MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sztem kérdezz rá, hátha aztán õ is észreveszi a lovat

Hont
Hypo által említett AISmooth v111a val kísérleteztem...
De hogy ez mi? Komolyan ha akarnék sem tudnék értelmes segítséget hozzáfûzni...valami mókás gyerek kiegészítõjét rakhattad fel aki nem szolt róla de mellékelt egy ilyet is a kis csomagjába...mást nem tudok elképzelni

Hont
Amikor Framsen írta, még én is mosolyogtam rajt...
Aztán a "D" betû kiült a homlokomra, mikor észre vettem, hogy nálam is ott áll...
😄 viccnek szántam, hát ilyennel õszinte legyek még nem találkoztam, ha újratelepíted?

Hont
Attól még a paci ott áll a guruló kellõs közepén a kibaszott szekérrel együtt...😞
Horse.cfgben kell átirni az állóhelyet!!!!

Hont
Na akkor áruld el mit csináltál , mert a kedvenc 42 helyemrõl nem bírok kiállni...
Begurulok és lóperkelt lesz...
Framsen
azt a...
eltûnt a lovas szekerem

Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot

chicco
Engine Anti ice az alapból nincs bekapcsolva hacsak nem alacsony a dew point.
No meg ha a WXR magenta vagy suru foltokat mutat.Akkor alap ON.

polluxware
da fokker manual szerint max:25 apron mellett:15-20 fordulóban:8

Hypo
20kts fordulokban 12-8kts

általában ott vannak jó nõõk ahol nagy volt a keveredés évtizedek esetleg évszázadok óta, nálunk van szõke kékszemûtõl, barna szemû fekete hajúig, ugyanez amcsiban így nagyobb a választék több az egzotikum...

Willenbrock
Én is csak lestem mennyi kifejezetten ronda csaj van ott,pedig a köztudatban a szépségükrõl híresek.Lehet hogy délen vannak szépek is,de Párizsban ha jó csajt láttam általában kiderült hogy az nem francia.

ááá mindegy csak Framsen lóvát akartam beszúrni de látom már mások is látták 😄

hogyan lehet képet beszúúrni? egy 19kbosról lenne szó

Hont
Nekem is ott van!😊))))))))))))))
Nekem az A4 áll!
Pont az építési terület és az új apron között!
[HUN]FaTaL
1. Ground speed azt hiszem kanyarban 12 egyébként 25 csomó, de lehet, hogy reptere válogatja.
3. 737en window heat mindig, probe hajtómûindítás után, ha jól emlékszem.

http://goo.gl/gd6Zi5

Most amugy igy az ünnepek közeledtével kiprobálnám Télapó szánját fs-ben

a window heat-et általában használják mert fenn hideg van kivétel akkor mikor a páralecsapódott üvegre akarnak rajzolgatni a pilóták

wing engine anti ice 7 Celsius fok alatt mindig akár gurulsz akár repülsz

Gegi86
Lenne egy pár kérdésem?

1. Ground speed, ez reptér válogatja ha igen akkor a chart-ban hol találom, vagy meg van adva egy sebesség határ?
2. Wing és az Eng anti ice mikor kell használni?
3. Probe and window heat ez micsoda és mikor kell használni?
Framsen
hát jó 😄
de nekem FS ben csak ne ezzel szállítsa... még ha mozogna !
Útban van

<#csodalk>

Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot

Gegi86
Biztos a Malév Ground Handling ezzel szállítja a JET A1 😊
Hypo
tonkre ment a malev😊))))))))

Framsen
Nem tudná nekem valaki megmondani hogy mit keres Ferihegyemen a H1 es gurulóúton egy ló+lovaskocsi+szekér+hordó kombináció ???

Hont
😄
Az biztos, hogy a magyar csajok nagyon ott vannak.!
Ma megint el ment felettem az a nagy "dög"!
Említetted a #38828 azt az ai smooth-t.
Az micsoda? Hogy kell elképzelni?
Hypo
ki beszelt itt a francia nokrol??😊))) magyar lanyoknal ugy sincs szebb😊

pollux: akkor ezek szerint te tangat😊)

Hont
Francia lányt francia bugyiba?
😄
Én laktam franciába, de ott baromi sok ronda lány van...
Az igazat megvallva szépet nem is láttam...
polluxware
háááát... ki mit szeret hordani<#miaz>

Hypo
nem szeretem a tangat, meg ha megkoveztek is egy csini francia bugyinal nincs jobb😊)))

Hont
Persze...!😉
A CFG-jükbõl egybõl törölnéd a bugyijukat, max tangát hagynál mi...😄
Hypo
en a csini stuvikat varom😊))))

Clidey
Amúgy a kiszolgálószemélyzet mozgása nagyon tetszik, sokat dob a realizmuson.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
majd meglassuk😊

Clidey
Az is kérdés, darabonként mekkora területen kolbászolnak majd ezek az emberek? Mert ha egy pl. 10m-es sugarú körön belül járkál egy-egy muksó körbe-körbe vagy ide-oda az elég idiótán hatna...

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
erre nem tudok valaszolni😊))))

polluxware
mennyire eszi ez majd a cpu-t? "plusszban" <#rolleyes>

Hypo
Nem epp ide valo inkabb fsx be de a temahoz kapcsolodik szoval vannak am fejlesztesek

Hypo
😊) hidd el egyszer elkap a repulesi gepszijj onnantol nem ereszt majd!!!!!!

es ha barmi segitseg kell navigacio muszerek stb nyugodtan tedd fel a kerdeseid. Hidd el ha normalis kerdesed van es normalisan kerdezel normalis valszt is fogsz kapni.

Ez jó aláírom, fõleg úgy volt ütõs hogy Call of Duty 2zöm is XD
Megfogadom a tanácsot... 😄

Hypo
hmmmm hat erre mar nem tudok mit mondani😊))

Oszinten 10+ evi szimulatorozas utan be kell valljam soha nem hallgatoztam az ai gepek utan, ha repulok foleg a cabinban tartozkodom igy k...ra nem hallom az ai gepeket😊) viszont sajat gepre eloszeretettel gyujtottem hang kiegeket van is par es boven eleg.

de hat izlesek es pofonok....de szerintem inkabb repuljel!!! meg tanuljal IFR, ILS, SID/STAR, VOR,NDB...stb ezek sokkal fontosabbak, mert most nagyon ugy tunik mintha Call of Dutynal szamon kerned hogy a dzsungelben bogarak miert nincsenek? de a pisztoly es az m16 kozott szamodra nincs kulonbseg 😊)

Nekem is sok reptér van és iszonyat feldobja az egészet csak hát a ugy voltam vele hogy gyönyörûen ki vannak dolgozva a gépek, már az utvonal is ki van javítva mindenféle kiegészítõvel, az ATC-re is van olyan kieg ami halál pontosan irányít a világ fõ reptereinek nagyrésze gyönyörûen leanimálva, kidolgozva, tapinthatóa 3D cockpit, gyönyörû a táj (fogjuk rá de az ugye nem oldható meg hogy sokkal jobb legyen), és akkor az egyik fõ érzékszervre ható dolog a hang meg így el van maradva...ha még esetleg valami kerozinszagot is tudnék ide a szobámba szerezni totál ki lennék elégítve XD

Hypo
Szerintem azzal nincs is baj, FS9 ben nekem eleg szepen le van fedve europa repter ugyileg es AES el egyutt szerintem eleg jo kis feeling mondjuk egy Budapest-Gatwick utat lerepulni mondjuk MD 11 el.

Ha több idõm lesz akkor én is utána nézek ezeknek viszont énis kerestem kutattam hosszasan míg megtaláltam ezt a videót:
http://www.youtube.com/watch?v=cbEqRs4oxJA&feature=related
Ezután irtam az emberünknek és rövidesen válaszolt, átküld egy zip fájlt leírja mit kell beírni az AI-k aircraft.cfg-jébe és már mûködik is...amúgy sztem mindenki vmi érzést keres...te valószínûleg többször is repültél cessnával vagy motoros kisgéppel ezért a vfr, meg a mûszerek jobban foglalkoztatnak, valószínû engem is igy foglalkoztatna, ha én is 2nél többször repültem volna kisgéppel, viszont én dolgoztam reptéren kiskoromban is jártam ki sokat (muterom MALÉV-es) repültem NG-kkel és lehet engem azért foglalkoztat hogy a reptér valós feelingjét elérjem 😊

Hypo
Ami az AI hulyesegeit illeti erdemes azert korulnezni mert eleg sok kis apro ingyenes alkalmazas van ami hasznos tud lenni, AISmooth peldaul, hirtelen nem ugrik be de az egyikkel ugye az ai gepek taxi sebbeseget is lehet valtoztatni ( bar ehhez nem feltetlen kell kulon progi') es akkor egy zsufolt repteren kicsit intelligensebben mozognak.

Felszallas es leszallas elott pl en mindig hasznalom az ai smoothot hogy takaritsa el a sok hulyet elolem😊

Az hogy fs9 hogy nez ki hat kerem nem mai csirke, de sok kieggel eleg szeppe lehet tenni, en csak azt javasolnam valassz egy jo kis GA repcsit cheyenne, b200, do 27, es kezd el megismerni, olvasd el a manulat, nezd meg a specokajat, menjel par iskola kort aztan egy altalad valasztott orszagot szepen utazz vegig kis reptertol kis repterig, foleg VFR aztan szepen johet az esti vfr, es igy tovabb.

Masok neveben nem beszelhetek de szamomra FS nem abbol all, hogy beinditom zuzok egyet es kesz, ( erre ott a dragon age😊) )

Sok tanulas, olvasas, repules elokeszites, forumok, sg, ez mar egy eletforma, bar messze nem tartom magam hardcore szimesnek.

embere valogatja de mondjuk engem nagyon zavart, hogy fogalmam se volt mi az a SID STAR ezert addig kutattam amig megtanultam....de nem vagyunk egyformak.

[HUN]FaTaL
Persze hát az 1.01nél meg tökéletes 😄 Elképzelhetõ, bár elég valószínûtlen szerintem. Majd a következõ verziónál kiderül. 😄

#31824: Nálam ilyen nem volt.

http://goo.gl/gd6Zi5

Clidey
Mondom én hogy nálad lesz valami gebasz: most néztem a zárt ofisül topikot - az utóbbi másfél hónapban (régebbre lusta voltam már visszamenni) nem hozott létre senki ilyesmi témájú topikot.

Lehet ezúttal nem sikerült olyan jól az a krekkelés...? 😊

polluxware
próbaverzsön az<#wink>

polluxware
nálam csak annyi volt fmc felprogramozás, majd tökéletes felszállás után egyszerûen törölte az útvonalat.. init page, legs -> 0