes, egyszerû, speciális uninstall... meg lehet próbálni, de ha a többieknek csak a teljes reinstall segített, akkor lehet neked is az lesz<#sir><#sir>

Tibetan
Érik, hogy ez lesz belõle... Pár napot megint ez fog elvenni az életembõl... Önkényesen kiveszek egy hét szabit... pedig már tegnap egy ferihegy-karachi cargót repültem volna és 747-400F-el...

Tibetan
Ezt nem ismerem. Mi ez a Revo uninstaller? Hogy mûködik?