MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy rajongója vagyok a '90-es évekbeli Magyar Légierõnek.
ALábbi videó miatt raktam fel újra az FS9-et... VFR Magyarország
http://www.youtube.com/watch?v=QKjQQpjfF-Q
Hihetetlen hogy mit nem képesek egyesek fáradságos munkával megalkodni!
Honnét lehet letölteni a Magyar Légierõvel kapcsolatos (gépek / texturák) addonokat? Illetve a fent látható Magyarország / katonai repterek scenery-ket?
Szoktatok repülni hálózaton 21-esekkel? Mondjuk valamennyire valósághû katronai / kiképzési doktrínákkal?
Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB
Pentium 4
CPU3.00 GHz 3.00GHz
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
Akadozik az FS mindig felszálláskor és leszálláskor.
És 768MB RAM om van ami elvileg kevés.
Ez a baj? + 2GB megoldaná ?
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Van egy eladó Saitek pro flight system gázkarral mindennel eladó, párszor használtam sajnos idõm nem engedi hogy repkedjek , ezért inkább eladom mintsem a helyet foglalja.irányára: 20.000 Ft (kb 5-6x használtam, eredeti dobozával stb.cd-papírok...)
Ha érdekel valakit hívjon fel, bármikor elérhetõ vagyok. 06/30814 45/40 . Jó repkedést😉
De az tény, hogy rámférne már egy jó kis kiadós, nyugodt repkedés. Órákon keresztül... Elfelejtve mindet. Olyan ez mint a valóságban: egyszer egy hatalmas hóesést követõen több óra alatt sikerült kiérni Ferihegyre, útközben mindenki csúszkált, az autósok dudáltak, szó szerint gyilkolták egymást, több koccanást is láttam. Rémálomnak tûnt. Aztán mikor végre a gép a fedélzetén felszálltunk, s már a felhõk felett lágyan siklottunk, minden olyan egyszerûnek, nevetségesen nyugodtnak tûnt. Nem is értettem, hogy lehetett ott lent az a sok-sok õrültség...
Valahol ez az egyik szépsége a repülésnek... S most erre vágyom, még ha csak virtuálisan is...
Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1
nem lehetne hogy allami tamogatast kapjunk szeretett jatekunk hardwares tapolasahoz?😊))
kene mar updatelni de akarhogy szamolom egy vagyon😊
Nincs harag, pláne veled nincs. Meg amúgy is úgy néz ki, a lényeget tekintve egyet értünk. S én is azt vallom, pár ezresért nem megyek a bizonytalanba bele. Pl. az a hely, amit ajánlottam, nem drága, de léteznek olcsóbbak is. De én inkább náluk vásárolok, mert tudom, hogy rájuk számíthatok, ha gond van...
Szóval, minden OK!
ON!
Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1
MD-11, Fokker segédletek: http://vzsolo.uw.hu/fs/ OMSI segédlet: http://vzsolo.uw.hu/omsi/
"...Hmm, jó helyen kell venni... Haha! " - nem vicces szerintem, de mint mindenel barmit amit veszel valahol az lutri, ergo tapasztalat alapjan probalja az ember megvalasztani mit hol vesz, markakereskedonel is atvaghatnak egy uj kocsinal, nem hogy egy computer boltban.
Szoval itt nincs vita kettonk kozott en azt mondom, ahol jo tapasztalatom van azt nem cserelem le 4 ezer ft miatt mert masutt olcsobb valamivel.
Igen is bizonyos szolgaltatasokat meg kell fizetni. Sokat vagyok kulfoldon es pl Londonban is van par bolt ahova visszajarok egyszeruen azert mert hihetetlen jo szolgaltatast nyujtanak meg ha kicsit dragabbak is mint a konkurencia.
Itthon a mediamarkt es tesco vilaga uralkodik, a computereknel meg a listarol mukodo computer boltok akiknek semmi arukeszlete nincs es mindent megrendelnek ugyan abbol a nagykerbol szolgaltatas meg smafu😊
Soval amit irsz a garirol az teny, de nem mindenutt ezt kell megerteni.
Az mondjuk egy mas teszta hogy nem veletlenul mennek kulfoldon is inkabb az epitett cuccok, dragabbak de a support sokkal sokkal jobb, persze azt se felejtsuk hogy az atlag juzer csak az ARAT nezi, es aztan csodalkozik amikor szart kap.
Ha fizeted jöhet 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
Hmm, jó helyen kell venni... Haha! S honnan tudod, hogy a kisker, ahonnan vásárolsz, az melyik nagykerbõl veszi, s õt hogy szivatják? Igen nekik is és neked is vannak elméleti eszközeid a jogaid érvényesítésére, a gyakorlatban ez úgy mûködik, hogy sehogy... Mert amikor már egy hónapja gép nélkül vagy, s az 5 év garis Corsair garis tápodat (amelyik nem egészen egy év után hazavágott mindent a gépben) a nagyker elõször javítani akar, majd nem hajlandó cserélni, mondván nincs raktáron, akkor leszarod a fogyasztóvédelmet, mert már gép kell a munkához, játékhoz, FS-hez (megfelelõ kiválasztható), s úgyis belemész valami elõnytelen ajánlatba... Ja és akkor még nem beszéltem a tönkrement alaplapról, VGA-ról, ami ugy plusz 200 ezer forint...
Vagy hiába cserélnék ki a cuccot másikra (az tetszik a legjobban, amikor nincs abból a termékbõl nekik, amit vettem - tipikus eset, amikor a GTX280, GTX 285 VGA helyett az AMD HD 5xxx sorozatú kártyáit ajánlgatták, amlyekrõl tudjuk, hogy nincs használható driverjük FS9-hez, vagyis a számomra értéktelen vackok), olyat már nem tudnak adni, amilyet én vettem. S nem érdekli õket, hogy a cserére felajánlott számomra nem megfelelõ, õk csak az árcédulát nézik - ott is csak a saját beszerzési áraikat.
Ennyit a hazai gariról...
Kb. 10 évig én is azt hittem, hogy nincs semmi baj a számteches biznisszel, mert persze nem romlott el semmim. Aztán most már leginkább vagy olyan cuccokat vásárolok, aminek külföldön lehet érvényesíteni a gariját (vicces, de még a küldözgetéssel együtt is olcsóbb és megbízhatóbb ez a módszer, s ezerszer korrektebb), vagy egyetlen üzletbõl vásárolok (www.oaziscomputer.hu). Nekem eddig mindig kiharcolták a nagykernél az igazamat, s ha egy hónapba telt, akkor is adtak arra az idõre kölcsönterméket. Még ha nem is ugyanolyan teljesítményût... (õket ajánlom DETEKTIV5555-nek is).
Néztél te mostanában árakat?
vannak dolgok amiket gyorsan cserélnek, és vannak amiket javíttatni kell ami ugye idõ (szállítás ide-oda)
szóval ezt a 1hét alatt illik cserélni dolgokat "elmélet" olyan téves.. érdemes fogyasztó védelmi honlapre felnézni néha, csak hogy képbe legyen az ember
ha pedig bekövetkezik a legrosszabb hogy valmi tényleg garanciás -> higgadtan és emberi módon érvényesíteni azt
nem 1hét után csapkodni az asztalt
tudom a fórum tele van olyan helyekkel, hol nem szabad venni ezért és ezért... de mivel seperc alatt kihulló cikkekrõl van szó, sokan egy spec berendelt cuccot nem akar "benyelni" csak azért hogy pistike pár nappal elõbb legen boldog
Hol van Budapesten olyan hely amiben 100% ig megbíztok??
a masik meg MOon a ahsznalt aru fogalma kicsit mas mint mashol😊)
i7-ben is lehet gondolkodni, ha mondjuk használt alkatrészek is szóba jöhetnek. Apróban láttam 40-45 ezerért is i7 920-as D0 procit, s épp most vittek el az orrom elöl egy garanciás Biostar alaplapot (ami nagyon jó tuningra, stabilitásra, mindenre) 30 ezerért. A többi összetevõ lényegében pedig ugyanaz, ramból egy kicsivel más a helyzet, de legfeljebb 30 százalékkal kerül többe az i7-hez a ram, cserébe több és gyorsabb memóriát kapsz. Ja és a géped is értékálló lesz még pár évig... Szerintem 140-150 ezer körül ki lehet jönni (mondom, használt cuccokban gondolkodva - csak újban esélyed sem lesz).
Proci Memoria a fontos aztan egy jo vinyo es egy kozepes vga is megteszi.
Procinal kerdes a jovore nezve akkor inkabb i7 es tarsai vagy regebbi e8500 vagy egy quad, de a baj hogy 100 ezer ft bol ezt nehez lesz osszehozni. a proci a legolcsobb is 40 korul hozza az alaplap egy jo tap es a memoria es mar mindjart tulleptuk a keretet.
Lehet, hogy buta kérdésnek hangzik..de szeretnék összerakni egy PC-t kb 100-140 ezer Ft ból...és szeretném a maximumot kihozni , hogy a lehetõ legjobban fusson rajta az FS....
Van valami tippetek?? De csak olyan ember válaszoljon aki tényleg ért hozzá 😊 Köszi
Üdv: BALU
Szerintetek saitek pedált megéri megvenni vagy felesleges?
Választ elõre is köszönöm.
Kivéve a PMDG festéseket ki szoktam menteni mert beillesztgetni a sok avsimrõl származó festést baromi unalmas 😄
Egy eltávolító program, ami csinál egy rendszer visszaállítási pontot még uninstall elõtt, aztán futtatja az értelmezett telepítõt, ha azzal végzett vagy nem találja, akkor keres visszamaradt fájlokat különbözõ mélységekig, amiket lehetõséged van törölni. Nekem így általában mindent maradéktalanul eltávolít, van rajta több fokozat, biztonságos, közepes, egyszerû, speciális uninstall... meg lehet próbálni, de ha a többieknek csak a teljes reinstall segített, akkor lehet neked is az lesz<#sir>#sir><#sir>#sir>