MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztán a "D" betû kiült a homlokomra, mikor észre vettem, hogy nálam is ott áll...
Begurulok és lóperkelt lesz...
eltûnt a lovas szekerem
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
No meg ha a WXR magenta vagy suru foltokat mutat.Akkor alap ON.
Nekem az A4 áll!
Pont az építési terület és az új apron között!
3. 737en window heat mindig, probe hajtómûindítás után, ha jól emlékszem.
http://goo.gl/gd6Zi5
1. Ground speed, ez reptér válogatja ha igen akkor a chart-ban hol találom, vagy meg van adva egy sebesség határ?
2. Wing és az Eng anti ice mikor kell használni?
3. Probe and window heat ez micsoda és mikor kell használni?
de nekem FS ben csak ne ezzel szállítsa... még ha mozogna !
Útban van
<#csodalk>#csodalk>
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
Az biztos, hogy a magyar csajok nagyon ott vannak.!
Ma megint el ment felettem az a nagy "dög"!
Említetted a #38828 azt az ai smooth-t.
Az micsoda? Hogy kell elképzelni?
pollux: akkor ezek szerint te tangat😊)
😄
Én laktam franciába, de ott baromi sok ronda lány van...
Az igazat megvallva szépet nem is láttam...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
es ha barmi segitseg kell navigacio muszerek stb nyugodtan tedd fel a kerdeseid. Hidd el ha normalis kerdesed van es normalisan kerdezel normalis valszt is fogsz kapni.
Megfogadom a tanácsot... 😄
Oszinten 10+ evi szimulatorozas utan be kell valljam soha nem hallgatoztam az ai gepek utan, ha repulok foleg a cabinban tartozkodom igy k...ra nem hallom az ai gepeket😊) viszont sajat gepre eloszeretettel gyujtottem hang kiegeket van is par es boven eleg.
de hat izlesek es pofonok....de szerintem inkabb repuljel!!! meg tanuljal IFR, ILS, SID/STAR, VOR,NDB...stb ezek sokkal fontosabbak, mert most nagyon ugy tunik mintha Call of Dutynal szamon kerned hogy a dzsungelben bogarak miert nincsenek? de a pisztoly es az m16 kozott szamodra nincs kulonbseg 😊)
http://www.youtube.com/watch?v=cbEqRs4oxJA&feature=related
Ezután irtam az emberünknek és rövidesen válaszolt, átküld egy zip fájlt leírja mit kell beírni az AI-k aircraft.cfg-jébe és már mûködik is...amúgy sztem mindenki vmi érzést keres...te valószínûleg többször is repültél cessnával vagy motoros kisgéppel ezért a vfr, meg a mûszerek jobban foglalkoztatnak, valószínû engem is igy foglalkoztatna, ha én is 2nél többször repültem volna kisgéppel, viszont én dolgoztam reptéren kiskoromban is jártam ki sokat (muterom MALÉV-es) repültem NG-kkel és lehet engem azért foglalkoztat hogy a reptér valós feelingjét elérjem 😊
Felszallas es leszallas elott pl en mindig hasznalom az ai smoothot hogy takaritsa el a sok hulyet elolem😊
Az hogy fs9 hogy nez ki hat kerem nem mai csirke, de sok kieggel eleg szeppe lehet tenni, en csak azt javasolnam valassz egy jo kis GA repcsit cheyenne, b200, do 27, es kezd el megismerni, olvasd el a manulat, nezd meg a specokajat, menjel par iskola kort aztan egy altalad valasztott orszagot szepen utazz vegig kis reptertol kis repterig, foleg VFR aztan szepen johet az esti vfr, es igy tovabb.
Masok neveben nem beszelhetek de szamomra FS nem abbol all, hogy beinditom zuzok egyet es kesz, ( erre ott a dragon age😊) )
Sok tanulas, olvasas, repules elokeszites, forumok, sg, ez mar egy eletforma, bar messze nem tartom magam hardcore szimesnek.
embere valogatja de mondjuk engem nagyon zavart, hogy fogalmam se volt mi az a SID STAR ezert addig kutattam amig megtanultam....de nem vagyunk egyformak.
#31824: Nálam ilyen nem volt.
http://goo.gl/gd6Zi5
Lehet ezúttal nem sikerült olyan jól az a krekkelés...? 😊